|
Post by Kung Fu Kenny on May 9, 2024 22:46:24 GMT 1
chyba chcesz zaraz na solo wyskoczyć, białasie
super prosto to cię na dopingu złapali
|
|
|
Rozgrywka
May 9, 2024 22:46:39 GMT 1
via mobile
Post by Lepszy Mafiozo on May 9, 2024 22:46:39 GMT 1
Problem, jaki widzę to, że normalnie warto, jest nonszalancko kogoś uniewinnić, bo najwyżej się to skoryguje, gdy ten ktoś zacznie odstawać w szukaniu. Tutaj mniej można na to liczyć, więc taki delikwent jak się go za łatwo uniewinni, będzie miał łatwiej. Z drugiej strony jak się nie będzie uniewinniać graczy nonszalancko, to też się zmniejsza presję na tych, których normalnie by się nonszalancko nie uniewinniło. Więc chyba wolę uniewinniać. A jak chcesz atakować Pamiętniczka to też fajnie, ja mam po prostu wyczucie, że by nie napisał takiego pierwszego posta będąc w mafii. Zbyt wylewne to było na pierwszy post mafiozy. tzn nie wiem, on nie musi być w tej mafii ale do czegoś się trzeba przyjebać na początku gierki, co nie więc się przypierdalam do tego, że chłop produkuje mafijnego mcdonaldsa - objętościowo dużo a składników odżywczych ni ma w tych postach kreacja fajna, no ale można w niej dużo rzeczy odegrać, a on wchodzi i pierwsze co robi, to pisze wypracowanie na temat gościa, który w poście napisał, że może być w mafii no wszyscy widzieli co się wydarzyło, chłop może w tej mafii być albo nie być, ale pisanie na ten temat opowiadania to wybranie najbezpieczniejszego celu i pójście na łatwiznę dlatego ja twierdzę, że to bezpieczne zagranie, mając kreację, która jest stworzona do ciekawej gry i zobaczymy gdzie mnie to zaprowadzi Mafijny post
|
|
|
Post by Border Collie on May 9, 2024 22:46:41 GMT 1
Dawaj na ruszt F. nicponi.
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 9, 2024 22:47:28 GMT 1
Pamiętnik jest niewinny bo bzdury pisze a w mafii są urabiacze. Poza tym w mafii są Ci którzy jak ognia unikają mojego tematu. Lista Kota nie jest głupia tylko jak on mnie wśród podejrzanych widzi tego nie wiem. kolego nie wiem, czy cię ominęło memo, ale mafia jest losowana no ale ten post jakoś mi dobrze zawajbował i tak
|
|
|
Rozgrywka
May 9, 2024 22:48:18 GMT 1
via mobile
Post by Lepszy Mafiozo on May 9, 2024 22:48:18 GMT 1
Gość zaczepił typa co napisał jestem w mafii że jest w mafii i dlatego jest mafijny
I jeszcze przystroił tą kupę w kolorowe piórka i zrobił z tego posta na 3 akapity
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 9, 2024 22:48:25 GMT 1
tzn nie wiem, on nie musi być w tej mafii ale do czegoś się trzeba przyjebać na początku gierki, co nie więc się przypierdalam do tego, że chłop produkuje mafijnego mcdonaldsa - objętościowo dużo a składników odżywczych ni ma w tych postach kreacja fajna, no ale można w niej dużo rzeczy odegrać, a on wchodzi i pierwsze co robi, to pisze wypracowanie na temat gościa, który w poście napisał, że może być w mafii no wszyscy widzieli co się wydarzyło, chłop może w tej mafii być albo nie być, ale pisanie na ten temat opowiadania to wybranie najbezpieczniejszego celu i pójście na łatwiznę dlatego ja twierdzę, że to bezpieczne zagranie, mając kreację, która jest stworzona do ciekawej gry i zobaczymy gdzie mnie to zaprowadzi Mafijny post możesz mnie zabić, but the one in front of the gun lives forever ale rzucaj gówno, może się przylepi, co nie?
|
|
|
Rozgrywka
May 9, 2024 22:48:35 GMT 1
via mobile
Post by Lepszy Mafiozo on May 9, 2024 22:48:35 GMT 1
Kurde a jak kot w mafii z murzynem?
|
|
|
Rozgrywka
May 9, 2024 22:48:47 GMT 1
via mobile
Post by Lepszy Mafiozo on May 9, 2024 22:48:47 GMT 1
Kot i jego murzyn
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 9, 2024 22:49:08 GMT 1
Gość zaczepił typa co napisał jestem w mafii że jest w mafii i dlatego jest mafijny I jeszcze przystroił tą kupę w kolorowe piórka i zrobił z tego posta na 3 akapity nawet nie próbujesz udawać, że przeczytałeś tego posta jakkolwiek obiektywnie mordo daruj se
|
|
|
Post by Oliver Swanick on May 9, 2024 22:49:57 GMT 1
nie mam w interesie odpowiadać na to pytanie może odpowiem ci jutro Miastowy miałby w interesie odpowiedzieć na to pytanie. Ale przecież nie możesz być miastowym... ...bo legion wymordował albo wziął do niewoli wszystkich miastowych (i w ogóle wszystkich w okolicy, poza mną i tym śmieciem Boxcarem)Ale mnie to tam chuja obchodzi, WYGRAŁEM KURWA, YEA!!!
|
|
|
Rozgrywka
May 9, 2024 22:50:04 GMT 1
via mobile
Post by Lepszy Mafiozo on May 9, 2024 22:50:04 GMT 1
możesz mnie zabić, but the one in front of the gun lives forever ale rzucaj gówno, może się przylepi, co nie? Zrobiłeś mafijnomcdonaldsocepcje Wiesz o co mi kaman
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 9, 2024 22:51:15 GMT 1
możesz mnie zabić, but the one in front of the gun lives forever ale rzucaj gówno, może się przylepi, co nie? Zrobiłeś mafijnomcdonaldsocepcje Wiesz o co mi kaman no właśnie wiem, ale absolutnie nie działa to na twoją korzyść celowo spłaszczasz wypowiedź i omijasz jej sedno, żeby na kogoś nasrać Lepszy Mafiozo traci formę
|
|
|
Rozgrywka
May 9, 2024 22:51:36 GMT 1
via mobile
Post by Lepszy Mafiozo on May 9, 2024 22:51:36 GMT 1
Podmieniam kota na psa i Towncore to gary z psem
|
|
|
Post by Kot z Cheshire on May 9, 2024 22:52:58 GMT 1
Gość zaczepił typa co napisał jestem w mafii że jest w mafii i dlatego jest mafijny I jeszcze przystroił tą kupę w kolorowe piórka i zrobił z tego posta na 3 akapity Właśnie tego typu jego zachowania sprawiają, że wzbudza moje zaufanie. Mafia by musiała być lekko szalona, żeby tak zrobić.
|
|
|
Rozgrywka
May 9, 2024 22:53:38 GMT 1
via mobile
Post by Lepszy Mafiozo on May 9, 2024 22:53:38 GMT 1
Gość zaczepił typa co napisał jestem w mafii że jest w mafii i dlatego jest mafijny I jeszcze przystroił tą kupę w kolorowe piórka i zrobił z tego posta na 3 akapity Właśnie tego typu jego zachowania sprawiają, że wzbudza moje zaufanie. Mafia by musiała być lekko szalona, żeby tak zrobić. Hmm
|
|
|
Post by Border Collie on May 9, 2024 22:54:12 GMT 1
Gość zaczepił typa co napisał jestem w mafii że jest w mafii i dlatego jest mafijny I jeszcze przystroił tą kupę w kolorowe piórka i zrobił z tego posta na 3 akapity Właśnie tego typu jego zachowania sprawiają, że wzbudza moje zaufanie. Mafia by musiała być lekko szalona, żeby tak zrobić. Ich jest prawie połowa w mieście... szaleństwo będzie teraz normalnością.
|
|
|
Post by Kung Fu Kenny on May 9, 2024 22:54:17 GMT 1
kurde, myślałem że gramy na jawnych i chciałem se głos wysłać :/
dlaczego taka edycja na dwie mafie i tajne głosowania, przecież tu można by postradać rozum analizując co się dzieje przed linczem
|
|
|
Post by Border Collie on May 9, 2024 22:54:40 GMT 1
kurde, myślałem że gramy na jawnych i chciałem se głos wysłać :/ dlaczego taka edycja na dwie mafie i tajne głosowania, przecież tu można by postradać rozum analizując co się dzieje przed linczem Ale maf slip.
|
|
|
Rozgrywka
May 9, 2024 22:55:00 GMT 1
via mobile
Post by Lepszy Mafiozo on May 9, 2024 22:55:00 GMT 1
No chciałem spojrzeć łaskawym okiem ale on teraz na setup narzeka
|
|
|
Post by Border Collie on May 9, 2024 22:55:10 GMT 1
Możemy otwarcie deklarować na kogo głosujemy.
Jestem w stanie głosować teraz przed snem na Lepszego Mafiozę.
Dawajcie swoje przed snem.
|
|