|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 19:44:39 GMT 1
ah gówno idziemy znowu
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:45:14 GMT 1
via mobile
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 28, 2024 19:45:14 GMT 1
Cleveland odpada Epic udowodnił
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 28, 2024 19:45:32 GMT 1
Nie dobra, pisałem coś z mechanicznymi pytaniami w kwestii ewentualnych mordów, ale wyrzucam to do kosza, bo otawrta rozmowa na ten temat mogłaby tylko wprowadzić niepotrzebne zamieszanie i wytyczyć jakąś ścieżkę postępowania mafiozie. Co do samej gry Mam wrażenie że zacząłeś grać w pewnym momencie jak taki typowy gość co już się pogodził że go miasto zabije, ale on chce się jeszcze dołożyć i temu miastu pomóc. I mam wrażenie że zbyt spójnie to utrzymujesz jak na kłamcę. Mam tu pieruńskie wrażenie bycia branym pod chuja, zwłaszcza, że to jego wrażenie jest kompletnie mijające się z rzeczywistością. Jestem tu brany pod chuja, czy serio sprawiałem takie wrażenie Clejvlenda sobie przeczytałem, on mi nie sprawia wrażenia kogoś, kto nabiłby na pal swojego kolegę nowicjusza żeby zyskać city creditsów, taki mój vajbowy odczyt. Rośliny jeszcze nie czytałem, właśnie się za to zabieram. 100% bym nabił, ale najpierw bym mu pomógł. Prawdopodobnie jeszcze przed pierwszym, a już na pewno po pierwszym poście powiedziałbym mu, żeby nie produkował takich mafijnych wysrywów, bo mnie nawet jako niewinnego rzucało od ich czytania.
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 28, 2024 19:46:00 GMT 1
Po co cleveland w mafii uniewinnialby mechaniką kogokolwiek? Nie robiłby tego.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 19:46:33 GMT 1
Hahahahhahha. Serio chcecie iść w gościa tylko dlatego, że jest nieaktywny? Przecież mafiak będzie tutaj się jak piskorz wił i postami napierdalał, żeby spróbować wygrać. Zarzuty, że miałem wszystkie opcje otwarte? To dlaczego skończyłem na mafiozie i zgasiłem dla niego światło skoro pstryknięciem palca mogłem wyjebać apu. Jesteście żałośni. Miałem obiecane, że nie będzie tożsamości to grałem dopóki nie było. Jeśli chcecie mnie dzisiaj wywalić, to przyjmę to z otwartymi ramionami. Jeśli chcecie spróbować wygrać, to w gronie Apu, Cleveland, dżonson, cesarz trzeba linczować. w takim razie wyjaśnione, jesteś niewinny bo nie pisałeś postów przy okazji nie pomogłeś nam też się przeczytać w żaden sposób, więc w najgorszym razie obie strony przegrywają moralnie
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 28, 2024 19:46:43 GMT 1
Jeśli Apu byłby w mafii z Antonio, to czemu forsował moją kandydaturę, zamiast iść w Łysonżiego, nad którym zbierały się czarne chmury? Po co Cleveland w mafii uniewinnialby Apu? Teoretycznie mógłbym go zostawiać na później, ale nie wiem, czy to jest taki gracz do ugryzienia na później.
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 28, 2024 19:47:22 GMT 1
A typki pokroju Cleveland powodują dokładnie takie same dylematy co były u Antonio czyli linczować kogoś takiego czy podejmować ryzyko z zostawieniem. Jakie dylematy? Jeśli chodzi o wkład w zlinczowanie Antonio to przerastam tutaj każdego o głowę. Do tego mechanicznie uniewinniłem Patryka. Jakie dylematy? Jak ty mnie możesz porównywać do Antonio? To było pisane na moment kiedy zastanawiałem się czy czasem nie robisz powtórki z Antonio z tym znikaniem niespodziewanie i czekanie na wyrok. Zostałeś rzucony na świecznik momentalnie i gdzieś tam ciebie brakowało. Co ostatnie mi nie pozwala wrzucić zbyt łatwo na ciebie głos to przede wszystkim twój stosunek do Antonio.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:48:03 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 19:48:03 GMT 1
Hahahahhahha. Serio chcecie iść w gościa tylko dlatego, że jest nieaktywny? Przecież mafiak będzie tutaj się jak piskorz wił i postami napierdalał, żeby spróbować wygrać. Zarzuty, że miałem wszystkie opcje otwarte? To dlaczego skończyłem na mafiozie i zgasiłem dla niego światło skoro pstryknięciem palca mogłem wyjebać apu. Jesteście żałośni. Miałem obiecane, że nie będzie tożsamości to grałem dopóki nie było. Jeśli chcecie mnie dzisiaj wywalić, to przyjmę to z otwartymi ramionami. Jeśli chcecie spróbować wygrać, to w gronie Apu, Cleveland, dżonson, cesarz trzeba linczować. A co sądzisz o Patryku?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:50:47 GMT 1
via mobile
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 28, 2024 19:50:47 GMT 1
Hahahahhahha. Serio chcecie iść w gościa tylko dlatego, że jest nieaktywny? Przecież mafiak będzie tutaj się jak piskorz wił i postami napierdalał, żeby spróbować wygrać. Zarzuty, że miałem wszystkie opcje otwarte? To dlaczego skończyłem na mafiozie i zgasiłem dla niego światło skoro pstryknięciem palca mogłem wyjebać apu. Jesteście żałośni. Miałem obiecane, że nie będzie tożsamości to grałem dopóki nie było. Jeśli chcecie mnie dzisiaj wywalić, to przyjmę to z otwartymi ramionami. Jeśli chcecie spróbować wygrać, to w gronie Apu, Cleveland, dżonson, cesarz trzeba linczować. A co sądzisz o Patryku? Mógłby być twistem, ale za mało linczów, żeby go rozważać. Lecę za niepodpisanie listy obecności, a gość, który był kontrkandydatem dla mafiozy i żaden z nich nie dał głosu na drugiego jest liderem miasta, no dla mnie jest to niepojęte xd
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 19:52:35 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:52:47 GMT 1
via mobile
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 28, 2024 19:52:47 GMT 1
Mógłby być twistem, ale za mało linczów, żeby go rozważać. Lecę za niepodpisanie listy obecności, a gość, który był kontrkandydatem dla mafiozy i żaden z nich nie dał głosu na drugiego jest liderem miasta, no dla mnie jest to niepojęte xd Wytypowałeś jakiegoś kontrkandydata?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:52:50 GMT 1
via mobile
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 28, 2024 19:52:50 GMT 1
Spadam, napisałem co miałem napisać. Wykorzystajcie ostatnie dwa chyba na Apu i Clevelanda.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:52:58 GMT 1
via mobile
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 28, 2024 19:52:58 GMT 1
Kurde dzisiaj muszę zagłosować
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 28, 2024 19:53:07 GMT 1
Cleveland dlaczego twoje najczęstsze godziny postowania to godziny wieczorne lub poranne? Z czego to wynika? Wtedy mi się zachciewa czytać komputer.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 19:53:20 GMT 1
dobra ian trzymamy czy wajchujemy
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:53:26 GMT 1
via mobile
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 28, 2024 19:53:26 GMT 1
Mógłby być twistem, ale za mało linczów, żeby go rozważać. Lecę za niepodpisanie listy obecności, a gość, który był kontrkandydatem dla mafiozy i żaden z nich nie dał głosu na drugiego jest liderem miasta, no dla mnie jest to niepojęte xd Wytypowałeś jakiegoś kontrkandydata? Cleveland albo Apu
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:53:50 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 19:53:50 GMT 1
Spadam, napisałem co miałem napisać. Wykorzystajcie ostatnie dwa chyba na Apu i Clevelanda. Kurde słabe te typy i słaba zawijka
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 28, 2024 19:54:18 GMT 1
Przepraszam mieszkańców za moją grę no ale gdzieś chyba się zmęczyłem i naprawdę nie chce mi się czytać tego co było na stronie 10-40. Jak mafia mnie zabije fajnie, ucieszę się, jak nie i poczuję że miasto może przegrać, zacznę czytać.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 19:54:29 GMT 1
Spadam, napisałem co miałem napisać. Wykorzystajcie ostatnie dwa chyba na Apu i Clevelanda. Kurde słabe te typy i słaba zawijka no właśnie tak sobie myślę, że takimi typami nie zwajchujesz i nie zrobisz +1 dnia czy to o czymś nie świadczy XD
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:54:38 GMT 1
via mobile
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 28, 2024 19:54:38 GMT 1
Spadam, napisałem co miałem napisać. Wykorzystajcie ostatnie dwa chyba na Apu i Clevelanda. Kurde słabe te typy i słaba zawijka Spoko, to mnie wywal. Podstaw nie ma, ale szable są to co się przejmujesz xd
|
|