bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 27, 2024 6:15:20 GMT 1
Ale ilosc personaliów jest minimalna więc coż
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 6:15:42 GMT 1
Bambi mi się wydaje że ty w mafii jesteś i jak podciągniesz logiczno strategiczny aspekt gry to totalnie (mafijnego) mnie rozpierdalasz.
Ja bym tak nie zagral w mafii jak gram teram - zmeczyłbym sie totalnie i maksymalnie
I nigdy bym nie pozwolił Reginie spasc z rowerka. Przyjmij to w koncu do wiadomosci
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 6:18:54 GMT 1
I od razu na zas powiem by zaden mafioza nikogo potem nie robil pod chuja anty-mnie dzisiaj mam wolne jutro zaczynam nocki (od 23 do 8 rano) wiec tak bede wygladał xd na late-game bo juz widac ze mafia mnie zostawi mordami do konca
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 6:23:53 GMT 1
Gnom i Łukański wydaje mi się że muszą być wypierdoleni. Bambi wydaje mi się niewinna teraz ale to może być tylko gra. Satie po tym jak się na mnie złościł będzie pewnie niewinny.
Heurystyka to jest takie albo albo. Na podstawie interakcji z Reginą niewinna.
Ożeń się, będziesz tego żałował; nie żeń się, będziesz tego także żałował; żeń się lub nie żeń, będziesz i tego i tego żałował, albo się ożenisz, albo nie ożenisz, będziesz żałował tego i tego. Śmiej się z tarapatów życia, będziesz tego żałował; płacz nad nimi, będziesz także tego żałował; śmiej się czy płacz z tarapatów życia, będziesz i tego i tego żałował; albo się będziesz śmiał, albo będziesz płakał, będziesz żałował i tego, i tego. Zawierz dziewczynie, będziesz tego żałował; nie wierz dziewczynie, będziesz tego żałował; wierz czy nie wierz dziewczynie, będziesz i tego i tego żałował. Powieś się, będziesz tego żałował; nie wieszaj się, będziesz tego także żałował; powieś się czy nie powieś, będziesz tego żałował; czy się powiesisz, czy nie powiesisz, będziesz i tego, i tego żałował. Taka jest, panowie, treść mądrości życiowej. Nie tylko w pewnych chwilach spoglądam, jak powiada Spinoza, aeterno modo, ale ja sam stale jestem aeterno modo.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 6:25:46 GMT 1
Gnom i Łukański wydaje mi się że muszą być wypierdoleni. Bambi wydaje mi się niewinna teraz ale to może być tylko gra. Satie po tym jak się na mnie złościł będzie pewnie niewinny. A trzecia osoba?
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 6:26:09 GMT 1
Tak, dokładnie jestem tego samego zdania Podpierdoli moje typy i zacznie mnie obrażać że jestem chujowy niefajny i nic nie gram. Będzie pisał o mojej megalomanii onanizacji i hipokryzji. Ja mam satiego w pizdzie w tej edycji. Dawno mi tak nikt nie psuł zabawy. Pomysl na koniec ze znalazłeś mafie elo
Ty tez daj 3 ziomeczkow gdzie jest minimum must-have 1 mafia
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 6:27:34 GMT 1
Gnom i Łukański wydaje mi się że muszą być wypierdoleni. Bambi wydaje mi się niewinna teraz ale to może być tylko gra. Satie po tym jak się na mnie złościł będzie pewnie niewinny. A trzecia osoba? No na teraz ty, ale jeszcze myślę.
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 27, 2024 6:46:13 GMT 1
bambi , Heurystyka dostępności , Phoebe , Marcin Łukański , Gnom rogal full s2 , Smufi Byłbym bardzo wdzięczny, jakbyście zechcieli wypowiedzieć się na temat: a) Usyk; b) Gnom; c) Łukański; d) Rutkowski; e) Bambi. O sobie wiadomo, nie musicie. Jeśli mafia jest poza tym gronem według was, tj. kogoś uniewinniacie, to bardzo bym chciał zobaczyć dlaczego uniewinniacie, a następnie kto wskakuje do tego grona i dlaczego. Popracujmy razem. Usyk - z początku niby wychwycił Reginę, ale wolał się w tej sytuacji trzymać na uboczu. Potem chciał dać jej przeżyć, ale tutaj też pozwolił innym działać na pierwszej linii frontu, sam zagłosował w bok. Potem atakował Kieliszkowskiego, na którego głosował, żeby pod koniec drugiego dnia przerzucić się na Bambi i na nią zagłosował, kiedy lincz rozgrywał się między Ginko i Satiem. Następnego dnia kontynuował z Bambim, do czasu, aż przerzucił się na Gnoma i to w niego walił jak w bęben, w międzyczasie Kieliszkowski stał się jego głównym niewinnym. Kiedy lincz odbywał się między jego głównym podejrzanym, a głównym niewinnym, on znowu głosuje w bok. Uciekanie od odpowiedzialności, pozwalanie, by rzeczy "ups, działy się". Chciał sobie tego gnoma zostawić na następny dzień, żeby nie musieć znowu wymyślać nowego głównego podejrzanego? Raczej mafia. Gnom - jak zauważył Gustlik, pchał się wczoraj w gips. Kiedy sytuacja była bardzo dla niego trudna, on zamiast zjednywać sobie swoich linczowników, jeszcze bardziej ich prowokował. Podtrzymuję to, co wielokrotnie już pisałem - jego mieszanie i rozmywanie pierwszego linczu działało na niekorzyść Reginy. Mógł zagłosować na Satie, albo Łukańskiego - z oboma w mafii być nie może, bo zostało tylko dwóch. Dla mnie niewinny. Łukański - dla mnie głos Reginy go uniewinnia, do tego on jest taki mocno niewydarzony. To wczorajsze wejście było strasznie pokraczne, jakby nie miał na nie pomysłu, a będąc w mafii, chyba by się do tego jakoś przygotował, zwłaszcza wiedząc, że przewijał się jako jeden z głównych podejrzanych u kilku graczy. Dla mnie niewinny. Rutkowski - głos na Reginę mocno na jego korzyść, mógł zagłosować na kogokolwiek innego. Do tego duży luz w pisaniu, jedynie można się przyczepić do niskiej sprawczości i twórczości na zasadzie "no co wy, chłopaki, ogarnijcie się". Raczej niewinny. Bambi - było pół na pół, teraz po paru linczach na niewinnych może niżej, ale porównując do jego gry w mafii, tamta była o wiele bardziej "wymyślona", tutaj zdaje się grać zupełnie bez pomyślunku. Był taki moment, może drugiego dnia, gdzie został uznany za niemożliwego mafiozę po jednej z dyskusji z Gustlikiem, ze względu na naturalność i lekkość pisania. Trudno powiedzieć. Satie - bronił Reginy, do tego dywagacje gnoma przypomniały mi, że już kiedyś tak samo zaatakował tego samego gracza pierwszego dnia, będąc z nim w mafii. Z drugiej strony, to ile i jak pisze w tej edycji - chyba nie spotkałem się z z tak płodnym pod względem ilości znaków i pomysłów mafiozą. Jeden minus, że jak się zaprezentuje 100 różnych teorii, to zawsze po fakcie można zauważyć, że się coś przewidziało. Trudno powiedzieć. Phoebe - wklejanie kotów to dla mnie za mało, na razie prześlizguje się przez edycję, jedyne co ją może uniewinniać, to że "mafia ściągnęłaby ją do gry wcześniej", ale czy rzeczywiście? Gdyby weszła godzinę przed linczem na Reginie, to mogłaby stać się takim kompromisowym kandydatem. Spokojnie może być z Usykiem w mafii.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 27, 2024 6:48:15 GMT 1
Koniunkturę macie wspaniałą. Wiecie że nie mam roli. Ludzi jest na mnie wielu. Wystarczy sięgnąć dłoń po ten lincz. Do tego łatwo będzie go zwalić na mnie, że się prosiłem i tak dalej. Co was wstrzymuje? Mnie już nic.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 6:55:25 GMT 1
No to kurwa głosuj. Uciekam odpowiedzialności, jestem mafijny, proste. Czego jeszcze potrzebujesz? bambi , Heurystyka dostępności , Phoebe , Marcin Łukański , Gnom rogal full s2 , Smufi Byłbym bardzo wdzięczny, jakbyście zechcieli wypowiedzieć się na temat: a) Usyk; b) Gnom; c) Łukański; d) Rutkowski; e) Bambi. O sobie wiadomo, nie musicie. Jeśli mafia jest poza tym gronem według was, tj. kogoś uniewinniacie, to bardzo bym chciał zobaczyć dlaczego uniewinniacie, a następnie kto wskakuje do tego grona i dlaczego. Popracujmy razem. Usyk - z początku niby wychwycił Reginę, ale wolał się w tej sytuacji trzymać na uboczu. Potem chciał dać jej przeżyć, ale tutaj też pozwolił innym działać na pierwszej linii frontu, sam zagłosował w bok. Potem atakował Kieliszkowskiego, na którego głosował, żeby pod koniec drugiego dnia przerzucić się na Bambi i na nią zagłosował, kiedy lincz rozgrywał się między Ginko i Satiem. Następnego dnia kontynuował z Bambim, do czasu, aż przerzucił się na Gnoma i to w niego walił jak w bęben, w międzyczasie Kieliszkowski stał się jego głównym niewinnym. Kiedy lincz odbywał się między jego głównym podejrzanym, a głównym niewinnym, on znowu głosuje w bok. Uciekanie od odpowiedzialności, pozwalanie, by rzeczy "ups, działy się". Chciał sobie tego gnoma zostawić na następny dzień, żeby nie musieć znowu wymyślać nowego głównego podejrzanego? Raczej mafia. Gnom - jak zauważył Gustlik, pchał się wczoraj w gips. Kiedy sytuacja była bardzo dla niego trudna, on zamiast zjednywać sobie swoich linczowników, jeszcze bardziej ich prowokował. Podtrzymuję to, co wielokrotnie już pisałem - jego mieszanie i rozmywanie pierwszego linczu działało na niekorzyść Reginy. Mógł zagłosować na Satie, albo Łukańskiego - z oboma w mafii być nie może, bo zostało tylko dwóch. Dla mnie niewinny. Łukański - dla mnie głos Reginy go uniewinnia, do tego on jest taki mocno niewydarzony. To wczorajsze wejście było strasznie pokraczne, jakby nie miał na nie pomysłu, a będąc w mafii, chyba by się do tego jakoś przygotował, zwłaszcza wiedząc, że przewijał się jako jeden z głównych podejrzanych u kilku graczy. Dla mnie niewinny. Rutkowski - głos na Reginę mocno na jego korzyść, mógł zagłosować na kogokolwiek innego. Do tego duży luz w pisaniu, jedynie można się przyczepić do niskiej sprawczości i twórczości na zasadzie "no co wy, chłopaki, ogarnijcie się". Raczej niewinny. Bambi - było pół na pół, teraz po paru linczach na niewinnych może niżej, ale porównując do jego gry w mafii, tamta była o wiele bardziej "wymyślona", tutaj zdaje się grać zupełnie bez pomyślunku. Był taki moment, może drugiego dnia, gdzie został uznany za niemożliwego mafiozę po jednej z dyskusji z Gustlikiem, ze względu na naturalność i lekkość pisania. Trudno powiedzieć. Satie - bronił Reginy, do tego dywagacje gnoma przypomniały mi, że już kiedyś tak samo zaatakował tego samego gracza pierwszego dnia, będąc z nim w mafii. Z drugiej strony, to ile i jak pisze w tej edycji - chyba nie spotkałem się z z tak płodnym pod względem ilości znaków i pomysłów mafiozą. Jeden minus, że jak się zaprezentuje 100 różnych teorii, to zawsze po fakcie można zauważyć, że się coś przewidziało. Trudno powiedzieć. Phoebe - wklejanie kotów to dla mnie za mało, na razie prześlizguje się przez edycję, jedyne co ją może uniewinniać, to że "mafia ściągnęłaby ją do gry wcześniej", ale czy rzeczywiście? Gdyby weszła godzinę przed linczem na Reginie, to mogłaby stać się takim kompromisowym kandydatem. Spokojnie może być z Usykiem w mafii. Moim zdaniem w ogóle szalenie mafijny post.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 27, 2024 7:02:29 GMT 1
nie strzelam też w mocarzy aktywnych (ani Regina ani Saitie) bo szkoda życia na ich zabijanie od rauz kosztem innych Ten sam argument pro-Regina, co Gnom. A to mi umknęło, że oboje chcieli Reginę oszczędzać.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 7:19:41 GMT 1
bambi , Heurystyka dostępności , Phoebe , Marcin Łukański , Gnom rogal full s2 , Smufi Byłbym bardzo wdzięczny, jakbyście zechcieli wypowiedzieć się na temat: a) Usyk; b) Gnom; c) Łukański; d) Rutkowski; e) Bambi. O sobie wiadomo, nie musicie. Jeśli mafia jest poza tym gronem według was, tj. kogoś uniewinniacie, to bardzo bym chciał zobaczyć dlaczego uniewinniacie, a następnie kto wskakuje do tego grona i dlaczego. Popracujmy razem. Usyk - nie gra zbyt dobrze. Nie gra też źle, rzekłbym, że gra średnio. Pisałem o nim dość sporo wczoraj, możesz przejrzeć moje posty i realtime rozkminy. Uważam, że to co gra, jest proste do zagrania w mafii, a więc nie da się go dobrze rozczytać. Jego wstawki o bambim pachną miejsko, ale odpowiedzmy sobie szczerze, łatwe mafie w tej edycji się skończyły. Gnom - ma bardzo podobne cleary do mnie, widać pewnego stopnia naturalność, ale to też jest do odtworzenia w mafii. Pasuje do teorii pierwszej strony, pasuje do teorii wczorajszej wieczornej aktywności mafii, do tego chyba żeby oczyścić miasto i pchnąć grę do przodu, warto by było w niego dziś pójść. Łukański - najbardziej uniewinnia go Regina. Właściwie od tego czasu za bardzo się nim nie zajmowałem, może to rzeczywiście błąd. Rutkowski - dużo mi w nim nie pasuje. To co robi jest sztuczne, na pokaz. Ale może tu moje emocje bardziej działają niż logika, więc zapisuję sobie jako do zrobienia, żeby sprawdzić, jaki realny wpływ na grę miał do tej pory. Bambi - bardzo mi się podoba naturalność. Moim zdaniem nie do ruszenia na ten moment. Dużo o niej pisałem jednopostowców w różnych momentach gry, za każdym razem chwaliłem naturalność, też możesz przejrzeć. Disclaimer jest taki, że gram praktycznie bez znajomości mety, nie przeszkadza mi to osobiście, bo tak lubię, ale celność może być nieco niższa niż oczekiwana.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 7:20:21 GMT 1
Chciałbym, żeby ktoś bezstronny też rozważył Usyk - Rutkowski. Heurystyka dostępności , możesz poświęcić na to trochę czasu? Ok, popołudniu
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 7:22:07 GMT 1
Gustlik świetnie pograne, mvp się należy I to też uznałem za interesujące. Skąd to? Ksiądz który trafił mafioze D1 przy trzech mafiach, zszedł D2 i nie obronił nikogo, gierka daleka od wygranej miasta. Dlaczego już przyznajesz MVP? Bo mogę. Rolnie pograł chujnię, ale uniewinnił się tak mocno że był nie do ruszenia aż do meczówki.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 7:23:56 GMT 1
A czemu uważasz zbierasz tyle negatywów od D1? Może Gustlik Cię zaczął otwarcie bronić w pewnym momencie. Poza tym to dość dużo zwątpienia. Argumentu o to że ktoś nie widzi Twojej niewinności używasz wybiórczo. Jakbyś spróbował na moment wziąć wdech i wydech. Czemu zbierasz tyle niejasnych wrażeń? Nie wiem, chuj mnie to obchodzi. Chcesz, linczuj. Historia oceni. Zadajesz mi dużo bez sensownych pytań a tu wystarczy dostrzec prawdę. To nie w twoim stylu. Jestem sztuczny, zlinczujcie mnie. Weźcie smufiego, pogadajcie sobie, kogoś bezstronnego też weźcie. I linczujcie. Czekam. Koniunkturę macie wspaniałą. Wiecie że nie mam roli. Ludzi jest na mnie wielu. Wystarczy sięgnąć dłoń po ten lincz. Do tego łatwo będzie go zwalić na mnie, że się prosiłem i tak dalej. Co was wstrzymuje? Grałem fatalnie, byłem nie do uniewinnienia, śmiało. Jestem w parterze, bezbronnny, dobij. Więc głosuj, namawiaj, czekam. Cmentarz jest cały za mną, tak tylko podpowiem. Co to jest za mafijny meltdown no ja pierdole Gościu przepala 1/3 postów na płacz i ja mam wierzyć że jest w mieście i robi to z dobrej woli? Ludzie otwórzcie oczy. Usyk nie pcha tej w gry w żadnym kierunku A jak przychodzi próba to nie ma jaj żeby ją podjąć
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 7:24:01 GMT 1
No jesli czujesz się urażony i sfrustrowany przeze mnie to przepraszam Po prostu obecnie uważam że najwieksza szansa na mafie jest u ciebie Ten post zaśmierdział nadwiedzą. Dlaczego go przepraszasz za to, że masz go za mafię?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 7:24:59 GMT 1
Chujowa analiza Satie na mnie - tylko w taki sposób to skomentuje
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 7:25:24 GMT 1
No jesli czujesz się urażony i sfrustrowany przeze mnie to przepraszam Po prostu obecnie uważam że najwieksza szansa na mafie jest u ciebie Ten post zaśmierdział nadwiedzą. Dlaczego go przepraszasz za to, że masz go za mafię?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 7:28:01 GMT 1
No to kurwa głosuj. Uciekam odpowiedzialności, jestem mafijny, proste. Czego jeszcze potrzebujesz? Usyk - z początku niby wychwycił Reginę, ale wolał się w tej sytuacji trzymać na uboczu. Potem chciał dać jej przeżyć, ale tutaj też pozwolił innym działać na pierwszej linii frontu, sam zagłosował w bok. Potem atakował Kieliszkowskiego, na którego głosował, żeby pod koniec drugiego dnia przerzucić się na Bambi i na nią zagłosował, kiedy lincz rozgrywał się między Ginko i Satiem. Następnego dnia kontynuował z Bambim, do czasu, aż przerzucił się na Gnoma i to w niego walił jak w bęben, w międzyczasie Kieliszkowski stał się jego głównym niewinnym. Kiedy lincz odbywał się między jego głównym podejrzanym, a głównym niewinnym, on znowu głosuje w bok. Uciekanie od odpowiedzialności, pozwalanie, by rzeczy "ups, działy się". Chciał sobie tego gnoma zostawić na następny dzień, żeby nie musieć znowu wymyślać nowego głównego podejrzanego? Raczej mafia. Gnom - jak zauważył Gustlik, pchał się wczoraj w gips. Kiedy sytuacja była bardzo dla niego trudna, on zamiast zjednywać sobie swoich linczowników, jeszcze bardziej ich prowokował. Podtrzymuję to, co wielokrotnie już pisałem - jego mieszanie i rozmywanie pierwszego linczu działało na niekorzyść Reginy. Mógł zagłosować na Satie, albo Łukańskiego - z oboma w mafii być nie może, bo zostało tylko dwóch. Dla mnie niewinny. Łukański - dla mnie głos Reginy go uniewinnia, do tego on jest taki mocno niewydarzony. To wczorajsze wejście było strasznie pokraczne, jakby nie miał na nie pomysłu, a będąc w mafii, chyba by się do tego jakoś przygotował, zwłaszcza wiedząc, że przewijał się jako jeden z głównych podejrzanych u kilku graczy. Dla mnie niewinny. Rutkowski - głos na Reginę mocno na jego korzyść, mógł zagłosować na kogokolwiek innego. Do tego duży luz w pisaniu, jedynie można się przyczepić do niskiej sprawczości i twórczości na zasadzie "no co wy, chłopaki, ogarnijcie się". Raczej niewinny. Bambi - było pół na pół, teraz po paru linczach na niewinnych może niżej, ale porównując do jego gry w mafii, tamta była o wiele bardziej "wymyślona", tutaj zdaje się grać zupełnie bez pomyślunku. Był taki moment, może drugiego dnia, gdzie został uznany za niemożliwego mafiozę po jednej z dyskusji z Gustlikiem, ze względu na naturalność i lekkość pisania. Trudno powiedzieć. Satie - bronił Reginy, do tego dywagacje gnoma przypomniały mi, że już kiedyś tak samo zaatakował tego samego gracza pierwszego dnia, będąc z nim w mafii. Z drugiej strony, to ile i jak pisze w tej edycji - chyba nie spotkałem się z z tak płodnym pod względem ilości znaków i pomysłów mafiozą. Jeden minus, że jak się zaprezentuje 100 różnych teorii, to zawsze po fakcie można zauważyć, że się coś przewidziało. Trudno powiedzieć. Phoebe - wklejanie kotów to dla mnie za mało, na razie prześlizguje się przez edycję, jedyne co ją może uniewinniać, to że "mafia ściągnęłaby ją do gry wcześniej", ale czy rzeczywiście? Gdyby weszła godzinę przed linczem na Reginie, to mogłaby stać się takim kompromisowym kandydatem. Spokojnie może być z Usykiem w mafii. Moim zdaniem w ogóle szalenie mafijny post. No to trochę kończy się miejsce w tej mafii: Ja, Łukański, Bambi, Smufi
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 27, 2024 7:28:31 GMT 1
No to kurwa głosuj. Uciekam odpowiedzialności, jestem mafijny, proste. Czego jeszcze potrzebujesz? Usyk - z początku niby wychwycił Reginę, ale wolał się w tej sytuacji trzymać na uboczu. Potem chciał dać jej przeżyć, ale tutaj też pozwolił innym działać na pierwszej linii frontu, sam zagłosował w bok. Potem atakował Kieliszkowskiego, na którego głosował, żeby pod koniec drugiego dnia przerzucić się na Bambi i na nią zagłosował, kiedy lincz rozgrywał się między Ginko i Satiem. Następnego dnia kontynuował z Bambim, do czasu, aż przerzucił się na Gnoma i to w niego walił jak w bęben, w międzyczasie Kieliszkowski stał się jego głównym niewinnym. Kiedy lincz odbywał się między jego głównym podejrzanym, a głównym niewinnym, on znowu głosuje w bok. Uciekanie od odpowiedzialności, pozwalanie, by rzeczy "ups, działy się". Chciał sobie tego gnoma zostawić na następny dzień, żeby nie musieć znowu wymyślać nowego głównego podejrzanego? Raczej mafia. Gnom - jak zauważył Gustlik, pchał się wczoraj w gips. Kiedy sytuacja była bardzo dla niego trudna, on zamiast zjednywać sobie swoich linczowników, jeszcze bardziej ich prowokował. Podtrzymuję to, co wielokrotnie już pisałem - jego mieszanie i rozmywanie pierwszego linczu działało na niekorzyść Reginy. Mógł zagłosować na Satie, albo Łukańskiego - z oboma w mafii być nie może, bo zostało tylko dwóch. Dla mnie niewinny. Łukański - dla mnie głos Reginy go uniewinnia, do tego on jest taki mocno niewydarzony. To wczorajsze wejście było strasznie pokraczne, jakby nie miał na nie pomysłu, a będąc w mafii, chyba by się do tego jakoś przygotował, zwłaszcza wiedząc, że przewijał się jako jeden z głównych podejrzanych u kilku graczy. Dla mnie niewinny. Rutkowski - głos na Reginę mocno na jego korzyść, mógł zagłosować na kogokolwiek innego. Do tego duży luz w pisaniu, jedynie można się przyczepić do niskiej sprawczości i twórczości na zasadzie "no co wy, chłopaki, ogarnijcie się". Raczej niewinny. Bambi - było pół na pół, teraz po paru linczach na niewinnych może niżej, ale porównując do jego gry w mafii, tamta była o wiele bardziej "wymyślona", tutaj zdaje się grać zupełnie bez pomyślunku. Był taki moment, może drugiego dnia, gdzie został uznany za niemożliwego mafiozę po jednej z dyskusji z Gustlikiem, ze względu na naturalność i lekkość pisania. Trudno powiedzieć. Satie - bronił Reginy, do tego dywagacje gnoma przypomniały mi, że już kiedyś tak samo zaatakował tego samego gracza pierwszego dnia, będąc z nim w mafii. Z drugiej strony, to ile i jak pisze w tej edycji - chyba nie spotkałem się z z tak płodnym pod względem ilości znaków i pomysłów mafiozą. Jeden minus, że jak się zaprezentuje 100 różnych teorii, to zawsze po fakcie można zauważyć, że się coś przewidziało. Trudno powiedzieć. Phoebe - wklejanie kotów to dla mnie za mało, na razie prześlizguje się przez edycję, jedyne co ją może uniewinniać, to że "mafia ściągnęłaby ją do gry wcześniej", ale czy rzeczywiście? Gdyby weszła godzinę przed linczem na Reginie, to mogłaby stać się takim kompromisowym kandydatem. Spokojnie może być z Usykiem w mafii. Moim zdaniem w ogóle szalenie mafijny post. No i super.
|
|