|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 19:03:54 GMT 1
Jestem, chyba będę do linczu, ktoś coś? nie no, już mówiłem, że ciebie bym dzisiaj nie linczował no ale wcześniej dałeś na mnie głos, teraz na clevelanda. Wyjaśnij oba proszę
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:05:36 GMT 1
oczywiście kolego chciałem zdjąć głos ze staregocesarza i miałem napisać "zmiana - brak głosu", ale jak wszedłem w temat, to zobaczyłem, że jak dzban głosujesz na smitha, więc zamiast napisać "zmiana - brak głosu" napisałem "zmian - roślina" no ale teraz już wróciłem do domu i normalnie zagłosowałem na clevelanda, w zasadzie dlaczego nie? chociaż kurde, on mi chyba wczoraj przyjaźń proponował to może być argument
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 19:06:47 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 19:06:47 GMT 1
Cleveland może być niewinny
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:08:24 GMT 1
mam w ogóle na to odpisywać czy nie ma sensu? Zaszkodzisz czyjejś sprawie jeśli ze mną porozmawiasz? myślę, że nie ale nie wiem czy moje odpowiedzi cię w ogóle będą interesować, skoro na ten moment dość jasno deklaruję, że nie jesteś dla mnie celem pytam więc: czy jest sens, żebym na to odpisywał, czy też będziemy rozmawiać na jakieś bieżące tematy?
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 19:09:13 GMT 1
oczywiście kolego chciałem zdjąć głos ze staregocesarza i miałem napisać "zmiana - brak głosu", ale jak wszedłem w temat, to zobaczyłem, że jak dzban głosujesz na smitha, więc zamiast napisać "zmiana - brak głosu" napisałem "zmian - roślina" no ale teraz już wróciłem do domu i normalnie zagłosowałem na clevelanda, w zasadzie dlaczego nie? chociaż kurde, on mi chyba wczoraj przyjaźń proponował to może być argument moim problemem w tych głosach jest to, że są one łatwe. O ile głos na mnie, no w sumie wyjaśnienie trzyma się kupy, o tyle cleveland no nie ma łatwiejszego celu, takiego lepiej wybranego, żeby się nikt do niego nie przypierdolił. Ani nikt podpinki nie zarzuci, ani cleveland się nie odwinie no i w sumie nie był jakoś bardzo wymieniany jako mafia, wiec brzmi oryginalnie.
No jakbym był w mafii to bym na niego zagłosował, tak z przyczajki bez żadnego namawiania.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:10:25 GMT 1
no ja jestem gotów do spułpracy, możemy zrobić trudny lincz, może nawet grillowe grono nas zaszczyci przekonaj mnie
czy chodzi o robienie sztuki dla sztuki
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 27, 2024 19:10:30 GMT 1
Zaszkodzisz czyjejś sprawie jeśli ze mną porozmawiasz? myślę, że nie ale nie wiem czy moje odpowiedzi cię w ogóle będą interesować, skoro na ten moment dość jasno deklaruję, że nie jesteś dla mnie celem pytam więc: czy jest sens, żebym na to odpisywał, czy też będziemy rozmawiać na jakieś bieżące tematy? Myślisz, że interesuję się tobą tylko z powodu mojego egomaniactwa? Co znaczy FRS, masz mi odpisać
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:11:46 GMT 1
nie, traktuje cię jako równego sobie, a ja nie czuję potrzeby bicia piany na nieaktualne tematy
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:12:10 GMT 1
frs to skrót od frens starycesarzu
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 27, 2024 19:12:14 GMT 1
Robię z tego aktualny temat, co ty na to
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 19:12:45 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 19:12:45 GMT 1
no ja jestem gotów do spułpracy, możemy zrobić trudny lincz, może nawet grillowe grono nas zaszczyci przekonaj mnie czy chodzi o robienie sztuki dla sztuki Ja jestem na grillu i was zaszczycam
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:12:50 GMT 1
no że się napinasz strasznie i mnie to dziwi fest ale okej, zobaczymy
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 19:13:24 GMT 1
no ja jestem gotów do spułpracy, możemy zrobić trudny lincz, może nawet grillowe grono nas zaszczyci przekonaj mnie czy chodzi o robienie sztuki dla sztuki no właśnie nie wiem, nawet myślałem przez chwilę, czy nie spróbować firmować tutaj swoim nickiem linczu na tobie, ale chyba na razie nie chcę.
A jeśli chodzi o 'przekonaj mnie', to ty się tutaj pozycjonujesz na wannabe ogara co to dba i decyduje o losach miasta. Ja jestem doniczkową roślinę co siedzi na parapecie w kącie i czasem opierdoli jakąś muchę albo innego komara. Więc to po tobie spodziewałbym się jakiegoś bardziej oryginalnego pomysłu.
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 27, 2024 19:14:01 GMT 1
no że się napinasz strasznie i mnie to dziwi fest ale okej, zobaczymy Czemu cię to akurat "dziwi"? Ma sie to jakoś do twoich aktualnych celów czy o co biega?
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:14:08 GMT 1
no ja jestem gotów do spułpracy, możemy zrobić trudny lincz, może nawet grillowe grono nas zaszczyci przekonaj mnie czy chodzi o robienie sztuki dla sztuki Ja jestem na grillu i was zaszczycam
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 19:14:08 GMT 1
Przez te wasze wspominanie o grillu jestem głodny
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:14:37 GMT 1
no ja jestem gotów do spułpracy, możemy zrobić trudny lincz, może nawet grillowe grono nas zaszczyci przekonaj mnie czy chodzi o robienie sztuki dla sztuki no właśnie nie wiem, nawet myślałem przez chwilę, czy nie spróbować firmować tutaj swoim nickiem linczu na tobie, ale chyba na razie nie chcę.
A jeśli chodzi o 'przekonaj mnie', to ty się tutaj pozycjonujesz na wannabe ogara co to dba i decyduje o losach miasta. Ja jestem doniczkową roślinę co siedzi na parapecie w kącie i czasem opierdoli jakąś muchę albo innego komara. Więc to po tobie spodziewałbym się jakiegoś bardziej oryginalnego pomysłu.
no to najwidoczniej ich nie spełniłem
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 19:16:07 GMT 1
no właśnie nie wiem, nawet myślałem przez chwilę, czy nie spróbować firmować tutaj swoim nickiem linczu na tobie, ale chyba na razie nie chcę.
no to najwidoczniej ich nie spełniłem to co, dopóki dupka nie zagrożona, to w sumie wyjebane który niewinny poleci?
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 19:16:53 GMT 1
To że raz gdzieś tam nie spełniłeś oczekiwań nie oznacza,że od razu ci notowania mają ci urosnąć. Co mnie w tobie Apu niepokoi to że mimo stawianych oskarżeń tobie zachowujesz przyjazną pozę jakby nic interesującego się nie działo.
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 27, 2024 19:17:34 GMT 1
Tzw. toksyczna pozytywność
I nie kłuje mnie to w oczy tak ordynarnie na razie tylko z powodu jego wybranej kreacji
|
|