|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 22:51:43 GMT 1
nie no, Szczylowi byłoby nadal optymalniej walnąć Drukarkę
wtedy nikt by się nie zastanawiał czemu nie on, tylko poszedłby ktoś z questa
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 22:53:04 GMT 1
Drukarka odbija piłeczkę od końcówki D1, mocna zmiana w grze
czy coś świadczy na korzyść Protasa?
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 22:54:14 GMT 1
No to teraz pytanie -> Drukarka. Skoro ja bym zmienił głos, to najchętniej na Drukarkę. Wiktoria głosuje zgodnie ze swoimi podejrzeniami. kawa | victoria | szczyl | | osa | szczyl | tolkien | drukarka | hp | tolkien | protasiewicz | kuba | victoria | drukarka | kuba | victoria |
No i czy tu nie robią się ciężary? Skoro mafia musiała antycypować, przynajmniej w miarę ogarnięta mafia, że się pojawię i jak Wiktoria da głos zgodnie z tym co pisze w temacie, to czy nie będzie remisu Wiktoria - Drukarka - Tolkien i przy Drukarce w mafii to jest 66% na zejście mafiozy? A do tego mamy Szczyla, który chyba prędzej by ukurwił Drukarza niż mnie. I ten kuriozalny głos o 20:59 Wiktorii. Czysto matematycznie to jest Drukarka. Quest + głosowanie D1.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 22:56:55 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 22:56:55 GMT 1
to też bardzo możliwa wersja wydarzeń
a czemu wtedy drukarka odpala osę w remisie zamiast szczyla? 🤷
|
|
|
Post by szczyl on Apr 21, 2024 22:59:14 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 23:00:59 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 23:00:59 GMT 1
no i jaki był plan ma grę wiktorii
1. skończ się kreować 2. wbij w temat i pałuj kolegę z mafii 3. wbij w temat i pałuj kolegę z mafii [2] 4. brak profitu, na koniec żywota atak w kawusie i głos w Tolkiena
to jakieś karkołomne
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 23:02:09 GMT 1
to też bardzo możliwa wersja wydarzeń a czemu wtedy drukarka odpala osę w remisie zamiast szczyla? 🤷 a, no to już pisałem, ma excuse które zostało wystosowane z miejsca pt JAKA MAFIA WYBIERA SZCZYLA ZAMIAST OSY, GDZIE JA BYM TAK ZROBIŁ tzn imo to było tak niespodziewane, że mafioza nie mógłby mocno pokminić tego aspektu questowego, ale już aspekt 'no wybieram Szczyla, to zostaje na solówie z Osą' byłby grany a Osa i ode mnie i od Protasa dostał dobre wajby przed linczem
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 23:04:11 GMT 1
no i jaki był plan ma grę wiktorii 1. skończ się kreować 2. wbij w temat i pałuj kolegę z mafii 3. wbij w temat i pałuj kolegę z mafii [2] 4. brak profitu, na koniec żywota atak w kawusie i głos w Tolkiena to jakieś karkołomne No problem jest taki, że z gry Wiktorii, to zostaje Kuba i Protasiewicz, bo cała reszta to jakieś wygibasy.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 23:05:37 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 23:05:37 GMT 1
Wasze dobre wajby są chuja warte, osa jutro by znowu przepadł jak kamień w wodę i zrobilibyście uturna. Zakładanie że wolałbym się boksować ze szczylem, niż z nieobecnym osą, to jest absurd.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 23:06:01 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 23:06:01 GMT 1
to też bardzo możliwa wersja wydarzeń a czemu wtedy drukarka odpala osę w remisie zamiast szczyla? 🤷 Bo nie jest w mafii i nikogo nie odpala.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 23:06:03 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 21, 2024 23:06:03 GMT 1
o, drukarka
|
|
|
Rozgrywka
Apr 21, 2024 23:08:04 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 21, 2024 23:08:04 GMT 1
Tak, to ja.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 23:09:37 GMT 1
W ogóle jak to jest że Drukarka mnie mocniej zaczęła bronić w momencie kiedy na to w ogóle nie zasługiwałam. a ja nie? bo to ja właściwie zacząłem, a mną się nie zajmujesz? Ty rzuciłeś temat do rozmowy nie bawiąc się w otwartą obronę. Drukarka mocniej zaczęła robić obronę mnie. Więc jeśli ktoś miałby mieć w tamtym momencie nadwiedzę do wykorzystania broniąc kogoś kogo trudno jest obronić to byłaby drukarka. myślę, że to nie jest zdanie prawdziwe drukarka rozwinęła, co ja pisałem, nie dawała tam nowych rzeczy ja pierwszy pisałem "Victoria nie napisała ani jednego posta świadczącego o jej przynależności" i "pokażcie palcem, gdzie Victoria się obsrała, ja nie widzę" to była otwarta obrona, a mną się nie zajmujesz, tylko pałowaną drukarką Miałam inny odbiór tego co tam się stało. Dla mnie ty brzmiałaś tak by poznać argumenty tych zaczęli atakowanie mnie. Twój cytat dla mnie brzmi jak rozkręcenie tematu. Drukarka miała łatwiej z wjechaniem w tematu. Jakbyś ty nie zaczęła tematu to wątpię by Drukarka chciała go w ogóle ruszyć.
no bo tu drukarka ok Protasiewicz i Wiktoria Sprawiedliwości muszą jednak dać coś więcej od siebie, żebym czuł komfort z zielem fajkowym i mógł się rozsiąść, bo nie da się zaprzeczyć, szara strefa istnieje i obie te postaci w niej się znajdują. Protasiewicz, Wiktorio, moja Wiktorio! Zadanie dla Was. Przyłbice na głowy i NAPIERDALAJCIE. Zróbcie content, żebyśmy byli kontent. Nie mogę sobie myśleć, że Kawusia śmierdzi Drukarką, jak dwoje gadów jeszcze rozgrywki nie zaczęło. Atak frontalny. Na zamek! A co jeśli któreś z dwójki ja/Protasiewicz nie podołałby temu zadaniu? tu śmierdziuch przy Protasie Ja nie mam potrzeby żebyście wy cokolwiek o mnie wiedzieli Nie lepiej jednak by było jakbyśmy się o tobie więcej dowiedzieli zamiast mieć przez całą grę znak zapytania co do twojej osoby? nie zgadzam się, tu są same znaki zapytania, a na koniec mafiozą zostaje jakiś skurczybyk o którym wszyscy wszystko wiedzą No to nie będziemy się zgadzać, bo jednak lepiej jest wiedzieć coś o kimś niż milion razy się zastanawiać czy na pewno ktoś budzący wątpliwości jest w mafii czy nie jest w mafii. neutrale Oho drukarka wybrała przemoc. Wytłumacz mi tutaj dlaczego chcesz już w tym momencie los rozgrywki powierzyć Protasiewiczowi? drukarka ok Para szczyl-drukarka dziwnie się dodaje na podstawie ich interakcji jeśli nie jest to gra na rozparowanie. drukarka i szczyl ok A gdzie na coś napisałem o powierzaniu losu komukolwiek? Chwaląc Protasiewicza w tamtym momencie pośrednio chcesz doprowadzić by on prowadził grę. Jeśli Protasiewicz jest w mafii to zbyt naiwnie podchodzisz do tego by wcisnąć Protasiewicza do core. Jeśli ty winny a Protasiewicz niewinny to wygląda tak, że chcesz na jego plecach jechać obecnie. drukarka ok, protas dziwne Bzdura. Uważam że może być niewinny, ale za żadną kierownicę nie chce go sadzać. Chociaż kawusia to nie jest tragiczny kierunek. Ja na razie nie odczułam by Kawusia grał pod spełnianie oczekiwań.
minus dla kawusi Ogólnie Protasiewicz szuka w tej edycji mafii w sposób zaskakująco płytki i nieudolny. Czym różni się twoje szukanie mafii od szukania mafii przez Protasiewicza? minus dla Protasa Jak dobrze rozumiem Kuba twoje założenia to ty wyciągasz wnioski ze swoich zastawianych sideł w ograniczonej ilości, gdzie gra Protasiewicza ograniczona do tej pory jest zastawianiem pułapek. W takim wypadku odbijanie piłeczki w twoją stronę przez Protasiewicza jest podejrzane. minus dla Protasa to skoro już udało nam się to ustalić w zasadzie na chuj ty na mnie głosujesz, skoro, jak już ustaliliśmy, zaatakowałeś mnie na podstawie nieprawdziwych przesłanek? Dobra szczyl. Drukarka zgodziła się z tobą w jednej kwestii. Jakim cudem ci wyszło, że atakuje ciebie na podstawie nieprawdziwych przesłanek? no plus dla Szczyla Bardzo mnie dziwi że Kuba nie zauważa lub nie chce zauważyć jak bardzo kawusia próbuje jechać na jego pleckach. Kawusia od kiedy ty jeździsz na czyiś plecach?
ciekawe, że Victoria skminiła kim jest Kawuisa jak ja do tej pory sie między dwoma zastanawiam Prędzej czy później się na tym przejedziesz zwłaszcza,że sam byłeś zmartwiony o plecy Protasiewicza. no plus dla Kawusi, minus dla Protasa?
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 23:15:52 GMT 1
i co
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 23:54:08 GMT 1
Johnaldzie Reuelu
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 21, 2024 23:56:38 GMT 1
co tam
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 23:56:48 GMT 1
Przegoniłeś mnie w ilości postów.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 21, 2024 23:57:22 GMT 1
Dojdziemy do tego, który jest ostatnim, wierzę w to.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 0:18:26 GMT 1
a co o Protasie sądzisz
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 6:23:30 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 22, 2024 6:23:30 GMT 1