|
Post by Apu Apustaja on Apr 26, 2024 23:19:02 GMT 1
no to albo się różnimy rangem, albo się nie różnimy, fren (błagam, bez "ale różnimy się mafijnym, nie miastowym")
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 23:20:23 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 26, 2024 23:20:23 GMT 1
Kurwa chłopy nie rozumiem waszych postów w tej edycji
Weźcie
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 26, 2024 23:20:55 GMT 1
a co powiesz o starymcesarzu, jest w mafii czy nie?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 23:23:40 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 26, 2024 23:23:40 GMT 1
Chuj wie, chłop na razie se pisze kreacyjne posty, dziwny ten dosiad na niego na razie
Może być a może nie być, zobaczymy jutro co zagra
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 26, 2024 23:24:03 GMT 1
a ty byś po takim dziwnym dosiadzie wyszedł z kreacji czy ją ciągnął?
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 26, 2024 23:25:44 GMT 1
a co powiesz o starymcesarzu, jest w mafii czy nie? Dla mnie reagował, jakby słabo znosił napór. Nie wiem, czy jest w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 23:27:00 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 26, 2024 23:27:00 GMT 1
a ty byś po takim dziwnym dosiadzie wyszedł z kreacji czy ją ciągnął? Dzisiaj bym ją ciągnął, bez względu na przynależność
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 26, 2024 23:29:39 GMT 1
Dla mnie sytuacja jest bardzo prosta. Dopóki się nie okaże, że każdy pozostały gracz w tej rozgrywce gra miastowo. To ja nie widzę powodu, żeby się wycofywać ze swojego założenia, że wasza dwójka jest niewinna.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 26, 2024 23:31:56 GMT 1
no bo ja na ten przykład uważam, że jak wchodzisz z pierwszym postem w rozgrywkę i pokazujesz, że chcesz sobie pograć i coś poświrować, od samego początku agresywnie wjeżdżasz w kogoś (z tym nickiem patryka), przez co też się jakoś ustawiasz w temacie, to potem to nie dajesz się stłamsić jakiemuś atakowi z pizdy i nie chowasz się do nory na kilkanaście minut, żeby dalej pisać posty o niczym
ja nie wiem, czego się spodziewałem, ale dostałem coś innego o czym to świadczy - zobaczymy
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 26, 2024 23:32:39 GMT 1
Dla mnie sytuacja jest bardzo prosta. Dopóki się nie okaże, że każdy pozostały gracz w tej rozgrywce gra miastowo. To ja nie widzę powodu, żeby się wycofywać ze swojego założenia, że wasza dwójka jest niewinna.
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 26, 2024 23:32:59 GMT 1
no bo ja na ten przykład uważam, że jak wchodzisz z pierwszym postem w rozgrywkę i pokazujesz, że chcesz sobie pograć i coś poświrować, od samego początku agresywnie wjeżdżasz w kogoś (z tym nickiem patryka), przez co też się jakoś ustawiasz w temacie, to potem to nie dajesz się stłamsić jakiemuś atakowi z pizdy i nie chowasz się do nory na kilkanaście minut, żeby dalej pisać posty o niczym ja nie wiem, czego się spodziewałem, ale dostałem coś innego o czym to świadczy - zobaczymy A to jest super post, nie spojrzałem tak wnikliwie na to. Tutaj faktycznie można odnieść wrażenie, że gracz emocjonalnie nie podołał.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 23:41:06 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 26, 2024 23:41:06 GMT 1
no bo ja na ten przykład uważam, że jak wchodzisz z pierwszym postem w rozgrywkę i pokazujesz, że chcesz sobie pograć i coś poświrować, od samego początku agresywnie wjeżdżasz w kogoś (z tym nickiem patryka), przez co też się jakoś ustawiasz w temacie, to potem to nie dajesz się stłamsić jakiemuś atakowi z pizdy i nie chowasz się do nory na kilkanaście minut, żeby dalej pisać posty o niczym ja nie wiem, czego się spodziewałem, ale dostałem coś innego o czym to świadczy - zobaczymy Być może masz rację, ale jestem właśnie w trakcie spożywania dużej ilości alkoholu i nie chce mi się cofać Zobaczymy jutro
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2024 23:41:45 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 26, 2024 23:41:45 GMT 1
Dla mnie sytuacja jest bardzo prosta. Dopóki się nie okaże, że każdy pozostały gracz w tej rozgrywce gra miastowo. To ja nie widzę powodu, żeby się wycofywać ze swojego założenia, że wasza dwójka jest niewinna. Ciekawe, mocne stwierdzenie, mafiozi nie lubią se raczej tak zamykać bramek, mały plusik dla koksiarza
|
|
|
Post by patryk2703 on Apr 26, 2024 23:47:10 GMT 1
No, tak to do końca to żadnej furtki nie zamknąłem. Zawsze jeszcze mogę stwierdzić, że pozostali grają niewinnie, więc któryś z was mafia.
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 26, 2024 23:49:09 GMT 1
no i fajnie, udało się coś wypracować jakby epic był winny, to by nie spruł się do mnie stronę temu o nadwiedzę, bo napisałem, że patryk i epic mogą być niewinni, żeby na tej stronie dać patrykowi za to samo plusa a to powoduje, że zgodnie z moim równaniem niewinny epic = niewinny patryk a patryk też widzi naszą niewinność i o tym głośno pisze, koło się zamyka, kolejarz domknięty mafia w strachu
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 26, 2024 23:50:47 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 1:44:35 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 1:44:35 GMT 1
no i fajnie, udało się coś wypracować jakby epic był winny, to by nie spruł się do mnie stronę temu o nadwiedzę, bo napisałem, że patryk i epic mogą być niewinni, żeby na tej stronie dać patrykowi za to samo plusa a to powoduje, że zgodnie z moim równaniem niewinny epic = niewinny patryk a patryk też widzi naszą niewinność i o tym głośno pisze, koło się zamyka, kolejarz domknięty mafia w strachu Perspektywa jest kluczowa, żabo Piszę białe wiersze, bo się najebałem
|
|
|
Post by Apu Apustaja on Apr 27, 2024 8:33:31 GMT 1
dzień dobry
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 8:40:13 GMT 1
Dzień dobry smutna żabo
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 9:45:33 GMT 1
Dobra mam nadzieję że już forum będzie normalnie działać, bo można się wkurzyć jak chce się poczytać rozgrywkę i coś napisać.
|
|