|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 11:32:31 GMT 1
No imo się nigdzie nie wyklucza, ale ty w poście wyżej to wykluczyłeś Sam sobie zaprzeczasz Nie no kurwa stary, przepraszam, ale uważam, że to jest skrajnie mafijne.
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 11:33:01 GMT 1
xDDDDDDDDDDD okej mordo
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 28, 2024 11:33:12 GMT 1
Zacznę sobie od czytania Dżonsona. Ok bronił mafiozy ale to nie powinien to być główny argument za jego winą. Prawdopodobnie nie spodziewał się że Antonio wyskoczy w linczu jako winny. Na ile go czytam to nie przekonuje mnie zbyt bardzo łatwy lincz na nim tylko dlatego, że znalazł się w sytuacji Antonio wyszedł winny i jego gra była średnia. Mafia Antonio-Dżonson wygląda tragicznie w kontekście wydarzeń jakie się odbyły. Wyobrażacie w ogóle sobie brak jakiejkolwiek kontroli nad wydarzeniami ze strony mafii jakby Dżonson byłby drugi? Bo mi to się średnio widzi. Na pewno w wolnej chwili by skorzystał z okazji by zrobić subtelną wajchę zamiast mieć brak głosu przy okazji kusząc co niektórych do zmiany.
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 11:33:15 GMT 1
Cała twoja interakcja na stronie 9 z Ianem przy wiedzy że Ian jest niewinny wygląda źle.
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 11:33:55 GMT 1
Cała twoja interakcja na stronie 9 z Ianem przy wiedzy że Ian jest niewinny wygląda źle. TY TO BARNIE OCENIASZ Z POZYCJI DZISIEJSZEGO DNIA
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 11:34:33 GMT 1
nie no kurwa, nie rozmawiam z tobą więcej, bo prezentujesz zrozumienie tej gry na poziomie średnio rozgarniętego szympansa
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 11:35:21 GMT 1
Chodziło mi, że masz grę w której jesteś 100% miastem albo 100% mafią, nie pojmuje twojej gry, przez twoje wersy początkowe trochę się pogubiłem. O to mi chodziło, ale po prostu twój styl pisania jest na tyle dobry, że potrafi on pomóc określić kto jest miastem a kto mafią. Po prostu chodziło mi, że inni są zbyt cicho, żebym mógł określić jakieś podejście. Rap niewinny będzie. idę w chuj, bo mnie wkurwiacie tylko
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 11:36:41 GMT 1
nie no kurwa, nie rozmawiam z tobą więcej, bo prezentujesz zrozumienie tej gry na poziomie średnio rozgarniętego szympansa Nie napisalbyś mi tak jakbyś był w mieście. Nie byłbyś tak agresywny w stosunku do Iana jakbyś był w mieście.
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 11:38:21 GMT 1
No imo się nigdzie nie wyklucza, ale ty w poście wyżej to wykluczyłeś Sam sobie zaprzeczasz Ale jak niby to wykluczyłem. Nie patrzyłem na potencjalną rolność miejską to nie ma powodu by to zakładać że od razu to wykluczyłem a ty z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu od razu sobie to założyłeś.
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 11:38:34 GMT 1
Cała twoja interakcja na stronie 9 z Ianem przy wiedzy że Ian jest niewinny wygląda źle. TY TO BARNIE OCENIASZ Z POZYCJI DZISIEJSZEGO DNIA jeszcze uzupełnienie do tego oceniasz moje pojedyncze posty, oceniając ich jakąś kurwa wyimaginowaną mafijność, a pomijasz w ogóle co wynikło z danej sekwencji to że uniewinniłem se Iana nie ma dla ciebie znaczenia to że dołożyłem jako drugi głos na Antonio i przeciągnąłem ze sobą głos roslinki i wygłosowałem mafiozę, co nie było wcale oczywiste bo ktoś tam pisał że może być rolnym, jakieś Łysonże pisały że nie gra mafijnie patrz trochę szerzej, patrz trochę szerzej
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 11:39:50 GMT 1
jestem kurwa załamany tym co prezentujesz gościu
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 11:40:03 GMT 1
a mafiozo zapewne siedzi na piździe i się temu przygląda
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 11:40:49 GMT 1
to rozumiem, że jednak nie głosujemy na mnie a mafiozo zapewne siedzi na piździe i się temu przygląda wybitny tajming zawodnika apu apustaja
|
|
|
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 11:45:34 GMT 1
w ogóle to jest kurwa absurdalnie zabawne, że w tej grze jest jeszcze JEDEN mafiozo, więc w większości winne temu szambu jest samo miasto xD odechciewa mi się grać przy dyskusjach z patrykami tego świata, które nawet nie starają się ukrywać swojego biasu
chłop nie czytał rozgrywki, wbija i leci postami po kolei, oceniając wszystko z pozycji wiedzy, którą mamy dzisiaj, ale tylko tej, która mu pasuje pod tezę xD
AB-SUR-DAL-NE
weź chłopie albo najpierw doczytaj całość i spójrz na całość, albo mnie nie wkurwiaj
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 11:46:19 GMT 1
Apu co myślisz o ERB?
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 11:46:29 GMT 1
chłop co się stiltował witamy w klubie
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 11:48:06 GMT 1
dla mnie jest bardziej zainteresowany byciem w miejscach niż rozwiązywaniem zagadki, więc go dałem jako najmniej pewnego niewinnego jak se patrzyłem z telefonu dzisiaj to mi słabł, ale zobaczę jeszcze dużo zależy od tego jak na koniec dnia będę czytał roślinę
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 28, 2024 11:48:10 GMT 1
Cleveland mógł być tym potencjalnie dobijającym mafiozą patrząc na to ile razy się pojawiał w temacie i jechał z Antonim. Dopiero później zaczął rozważać inne typy jak już Antonio padł jako winny. Jest jedna rzecz która nie zgadza się z jego potencjalną winą, czyli brak potencjalnie braku planu awaryjnego na wypadek śmierci współmafiozy. Musiałby mieć sporo rzeczy zaplanowane za w czasu. Do tego mogła też na niego łatwiej wajcha pójść więc tym bardziej musiał uderzać w Antonio jako swojego kontrkandydata. Jest jedna rzecz działająca na jego korzyść czyli nieskorzystanie z okazji do ubicia Apu wczoraj zamiast Antoniego. Wiedząc że jest potencjał na pozbycie się kogoś aktywnego mającego chwilowe problemy i wiedząc jak ten aktywny rozegrał wczorajszy dzień była idealna okazja do zrobienia remisu i uratowanie swojego, ale broń boże nie uważam to za czynnik całkowicie uniewinniający. Mi zapala się w tym momencie lampa ostrzegawcza, by tak łatwo nie stawiać krzyżyka przy nicku Cleveland.
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 11:49:18 GMT 1
dla mnie jest bardziej zainteresowany byciem w miejscach niż rozwiązywaniem zagadki, więc go dałem jako najmniej pewnego niewinnego jak se patrzyłem z telefonu dzisiaj to mi słabł, ale zobaczę jeszcze dużo zależy od tego jak na koniec dnia będę czytał roślinę Mogę się mylić ale Roślina zbyt spokojna i pasywna jak na goście co jest w tej mafii. Roślina gra jakby czekała na wyrok.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 11:49:47 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 11:49:47 GMT 1
dla mnie jest bardziej zainteresowany byciem w miejscach niż rozwiązywaniem zagadki, więc go dałem jako najmniej pewnego niewinnego jak se patrzyłem z telefonu dzisiaj to mi słabł, ale zobaczę jeszcze dużo zależy od tego jak na koniec dnia będę czytał roślinę Tak, właśnie dlatego ja wyjebałem mafiozę, a ty nie Co to za kurwa mityczne rozwiązywanie zagadki? Miałem ci rozpisać matematycznie szansę na winę każdego usera?
|
|