|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 19:31:20 GMT 1
powiedziałbym, że 60%. Ale lepszego nie mam. A ten Antonio Banderas? Ja tam nie czułem roli, ale to może moje skrzywione spojrzenie no ja jestem antonio vs łysondżi szczerze mówiąc. Wydaje mi sie, że antonio łatwiej idzie, dlatego wolałbym łysondżiego.
Nie ufam apu, więc nie szedłbym w clevelanda.
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 19:31:43 GMT 1
A lincz na Clevelandzie to jak strzelanie w powietrze. Marnowanie amunicji na kogoś kto nie pisał w sposób na tyle śmierdzący by go rozważać.
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 19:32:42 GMT 1
eliminowałem sobie cele na dzisiejszy lincz przez pryzmat "no zrobił X, co może być miastowe" to mi został Łysonżi, Antonio i Cleveland na pozostałych dzisiaj raczej nie będę chciał głosować, jedni są frens, inni nie są frens, ale głosu bym tam nie słał w obecnym układzie na planszy z tej trójki łysonżi ma dla mnie największy potencjał na uniewinnienie się, który lincz jest bardziej leniwy, antonio czy cleveland? nikt mnie nie będzie próbować przekonać do głosowania poza podaną przeze mnie trójką? no dałeś trójkę, zostawiłeś taki głos, do którego się miasto najmniej przyjebie i w sumie wyjebka, który z tej trójki poleci. To mi się nie podoba.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:35:05 GMT 1
ziomek ale o co ci w zasadzie chodzi twoja teza jest taka, że cleveland to łatwy lincz, a nie że jest niewinny no tak. Cleveland to łatwy lincz. Moja teza jest taka, że zbyt łatwy dla gracza, który gra tak jak ty. no ale to co sugerujesz w tym momencie, bo ja dalej tego nie rozumiem okej, załóżmy, że kwestie mety czy tożsamości nie grają roli masz więc gracza apu apustaja, który chyba wyrabia sobie pozycję w miarę mocnego miastowego a następnie proponuje, w twojej ocenie, najłatwiejszy lincz no okej, tylko moje pytanie brzmi: i co dalej? no bo masz następujące wersje: - apu jest niewinny, proponuje łatwy lincz, ty jesteś zawiedziony - apu jest winny, proponuje łatwy lincz, ty go przeczytałeś, a cała dotychczasowa praca apu zostaje wyjebana na śmietnik, bo stwierdził, że będzie ot tak sobie jednoosobowo pchać clevelanda więc umówmy się tak: porozmawiajmy o tym, kogo faktycznie chcemy zlinczować, a o tym czy i jakie oczekiwania powinienem spełniać, pogadamy po linczu
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 19:35:27 GMT 1
Łysondżi tez wymienił mnie, a ja byłam dość łatwym baitem na położenie głosu przez mafię. Trochę przypadkowo to wyszło, bo akurat nie miałam specjalnie ochoty wczoraj grać, a jak dzisiaj weszłam to forum padło, stąd mała aktywność. Ale stąd też bardzo wygodne miejsce na wymienienie dla mafii, żeby pokazać większą kreatywność i fakt, że się chodzi własnymi drogami a nie leci za tym co padło w temacie.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:35:53 GMT 1
z tej trójki łysonżi ma dla mnie największy potencjał na uniewinnienie się, który lincz jest bardziej leniwy, antonio czy cleveland? nikt mnie nie będzie próbować przekonać do głosowania poza podaną przeze mnie trójką? no dałeś trójkę, zostawiłeś taki głos, do którego się miasto najmniej przyjebie i w sumie wyjebka, który z tej trójki poleci. To mi się nie podoba. no to mnie wyjeb dzisiaj i po sprawie idę po drina
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:36:16 GMT 1
chociaż nie
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 19:36:26 GMT 1
Zdziwię się jak łysonżi padnie niespodziewanie jako winny, gdzie patrząc na to co grał na starcie miał u mnie plus. Dopiero moje wątpliwości wzbudza jego podrzucanie tematów.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 19:36:42 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 19:36:42 GMT 1
no dałeś trójkę, zostawiłeś taki głos, do którego się miasto najmniej przyjebie i w sumie wyjebka, który z tej trójki poleci. To mi się nie podoba. no to mnie wyjeb dzisiaj i po sprawie idę po drina W sumie gdzie wady 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 27, 2024 19:36:46 GMT 1
Witajcie obywatele. Dla mnie osobiście są podejrzane trzy osoby o trzech różnych charakterach: Epic rap battles of mafia- Sprawdza w umiejętny sposób szukając sojuszników i jego styl pisania mogący zmącić miastu głowy, styl gry jest dosyć ciekawy, ale do przemyślenia wiele informacji musiałbym mieć na jego temat. Stary cesarz- Nie podoba mi się jego agresywne uosobienie, nie przepadam za jego typem gry, ale może to po prostu jego postać jest taka. Również podejście i minimalnie przy swych balladach nie byłbym być skłonny, aby zostać jego bardem. No i ostatni wg mojej listy jest Patryk- Woli działać niczym pseudokibic, jego zachowanie nie jest jakieś wybitne, ale nawet jak jest miastem, to czuję, że może też miastu przeszkadzać, przez co mogą powstać frakcje w których nie znajdziemy mafii. Może być większym zagrożeniem nawet jako miasto niż mafia. Wyobrażacie sobie, że będąc niewinnymi piszecie takiego gniota pełnego pustych frazesów i ogólników? To jest post na zasadzie "trzeba coś wrzucić".
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:37:57 GMT 1
bo w sumie dalej mi się nie pododoba* to, że ty spędzasz kolejne 15 minut na dyskutowaniu o tym, że ci się moje typy nie podobają i palimy czas na gównogadkę, a minuty lecą i zaraz będzie jakiś lincz bez prądu
*w kontekście: co on za szajs odpierdala, a nie że mafijne, to dla mnie obojętne na ten moment
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 19:38:04 GMT 1
no tak. Cleveland to łatwy lincz. Moja teza jest taka, że zbyt łatwy dla gracza, który gra tak jak ty. no ale to co sugerujesz w tym momencie, bo ja dalej tego nie rozumiem okej, załóżmy, że kwestie mety czy tożsamości nie grają roli masz więc gracza apu apustaja, który chyba wyrabia sobie pozycję w miarę mocnego miastowego a następnie proponuje, w twojej ocenie, najłatwiejszy lincz no okej, tylko moje pytanie brzmi: i co dalej? no bo masz następujące wersje: - apu jest niewinny, proponuje łatwy lincz, ty jesteś zawiedziony - apu jest winny, proponuje łatwy lincz, ty go przeczytałeś, a cała dotychczasowa praca apu zostaje wyjebana na śmietnik, bo stwierdził, że będzie ot tak sobie jednoosobowo pchać clevelanda więc umówmy się tak: porozmawiajmy o tym, kogo faktycznie chcemy zlinczować, a o tym czy i jakie oczekiwania powinienem spełniać, pogadamy po linczu No ja nie chcę ciebie dzisiaj linczować. Odkładam cię na boczek, w kategorii podejrzany, do obserwacji. Postanawiam zrezygnować z twojej sugestii pójścia w clevelanda i zobaczymy jak się gra ułoży jutro. Nic więcej. Co do mety, nie mam pojęcia kim jesteś i szukać nie zamierzam, moja argumentacja nie ma nic wspólnego z metą.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 19:38:21 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 19:38:21 GMT 1
Witajcie obywatele. Dla mnie osobiście są podejrzane trzy osoby o trzech różnych charakterach: Epic rap battles of mafia- Sprawdza w umiejętny sposób szukając sojuszników i jego styl pisania mogący zmącić miastu głowy, styl gry jest dosyć ciekawy, ale do przemyślenia wiele informacji musiałbym mieć na jego temat. Stary cesarz- Nie podoba mi się jego agresywne uosobienie, nie przepadam za jego typem gry, ale może to po prostu jego postać jest taka. Również podejście i minimalnie przy swych balladach nie byłbym być skłonny, aby zostać jego bardem. No i ostatni wg mojej listy jest Patryk- Woli działać niczym pseudokibic, jego zachowanie nie jest jakieś wybitne, ale nawet jak jest miastem, to czuję, że może też miastu przeszkadzać, przez co mogą powstać frakcje w których nie znajdziemy mafii. Może być większym zagrożeniem nawet jako miasto niż mafia. Wyobrażacie sobie, że będąc niewinnymi piszecie takiego gniota pełnego pustych frazesów i ogólników? To jest post na zasadzie "trzeba coś wrzucić". No dla mnie po tym poście spadł na dno stawki Ale to już wiadomo od rana, pytanie czy wykurwiać go dzisiaj Ale chyba miastowy rolny nie czułby potrzeby tak symulować merytoryczną grę
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:38:46 GMT 1
no to mnie wyjeb dzisiaj i po sprawie idę po drina W sumie gdzie wady 🤷🏼♂️ napisałbym coś, ale to będzie bardzo źle odebrane, więc napiszę to po edycji AAALE WŁAŚNIE PO KRATACH PRZEJECHAŁEM
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 19:39:06 GMT 1
no ale to co sugerujesz w tym momencie, bo ja dalej tego nie rozumiem okej, załóżmy, że kwestie mety czy tożsamości nie grają roli masz więc gracza apu apustaja, który chyba wyrabia sobie pozycję w miarę mocnego miastowego a następnie proponuje, w twojej ocenie, najłatwiejszy lincz no okej, tylko moje pytanie brzmi: i co dalej? no bo masz następujące wersje: - apu jest niewinny, proponuje łatwy lincz, ty jesteś zawiedziony - apu jest winny, proponuje łatwy lincz, ty go przeczytałeś, a cała dotychczasowa praca apu zostaje wyjebana na śmietnik, bo stwierdził, że będzie ot tak sobie jednoosobowo pchać clevelanda więc umówmy się tak: porozmawiajmy o tym, kogo faktycznie chcemy zlinczować, a o tym czy i jakie oczekiwania powinienem spełniać, pogadamy po linczu No ja nie chcę ciebie dzisiaj linczować. Odkładam cię na boczek, w kategorii podejrzany, do obserwacji. Postanawiam zrezygnować z twojej sugestii pójścia w clevelanda i zobaczymy jak się gra ułoży jutro. Nic więcej. Co do mety, nie mam pojęcia kim jesteś i szukać nie zamierzam, moja argumentacja nie ma nic wspólnego z metą. no i okej
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 27, 2024 19:39:19 GMT 1
no dałeś trójkę, zostawiłeś taki głos, do którego się miasto najmniej przyjebie i w sumie wyjebka, który z tej trójki poleci. To mi się nie podoba. no to mnie wyjeb dzisiaj i po sprawie idę po drina odpisałem ci już, nie pokazuj mi tutaj jakiejś fejkowej frustracji, bo to nie ma dla mnie znaczenia. Graj swoje, dzisiaj nie polecisz, ale jesteś obserwowany. Tyle.
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 27, 2024 19:39:27 GMT 1
Witajcie obywatele. Przypływam do was z gorącej Brazylii szerzyć spokojną i piękną pieśń, która potraktuje złych wrogów swoją mocą. Do broni bracia, wygrywać nam czas! Liczebnością czyli mafijną partyzantką popieraną przez motłoch? Tutaj potrzeba silnej ręki a nie słuchania się paniki motłochu. Choć przetrwać będę chciał i zwyciężyć mafijną rebelię, to wciąż chcę śpiewać i grać dla zwycięzcy, mam nadzieję, że moje międzykontynentalne umiejętności w mych sambach wywołają niegodziwców w celu zwycięstwa naszego. Kto ma miasto w sercu, ten nie potrzebuje mieć go w ustach. Nie żyjemy mój drogi w epoce kamienia łupanego, trzeba tworzyć ballady i tworzyć szerzej, a czasem same opowieści pokonają naszego wroga... Coś za bardzo się przymila.
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 19:40:01 GMT 1
Zabawne jest to, że ten post Antoniego wpadł w momencie mojej polemiki z ERP i zaraz na nim poczułem zbyt duży ciężar na moich plecach, jakby on chciał być moim wewnętrznym głosem podpowiadającym by iść przeciwko ERP.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 19:40:46 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 19:40:46 GMT 1
napisałbym coś, ale to będzie bardzo źle odebrane, więc napiszę to po edycji AAALE WŁAŚNIE PO KRATACH PRZEJECHAŁEM Ale palcem pogroził ojoj
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 19:41:13 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 19:41:13 GMT 1
Kurwa Ian może być niewinny
|
|