|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 7:32:44 GMT 1
W ogóle ten Satie jest niezły typ. Podpierdala mi dwa typy dorzuca do tego analize na 2000 znaków i jeszcze sprute ma do mnie. Nie rozumiem takiego zachowania. Oby te typy były celne bo jak nie to będę się musiał dalej z nim użerać. Zostało mu 27 postów, mi też. Bóg chce nam coś przekazać? Chłopak się tam generalnie do tarcia chrzanu nadaje a wydaje mu się że może ze mną rywalizować. Uważasz to za mafijne czy miastowe?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 7:38:14 GMT 1
Nawet jak mnie zlinczujecie to drugiego i tak nie znajdziecie Najlepiej będzie się po prostu poddać
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 7:38:20 GMT 1
ALE tylko przypomne najwazniejsza rzecz anty-SAitowa czyli to co mowil Guslik post-day-1 ze Siati lubi sobie napierdalac na swojego mafioze a potem robic cofke no i to samo totalnie sie wydarzylo z Regina, atak na Regne, press, nakurwianko, a potem absolutna maksymalna cofka i wejscie w ten absurdalny konflikt z Lukanskim (tzn. konflikt nie byl absurdaln bo Lukanski go pchal na maksa, ale ze Saiti zdecydowal ze to jest najlepsze dla miasta, na robienie 1v1 to iks de xd, ale bedzie smiesznie jak sie okaze ze Lukanski jednak mafia bo spokojnie tam moze byc mafia) a potem te napady wscieklosci Saitiego ;d NO ALE MOZE JEDNAK GRA SZACHY-5d, to czekam na effort i wyniki jego popiątnych baitów i prowokacji. Bo zazwyczaj z tej jego solo gierki wychodzily MAKSYMALNIE dojebane wynki jezeli Wy - Usyk i Rutkowski - jestes super wkurwieni Saitim, to wszystko dzieije sie tak jak powinno (wedlug jego Agendy kazdej jego gry) gorzej tylko, ze caly czas z wynikami nie wyszedl, ale moze potrzebuje jeszcze 1-2 dni : ) Dasz głowę pod topór jak po tobie zlinczujemy Satiego?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 7:38:28 GMT 1
Gambit Gnoma
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 7:39:17 GMT 1
ALE tylko przypomne najwazniejsza rzecz anty-SAitowa czyli to co mowil Guslik post-day-1 ze Siati lubi sobie napierdalac na swojego mafioze a potem robic cofke no i to samo totalnie sie wydarzylo z Regina, atak na Regne, press, nakurwianko, a potem absolutna maksymalna cofka i wejscie w ten absurdalny konflikt z Lukanskim (tzn. konflikt nie byl absurdaln bo Lukanski go pchal na maksa, ale ze Saiti zdecydowal ze to jest najlepsze dla miasta, na robienie 1v1 to iks de xd, ale bedzie smiesznie jak sie okaze ze Lukanski jednak mafia bo spokojnie tam moze byc mafia) a potem te napady wscieklosci Saitiego ;d NO ALE MOZE JEDNAK GRA SZACHY-5d, to czekam na effort i wyniki jego popiątnych baitów i prowokacji. Bo zazwyczaj z tej jego solo gierki wychodzily MAKSYMALNIE dojebane wynki jezeli Wy - Usyk i Rutkowski - jestes super wkurwieni Saitim, to wszystko dzieije sie tak jak powinno (wedlug jego Agendy kazdej jego gry) gorzej tylko, ze caly czas z wynikami nie wyszedl, ale moze potrzebuje jeszcze 1-2 dni : ) Dasz głowę pod topór jak po tobie zlinczujemy Satiego? Ja mogę dać
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 7:39:47 GMT 1
Ale wolałbym Usyka najpierw, potem Satie Satie nie może do meczówki dożyć a nie oszukujmy się - mafia go nie zabije z takich czy innych powodów
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 7:41:47 GMT 1
Pisałem już o teorii trzech księży Tam pajacował Gustlik-Satie-Usyk NA BANK mafia przy tym majstrowała, przecież to jest super sposób żeby zasiać w głowach miastowych niepewność
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Rozgrywka
May 27, 2024 7:46:30 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 7:46:30 GMT 1
ALE tylko przypomne najwazniejsza rzecz anty-SAitowa czyli to co mowil Guslik post-day-1 ze Siati lubi sobie napierdalac na swojego mafioze a potem robic cofke no i to samo totalnie sie wydarzylo z Regina, atak na Regne, press, nakurwianko, a potem absolutna maksymalna cofka i wejscie w ten absurdalny konflikt z Lukanskim (tzn. konflikt nie byl absurdaln bo Lukanski go pchal na maksa, ale ze Saiti zdecydowal ze to jest najlepsze dla miasta, na robienie 1v1 to iks de xd, ale bedzie smiesznie jak sie okaze ze Lukanski jednak mafia bo spokojnie tam moze byc mafia) a potem te napady wscieklosci Saitiego ;d NO ALE MOZE JEDNAK GRA SZACHY-5d, to czekam na effort i wyniki jego popiątnych baitów i prowokacji. Bo zazwyczaj z tej jego solo gierki wychodzily MAKSYMALNIE dojebane wynki jezeli Wy - Usyk i Rutkowski - jestes super wkurwieni Saitim, to wszystko dzieije sie tak jak powinno (wedlug jego Agendy kazdej jego gry) gorzej tylko, ze caly czas z wynikami nie wyszedl, ale moze potrzebuje jeszcze 1-2 dni : ) Dasz głowę pod topór jak po tobie zlinczujemy Satiego? Absolutnie nie, nie zależy mi na Saiti, w żadnym kierunku. Po prostu trzymam sobie pewne informacje na wierzchu jakby Saiti i ja byśmy dozflk do końca i chciał się nade mną pastwic
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 7:47:06 GMT 1
Nawet jak mnie zlinczujecie to drugiego i tak nie znajdziecie Najlepiej będzie się po prostu poddać Czy ty się przyznałeś do bycia mafią czy nie rozumiem twojej twórczości?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 7:47:41 GMT 1
Mojego flow myślałeś, że sezon 1 to kres Śmieję się z ciebie geju do łez, V jedzie the best Drugi post, interakcja z Reginą. A Ty wyglądasz... jak cipa a nie kucharz *vanish*
Trzeci post, interakcja z Łukańskim. Mnie nie będzie wrócę może przed linczem albo i nie zdążę Do zo Tu już miałem wrażenie wymuszonego luzu, ale zastanawiałem się, czy nie gra tak, bo jest księdzem. Gustlik chwycił za pada i szuka kwitów na początkowych stronach bo w tedy mafii jest najłatwiej a może jest miastowy? no oczywiście że może być ale może być też silny mafioza… Regina się sprula o 1 w nocy kiedy ja się wybudzilem oczy czerwone sklejone żebym się pucowal z wniosków?
ludzie dajcie żyć, kto się czepia na siłę? mafia czy miasto To mam na plus w sumie z Reginą u niego. bo pewnie nie zauważyłem albo zapomniałem a spruta to figura retoryczna Tu mu Regina się przyjebała o mnie. Zastanawiam się, czy nie nazbyt naturalne jak na mafia-mafia. Potem analiza na Gustlika. Nawet jej nie czytałem, ale tbh akurat nawet mi się wpasuje w archetyp niewinnego Gnoma. Takie analizy D1 z których gówno wynika. Na minus, że akurat na Gustlika. Regina Jones to jest też dobry typ żeby wyjebać ją w D1 Mówię to z założeniem że Gustlik winny -> Regina niewinna Bo rzeczywiście ten początek był kiepski, no ale może się rozkręcić i zazielenić z biegiem czasu, więc dobrze byłoby wyjebać ją w D1 lincz byłby uzasadniony i mało mafijny Przy założeniu Gnom -> mafia to jest raczej post wskazujący, że nie spodziewali sie jeszcze w tamtym momencie, że to Regina spadnie. Kreowanie kontrkandydatury Gustlika jest karkołomne z drugiej strony, miał dobre notowania. Regina Jones stosuje aktywną obronę i linczowanie ją dzisiaj byłoby mocno lewnie i na rękę mafii Bo traci się jednego aktywnego gracza który mógłby w trakcie rozgrywki się uniewinnić A jak jest w mafii no to przecież zauważymy i będziemy tego pewni prędzej czy później Lepiej zostawić dłużej aktywnego ale podejrzanego niż nieaktywnego i podejrzanego No minusik. To są mongolskie teorie. Można se patrzyć co robi Regina, jak się ludzie pod nią ustawiają, ale to jest taki pół-otwarty difens. Chuja zrobiła a już z rana chce zamykać lincz w najbardziej sus graczach(podejrzewam że chodzi o tych którzy byli na świeczniku) Wjebka na Bambi pośrednio powiązana z wcześniejszym. Jeśli mają Reginę na świeczniku, a Bambi chce zamykać na świeczniku już, to mogło być obsranko. Mógłby ktoś się odnieść na temat Gustlika Po póki co to jakby mafii pasowało przemilczeć temat To jest takie too much is too much. To interakcja bambi - Gnom do propozycji Gnoma linczu na Tekstowo. Gnom - Bambi - Regina i mafia rozpierdolu? Nie no Reginy nie można dziś zlinczować nie oszukujmy się. To byłaby kompromitacja tak samo jak lincz na tym Satie Odwołanie się do mnie. Ale sytuacja Regina - ja D1, mimo tego, że mogłem spaść to dwie różne rzeczy. Ja napierdalałem, dostawałem za bucostwo. Regina była spacyfikowana totalnie. A może se na te Heurystyke zagłosuje for fun Moge iśc w te masówke albo Tekstowo albo Heustyka albo Gustlik obojętnie Nie no to można wyczytać z postów, jak będziesz dalej chciał odpowiedzi to po linczu bo teraz szkoda czasu
Mafia-mafia zalatuje. Dawajcie w Tekstowo wtedy Boisz się że zlecisz!? Powinienes mieić luz Jasełka. Ja myśle że najlepiej dla miasta byłoby po prostu pressować Erik Satie 2 - Marcin Łukański, MatiKieliszkowskii ich po kolei zlinczować, ale nuda troche Nie pociągnął tego, ale po reasumpcji to mi spada szansa na Gnom - Łukański. No ale to jest zajebiste spostrzeżenie imo Nie jest. Cały dzień tu zerkałem ale w sumie nic ciekawego się nie wydarzyło Regina Jones 3 - Gustlik, Smufi, rutkowski Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Erik Satie 2 - Marcin Łukański, MatiKieliszkowski Trzeba pierdolnąc w tego MatiKieliszowskiego bo Reginamiałagłos na Łukańskim - większa szansa na niewinność jego Albo można też Piosenki.pl zlinczować,nic się od wczoraj nie zmieniło nie podoba mi się, nie wiem Gustlik czemu dajesz mu cleara Heurystyka i Erik Satie raczej spoko teraz, nie wiem dlaczego mafijny Sate miałby sobie clearować odległego kontrkandydata w tym momencie Jednak wycofka na Łukańskiego. Rośnie Łukański - Gnom. Phoebe dla mnie jest sztuczna albo delikatnie opóźniona w rozwoju, nie wiem czy to kwestia kreacji Płytkość. Wkurwiają mnie ludzie którzy podejrzewają Bambi to nie ma żadnego sensu xd Ma. W sumie nie mam żadnej listy mam tylko kilku niewinnych bardziej po tych ostatnich stronach: niezmiennie Bambi, Heurystyka spoko ostatnio, Łukański chce ze mną rozmawiać i to na pluss jego no i Smufi oczywiscie szkoda że Smufi nie ma Smufi Bambi, Łukański. Marcin Łukański nie ma kiedy trzeba reagować i najbardziej ryzykować jako mafioza Chuja, co on tam miał ryzykować? Potem go niepokoiło, że Łukańskiego nie ma. Oleksandr Usyk imo to Ty powinieneś być pierwszy do uniewinnienia Bambi Bo jest szczera idzie pod prąd i wierzy w to co pisze Płytkie. Za dużo tego skakania wokół Bambi. To Łukasiński chociaż kurwa Mati mnie zirytował że nie chce w komitywe iśc kiedy rękę do niego wyciągam Jednak proponuje Łukańskiego. Po linczu Gustlik - Usyk - Satie. Jego winny mu daje gonga, a on se 'w sumie'. Arka to jest potęga Arka najlepsza jest Arka to chuligani Arka MZKS Marcin Łukasiński - Olekandr Usyk - Gustlik - Rutkowski poza tą czórke dziś nie wychodzę, najrozsądniej byłoby sprawdzić tego Łukasińskiego w końcu bo chłop będzie nam zgniłym jajem walił a mamy jeszcze czas żeby się pomylić Heurystyka top niewinności Jest jakaś opcja, że Łukański miał iść na ołtarz, bo se zastrzegł, że na żubry będzie w Białymstoku dwa dni polował. Ale spada Gnom - Łukański. No do Bambi jestem już mniej przekonany niż np wczoraj, ale to nie znaczy że będę dzisiaj nad nią rozkminiał dość mam na głowie do kminieniaOleksandr Usyk bo pytałeś czemu na Ginko głosowałem? W sumie to bez powodu, tak żeby poddymić i myślałem że ten lincz nie wejdzie tbh Regina Jones 3 - Gustlik, Smufi, rutkowski Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Erik Satie 2 - Marcin Łukański, MatiKieliszkowski Trzeba te kwestie rozwiązać w końcu A kiedy będzie kmina nad Bambi? Usyk ja cię trochę podejrzewam przez całą grę bo według mnie sterylnie grasz Wybrałeś sobie Bambi na focus i mało jest u ciebie zerkania w inne strony Tak to widzę póki co Dodatkowo pasujesz mi, bo jesteś w grupie trzech księży, a ja rzuciłem że siedzi tam jeden mafioza Bambi. Mnie to nie wygląda na mafijną gadke. I to jeszcze przed linczem Bambi. Usyk jakiś taki niezadowolony po tym linczu byłeś, antypatyczny A Bambi bardzo ładnie tu zareagowała Bambi. No to mamy konflikt Usyk, bo Bambi dla mnie właśnie jest taka szczera i dziwi mnie że tego nie widzisz Mógłbyś powtórzyć to pytanie? Bambi. W międzyczasie zapowiadał głos na Kielicha. Jak Mati winny to Rutkowski jak najbardziej może być też winny Wskazuje na to próba wajchy na Bambi
Bambi. No jest to trochę niepokojące że go nie ma, ale z drugiej strony ciężko wchodzi jebany Ja nie widze sensownego kontrkandydata na lincz - na Bambi nie zagłosuje Bambi. Mafia siedzi na mnie bankowo Każdy rozsądny miastowy powinien głosować na Matiego po gongach od Gustlika A Usyk czemu głos w bok posłałeś faja zmiękła? Gustlika miałeś za winnego. Mnie uniewinniłeś. Na Gustlika nie dawałes sosu. Został Ci Usyk - Gustlik. Skupiłeś się na Usyku. Gustlik zszedł w mordzie. Gustlik z celu do wpychania pod lincz nagle przestał nim być. I to dziwnym trafem po akcji z księdzami. Jeśli Gnom jest w mafii z Bambi, to nie dziwię się, że mogli się zdecydować na liryczny rozpierdol. Co ciekawe, obie persony spierdalają Usykowi sufit na łeb. To jest analiza którą na luzie mógłby mafiozo napisać, jest dużo znaków i cytatów ale właściwie zero konkretów, dużo postów komentowanych jednym-dwoma słowami Porównajcie sobie to vs moja analiza na Gustlika A uważanie, ze jestem w mafii akurat z Bambi, z którą całą gre liżemy sobie fiuty jest niepoważne
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 7:48:15 GMT 1
Nawet jak mnie zlinczujecie to drugiego i tak nie znajdziecie Najlepiej będzie się po prostu poddać Czy ty się przyznałeś do bycia mafią czy nie rozumiem twojej twórczości? Zostawie ci to do interpretacji
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 7:48:54 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 7:48:54 GMT 1
Tak
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 7:49:48 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 7:49:48 GMT 1
Aczkolwiek ja na Gnoma nawet specjalnej uwagi nie zwracam, robi ponad przeciętnie dobra robotę, gra lekko, nie gra pod publikę, nawet nie mam tutaj co specjalnie komentować, żadne jego posty nie inspirują mnie do pisania czy czegokolwiek
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 7:51:41 GMT 1
Usykowi zmiękła faja, wiedział że ja mnie wyjebie i zlecee niewinno to będzie miał ciężary A tak nie wychylał się, przecież wiedział że Mati i ja jestesmy niewinni, więc mógł umyć ręcę przy kontrolowanym linczu Jesteś głąbem jak jesteś niewinny i tak myślisz i to mój serio ostatni post do ciebie. Jestem na ciebie wkurwiony za to jak grasz, ale nie uważałem ciebie za najbardziej prawdopodobną mafię. Kłamałem.
Zagłosowałem zgodnie z włąsnym sumieniem uważam że każdy tak powinien robić poza mafią wiec uważałem że mogłem oszukać tylko mafię.
Chciałem cię nastraszyć i sprawdzić twoją reakcję a jednocześnie na ciebie nie zagłosować.Przez to że otwarcie piszecie na kogo głosujecie pozwalaci się mafii pozycjonować. 2 osobowej kurwa mafii, która i tak by was nie mogła przegłosować. Nauczcie się głosować po swojemu. Przecież to jest kompromitacja: 1) Chłop pcha mnie do linczu, ale przed samym linczem się mu uniewinniam, więc oddaje głos w bok żeby nie brać odpowiedzialności 2) Lincz 3) Chłop wraca do forsowania mnie, pomimo tego że mu się przed linczem uniewinniłem XD
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 7:52:38 GMT 1
Tzn no nie napisał, że mu się uniewinniłem żeby sprostować Ale plus/minus to wychodzi z tego posta. Sprawdził moją reakcje, nie zagłosował na mnie
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 8:00:27 GMT 1
Trochę się boje, że zlecze w linczu potem mord na Smufi i nikt tego Satie już nie da rady sprawdzić Oleksandr Usyk jakbym zleciał to co będziesz uważał o Satie?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 8:21:26 GMT 1
MatiKieliszkowski 6 - Gnom rogal, Gustlik, Heurystyka dostępności, Phoebe, Smufi, bambi Gnom rogal 4 - Erik Satie, Marcin Łukański, MatiKieliszkowski, rutkowski Marcin Łukański 1 - Usyk
Tak to widzę, nie jestem pewny Phoebe - nie wiem co o tym kocie uważać, Bambi mniej pewny niż ostatnio ale dalej raczej niewinna. Jest spora szansa że na Kieliszkowski byli sami miastowi no MAX 1 mafia i byłaby to Phoebe/Bambi. Winny Heurystyki raczej nie ma co rozkminiać na tym etapie.
Gnom rogal 4 - Erik Satie, Marcin Łukański, MatiKieliszkowski, rutkowski Marcin Łukański 1 - Usyk
Zakładam na ten moment niewinność Rutkowskiego, zostają mi trzy nicki Łukański-Satie-Usyk - to mój dzisiejszy testament
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 27, 2024 8:27:13 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 8:27:13 GMT 1
Ja zarzekam się że zostając w meczówce z Satie wrzucam na niego głos minutę po otwarciu tematu i już do niego nie wchodzę
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 27, 2024 8:27:24 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 8:27:24 GMT 1
Ale na tą chwilę go nie podejrzewam
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 8:59:26 GMT 1
Usyk na spokojnie masz teraz 50 minut żeby się uspokoić Co ty taki nerwowy jesteś Gnomik w mafii będzie i w mafii będzie pewnie też Łukański. Jak Gnomik nie jest w mafii, to jest duża szansa na Łukański - Rutkowski, ale trzeba pamiętać o Bambim. I jest też całkiem duża szansa na Łukański - Usyk. Idę oglądać Barkę. Myślę, że skończy się na Gnom - Łukański, ale nie dajcie się rozmyć Rutkowskiemu i Usykowi. Jak Gnom winny, to wiaodmo, inaczej. Mafia to będzie Gnom - Bambi. Łukański w obu przypadkach za bardzo koniunkturalnie był wpierdalany pod topór. Po Reginie ani Gnom, ani Bambi nie mogliby sobie na to pozwolić. O tym Usyku trzeba pamiętać, ale ja jestem pewien, że chłop za dużo wychlał dziś i dlatego taki jest, no zdarza się, szkoda, że jak trzeba, to się taki trafił, ale nie ma co. Rutkowski zobaczymy jak wyjdzie z kreacji, bo to jednak była bezpieczna norka. Są skazy, nie jest jakiś fajny, nie jest dobry w tej edycji, ale pewnie będzie niewinny, chyba, że będzie kontynuował to ustawianie się, bo w positioningu jest dobry. Gnom - Bambi to jakieś 90% teraz imo. Łukański raczej nie. Jak tam Smufiak, Phoebe, nie wierzycie w Gnoma, to możemy zacząć od Bambi. Ale tam jest mafia. Pozdro szejset. Satie po linczu wychodzi z myślą Łukański mafia, ale potem zmienia swój target na Bambi. Ten sam myk co z Reginą, zanotujcie to. Spójrzmy na głosowania: Regina Jones 3 - Gustlik, Smufi, rutkowski Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Erik Satie 2 - Marcin Łukański, MatiKieliszkowski Ginko 4 - Erik Satie, Gnom rogal, Marcin Łukański, Smufi Erik Satie 3 - Ginko, Heurystyka dostępności, MatiKieliszkowski MatiKieliszkowski 6 - Gnom rogal, Gustlik, Heurystyka dostępności, Phoebe, Smufi, bambi Gnom rogal 4 - Erik Satie, Marcin Łukański, MatiKieliszkowski, rutkowski Marcin Łukański 1 - Usyk Jest szansa na mafie Łukański-Satie? Tylko wtedy w pierwszym linczu rozgrywałoby się to między trzema mafiozami
|
|