|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:53:39 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 22, 2024 9:53:39 GMT 1
no ale tutaj nie było potrzeby chyba jej wywalać
w sensie: mogła pociągnąć dzień dłużej, popierał to szczyl, osa, tolkien, drukarka, protas
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:54:47 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 22, 2024 9:54:47 GMT 1
chyba że właśnie nie miała paść w d1 xd
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:55:48 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 22, 2024 9:55:48 GMT 1
no ale tutaj nie było potrzeby chyba jej wywalać w sensie: mogła pociągnąć dzień dłużej, popierał to szczyl, osa, tolkien, drukarka, protas No to skoro tyle osób to popierało, to jakim cudem padła? 🤔
|
|
|
Post by szczyl on Apr 22, 2024 9:56:24 GMT 1
w sumie zwrotka pytania do szczyla, ufasz Kubie i Tolkienowi? no w miarę tak i dlatego właśnie było pytanie do ciebie, żebym sobie tę opinię jakoś zwerfikował widzę argumenty za winą i brakiem winy drukarki widzę mniej argumentów za winą i brakiem winy protasiewicza no powiedzmy, że odpalimy obu, obaj niewinni i prawdopodobnie gg i się nagle okaże, że wczoraj dobrze napisałem, że linczowanie osy wczoraj to lincz z gatunku tych że jakbyśmy go kurwa nie zlinczowali to to byłby ten jeden lincz, którego brakło do wygrania gry a ten chujek tolkien rozmyślnie zmienił głos 3 sekundy za późno xD
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:56:30 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 22, 2024 9:56:30 GMT 1
nie miała paść w sensie, że patrząc na to szerokie grono obrońców
tolkien, a o co chodziło z twoim argumentem, że grono kuba, tolkien, kawa wczoraj zawsze odpala cel questa bez plejsów?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:58:20 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 9:58:20 GMT 1
w sumie zwrotka pytania do szczyla, ufasz Kubie i Tolkienowi? no w miarę tak i dlatego właśnie było pytanie do ciebie, żebym sobie tę opinię jakoś zwerfikował widzę argumenty za winą i brakiem winy drukarki widzę mniej argumentów za winą i brakiem winy protasiewicza no powiedzmy, że odpalimy obu, obaj niewinni i prawdopodobnie gg i się nagle okaże, że wczoraj dobrze napisałem, że linczowanie osy wczoraj to lincz z gatunku tych że jakbyśmy go kurwa nie zlinczowali to to byłby ten jeden lincz, którego brakło do wygrania gry a ten chujek tolkien rozmyślnie zmienił głos 3 sekundy za późno xD rozmyślnie?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:59:15 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 22, 2024 9:59:15 GMT 1
no ale tutaj nie było potrzeby chyba jej wywalać w sensie: mogła pociągnąć dzień dłużej, popierał to szczyl, osa, tolkien, drukarka, protas No to skoro tyle osób to popierało, to jakim cudem padła? 🤔 no to ciekawe ale to rozpisanie przez Kubę argumentów na jej winę przed linczem to chyba lekki overkill byłby i nastawienie jednak, żeby tych obrońców przekonać kurwa trudne
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:59:39 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 22, 2024 9:59:39 GMT 1
no w miarę tak i dlatego właśnie było pytanie do ciebie, żebym sobie tę opinię jakoś zwerfikował widzę argumenty za winą i brakiem winy drukarki widzę mniej argumentów za winą i brakiem winy protasiewicza no powiedzmy, że odpalimy obu, obaj niewinni i prawdopodobnie gg i się nagle okaże, że wczoraj dobrze napisałem, że linczowanie osy wczoraj to lincz z gatunku tych że jakbyśmy go kurwa nie zlinczowali to to byłby ten jeden lincz, którego brakło do wygrania gry a ten chujek tolkien rozmyślnie zmienił głos 3 sekundy za późno xD rozmyślnie? here we go again
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 9:59:57 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 9:59:57 GMT 1
nie miała paść w sensie, że patrząc na to szerokie grono obrońców tolkien, a o co chodziło z twoim argumentem, że grono kuba, tolkien, kawa wczoraj zawsze odpala cel questa bez plejsów? nie jest w remisie więc nie zastanawia się jak to wpłynie na ich pozycję, czy lepiej odjebać Osę, Szczyla, czy Drukarkę, żeby móc mówić NO TAMTEN POLECIAŁ JAKA MAFIA TO ROBI tylko idzie po największy benefit dla siebie, bo zawsze mord to narzędzie, jeszcze jeden udany cel questa i ostatni mafiozo jest w domu to remisowi musieliby tu kalkulować różne zależności
|
|
|
Post by szczyl on Apr 22, 2024 10:02:01 GMT 1
no w miarę tak i dlatego właśnie było pytanie do ciebie, żebym sobie tę opinię jakoś zwerfikował widzę argumenty za winą i brakiem winy drukarki widzę mniej argumentów za winą i brakiem winy protasiewicza no powiedzmy, że odpalimy obu, obaj niewinni i prawdopodobnie gg i się nagle okaże, że wczoraj dobrze napisałem, że linczowanie osy wczoraj to lincz z gatunku tych że jakbyśmy go kurwa nie zlinczowali to to byłby ten jeden lincz, którego brakło do wygrania gry a ten chujek tolkien rozmyślnie zmienił głos 3 sekundy za późno xD rozmyślnie? as in, no zaraz potem napisałeś przecież, że już byłeś tego świadomy w momencie miany głosu, reszta to kwestii interpretacji
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 10:03:39 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 22, 2024 10:03:39 GMT 1
No to skoro tyle osób to popierało, to jakim cudem padła? 🤔 no to ciekawe ale to rozpisanie przez Kubę argumentów na jej winę przed linczem to chyba lekki overkill byłby i nastawienie jednak, żeby tych obrońców przekonać kurwa trudne Jak jesteś obsrany, masz pusty łeb patrząc na argumenty przeciwko tobie i nie wiesz co robić, to nie pozostaje ci nic innego, jak dać koledze zielone światło na zrobienie z siebie worka treningowego. To jest gra na 2 mafie, distancing robi magię. A jakby Viktoria z taką grą nie padła d1, to padłaby d2.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 22, 2024 11:15:07 GMT 1
drukarka, jaką ty właściwie miałbyś dwuosobową kolejkę do linczowania kuba i kto
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 11:28:24 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 22, 2024 11:28:24 GMT 1
Pisałem wczoraj moje tiery, niewiele się zmieniło poza tym że Osa zdechła.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 22, 2024 12:03:55 GMT 1
protasiewicz dawaj na ring i tłumacz się czemu jak najgorszy bęcwał próbowałeś wyzwolić w ludziach negatywne emocje w moim kierunku
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 12:26:40 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 22, 2024 12:26:40 GMT 1
protasiewicz dawaj na ring i tłumacz się czemu jak najgorszy bęcwał próbowałeś wyzwolić w ludziach negatywne emocje w moim kierunku Co ty pleciesz Usunąłem pierdolisz żeby redukować negatywne emocje
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 12:31:39 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 22, 2024 12:31:39 GMT 1
Kubuś wruć 😢
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 12:31:51 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 22, 2024 12:31:51 GMT 1
Dla mnie scenariusze są dwa
Albo drukarka jest w mafii - wewnętrznie mniej w niego wierzę Albo w dwójce szczyl-Kuba jest mafiozo
|
|
|
Post by szczyl on Apr 22, 2024 12:44:06 GMT 1
w sumie to jest interesujące, że obaj z drukarką robicie spina na tego kubę hmm
|
|
|
Post by Kuba on Apr 22, 2024 12:53:27 GMT 1
Jestem, muszę nadrobić co się wczoraj działo. Już mi trochę lepiej. Nadal jestem chory, ale nie mam już 39 stopni.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 12:59:57 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 22, 2024 12:59:57 GMT 1
w sumie to jest interesujące, że obaj z drukarką robicie spina na tego kubę hmm Obaj jesteśmy w mafii, masz nas.
|
|