|
Post by Gary Oak on May 9, 2024 22:30:50 GMT 1
Cholera jakbyśmy grali w snookera to wymusiłbyś na mnie faul raz mi daje raz zabiera ja za swoim szczęściem biegnę w świat
|
|
|
Post by Gary Oak on May 9, 2024 22:31:07 GMT 1
Ale jaja, nadal się rymuje.
|
|
|
Post by Border Collie on May 9, 2024 22:31:57 GMT 1
Wygrałeś co i w czym?
Zagraniczna karta pobytu & zagraniczna nieruchomość kosztuje 100k USD
Nie, nie jest tak, że osoba 40-sto letnia, która wygrywa "nie ma"
Chciejstwo i wygodnictwo
Jak to w czym? W loterii, na tym polega loteria. Jakiś głupi jesteś, czy co? W jedynej loterii, która się liczy! O tak bejbe! Mmmm, czujecie to powietrze? Można się nim upijać jak gorzałą Dawaj dalej. Chce więcej tej radości.
|
|
|
Rozgrywka
May 9, 2024 22:31:57 GMT 1
via mobile
Post by Lepszy Mafiozo on May 9, 2024 22:31:57 GMT 1
Zajebiste uniewinnienia dałem
Jestem z nich dumny
|
|
|
Post by Border Collie on May 9, 2024 22:32:29 GMT 1
Sami wygrani tutaj. Gary. Oliver. Lepszy. Miasto kozaków i szefów.
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 9, 2024 22:34:29 GMT 1
Problem, jaki widzę to, że normalnie warto, jest nonszalancko kogoś uniewinnić, bo najwyżej się to skoryguje, gdy ten ktoś zacznie odstawać w szukaniu. Tutaj mniej można na to liczyć, więc taki delikwent jak się go za łatwo uniewinni, będzie miał łatwiej. Z drugiej strony jak się nie będzie uniewinniać graczy nonszalancko, to też się zmniejsza presję na tych, których normalnie by się nonszalancko nie uniewinniło. Więc chyba wolę uniewinniać. A jak chcesz atakować Pamiętniczka to też fajnie, ja mam po prostu wyczucie, że by nie napisał takiego pierwszego posta będąc w mafii. Zbyt wylewne to było na pierwszy post mafiozy. tzn nie wiem, on nie musi być w tej mafii ale do czegoś się trzeba przyjebać na początku gierki, co nie więc się przypierdalam do tego, że chłop produkuje mafijnego mcdonaldsa - objętościowo dużo a składników odżywczych ni ma w tych postach kreacja fajna, no ale można w niej dużo rzeczy odegrać, a on wchodzi i pierwsze co robi, to pisze wypracowanie na temat gościa, który w poście napisał, że może być w mafii no wszyscy widzieli co się wydarzyło, chłop może w tej mafii być albo nie być, ale pisanie na ten temat opowiadania to wybranie najbezpieczniejszego celu i pójście na łatwiznę dlatego ja twierdzę, że to bezpieczne zagranie, mając kreację, która jest stworzona do ciekawej gry i zobaczymy gdzie mnie to zaprowadzi
|
|
|
Post by Border Collie on May 9, 2024 22:36:27 GMT 1
Problem, jaki widzę to, że normalnie warto, jest nonszalancko kogoś uniewinnić, bo najwyżej się to skoryguje, gdy ten ktoś zacznie odstawać w szukaniu. Tutaj mniej można na to liczyć, więc taki delikwent jak się go za łatwo uniewinni, będzie miał łatwiej. Z drugiej strony jak się nie będzie uniewinniać graczy nonszalancko, to też się zmniejsza presję na tych, których normalnie by się nonszalancko nie uniewinniło. Więc chyba wolę uniewinniać. A jak chcesz atakować Pamiętniczka to też fajnie, ja mam po prostu wyczucie, że by nie napisał takiego pierwszego posta będąc w mafii. Zbyt wylewne to było na pierwszy post mafiozy. tzn nie wiem, on nie musi być w tej mafii ale do czegoś się trzeba przyjebać na początku gierki, co nie więc się przypierdalam do tego, że chłop produkuje mafijnego mcdonaldsa - objętościowo dużo a składników odżywczych ni ma w tych postach kreacja fajna, no ale można w niej dużo rzeczy odegrać, a on wchodzi i pierwsze co robi, to pisze wypracowanie na temat gościa, który w poście napisał, że może być w mafii no wszyscy widzieli co się wydarzyło, chłop może w tej mafii być albo nie być, ale pisanie na ten temat opowiadania to wybranie najbezpieczniejszego celu i pójście na łatwiznę dlatego ja twierdzę, że to bezpieczne zagranie, mając kreację, która jest stworzona do ciekawej gry i zobaczymy gdzie mnie to zaprowadzi
|
|
|
Rozgrywka
May 9, 2024 22:38:21 GMT 1
via mobile
Post by Lepszy Mafiozo on May 9, 2024 22:38:21 GMT 1
tzn nie wiem, on nie musi być w tej mafii ale do czegoś się trzeba przyjebać na początku gierki, co nie więc się przypierdalam do tego, że chłop produkuje mafijnego mcdonaldsa - objętościowo dużo a składników odżywczych ni ma w tych postach kreacja fajna, no ale można w niej dużo rzeczy odegrać, a on wchodzi i pierwsze co robi, to pisze wypracowanie na temat gościa, który w poście napisał, że może być w mafii no wszyscy widzieli co się wydarzyło, chłop może w tej mafii być albo nie być, ale pisanie na ten temat opowiadania to wybranie najbezpieczniejszego celu i pójście na łatwiznę dlatego ja twierdzę, że to bezpieczne zagranie, mając kreację, która jest stworzona do ciekawej gry i zobaczymy gdzie mnie to zaprowadzi Wywęszył!
|
|
|
Post by Falstaff on May 9, 2024 22:39:07 GMT 1
Ciekawe czy prędzej mnie miasto zlinczuje czy czerwoni zamordują.
|
|
|
Post by Border Collie on May 9, 2024 22:39:45 GMT 1
Ciekawe czy prędzej mnie miasto zlinczuje czy czerwoni zamordują. No tak średnio bym powiedział.
|
|
|
Post by Kot z Cheshire on May 9, 2024 22:40:51 GMT 1
Jakbym miał tak sobie strzelić to cała mafia będzie w gronie poza mną, Psem, Garym, Kennym, Pamiętniczkiem, Piranią.
Czyli czterech z piątki Lepszy, Falstaff, Oliver, Eberhardmock, Cezary.
|
|
|
Rozgrywka
May 9, 2024 22:42:56 GMT 1
via mobile
Post by Lepszy Mafiozo on May 9, 2024 22:42:56 GMT 1
Jakbym miał tak sobie strzelić to cała mafia będzie w gronie poza mną, Psem, Garym, Kennym, Pamiętniczkiem, Piranią. Czyli czterech z piątki Lepszy, Falstaff, Oliver, Eberhardmock, Cezary. Zamieniam się miejscami z Kennym i mogę strzelać po kolei
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 9, 2024 22:43:01 GMT 1
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 9, 2024 22:43:26 GMT 1
Jakbym miał tak sobie strzelić to cała mafia będzie w gronie poza mną, Psem, Garym, Kennym, Pamiętniczkiem, Piranią. Czyli czterech z piątki Lepszy, Falstaff, Oliver, Eberhardmock, Cezary. Zamieniam się miejscami z Kennym i mogę strzelać po kolei nie zamieniasz się
|
|
|
Post by Border Collie on May 9, 2024 22:43:34 GMT 1
Drogi Pamiętniczek strasznie niekoszernie. Zgadzam się, że tak sobie wyszło - zwłaszcza jak porównać z cudownym Garym. Ale teraz widzę że łatwa przyjebka tutaj wchodzi, zwłaszcza że Pamiętniczek łatwo nie odpowie. No nic, jest jakiś punkt styku. Tak to sobie tutaj wizualizuje.
|
|
|
Rozgrywka
May 9, 2024 22:44:06 GMT 1
via mobile
Post by Lepszy Mafiozo on May 9, 2024 22:44:06 GMT 1
A nie, kurwa, ja przecież jestem mafiozo
|
|
|
Post by Border Collie on May 9, 2024 22:44:29 GMT 1
A nie, kurwa, ja przecież jestem mafiozo Wody!
|
|
|
Post by Border Collie on May 9, 2024 22:44:40 GMT 1
Auuuuu. Uhhhhh.
|
|
|
Rozgrywka
May 9, 2024 22:44:58 GMT 1
via mobile
Post by Lepszy Mafiozo on May 9, 2024 22:44:58 GMT 1
Ja myślę że Kennego przupierdolka do pamiętniczka super prosta i czekałem aż jakiś słabszy mafiozo ją rzuci
|
|
|
Post by Falstaff on May 9, 2024 22:45:53 GMT 1
Pamiętnik jest niewinny bo bzdury pisze a w mafii są urabiacze. Poza tym w mafii są Ci którzy jak ognia unikają mojego tematu.
Lista Kota nie jest głupia tylko jak on mnie wśród podejrzanych widzi tego nie wiem.
|
|