|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 28, 2024 19:26:35 GMT 1
Cleveland dlaczego twoje najczęstsze godziny postowania to godziny wieczorne lub poranne? Z czego to wynika?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:27:38 GMT 1
via mobile
Post by Łysonżi Dżonson on Apr 28, 2024 19:27:38 GMT 1
Kurwa mać Rap battle co ty odpierdalasz, to już nie jest według ciebie żałosne? Wiadomo przede wszystkim że w mafii by tego nie grał, także w sumie
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 28, 2024 19:31:12 GMT 1
oczywiście kolego chciałem zdjąć głos ze staregocesarza i miałem napisać "zmiana - brak głosu", ale jak wszedłem w temat, to zobaczyłem, że jak dzban głosujesz na smitha, więc zamiast napisać "zmiana - brak głosu" napisałem "zmian - roślina" no ale teraz już wróciłem do domu i normalnie zagłosowałem na clevelanda, w zasadzie dlaczego nie? chociaż kurde, on mi chyba wczoraj przyjaźń proponował to może być argument moim problemem w tych głosach jest to, że są one łatwe. O ile głos na mnie, no w sumie wyjaśnienie trzyma się kupy, o tyle cleveland no nie ma łatwiejszego celu, takiego lepiej wybranego, żeby się nikt do niego nie przypierdolił. Ani nikt podpinki nie zarzuci, ani cleveland się nie odwinie no i w sumie nie był jakoś bardzo wymieniany jako mafia, wiec brzmi oryginalnie.
No jakbym był w mafii to bym na niego zagłosował, tak z przyczajki bez żadnego namawiania.
O co chodzi w tym poście? Jeśli nie na mnie, to na kogo powinien głosować Apu? Celem tego posta było pokazanie, że Apu idzie na łatwiznę, czy że Roślina tak mocno KMINI?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:32:52 GMT 1
via mobile
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 19:32:52 GMT 1
Kurwa mać Rap battle co ty odpierdalasz, to już nie jest według ciebie żałosne? Wiadomo przede wszystkim że w mafii by tego nie grał, także w sumie Mysllem o tym i to odrzuciłem, ale to było jeszcze zanim napisał o wylosowaniu mafii po raz czwarty z rzędu Teraz nie mam zdania Głupie, ale skoro alternatywa się nie sprawdza, to być może Natomiast częściej zagra tak miarowy niż mafioza Patrząc tylko po tym u mnie 55 45 na miasto Ale utrudnia to granie jak sam skurwysyn
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:33:19 GMT 1
via mobile
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 19:33:19 GMT 1
Ja bym wyhebal roślinę chyba po prostu
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 28, 2024 19:34:02 GMT 1
Jak w dwójce Patryk-ERP jest dwóch niewinnych co w siebie zatunelowali i nie potrafią dojść do porozumienia to też wolałbym roślinkę dzisiaj wywalić.
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 28, 2024 19:35:30 GMT 1
mafiacorner.boards.net/thread/531/rozgrywka?page=10Ta wymiana na 10. stronie między Antonio, Rap Battle i Ianem. Antonio był do tego zupełnie nieprzygotowany, jakby ktoś obudził go w środku nocy i zaczął przesłuchiwać. A przecież jakby był z którymś z nich w mafii, to chyba by to troszkę przećwiczyli widząc jego obsranie. Bo to on to rozpoczął swoją "rozprawką". To Antonio wybrał czas i miejsce i przy minimalnym pressingu się zesrał.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:36:15 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 19:36:15 GMT 1
Kurwa mać Rap battle co ty odpierdalasz, to już nie jest według ciebie żałosne? W dupie to mam tbh, jak widzę Apu powtarzającego po Ianie to mi sie zwoje przegrzewają Albo jak Ian mi wmawia, że ja NIE UMIEM WYBRNĄĆ Z OMGUSA NA PATRYKU XD Przecież to jest cyrk I tak nie mogę zagłosować na siebie więc dorzucę się do roślinki albo patryka, ale odechciewa mi się dawać jakikolwiek input od siebie, jak to się spotyka z reakcją "no omgusujesz" albo "ja to mówiłem wczoraj a mówisz że jestem w mafii", pozdro Apu
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:37:37 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 19:37:37 GMT 1
mafiacorner.boards.net/thread/531/rozgrywka?page=10Ta wymiana na 10. stronie między Antonio, Rap Battle i Ianem. Antonio był do tego zupełnie nieprzygotowany, jakby ktoś obudził go w środku nocy i zaczął przesłuchiwać. A przecież jakby był z którymś z nich w mafii, to chyba by to troszkę przećwiczyli widząc jego obsranie. Bo to on to rozpoczął swoją "rozprawką". To Antonio wybrał czas i miejsce i przy minimalnym pressingu się zesrał. Kurde szkoda że Patryk tylko do 9 strony doczytał
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 28, 2024 19:37:48 GMT 1
Cleveland również może być w mafii. Moim zdaniem w mafii nie są Ian, ja, Żaba, Łysonżi, Patryk. Edit: Cesarz a nie Patryk. Bo?
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 19:39:32 GMT 1
dobra jestem jakby kogoś
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 28, 2024 19:41:22 GMT 1
A typki pokroju Cleveland powodują dokładnie takie same dylematy co były u Antonio czyli linczować kogoś takiego czy podejmować ryzyko z zostawieniem. Jakie dylematy? Jeśli chodzi o wkład w zlinczowanie Antonio to przerastam tutaj każdego o głowę. Do tego mechanicznie uniewinniłem Patryka. Jakie dylematy? Jak ty mnie możesz porównywać do Antonio?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:41:32 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 19:41:32 GMT 1
oczy w dupie, czepiacie się zupełnie nieistotnych szczegółów, gdzie bigger picture wam kurwa pluje faktami Ian, łysonżi i cesarz niewinni po mnie zlinczujcie patryka elo Cesarz aż taki hardclear? Nikt tu nie jest hard clear, może poza Ianem
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 28, 2024 19:41:58 GMT 1
no i spoko, to rozmawiajmy, gdzie widzisz wyjebanie clevelanda twoim zdaniem to dobry plan na dziś? Wolałbym Clevelanda lub Roślinę mieć zlinczowaną dzisiaj. Co?
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 28, 2024 19:42:43 GMT 1
A potencjalnego twista to na razie wolę nie rozważać jeszcze jeśli to nie byłby żaden z dwójki Cleveland/Roślina. Jeśli ja w mafii nie byłbym twistem, to nie wiem kto by nim był.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 28, 2024 19:42:51 GMT 1
Mogę ci frajerze obiecać kulę w łeb.
|
|
|
Post by Cleveland on Apr 28, 2024 19:43:05 GMT 1
cleveland, spanikowałeś po uniewinnieniu i nic nie piszesz, żeby nie spierdolić czy o co chodzi Dlaczego panikowałbym po uniewinnieniu?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:43:24 GMT 1
via mobile
Post by Roślina Mięsożerna on Apr 28, 2024 19:43:24 GMT 1
Hahahahhahha.
Serio chcecie iść w gościa tylko dlatego, że jest nieaktywny? Przecież mafiak będzie tutaj się jak piskorz wił i postami napierdalał, żeby spróbować wygrać. Zarzuty, że miałem wszystkie opcje otwarte? To dlaczego skończyłem na mafiozie i zgasiłem dla niego światło skoro pstryknięciem palca mogłem wyjebać apu.
Jesteście żałośni.
Miałem obiecane, że nie będzie tożsamości to grałem dopóki nie było. Jeśli chcecie mnie dzisiaj wywalić, to przyjmę to z otwartymi ramionami. Jeśli chcecie spróbować wygrać, to w gronie Apu, Cleveland, dżonson, cesarz trzeba linczować.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:43:38 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 19:43:38 GMT 1
W ogóle kto tam zawsze rzuca się o linczowanie nieobecnych?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2024 19:43:49 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 28, 2024 19:43:49 GMT 1
O, o wilku mowa
|
|