|
Post by Robert Bresson on Apr 24, 2024 18:03:06 GMT 1
Ja przynajmniej nie mam innych poszlak, jak dotąd. Wszyscy grają dość podobnie, nie dostrzegam ewidentnych mafijnych sztuczek. No, może poza Moncayo.
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 24, 2024 18:03:38 GMT 1
Robert Bresson pojawił się na forum i nic nie napisał - warte zauważenia. Paco Moncayo nie doradza mi, abym wyłączył status, tylko od razu przechodzi do formułowania zarzutów - warte zauważenia. Po co miałbym ci doradzam żebyś wyłączył status? Co to w ogóle za zestawienie xd
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 24, 2024 18:04:53 GMT 1
Wydaje się naturalne, że dzisiaj rozliczamy głosujących na Zduńskiego. A dlaczego nie tych co po linczu wylecieli z lamentem, że Zduński taki niewinny a wcześniej nie pisnęli nawet na temat jego niewinności? Co jest bardziej mafijne, Robert?
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 24, 2024 18:05:17 GMT 1
Sposób podejścia do odkrycia mojej aktywności zdradza Twoje tajemnicze intencje.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 24, 2024 18:05:50 GMT 1
Wydaje się naturalne, że dzisiaj rozliczamy głosujących na Zduńskiego. A dlaczego nie tych co po linczu wylecieli z lamentem, że Zduński taki niewinny a wcześniej nie pisnęli nawet na temat jego niewinności? Co jest bardziej mafijne, Robert? Paco, ale ustaliliśmy, że nikt prawie nie spodziewał się, że Zduński leci.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 24, 2024 18:07:21 GMT 1
Dosłownie trzy osoby na niego zagłosowały. 3/10. To wcale nie jest większość, którą można sterować jakimiś obronami w końcówce. To w ogóle nie jest większość w sensie bezwzględnym, tak a propos.
|
|
|
Post by magnata on Apr 24, 2024 18:10:59 GMT 1
Imho co najmniej jedna mafia głosowała na Zduńskiego. Skąd ta pewność, że jeden z mafiozów na pewno tam był?
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 24, 2024 18:12:34 GMT 1
Dosłownie trzy osoby na niego zagłosowały. 3/10. To wcale nie jest większość, którą można sterować jakimiś obronami w końcówce. To w ogóle nie jest większość w sensie bezwzględnym, tak a propos. No właśnie, różnice w głosowaniu są bardzo małe, nie uważasz, że dobrze opisana tak ewidentna niewinność Zduńskiego nie przekonałaby może jednej, może dwóch osób do zmiany? Skoro Zduński był ewidentnym niewinnym mogłeś to napisać zamiast pisać w kreacyjne posty.
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 24, 2024 18:12:48 GMT 1
Sposób podejścia do odkrycia mojej aktywności zdradza Twoje tajemnicze intencje. Wyjaśnij
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 24, 2024 18:14:26 GMT 1
Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, każdy umiejący czytać między wierszami gracz dostrzegł, że wykluczam mafijność Zduńskiego na podstawie luzu, który prezentuje w decydującym momencie. A jeśli mam pisać z CAPS LOCKIEM, WIELKĄ CZCIONKĄ, co macie robić, to jasne, możemy się tak umówić od teraz. I wybaczcie, że do tej pory tak nie robiłem.
|
|
|
Post by Robert Bresson on Apr 24, 2024 18:15:27 GMT 1
Sposób podejścia do odkrycia mojej aktywności zdradza Twoje tajemnicze intencje. Wyjaśnij Sprawa oczywista - postanowiłeś wykorzystać ową obserwację do pewnych celów, traktując ją jako prezent z nieba.
|
|
|
Post by magnata on Apr 24, 2024 18:21:15 GMT 1
Ej a jak by popatrzeć na to od tyłu, na kogo nie był w ogóle oddany głos: Topielec Maruda Bozia
Wszyscy trzej w d1 mało się odzywali sami oddali głosy Topielec - Zduński Maruda - cesarz Bozia - Magnat
Trzy strzały na trzy różne osoby, rozproszenie uwagi by nie wzbudzać podejrzenia, moja propozycja utopmy dziś topielca i badajmy temat dalej.
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 24, 2024 18:21:17 GMT 1
Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, każdy umiejący czytać między wierszami gracz dostrzegł, że wykluczam mafijność Zduńskiego na podstawie luzu, który prezentuje w decydującym momencie. A jeśli mam pisać z CAPS LOCKIEM, WIELKĄ CZCIONKĄ, co macie robić, to jasne, możemy się tak umówić od teraz. I wybaczcie, że do tej pory tak nie robiłem. Ja jestem za
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 24, 2024 18:52:28 GMT 1
fajny post Paco, zasłużyłeś na clear dzisiaj nawet jak jesteś w mafii
topielica nic się nie broni dalej tylko żyje życiem śmieszka, jesteś NEXT
|
|
|
Post by topielica on Apr 24, 2024 18:55:19 GMT 1
Ej a jak by popatrzeć na to od tyłu, na kogo nie był w ogóle oddany głos: Topielec Maruda Bozia Wszyscy trzej w d1 mało się odzywali sami oddali głosy Topielec - Zduński Maruda - cesarz Bozia - Magnat Trzy strzały na trzy różne osoby, rozproszenie uwagi by nie wzbudzać podejrzenia, moja propozycja utopmy dziś topielca i badajmy temat dalej. Zgodzę się, że wśród głosujących na Zduńskiego może być mafia, ale argumentować że to ja, bo nie miałam głosów to bez sensu :-D
|
|
|
Post by topielica on Apr 24, 2024 18:57:48 GMT 1
Widzę pociąg formujacy się na mnie. Przyjrzyjcie się Paco, cesarzowi i magnatowi. Nie jestem pewne jeszcze Magnusa
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 24, 2024 18:58:27 GMT 1
kto ma sie przygladac i czemu, co to za ton jakbys grala w osobnej druzynie
|
|
|
Post by topielica on Apr 24, 2024 19:05:29 GMT 1
Drużynie miejskiej, owszem
|
|
|
Post by magnata on Apr 24, 2024 19:07:44 GMT 1
Ej a jak by popatrzeć na to od tyłu, na kogo nie był w ogóle oddany głos: Topielec Maruda Bozia Wszyscy trzej w d1 mało się odzywali sami oddali głosy Topielec - Zduński Maruda - cesarz Bozia - Magnat Trzy strzały na trzy różne osoby, rozproszenie uwagi by nie wzbudzać podejrzenia, moja propozycja utopmy dziś topielca i badajmy temat dalej. Zgodzę się, że wśród głosujących na Zduńskiego może być mafia, ale argumentować że to ja, bo nie miałam głosów to bez sensu :-D Ale dlaczego uważasz, że bez sensu? Dla mnie ma duży sens, w pierwszym dniu siedziałeś cicho nie za wiele się odzywałeś - tak zagrała by mafia która w pierwszym dniu nie chce ściągać na siebie uwagi. Twój plan się powiódł ponieważ nikt nie oddał na Ciebie głosu. Zacząłeś intensywniej grać wywołany do tablicy kilkoma oskarżeniami. Jebie to mafia bardziej niż obory wieśniaków w mojej wsi
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 24, 2024 19:08:51 GMT 1
Drużynie miejskiej, owszem nie no ty sobie żartujesz z taką linią obrony głosik gwarantowany na cb
|
|