|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 19:20:59 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 19:20:59 GMT 1
Apu a jakbyś poleciał to kogo nominujesz dalej do zlinczowania?
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:22:45 GMT 1
Dobra trochę szczerych przemyśleń prosto z moich trzewi Chciałbym nie tyle co wyjść z kreacji co z całej jakby gierki, i tutaj wyróżnię jeden fragment no bo ja na ten przykład uważam, że jak wchodzisz z pierwszym postem w rozgrywkę i pokazujesz, że chcesz sobie pograć i coś poświrować, od samego początku agresywnie wjeżdżasz w kogoś (z tym nickiem patryka), przez co też się jakoś ustawiasz w temacie, to potem to nie dajesz się stłamsić jakiemuś atakowi z pizdy i nie chowasz się do nory na kilkanaście minut, żeby dalej pisać posty o niczym ja nie wiem, czego się spodziewałem, ale dostałem coś innego o czym to świadczy - zobaczymy "nie chowasz się na kilkanaście minut". Panowie kurwa mać. Ja już tutaj abstrahuję od prawdziwości tego twierdzenia, bo swoją drogą to jest według mnie jawna manipulacja. Ale ok. Niech będzie, że ta interpretacja mojego zachowania jest zgodna z prawdą. To jak ktoś tutaj nie widzi (a zgodziła się z tym co najmniej jedna osoba) absurdalności tego stwierdzenia, chowania się do nory na kilkanaście minut, to ja tak czy siak nie przetrwam w tym środowisku. Nie mam pojęcia czy dobrze pojąłem znaczenie "pozycjonowania się", ale jeśli ktoś uprawia takowe w tej gierce, to jest nim Apu Papu. dobrze, przeformułujmy więc i sprawdźmy co nam wyjdzie. stary cesarz ma plan na rozgrywkę. wiemy to, bo chyba trzykrotnie wszedł w temat wklejając wkurwionego roberta, najpewniej zaplanował to wcześniej. stary cesarz pisze pierwszego posta w tej grze. stary cesarz wyprowadza pierwszy atak w tej grze. atak starego cesarza jest typową zaczepką o nick. atak starego cesarza powoduje, że automatycznie sprawia wrażenie osoby, która NIE DA SOBIE W KASZĘ DMUCHAĆ. stary cesarz aktywnie postuje od samego początku i ma chyba 7 postów w kilkanaście minut. ostatni post starego cesarza jest o 20:19 stary cesarz dostaje atak z dupy. stary cesarz nie pisze posta przez kolejne pół godzimy. czy stwierdzenie, że schowałeś się do nory jest absurdalne? no pewnie jest. czy napisałeś posty przez ten czas? no nie. czy zastanawianie się nad tym czy istnieje koincydencja pomiędzy atakiem a zaprzestaniem postowania przez chyba najaktywniejszego gracza w rozgrywce jest głupie? no według mnie też nie. więc na koniec dnia, tak jak napisałem to 2 godziny temu, to wszystko się i tak będzie sprowadzało do semantyki.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:23:00 GMT 1
więc teraz możemy spuścić wodę i zająć się linczem
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:24:08 GMT 1
Apu a jakbyś poleciał to kogo nominujesz dalej do zlinczowania? no przecież literalnie stronę temu to napisałem czy ktoś tutaj serio oczekuje że przyjazny apu apustaja będzie jednoosobowo kogoś wyrzucał z tej gry? serio?
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 27, 2024 19:24:23 GMT 1
Czytam i już za pierwszy wers mogę cię berłem obłożyć po łepetynie.
To są takie górnolotne stwierdzenia, po których stawiasz się w roli człowieka który odczytał na wylot kogoś innego że szok
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:25:25 GMT 1
to co, dopóki dupka nie zagrożona, to w sumie wyjebane który niewinny poleci? ziomek ale o co ci w zasadzie chodzi twoja teza jest taka, że cleveland to łatwy lincz, a nie że jest niewinny
|
|
|
Post by starycesarz on Apr 27, 2024 19:26:38 GMT 1
Czytam i już za pierwszy wers mogę cię berłem obłożyć po łepetynie. To są takie górnolotne stwierdzenia, po których stawiasz się w roli człowieka który odczytał na wylot kogoś innego że szok Okej dalej już wyczuwam więcej dobrej woli w stosunku do mnie Czytam i już za pierwszy wers mogę cię berłem obłożyć po łepetynie. To są takie górnolotne stwierdzenia, po których stawiasz się w roli człowieka który odczytał na wylot kogoś innego że szok no ty się usilnie stawiasz w roli człowieka, który się będzie napierdalać z kimś, z kim się nie zgadza, a nie z kimś, kto może być w mafii PS Nie stawiam się w żadnej roli, jedyne co mogłem usztuczniać to wykorzystywanie kwestii gościa z mojego awatara które akurat pasowały do sytuacji
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 19:26:53 GMT 1
Apu a jakbyś poleciał to kogo nominujesz dalej do zlinczowania? no przecież literalnie stronę temu to napisałem czy ktoś tutaj serio oczekuje że przyjazny apu apustaja będzie jednoosobowo kogoś wyrzucał z tej gry? serio? Nie będę się wypowiadał za innych, ja tego nie oczekuję. Ja po prostu spodziewałem się z Twojej strony czegoś mocniejszego. Jakiejś bardziej kreatywnej propozycji na lincz, może chęci większego wpływu na ten lincz, może jakiegoś pokazania, że zależy ci na wygranej gierce miasta. No na razie tego nie widzę, więc budzi to moje wątpliwości.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:26:59 GMT 1
Czytam i już za pierwszy wers mogę cię berłem obłożyć po łepetynie. To są takie górnolotne stwierdzenia, po których stawiasz się w roli człowieka który odczytał na wylot kogoś innego że szok no ty się usilnie stawiasz w roli człowieka, który się będzie napierdalać z kimś, z kim się nie zgadza, a nie z kimś, kto może być w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 19:27:19 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 19:27:19 GMT 1
Apu a jakbyś poleciał to kogo nominujesz dalej do zlinczowania? no przecież literalnie stronę temu to napisałem czy ktoś tutaj serio oczekuje że przyjazny apu apustaja będzie jednoosobowo kogoś wyrzucał z tej gry? serio? Czas przestać tłumaczyć się kreacją mordzia
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:28:07 GMT 1
a tłumaczę się kreacją?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 19:28:12 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 19:28:12 GMT 1
no przecież literalnie stronę temu to napisałem czy ktoś tutaj serio oczekuje że przyjazny apu apustaja będzie jednoosobowo kogoś wyrzucał z tej gry? serio? Nie będę się wypowiadał za innych, ja tego nie oczekuję. Ja po prostu spodziewałem się z Twojej strony czegoś mocniejszego. Jakiejś bardziej kreatywnej propozycji na lincz, może chęci większego wpływu na ten lincz, może jakiegoś pokazania, że zależy ci na wygranej gierce miasta. No na razie tego nie widzę, więc budzi to moje wątpliwości. Roślina chcę dzisiaj z tobą współpracować Na ile ten Lysonżi twoim zdaniem to dzisiaj dobry pomysł?
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 19:28:53 GMT 1
Nie będę się wypowiadał za innych, ja tego nie oczekuję. Ja po prostu spodziewałem się z Twojej strony czegoś mocniejszego. Jakiejś bardziej kreatywnej propozycji na lincz, może chęci większego wpływu na ten lincz, może jakiegoś pokazania, że zależy ci na wygranej gierce miasta. No na razie tego nie widzę, więc budzi to moje wątpliwości. Roślina chcę dzisiaj z tobą współpracować Na ile ten Lysonżi twoim zdaniem to dzisiaj dobry pomysł? powiedziałbym, że 60%. Ale lepszego nie mam.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 19:28:56 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 19:28:56 GMT 1
No o ile umiem czytać, to tak Daję ci hipotetyczną sytuację, a ty coś o przyjaznym apu mi za uchem pierdolisz
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 19:29:08 GMT 1
Ja wolę w Antoniego walnąć. Jest tam niemała szansa na trafienie mafiozy i jestem świadom ryzyka że to może ty pudło ostatecznie.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:29:12 GMT 1
No o ile umiem czytać, to tak Daję ci hipotetyczną sytuację, a ty coś o przyjaznym apu mi za uchem pierdolisz
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 19:30:02 GMT 1
Lysonżi miałem dzisiaj pozytywnie ocenionego i dość średni to dla mnie pomysł na lincz.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 19:30:07 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 19:30:07 GMT 1
Roślina chcę dzisiaj z tobą współpracować Na ile ten Lysonżi twoim zdaniem to dzisiaj dobry pomysł? powiedziałbym, że 60%. Ale lepszego nie mam. A ten Antonio Banderas? Ja tam nie czułem roli, ale to może moje skrzywione spojrzenie
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 19:30:14 GMT 1
to co, dopóki dupka nie zagrożona, to w sumie wyjebane który niewinny poleci? ziomek ale o co ci w zasadzie chodzi twoja teza jest taka, że cleveland to łatwy lincz, a nie że jest niewinny no tak. Cleveland to łatwy lincz. Moja teza jest taka, że zbyt łatwy dla gracza, który gra tak jak ty.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:31:20 GMT 1
eliminowałem sobie cele na dzisiejszy lincz przez pryzmat "no zrobił X, co może być miastowe" to mi został Łysonżi, Antonio i Cleveland na pozostałych dzisiaj raczej nie będę chciał głosować, jedni są frens, inni nie są frens, ale głosu bym tam nie słał w obecnym układzie na planszy z tej trójki łysonżi ma dla mnie największy potencjał na uniewinnienie się, który lincz jest bardziej leniwy, antonio czy cleveland? nikt mnie nie będzie próbować przekonać do głosowania poza podaną przeze mnie trójką?
|
|