|
Post by magnata on Apr 26, 2024 20:20:54 GMT 1
Znaczy no, napisał prawdę: był jeden wśród tych, mających opis jak Bresson, był to on sam xd No nie bo Olisadebe też ma pozytywny opis
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 20:21:32 GMT 1
Bozia a czemu Ty poszedłeś w Magnusa?
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 20:25:48 GMT 1
Ostatnich ~20 minut przed linczem nie śledziłem, bo miałem calla, a z dwójki Magnus-Francuz tego pierwszego miałem za bardziej podejrzanego, to w niego posłałem.
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 26, 2024 20:27:44 GMT 1
Z pozostałych żyjących najbardziej na trójkę Zduńskiego wskazywał Nerevejczyk
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 20:28:59 GMT 1
Ostatnich ~20 minut przed linczem nie śledziłem, bo miałem calla, a z dwójki Magnus-Francuz tego pierwszego miałem za bardziej podejrzanego, to w niego posłałem. A teraz jak uszczelniliśmy kolejnego mafioza, kto będzie na Twoim celowniku?
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 26, 2024 20:29:12 GMT 1
Piotr Zduński 3 - MagnusCarlsberg, Paco Moncayo, topielica no kto które się tłumaczy, że nie zdążyło zmienić? szkoda Zduńskiego Czyli mówisz, że na Mroczka głosowała mafia? Kto z tamtej trójki? Albo dwójka? Edit: Olisadebe niewinny, wiadomka, raczej nie widzę, żeby ktoś w zapoznawczej to fejkował. Magnat, a ty na poprzedniej stronie nie pisałeś, że głos na milczącego glona (jakim był, do czasu, Mroczek) ma sens dla mafii? xd Ale ogółem najbardziej cisnął ś.p. Bresson
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 26, 2024 20:29:36 GMT 1
Teraz każdy mądry a przed linczem nie było odważnych żeby napisać, że Zduński taki niewinny xD Tylko mafia mogła wiedzieć, że Zduński jest zagrożony, jeśli miała co najmniej dwa głosy na sympatycznym Żmudinho Pernambucano.
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 26, 2024 20:32:23 GMT 1
Zbieram się do spania, pewnie zajrzę żeby zobaczyć kto padł w mordzie, jeśli padnę ja to wiecie co macie robić.
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 20:35:17 GMT 1
Ej ej ej, ten drugi post to pytanie było do kogoś, kto sam wskazywał trójkę zduńskiego a ten trzeci to w ogóle było niezrozumienie postu magenty ale fakt, myślałem, że mafia tam siedzi, nie przeczę. magnata , trochę czekam na mord (nwm po co, wiadomo, że padnie cesarz), trochę nie wiem, trochę se pogadam z Paco i zobaczymy - ale generalnie dalej mam potrzebę poznania koloru Magnusa, nic się w tej kwestii nie zmieniło myślałem o Tobie wcześniej, ale przejrzałem twoje ostatnie posty i raczej tego nie widzę. Olisadebe może, ale ten głos w g1 faktycznie mało prawdopodobny E: a, no to se za długo nie pogadam z Paco. dobranoc :3
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 20:40:04 GMT 1
Ej ej ej, ten drugi post to pytanie było do kogoś, kto sam wskazywał trójkę zduńskiego a ten trzeci to w ogóle było niezrozumienie postu magenty ale fakt, myślałem, że mafia tam siedzi, nie przeczę. magnata , trochę czekam na mord (nwm po co, wiadomo, że padnie cesarz), trochę nie wiem, trochę se pogadam z Paco i zobaczymy - ale generalnie dalej mam potrzebę poznania koloru Magnusa, nic się w tej kwestii nie zmieniło myślałem o Tobie wcześniej, ale przejrzałem twoje ostatnie posty i raczej tego nie widzę. Olisadebe może, ale ten głos w g1 faktycznie mało prawdopodobny E: a, no to se za długo nie pogadam z Paco. dobranoc :3 Skąd wiesz, że padnie cesarz? Nadwiedza? Po co masz potrzebę poznawania koloru Magnusa? Myślisz, że w obecnym linczu Mafioza głosował na mafioze?
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 20:51:30 GMT 1
No pewności nie mam, ale jest najbardziej zielony z nas wszystkich, pomijając mnie, więc to dość naturalny cel do mordu. Sam cesarz zresztą o tym pisał, znowu piszesz bez nadrobienia? xD
Question 2 (3 w zasadzie) - bo w mojej głowie wciąż obecne jest przekonanie, że typ jest w mafii, pomimo faktu, że od początku, dziś przynajmniej, cisnął Francuza, czy pomimo paru fajniejszych postów i luzu. Plus jeśli nie on, to ktoś mnie mocno mocno robi w chuja.
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 20:56:53 GMT 1
Pomijając Ciebie? A dlaczego siebie pominąłeś? Co tak bardzo Cię uniewinnia?
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 20:57:51 GMT 1
Gra
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 20:58:21 GMT 1
Gra Bozia, żenująca odpowiedz
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 20:59:36 GMT 1
Twoje wypowiedzi teraz strasznie śmierdzą, próbujesz pchać do linczu gościa, ktory sam głosował na mafioza, migasz się od szczegółowych odpowiedz, robisz dużo zamieszania, ktore mało daje
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 21:00:32 GMT 1
Prawdziwa.
Może nieco za bardzo zluzowałem po świetnym początku, ale i tak widzę się jako top2 niewinnych
w ogóle jak mafia nie wykorzysta mordu, to Olisadebe xD
E: Mordo, jest godzina po linczu i jesteśmy tu chyba sami, o jakim pchaniu linczu mówimy xD ja ci po prostu podałem swój typ
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 21:01:11 GMT 1
To zapytam jeszcze inaczej, co w Twojej grze jest takiego zielonego?
|
|
|
Post by Volverin on Apr 26, 2024 21:02:00 GMT 1
Mord Mafii:
młodycesarz - Niewinny
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 21:02:29 GMT 1
Prawdziwa. Może nieco za bardzo zluzowałem po świetnym początku, ale i tak widzę się jako top2 niewinnych w ogóle jak mafia nie wykorzysta mordu, to Olisadebe xD Wiesz co jest najlepsze? Że tylko Ty twierdzisz, że miałeś dobre wejście w grę 😂 kłamstwo powtórzone 100 razy staje się prawdą😂 ciekawa metoda
|
|
|
Post by magnuscarlsberg on Apr 26, 2024 21:03:49 GMT 1
Mord Mafii:młodycesarz - Niewinny Śpij słodko, aniołku, propsy jeszcze raz za zmianę decyzji.
|
|