|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 21:10:16 GMT 1
no ale dzisiaj nie było inby z remisem, ale to chyba przez to, że źle zadałem pytanie: uważam, że łatwiej jest mnie zlinczować po osie, niż byłoby zlinczować osę po tym, jak poleciałbym dzisiaj dlaczego? osa właściwie nie grała no a ja gram a jakoś nie czuję, żeby z moją grą ludzie mnie przestawali podejrzewać xD
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 21:11:46 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 21:11:46 GMT 1
no ale przecież niegrająca osa wylatywała dziś przed grającym tobą, to dlaczego jutro miałoby być trudno osę zlinczować, gdybyś dziś ty poleciał w remisie?
to jakaś absurdalna teza z mojej perspektywy
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 21:13:00 GMT 1
a chuj kręcimy się w kółko ziomek
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 21:13:55 GMT 1
to są te niuansiki właśnie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 21:14:02 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 21:14:02 GMT 1
"uważam, że łatwiej jest mnie zlinczować po osie, niż byłoby zlinczować osę po tym, jak poleciałbym dzisiaj"
po prostu myślę, że to zdanie nie jest prawdziwe
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 21:14:12 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 21:14:12 GMT 1
to są te niuansiki właśnie no
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 21:18:47 GMT 1
Mi w tej sytuacji zostaje głosowanie na szczyla czy Tolkiena. Zostałam zmuszona do zagłosowania na kontrkandydata zamiast zagłosować zgodnie z sumieniem na drukarkę. to w końcu czemu nie na Szczyla?
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 21:20:08 GMT 1
Drukarka rozważa, Kuba jest przekonany, ja mocno rozważam, no to chyba jest zagrożenie linczem w ośmioosobowej grze? co to za odpowiedź? xd słuchał Viki, jeśli ty niewinna, to na kogo byś mi polecała oddać głos, jeśli nie na ciebie? dlaczego nie chcesz zrobić krótkiej rozpiski? Drukarka obecnie rozważa bardziej Tolkiena więc jedna osoba dawno odpadła i się skupiła na czymś innym.
Tolkien dziwi mnie że go na pomarańczowo go dałeś, kiedy to jest gracz którego łatwiej będzie ocenić później niż po samym d1.
Drukarka pomarańczowa . Jakby nie miała paść dziś to w następnych dniach powinna paść. Kuba z takimi wjazdami w kogoś ( w tym w przypadku we mnie) raczej zielony będzie.
.Szczyl raczej zielony będzie Osa znak zapytania w tym momencie.
Protasiewicz to znak zapytania mocny i potencjalnie do sprawdzenia jest w kolejnych dniach. No z tobą mam problem taki na ile ty mi chcesz podać pomocną dłoń, a na ile chcesz mi rękę podczas tego gestu uciąć.
trzy znaki zapytania, z czego osa niewinna i ja niewinny, kuba i szczyl uniewinniani, drukarka na pomarańczowo
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 21:21:12 GMT 1
Naprawdę nie zastanawia was to gdzie się podziewają tradycyjni wajhowi kiedy zwykle o tej godzinie był ruch w temacie? Osa z takim początkiem nagle nie uczestniczy prawie w wydarzeniach przedlinczowych. Zaskakuje mnie to że taki aktywny gracz nawet na chwilę nie zerknie w temat wyglądając przy tym jakby miał bezpieczną pozycję. czyli z wajchowych kto został jeszcze bez bury? ja z głosem, Osa z wjazdem, Szczyl na zielono
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 21:22:11 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 21:22:11 GMT 1
"Naprawdę nie zastanawia was to gdzie się podziewają tradycyjni wajhowi kiedy zwykle o tej godzinie był ruch w temacie?"
to chyba było po prostu papugowanie po mieście, bez znaczenia
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 21:22:36 GMT 1
Naprawdę nie zastanawia was to gdzie się podziewają tradycyjni wajhowi kiedy zwykle o tej godzinie był ruch w temacie? Osa z takim początkiem nagle nie uczestniczy prawie w wydarzeniach przedlinczowych. Zaskakuje mnie to że taki aktywny gracz nawet na chwilę nie zerknie w temat wyglądając przy tym jakby miał bezpieczną pozycję. czyli z wajchowych kto został jeszcze bez bury? ja z głosem, Osa z wjazdem, Szczyl na zielono mogłeś nie zmieniać tego głosu
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 21:25:20 GMT 1
czyli z wajchowych kto został jeszcze bez bury? ja z głosem, Osa z wjazdem, Szczyl na zielono mogłeś nie zmieniać tego głosu przeciez go nie zmienilem
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 21:26:46 GMT 1
Szczyl, kogo miales w mafii wczoraj o 20:50, bo glos oddales na Ose.
Niby to dobrze swiadczy, Osa zeszla, questa nie bylo, Osa pchala Ciebie, Kawusie i HP.
No ale mogles tez zrobic szachy tu.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 21:28:03 GMT 1
dobra szczyl moze byc niewinny, trzeba cos zdecydowac w koncu
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 21:28:31 GMT 1
Szczyl, kogo miales w mafii wczoraj o 20:50, bo glos oddales na Ose. Niby to dobrze swiadczy, Osa zeszla, questa nie bylo, Osa pchala Ciebie, Kawusie i HP. No ale mogles tez zrobic szachy tu. nie no, to raczej było tak, że przed linczem proponując wajchę myślałem czy nie odłożyć victorii na półkę "zawsze zdążymy zlinczować", no to kto zostaje, kuba nie, gandalf nie, drukarka nie (patrz na moje posty z, nie wiem, 17), w międzyczasie kuba dał białko na niewinną kawusie i zostaliście wy z osą, ty byłeś moją pierwszą myślą, potem przeklikałem jeszcze posty osy i zobaczyłem, że chce mnie wyjebać, to zaproponowałem jego xD
no ale się nie poniosło i resztę mojego zachowania przy linczu masz wprost napisane w temacie: chyba kawusia się mnie zapytała czy chcę wajchować, ja odpowiedziałem, że w sumie nie mam w kogo i będzie misplay, więc się wycofałem z wajchy i temat zniknął
potem jeszcze o 20:59 jak już było wiadomo, że victoria poleci, to se dałem na osę jako taki głos chuj wie co, powiedzmy że głos z własnym sumieniem przy umyciu rąk od linczu i tyle
potem flipnęła winna, no to se myślę, że chyba jednak hp/osa i kończymy, potem wieczorem przeczytałem osę i se myślę, że w sumie niewinna, więc drogą eliminacji mi spadłeś niżej a potem w tym samym czasie co kuba o tobie napisał, ja przeglądałem twoje posty, doszły mi do tego myśli, że z tą victorą/kubą to mogłeś się lepiej zachować + szybki spin na mnie, a przecież ja w kolejce mafiozy być po prostu muszę, no to napisałem, że ręce do góry i resztę znasz
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 21:30:10 GMT 1
no i dla mnie jest oczywiste, że w momencie jak się wycofałem z wajchy to to miękko "przyklepało" tą victorię, zasług sobie za to nie daję, raczej stwierdzam fakt, że ostatnia furtka została zamknięta jakby była konieczność to bym głosował na kontrkandydata kuby/tolkiena, co pisałem po linczu
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 21:31:24 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 21:31:24 GMT 1
dobra szczyl moze byc niewinny, trzeba cos zdecydowac w koncu jak szczyl niewinny, to skąd te teksty, że wbił rzekomy nóż w plecy victorii na trzeciej stronie i mafioza nigdy by tak nie zrobił albo że jakby dziś szczyl padł w remisie, to jutro trudniej byłoby osę wywalić niż na odwrót? szczyl wydaje się być inteligentnym gościem, a takie rzeczy każą mi myśleć, że trochę głup jest strugany
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 21:33:06 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 21, 2024 21:33:06 GMT 1
Szczyl a z Twojego solvingu co wyszło
Kto jak nie drukarka
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 21:34:31 GMT 1
Szczyl a z Twojego solvingu co wyszło Kto jak nie drukarka no póki co to mi kawusia rośnie i to pomimo tego, że nie dopuszcza innej percepcji na te same wydarzenia więc ty albo plot twist na górze xD
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 21:35:12 GMT 1
dobra szczyl moze byc niewinny, trzeba cos zdecydowac w koncu jak szczyl niewinny, to skąd te teksty, że wbił rzekomy nóż w plecy victorii na trzeciej stronie i mafioza nigdy by tak nie zrobił albo że jakby dziś szczyl padł w remisie, to jutro trudniej byłoby osę wywalić niż na odwrót? szczyl wydaje się być inteligentnym gościem, a takie rzeczy każą mi myśleć, że trochę głup jest strugany no wlasnie chujowo gra ponadto czemu mialby probowac obnizyc wartosc teorii drukarki - questa - mafiozy? a to zrobil literalnie se skierowal reflektory na siebie piszac co i jak z tym linczem jakby quest wszedl/nie wszedl mogl siedziec cicho
|
|