|
Rozgrywka
May 24, 2024 8:41:29 GMT 1
via mobile
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 8:41:29 GMT 1
Gustlik chwycił za pada i szuka kwitów na początkowych stronach bo w tedy mafii jest najłatwiej a może jest miastowy? no oczywiście że może być ale może być też silny mafioza…
Regina się sprula o 1 w nocy kiedy ja się wybudzilem oczy czerwone sklejone żebym się pucowal z wniosków?
ludzie dajcie żyć, kto się czepia na siłę? mafia czy miasto
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 8:44:48 GMT 1
Gustlik chwycił za pada i szuka kwitów na początkowych stronach bo w tedy mafii jest najłatwiej
NIE JEST TO PRAWDA
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 8:45:07 GMT 1
GUSTLIK MOŻESZ SPOKOJNIE SZUKAĆ PATRZE CI NA PLECY
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 8:52:06 GMT 1
Gustlik chwycił za pada i szuka kwitów na początkowych stronach bo w tedy mafii jest najłatwiej a może jest miastowy? no oczywiście że może być ale może być też silny mafioza… Regina się sprula o 1 w nocy kiedy ja się wybudzilem oczy czerwone sklejone żebym się pucowal z wniosków? ludzie dajcie żyć, kto się czepia na siłę? mafia czy miasto Ja zwróciłem uwagę na coś innego. Zaczęła się budować relacja Regina-Usyk i wtedy wjeżdża Gustlik z jego destrukcją tego związku. Głupek czy mafia?
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 8:54:53 GMT 1
co to za pierdolenie xD czemu niby edycja niecodzienna czym się różni od innych? Tym, że pierwsza strona została zapełniona dopiero po dwóch godzinach od startu gry.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 9:12:25 GMT 1
Gustlik chwycił za pada i szuka kwitów na początkowych stronach bo w tedy mafii jest najłatwiej a może jest miastowy? no oczywiście że może być ale może być też silny mafioza… Regina się sprula o 1 w nocy kiedy ja się wybudzilem oczy czerwone sklejone żebym się pucowal z wniosków? ludzie dajcie żyć, kto się czepia na siłę? mafia czy miasto gdzie tam widzisz sprutę ziomek? zadałam ci jedno pytanie, nawet niezawierające w zasadzie żadnego zarzutu eric też próbował nawiązać z tobą interakcję, dlaczego do tego się nie odnosisz?
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 9:13:25 GMT 1
co to za pierdolenie xD czemu niby edycja niecodzienna czym się różni od innych? Tym, że pierwsza strona została zapełniona dopiero po dwóch godzinach od startu gry. i o czym to świadczy?
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 9:13:34 GMT 1
via mobile
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 9:13:34 GMT 1
bo pewnie nie zauważyłem albo zapomniałem a spruta to figura retoryczna
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 9:13:52 GMT 1
GUSTLIK MOŻESZ SPOKOJNIE SZUKAĆ PATRZE CI NA PLECY a ty coś szukasz, czy tylko za bodyguarda robisz?
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 9:14:50 GMT 1
bo pewnie nie zauważyłem albo zapomniałem a spruta to figura retoryczna figura retoryczna, niosąca ze sobą konkretne nacechowanie emocjonalne które akurat postanowiłeś przykleić graczowi ze słabą pozycją, a tego agresywnego, rozdającego karty, przemilczałeś
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 9:16:20 GMT 1
Tym, że pierwsza strona została zapełniona dopiero po dwóch godzinach od startu gry. i o czym to świadczy? O niczym, a ma o czymś świadczyć? Kontekst dotyczył poprzedniej wiadomości. Czytasz bez zrozumienia kontekstu, tak sobie tylko zapiszę na przyszłość. Nie traktuj tego jako atak.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 9:17:44 GMT 1
GUSTLIK MOŻESZ SPOKOJNIE SZUKAĆ PATRZE CI NA PLECY a ty coś szukasz, czy tylko za bodyguarda robisz? KOMPLEKSOWO OBSŁUGUJE TEN PIERDOLNIK
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 9:20:38 GMT 1
Panie Rutkowski Pan sprawia wrażenie jakby miał największe doświadczenie w prowadzeniu dochodzenia takie jak to. Natomiast mam pytanie. NIE UMKNĘŁO MOJEMU CZUJNEMU OKU JAK USYK GRA DEBILA Po co miałbym grać debila? Zaraz się rozejrzę za tymi co to próbują coś ugrać na oczywistościach i zdam raport. Sam mam jako niewinnych Bambi, Satie, Gustlika, Rutkowskiego. Bambi za prostotę i brak starań by nas omamić. Mafiozo nie pisałby nigdy tak wprost żeby mu zaufać i że jest niewinny, obudowałby to jakoś. Gustlika za szukanie prawdy w sposób przekonujący. Satie to taka intuicja moja, ciężka do argumentowania. A Pan Panie Rutkowski jest oczywiście niewinny i sam Pan to już wie najlepiej. Proponuję stronnictwo złożone ze mnie, Gustlika, Satiego, Bambi pod batutą Rutkowskiego.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 9:21:15 GMT 1
O niczym, a ma o czymś świadczyć? Kontekst dotyczył poprzedniej wiadomości. Czytasz bez zrozumienia kontekstu, tak sobie tylko zapiszę na przyszłość. Nie traktuj tego jako atak. owszem, nie nadrabiałem tego co się działo wcześniej, bo nie mam chwilowo czasu, tak że notatka prawdziwa
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 9:28:12 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 9:28:12 GMT 1
W życiu się nie zgodzę żeby mi dyrygował taki szczoch.
Bambi nie ma co uniewinniać póki co, ale nie na też co uwinniać. Czas pokaże.
To gnomiszcze całkiem ok.
Rutkowski jest zbyt naiwny żeby być w mafii chyba ale jak go widzę to mam wrażenie, że:
Ale to już było... I nie wróci więcej. I choć tyle się zdarzyło To do przodu wciąż wyrywa głupie serce
Tekściarz to tchórzliwy karzeł reakcji chowający się za niejednoznaczny do interpretacji wejściami kreacyjnymi i te niejednoznaczność traktuje już za wprost szkodliwą.
Gustlika wajbowo mam niewinnego.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 9:36:01 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 9:36:01 GMT 1
bo pewnie nie zauważyłem albo zapomniałem a spruta to figura retoryczna figura retoryczna, niosąca ze sobą konkretne nacechowanie emocjonalne które akurat postanowiłeś przykleić graczowi ze słabą pozycją, a tego agresywnego, rozdającego karty, przemilczałeś Reginka, to samo zrobiłaś ze mną i Gustlikiem wcześniej.
|
|
|
Post by matikieliszkowski on May 24, 2024 9:36:57 GMT 1
Pierwsza strona jest ważnaNapisałem to w sposób wyraźny, bo to co wyraźne, to bardziej przystępne. Może jak jakimś cudem po mej śmierci ktoś będzie czytał moje posty, rzuci mu się to w oczy i jego własna heurystyka każe uznać za ważne. A dlaczego pierwsza strona ważna? Bo edycja to niecodzienna, nikt nie kwapił się do pisania. Mafia musi adaptować się do warunków, więc mafia również zamilkła, ale dopiero po tym, jak zamilkło miasto. Co najmniej jedna mafia jest na pierwszej stronie. Rzekłbym nawet, że prawdopodobnie dwie, trzecia nie zdążyła wejść w temat, zanim mafia zorientowała się, że jest cicho. Tak przynajmniej podpowiada moja heurystyka oparta na intuicji. łap kamienia
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 9:39:17 GMT 1
figura retoryczna, niosąca ze sobą konkretne nacechowanie emocjonalne które akurat postanowiłeś przykleić graczowi ze słabą pozycją, a tego agresywnego, rozdającego karty, przemilczałeś Reginka, to samo zrobiłaś ze mną i Gustlikiem wcześniej. lol nie, normalnie weszłam z tobą w interakcję a późniejszy post pisałam ci, dlaczego zignorowałam gościu i gwoli ścisłości, obojgu wam przykleiłam łatkę może nie tyle negatywną, co na pewno nie pozytywną
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 9:41:54 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 9:41:54 GMT 1
Ale mnie chuj boli co Ty o tym piszesz. Twoje wyjaśnienia są nic nie warte, bo jak to wyglądało to ja widziałem. A teraz dopisujesz teorie Gnomiszczu.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 9:42:09 GMT 1
O niczym, a ma o czymś świadczyć? Kontekst dotyczył poprzedniej wiadomości. Czytasz bez zrozumienia kontekstu, tak sobie tylko zapiszę na przyszłość. Nie traktuj tego jako atak. owszem, nie nadrabiałem tego co się działo wcześniej, bo nie mam chwilowo czasu, tak że notatka prawdziwa Nie podoba mi się ten post, napisany w mafijnym stylu próby zapewnienia sobie spójności zachowania.
|
|