|
Post by patryk2703 on Apr 26, 2024 22:32:16 GMT 1
Dla mnie to jest oczywiste, że powinniśmy sobie patrzeć na ręce. Tylko wyczekiwałem na okazję, żeby się do kogoś przyczepić, ale to nie jest mafijne zachowanie, tylko miastowe.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 22:37:53 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 26, 2024 22:37:53 GMT 1
Kto ma miasto w sercu, ten nie potrzebuje mieć go w ustach.
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 26, 2024 22:38:00 GMT 1
Pytaniem natomiast realnym jest, czy kolega rapowa bitwa naprawdę wierzy, że mafię można łapać po tym, że gorzej rozumie ona żarty, co jasno sam powiedział.
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 26, 2024 22:40:53 GMT 1
Kto ma miasto w sercu, ten nie potrzebuje mieć go w ustach. To też była żartobliwa uwaga.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 22:42:18 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 26, 2024 22:42:18 GMT 1
Pytaniem natomiast realnym jest, czy kolega rapowa bitwa naprawdę wierzy, że mafię można łapać po tym, że gorzej rozumie ona żarty, co jasno sam powiedział. Oczywiście, że tak. Nie jest to zawsze definitywnie wskazująca przesłanka, ale może być jedną z.
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 26, 2024 22:46:29 GMT 1
Nigdy nie przyszedł mi do głowy podobny pomysł na szukanie mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 22:48:45 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 26, 2024 22:48:45 GMT 1
No to szkoda
Ale jak jesteś zestresowanym mafiozą i szukasz okazji do przyjebania się, to i brzytwy się możesz schwytać.
Chociaż muszę powiedzieć szczerze, że w drugiej części tej dyskusji wyglądasz imo lepiej
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 26, 2024 22:51:31 GMT 1
Natomiast ciekawe jest to, że stawiasz nas na równej pozycji w tej wymianie, ciekawe Chętnie wysłucham więcej opinii no, w zasadzie tak bo on zaczął do ciebie mówić niemiłe rzeczy bez powodu a ty też zacząłeś do niego mówić niemiłe rzeczy bez powodu nawet uwzględniając powyższe zrobiliście z igły widły i zaraz hyc wskoczyliście sobie o trzy stopnie na drabinie eskalacyjnej na podstawie obustronnego konfliktu z dupy więc Apu uważa, że albo to mafijna ustawka, bo nudy i nic się nie dzieje i można się zdystansować, albo obaj jesteście niewinni - bo co możesz zyskać na wchodzeniu w taki konflikt z miastowym?
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 26, 2024 22:52:04 GMT 1
Naprawdę ci wyglądam na zestresowaną mafię? Pozwól, że podpowiem. Jakbym był zestresowanym mafiozo, to bym w to nie brnął.
Okazji do przyjebania się szukam, żeby posunąć rozgrywkę do przodu. Nie musisz w to wierzyć no ale spojrzyj sobie na całokształt mojej gry.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 26, 2024 22:52:26 GMT 1
frens
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 22:55:30 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 26, 2024 22:55:30 GMT 1
Naprawdę ci wyglądam na zestresowaną mafię? Pozwól, że podpowiem. Jakbym był zestresowanym mafiozo, to bym w to nie brnął. Okazji do przyjebania się szukam, żeby posunąć rozgrywkę do przodu. Nie musisz w to wierzyć no ale spojrzyj sobie na całokształt mojej gry. XD czytaj posty w całości pls
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 22:56:41 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 26, 2024 22:56:41 GMT 1
Natomiast ciekawe jest to, że stawiasz nas na równej pozycji w tej wymianie, ciekawe Chętnie wysłucham więcej opinii no, w zasadzie tak bo on zaczął do ciebie mówić niemiłe rzeczy bez powodu a ty też zacząłeś do niego mówić niemiłe rzeczy bez powodu nawet uwzględniając powyższe zrobiliście z igły widły i zaraz hyc wskoczyliście sobie o trzy stopnie na drabinie eskalacyjnej na podstawie obustronnego konfliktu z dupy więc Apu uważa, że albo to mafijna ustawka, bo nudy i nic się nie dzieje i można się zdystansować, albo obaj jesteście niewinni - bo co możesz zyskać na wchodzeniu w taki konflikt z miastowym? No ja swoje niemiłe rzeczy uzasadniałem, koleżko
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 26, 2024 22:57:42 GMT 1
I Apustaja i Rap Bitwa na moje czujne oko niewinni.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 26, 2024 23:00:26 GMT 1
no, w zasadzie tak bo on zaczął do ciebie mówić niemiłe rzeczy bez powodu a ty też zacząłeś do niego mówić niemiłe rzeczy bez powodu nawet uwzględniając powyższe zrobiliście z igły widły i zaraz hyc wskoczyliście sobie o trzy stopnie na drabinie eskalacyjnej na podstawie obustronnego konfliktu z dupy więc Apu uważa, że albo to mafijna ustawka, bo nudy i nic się nie dzieje i można się zdystansować, albo obaj jesteście niewinni - bo co możesz zyskać na wchodzeniu w taki konflikt z miastowym? No ja swoje niemiłe rzeczy uzasadniałem, koleżko a jakie to ma znaczenie?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 23:01:28 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 26, 2024 23:01:28 GMT 1
No ja swoje niemiłe rzeczy uzasadniałem, koleżko a jakie to ma znaczenie? Srakie Jest różnica między przypierdalaniem się na siłę, a odbijaniem bzdurnych zarzutów. Czy nie?
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 26, 2024 23:02:33 GMT 1
Nie są to bzdurne zarzuty, jeżeli na podstawie twojego odbijania sobie wywnioskowałem, że jesteś niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 23:03:11 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 26, 2024 23:03:11 GMT 1
I Apustaja i Rap Bitwa na moje czujne oko niewinni. Możesz być niewinny, ale jak nie jesteś, to możesz być w mafii z Apu Albo Apu może widzieć, że jeden niewinny przypierdala się do drugiego i chce na tym zbić punkty w razie gdyby eskalowalo do linczu Opinia?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 23:04:12 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 26, 2024 23:04:12 GMT 1
Nie są to bzdurne zarzuty, jeżeli na podstawie twojego odbijania sobie wywnioskowałem, że jesteś niewinny. No i gituwa, ja teraz operuję na abstrakcyjnych argumentach, żeby sobie to z Apu wyjaśnić
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 26, 2024 23:09:40 GMT 1
Srakie Jest różnica między przypierdalaniem się na siłę, a odbijaniem bzdurnych zarzutów. Czy nie? kolego, wydaje mi się, że powinniśmy się szanować wszyscy na tyle, że będziemy się mogli zgodzić, że większość z nas jest w stanie sformułować zarzuty niebędące całkowicie z dupy na podstawie 4 stron gry czy ile tam ich było a nawet jak będzie się ktoś chciał do kogoś przywalić bezpodstawnie, to najwyżej się oburzy i powie, że sprawdzał reakcję więc warstwa merytoryczna waszych postów Apu bardzo mało interesowała, bo i tak można napisać wszystko, pytanie tylko - po co? i właśnie "po co" mnie interesowało
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 23:14:40 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 26, 2024 23:14:40 GMT 1
Srakie Jest różnica między przypierdalaniem się na siłę, a odbijaniem bzdurnych zarzutów. Czy nie? kolego, wydaje mi się, że powinniśmy się szanować wszyscy na tyle, że będziemy się mogli zgodzić, że większość z nas jest w stanie sformułować zarzuty niebędące całkowicie z dupy na podstawie 4 stron gry czy ile tam ich było a nawet jak będzie się ktoś chciał do kogoś przywalić bezpodstawnie, to najwyżej się oburzy i powie, że sprawdzał reakcję więc warstwa merytoryczna waszych postów Apu bardzo mało interesowała, bo i tak można napisać wszystko, pytanie tylko - po co? i właśnie "po co" mnie interesowało Ja was wszystkich kocham i szanuję, ale nieuczciwym jest udawać, że nie różnimy się mafijnym rangem A jak ktoś widzi coś, czego imo nie powinien widzieć, to budzi to moje pytania I bynajmniej nie są to pytania o kolegę sterydziarza
|
|