|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 21:05:00 GMT 1
Wiesz co jest najlepsze? Że tylko Ty twierdzisz, że miałeś dobre wejście w grę 😂 Ja bym jednak radził w końcu nadrobić temat, chyba już czas najwyższy?
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 21:06:47 GMT 1
Co mam nadrabiać? Bo nie rozumiem. Liczysz na to, że moje cofanie się w postach odwróci uwagę od Ciebie?
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 21:08:17 GMT 1
Serio wytłumacz mi to czemu chcesz bardzo poznać kolor Magnusa? Bo nadal nie podałeś żadnych konkretów
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 21:08:25 GMT 1
Nie, liczę, że przeczytasz temat i dowiesz się, że pleciesz bzdury :3
E: ale co ja mam ci tłumaczyć, że mam typa za mafię od ~2 dni, więc nawet jak pojawiają się argumenty za uniewinnieniem, to i tak mam zawsze z tyłu głowy, że to mafia? xD matko, czuję się głupszy od tej rozmowy
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 21:14:11 GMT 1
Nie, liczę, że przeczytasz temat i dowiesz się, że pleciesz bzdury :3 E: ale co ja mam ci tłumaczyć, że mam typa za mafię od ~2 dni, więc nawet jak pojawiają się argumenty za uniewinnieniem, to i tak mam zawsze z tyłu głowy, że to mafia? xD matko, czuję się głupszy od tej rozmowy Kurde no po prostu migasz się od odpowiedz, proszę Cię tylko o to byś podał argumenty dlaczego to mafia. Nie proszę Cię o nic niezwykłego. A jak na razie Twój jedyny argument to ‚mam go za mafię’ ja jebie Ty słyszysz siebie? Powiedz dlaczego masz go za mafię bo ja serio nie widzę powodu by uznawać go za mafię
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 21:25:23 GMT 1
No to źle zrozumiałem pytanie "dlaczego chcesz poznać jego kolor".
Generalnie od początku mam poczucie, że gra zachowawczo, jego posty są/były "poprawne", ale zupełnie nic z nich nie wynikało. Pozaczepiał parę osób, ale nie szedł dalej. Do mnie się przyczepił o coś, poprosiłem go, żeby doprecyzował i już nie było odpowiedzi. Z jego początkowych postów wyglądało, jakby wszystko było mu jedno kto padnie, zarzucał bardzo szeroką sieć. Przeczucie bardziej, chociaż pewnie jakbym przeczyttał jego posty, to bym mógł się do czegoś dopierdolić jeszcze (ale to z każdym tak można jbc). No i drogą eliminacji - pozostałych mam/miałem za bardziej niewinnych. Plus typ pisał, że miałem jakieś nienaturalne wejście? Bzdury kompletne, żeby tylko coś napisać :/
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 21:25:50 GMT 1
Ogólnie Maruda też pozytywnie Ciebie ocenił, hmm ciekawee
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 21:27:33 GMT 1
Nic dziwnego. Dobrze grałem, to mnie dobrze ocenił
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 21:28:53 GMT 1
No to źle zrozumiałem pytanie "dlaczego chcesz poznać jego kolor". Generalnie od początku mam poczucie, że gra zachowawczo, jego posty są/były "poprawne", ale zupełnie nic z nich nie wynikało. Pozaczepiał parę osób, ale nie szedł dalej. Do mnie się przyczepił o coś, poprosiłem go, żeby doprecyzował i już nie było odpowiedzi. Z jego początkowych postów wyglądało, jakby wszystko było mu jedno kto padnie, zarzucał bardzo szeroką sieć. Przeczucie bardziej, chociaż pewnie jakbym przeczyttał jego posty, to bym mógł się do czegoś dopierdolić jeszcze (ale to z każdym tak można jbc). No i drogą eliminacji - pozostałych mam/miałem za bardziej niewinnych. Plus typ pisał, że miałem jakieś nienaturalne wejście? Bzdury kompletne, żeby tylko coś napisać :/ Czyli w sumie wpadł na Twoją listę bo się do Ciebie przypierdalal tak? Tak czytam ogólny kontekst.
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 21:30:16 GMT 1
Nic dziwnego. Dobrze grałem, to mnie dobrze ocenił Kurde z tym dobrze gram to bym uważał. Jak na razie nie uczestniczyłeś w mordzie mafii i nie wniosłeś NIC do gry
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 21:32:48 GMT 1
Czyli w sumie wpadł na Twoją listę bo się do Ciebie przypierdalal tak? Tak czytam ogólny kontekst. Mniej więcej Nic dziwnego. Dobrze grałem, to mnie dobrze ocenił Kurde z tym dobrze gram to bym uważał. Jak na razie nie uczestniczyłeś w mordzie mafii i nie wniosłeś NIC do gry e tam, pierdolisz
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 21:35:06 GMT 1
Czyli w sumie wpadł na Twoją listę bo się do Ciebie przypierdalal tak? Tak czytam ogólny kontekst. Mniej więcej Kurde z tym dobrze gram to bym uważał. Jak na razie nie uczestniczyłeś w mordzie mafii i nie wniosłeś NIC do gry e tam, pierdolisz Ahahahahahah no jeblem, serio stać Cię tylko na ‚mniej więcej’ i ‚a tam pierdolisz’? Ej Bozia Bozia
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 21:37:46 GMT 1
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 21:40:22 GMT 1
No tak, tak właśnie wyglądasz gdy ktoś Cię oskarża a Ty ‚dobrze grający’ ‚czysty miastowy’nie kumasz w ogóle co się do Ciebie mówi 😂 i palisz Jana, że nie jesteś w mafii
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 21:42:18 GMT 1
No stary zrób coś żebym pomyślał, że jesteś zielony bo jak na razie to takie pierdolenie z Twojej strony
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 21:43:34 GMT 1
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 21:44:08 GMT 1
Ale ja mam w dupie czy ty mnie masz za zielonego, czy czerwonego xD
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 21:44:55 GMT 1
|
|
|
Post by magnata on Apr 26, 2024 21:46:18 GMT 1
Ale ja mam w dupie czy ty mnie masz za zielonego, czy czerwonego xD Cieszę się, poza tym pozostali jak przeczytają naszą rozmowę szybko podejmą decyzję kogo jutro ujebac i zakończyć tą dziwną rozgrywkę
|
|
|
Post by Nerevaryjczyk on Apr 26, 2024 22:06:46 GMT 1
Nie martw się Apu Apustaja, nie jesteś sam, do czwartej tu będę siedział :3
|
|