|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 11:50:56 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 11:50:56 GMT 1
dla mnie jest bardziej zainteresowany byciem w miejscach niż rozwiązywaniem zagadki, więc go dałem jako najmniej pewnego niewinnego jak se patrzyłem z telefonu dzisiaj to mi słabł, ale zobaczę jeszcze dużo zależy od tego jak na koniec dnia będę czytał roślinę Mogę się mylić ale Roślina zbyt spokojna i pasywna jak na goście co jest w tej mafii. Roślina gra jakby czekała na wyrok. Roślina ma sztywne typy bez względu na to, co się dzieje Roślina jest bardzo spokojna i wyważona Roślina gdyby nie ian i ja, zagłosowałoby wczoraj na Apu, którego dzisiaj konsekwentnie pcha
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 11:52:45 GMT 1
Ja już swoje zdanie mam.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 11:54:27 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 11:54:27 GMT 1
Cleveland mógł być tym potencjalnie dobijającym mafiozą patrząc na to ile razy się pojawiał w temacie i jechał z Antonim. Dopiero później zaczął rozważać inne typy jak już Antonio padł jako winny. Jest jedna rzecz która nie zgadza się z jego potencjalną winą, czyli brak potencjalnie braku planu awaryjnego na wypadek śmierci współmafiozy. Musiałby mieć sporo rzeczy zaplanowane za w czasu. Do tego mogła też na niego łatwiej wajcha pójść więc tym bardziej musiał uderzać w Antonio jako swojego kontrkandydata. Jest jedna rzecz działająca na jego korzyść czyli nieskorzystanie z okazji do ubicia Apu wczoraj zamiast Antoniego. Wiedząc że jest potencjał na pozbycie się kogoś aktywnego mającego chwilowe problemy i wiedząc jak ten aktywny rozegrał wczorajszy dzień była idealna okazja do zrobienia remisu i uratowanie swojego, ale broń boże nie uważam to za czynnik całkowicie uniewinniający. Mi zapala się w tym momencie lampa ostrzegawcza, by tak łatwo nie stawiać krzyżyka przy nicku Cleveland.
Jakby Cleveland dobił zielonego Apu to imo mafia z nim w składzie i tak by daleko nie dociagnęła Ale on wczoraj siedział mi wajbowo, sporo bezczelności tam pod koniec dnia pokazać, na czutkę ja bym go nie bił
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 11:54:29 GMT 1
dla mnie jest bardziej zainteresowany byciem w miejscach niż rozwiązywaniem zagadki, więc go dałem jako najmniej pewnego niewinnego jak se patrzyłem z telefonu dzisiaj to mi słabł, ale zobaczę jeszcze dużo zależy od tego jak na koniec dnia będę czytał roślinę Tak, właśnie dlatego ja wyjebałem mafiozę, a ty nie Co to za kurwa mityczne rozwiązywanie zagadki? Miałem ci rozpisać matematycznie szansę na winę każdego usera? dyplom ci zaraz narysuję i sobie wydrukujesz przecież reagujesz dokładnie w sposób, który potwierdza to o czym mówię xD
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 11:54:53 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 11:54:53 GMT 1
A jak fakty są inne, to tym gorzej dla faktów:)
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 11:55:08 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 11:55:08 GMT 1
Chuj z wami
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 11:55:56 GMT 1
no. Chuj z nami kurwa. Szkoda że miasto nawet po jednym nie udanym linczu mocno na prowadzeniu. Chuj z nami.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 11:56:26 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 11:56:26 GMT 1
Dlatego trzeba go koniecznie spudłować
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 11:56:41 GMT 1
;l
l;
polecam film sześcian z 1997 r. Świetne gówno.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 11:58:33 GMT 1
to ta piła tylko bez gore?
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 11:59:24 GMT 1
Hmm, imo świetny filozoficzny film. Sama Fabuła brzmi super.
Kilku nieznajomych budzi się w sześcianie.
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 28, 2024 12:01:44 GMT 1
Patryk spokojnie mógłby dużo lepiej sobie wyrabiać pozycję zamiast być grillowanym na podstawie różnych padających przesłanek. W mafii by miał jednak większą kontrolę nad wydarzeniami z gry i mógłby sobie ustanowić cel bez zostawienia większego smrodu. Poza tym mógłby szukać kontrkandydatów dla Antonio, a tego nie robił tylko bawił się w najlepsze poza grą. Jeśli do tego był potencjalnym celem klawisza to jest praktycznie pewny niewinny. Dzisiejszy wjazd w temat też byłby całkowicie jemu niepotrzebny, ponieważ potencjalnie robi sobie wrogów. Może być rozważany jako potencjalny twist,ale nie widzę powodu by dzisiaj miałby zostać potencjalnie linczowany. Patryk wczoraj mógł być też idealnym celem do potencjalnych wajch. Zresztą na jego winę musiałoby wskazywać więcej rzeczy niż to co pada do tej pory w temacie.
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 12:03:38 GMT 1
Dziękiuję Ian za to uniewinnienie.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 12:04:10 GMT 1
dobra patrykos krótka piłka cleveland niewinny czy jeszcze do rozpatrywania
|
|
|
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 28, 2024 12:06:04 GMT 1
Roślinka wczoraj przyjęła rolę lidera i zagwarantowała wyjebanie mafiozy z rozgywki. Podejrzewanie mnie uważam za nieporozumienie. Roślinka ty se kurwa nie przypisuj zasług, sam przyznałeś że idziesz głosem za mną i Ianem
Poczytaj sobie te strony i zobacz. To ja byłem tym, który dla Antoniego zgasił światło
Mogę się mylić ale Roślina zbyt spokojna i pasywna jak na goście co jest w tej mafii. Roślina gra jakby czekała na wyrok. Roślina ma sztywne typy bez względu na to, co się dzieje Roślina jest bardzo spokojna i wyważona Roślina gdyby nie ian i ja, zagłosowałoby wczoraj na Apu, którego dzisiaj konsekwentnie pcha Nie dałbym na apu co ty pierdolisz
Poza tym, nie będzie mnie dzisiaj do linczu. Miało nie być gry tożsamościami a jest, więc sobie odpuszczę, może do jutra wam przejdzie. Dałem wam trzy typy, dla mnie nic się nie zmienia. Apu, Słaby Raper i Cleveland, daję w Clevelanda.
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 12:11:24 GMT 1
dobra patrykos krótka piłka cleveland niewinny czy jeszcze do rozpatrywania Cleveelanda musze poczytać. Moim zdaniem i Roślinka i IAn, i Łysonżi niewinni.
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 28, 2024 12:16:58 GMT 1
I największy problem mam z rośliną. O ile wczoraj bym ją wrzucał do grona niewinnych tak dzisiaj nie za bardzo. Mam wrażenie że to taki głos miasta jest i szuka potencjalnej ofiary do której mogłaby usiąść. Gra bardzo poprawnie. Większych skaz nie widzę, ale doświadczenie podpowiada że jak ktoś próbuje być krystaliczny przez całą gierkę bez ubrudzenia sobie rąk to nie powinien dostać łatwego uniewinnienia. Mógł być potencjalnie dobijającym tego Antonio jak sytuacja wymagała, ale jednocześnie zrobił blokadę na Apu, aby tylko nie padł ktoś losowy a była okazja do wywalenia Apu nawet w remisie. Tego jego mościa muszę jeszcze poobserwować w kontekście dalszej jego gry.
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 12:17:45 GMT 1
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 12:18:33 GMT 1
Ian a o Clevelandzie co masz?
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 28, 2024 12:18:58 GMT 1
W ogóle czym nagle zaczął się oburzać Epic Rap Battle? Bo jak grillować go zaczęli Dżonson i Patryk to ja nie widzę powodu do aż takiej mocnej reakcji. Czasem mam wrażenie że jest zbyt mocno spięty w porównaniu do niektórych.
|
|