|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 9:44:08 GMT 1
Z powodu tej samej łatwości poznawczej w pułapce znalazł się Eryk. Chłop budzi negatywne emocje, zalatuje tryhardem, usilnym pozycjonowaniem się. Mózg krzyczy: on jest w mafii, natomiast on sam uważa, że jego posty go uniewinniają. Jak nadrabiałem rano, to przez cały czas miałem takie samo wrażenie - Eryk tryhard jak sam skurwesyn. Za to mati jest spoko i chciałbym się z nim zaprzyjaźnić.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 9:44:14 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 9:44:14 GMT 1
Kto brat, a kto swat? E: Może inaczej. Kto chuj, a kto swój. Rutkowski i Usyk to chooms. Gustlik to gonk. Ty pół na pół. Tyle zapamiętałam, ale jak zapłacisz odpowiednio, to może sobie przypomnę więcej. A o łatkę to Cię dopytywałem, jak Usyk se wybrał na wejściu Rutka i jest możliwość że poszło jak ostatni debil i się skorygował więc poszedł w żart, ale możliwe też że wprost żartował, o tyle Ty, Reginko, to tutaj zajebałaś dziobem w mieliznę.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 24, 2024 9:46:41 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 9:46:41 GMT 1
Panie Rutkowski Pan sprawia wrażenie jakby miał największe doświadczenie w prowadzeniu dochodzenia takie jak to. Natomiast mam pytanie. NIE UMKNĘŁO MOJEMU CZUJNEMU OKU JAK USYK GRA DEBILA Po co miałbym grać debila? Zaraz się rozejrzę za tymi co to próbują coś ugrać na oczywistościach i zdam raport. Sam mam jako niewinnych Bambi, Satie, Gustlika, Rutkowskiego. Bambi za prostotę i brak starań by nas omamić. Mafiozo nie pisałby nigdy tak wprost żeby mu zaufać i że jest niewinny, obudowałby to jakoś. Gustlika za szukanie prawdy w sposób przekonujący. Satie to taka intuicja moja, ciężka do argumentowania. A Pan Panie Rutkowski jest oczywiście niewinny i sam Pan to już wie najlepiej. Proponuję stronnictwo złożone ze mnie, Gustlika, Satiego, Bambi pod batutą Rutkowskiego. NO I WŁAŚNIE O TO CHODZI PANIE USYK - PYTANIE - PO CO GRAĆ?? WCZEŚNIEJ WYGLĄDAŁ PAN ZNACZNIE MNIEJ BIEGLE NIŻ WYGLĄDA PAN TERAZ. NIC NIE SUGERUJE PRZYGLĄDAM SIĘ PATRZĘ CZASEM SKOMENTUJE. SAMO STRONNICTWO WYGLĄDA NIE-NAJ-GORZEJ
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 9:46:51 GMT 1
Regina jest w mafii. To fakt.
Pytanie jest inne.
Czy Satie nie jest w mafii razem z nią...
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 9:47:15 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 9:47:15 GMT 1
Z powodu tej samej łatwości poznawczej w pułapce znalazł się Eryk. Chłop budzi negatywne emocje, zalatuje tryhardem, usilnym pozycjonowaniem się. Mózg krzyczy: on jest w mafii, natomiast on sam uważa, że jego posty go uniewinniają. Jak nadrabiałem rano, to przez cały czas miałem takie samo wrażenie - Eryk tryhard jak sam skurwesyn. Za to mati jest spoko i chciałbym się z nim zaprzyjaźnić. Zaprzyjaźniłeś się z nim (Marcinem) już na pierwszej stronie. Akurat przywołanie tego postu Heurystyki to nie jest coś co ja doceniam. Sama końcówka 'on sam uważa, że jego posty go uniewinniają'. Ja wręcz wprost się pytałem Usyka na chuj pisze że jestem niewinny. Ani przez moment nie podnosiłem własnej pozycji. I ani przez moment o niej nie myślałem. Więc z punktu widzenia kogoś kto kreguje się na ciągłość logiczną to jest bardzo duży blunder i byłem ciekaw czy ktoś to zauważy. A Ty to podchwyciłeś więc lądujesz w kategorii 'debil albo mafia'. Pokład się zapełnia.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 9:48:19 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 9:48:19 GMT 1
Regina jest w mafii. To fakt. Pytanie jest inne. Czy Satie nie jest w mafii razem z nią... Doskonale pytanie, proszę się wypowiadać.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 24, 2024 9:49:09 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 9:49:09 GMT 1
W życiu się nie zgodzę żeby mi dyrygował taki szczoch. Bambi nie ma co uniewinniać póki co, ale nie na też co uwinniać. Czas pokaże. To gnomiszcze całkiem ok. Rutkowski jest zbyt naiwny żeby być w mafii chyba ale jak go widzę to mam wrażenie, że: Ale to już było... I nie wróci więcej. I choć tyle się zdarzyło To do przodu wciąż wyrywa głupie serce Tekściarz to tchórzliwy karzeł reakcji chowający się za niejednoznaczny do interpretacji wejściami kreacyjnymi i te niejednoznaczność traktuje już za wprost szkodliwą. Gustlika wajbowo mam niewinnego. OPOWIEDZ WPROST O MOJEJ NAIWNOŚCI BEZ WPLĄTYWANIA W TO NIEWINNEJ MARYLKI RODOWICZ PANIE SOTE I PRZESTAŃ PAN W KOŃCU GRAĆ!!
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 9:51:05 GMT 1
Regina jest w mafii. To fakt. Pytanie jest inne. Czy Satie nie jest w mafii razem z nią... Fakt oznacza stuprocentową pewność. Mam pytanie, skąd ta nadwiedza?
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 9:52:43 GMT 1
Ale mnie chuj boli co Ty o tym piszesz. Twoje wyjaśnienia są nic nie warte, bo jak to wyglądało to ja widziałem. A teraz dopisujesz teorie Gnomiszczu. chuja widziałeś i kłamiesz
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 9:53:47 GMT 1
owszem, nie nadrabiałem tego co się działo wcześniej, bo nie mam chwilowo czasu, tak że notatka prawdziwa Nie podoba mi się ten post, napisany w mafijnym stylu próby zapewnienia sobie spójności zachowania. xD jeszcze parę osób niech się do mnie przypierdoli detektywi z pizdy
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 9:54:45 GMT 1
Jak nadrabiałem rano, to przez cały czas miałem takie samo wrażenie - Eryk tryhard jak sam skurwesyn. Za to mati jest spoko i chciałbym się z nim zaprzyjaźnić. Zaprzyjaźniłeś się z nim (Marcinem) już na pierwszej stronie. Akurat przywołanie tego postu Heurystyki to nie jest coś co ja doceniam. Sama końcówka 'on sam uważa, że jego posty go uniewinniają'. Ja wręcz wprost się pytałem Usyka na chuj pisze że jestem niewinny. Ani przez moment nie podnosiłem własnej pozycji. I ani przez moment o niej nie myślałem. Więc z punktu widzenia kogoś kto kreguje się na ciągłość logiczną to jest bardzo duży blunder i byłem ciekaw czy ktoś to zauważy. A Ty to podchwyciłeś więc lądujesz w kategorii 'debil albo mafia'. Pokład się zapełnia. Z Marcinem masz rację, ale to on mnie pierwszy zaczepił i spodobały mi się jego amory. Dobry, prosty człowiek, naturalny. Jeśli masz na myśli ten słynny pokład normalnych, to zdecydowanie bardziej pasuje debil.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 9:55:05 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 9:55:05 GMT 1
SPRAWDZAJCIE KTO ZBIERA PUNKTY NA OCZYWISTOŚCIACH Gustlik chwycił za pada i szuka kwitów na początkowych stronach bo w tedy mafii jest najłatwiej
NIE JEST TO PRAWDA
Panie Rutkowski Pan sprawia wrażenie jakby miał największe doświadczenie w prowadzeniu dochodzenia takie jak to. Natomiast mam pytanie. Po co miałbym grać debila? Zaraz się rozejrzę za tymi co to próbują coś ugrać na oczywistościach i zdam raport. Sam mam jako niewinnych Bambi, Satie, Gustlika, Rutkowskiego. Bambi za prostotę i brak starań by nas omamić. Mafiozo nie pisałby nigdy tak wprost żeby mu zaufać i że jest niewinny, obudowałby to jakoś. Gustlika za szukanie prawdy w sposób przekonujący. Satie to taka intuicja moja, ciężka do argumentowania. A Pan Panie Rutkowski jest oczywiście niewinny i sam Pan to już wie najlepiej. Proponuję stronnictwo złożone ze mnie, Gustlika, Satiego, Bambi pod batutą Rutkowskiego. NO I WŁAŚNIE O TO CHODZI PANIE USYK - PYTANIE - PO CO GRAĆ?? WCZEŚNIEJ WYGLĄDAŁ PAN ZNACZNIE MNIEJ BIEGLE NIŻ WYGLĄDA PAN TERAZ. NIC NIE SUGERUJE PRZYGLĄDAM SIĘ PATRZĘ CZASEM SKOMENTUJE. SAMO STRONNICTWO WYGLĄDA NIE-NAJ-GORZEJ Wbijasz sobie, coś pokrzyczysz, jak dodasz jakiś insight to wygląda jak z mafii dla upośledzonych. Ja nie doceniam Twojej kreacji i uważam, że akurat taki styl byłby bardzo łatwy do zduplikowania bazując na resentymencie. Ale myślę że będzie się dało Ciebie ocenić jak się zaczną trudniejsze rzeczy dziać. Więc jakkolwiek gadać z Tobą nie chce ani broń boże batuty Ci do ręki dawać bo to droga na zatracenie, o tyle dla mnie możesz se tam grać swoje, tylko przestań mi pierdolić koło nosa o moich motywacjach, bo w empatii i inteligencji emocjonalnej wyglądasz na cienkiego jak dupa węża. Jak Ci to potrzebne to rzucaj do innych o mnie, ale nie zawracaj mi dupy.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 9:56:05 GMT 1
to jest dobry przykład takiej mafiowej wymuszonej interakcji, w której zresztą Satie zwykle dobrze się czuje, a i Regina mogła uznać, że pójście w to, gdy jest już spalona może być dobrym pomysłem jeszcze tylko brakuje, by Satie się obraził i zmutował Reginę Ale mnie chuj boli co Ty o tym piszesz. Twoje wyjaśnienia są nic nie warte, bo jak to wyglądało to ja widziałem. A teraz dopisujesz teorie Gnomiszczu. chuja widziałeś i kłamiesz
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 9:58:03 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 9:58:03 GMT 1
Gustlik, ale Ty zdajesz sobie sprawę, że Regina w punkcie w którym jest to tylko i wyłącznie moja zasługa a Ty się po prostu doczepiłeś i taką wymuszona reakcja dostałeś pierwszy? Co notabene było zauważane i podnoszone w temacie, a teraz robisz odbitkę w Regina - Satie? No niekonwencjonalne, ale byłoby nawet sprytne.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 24, 2024 9:58:27 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 9:58:27 GMT 1
JA CIĘ KRĘCĘ JAKI WAŻNIAK
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 24, 2024 9:58:41 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 9:58:41 GMT 1
CHŁOP CHYBA NIE SRAŁ
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 9:59:02 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 9:59:02 GMT 1
Tobie do mordy już trzy razy w tej edycji.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 9:59:43 GMT 1
Gustlik, ale Ty zdajesz sobie sprawę, że Regina w punkcie w którym jest to tylko i wyłącznie moja zasługa a Ty się po prostu doczepiłeś i taką wymuszona reakcja dostałeś pierwszy? Co notabene było zauważane i podnoszone w temacie, a teraz robisz odbitkę w Regina - Satie? No niekonwencjonalne, ale byłoby nawet sprytne. doskonale zdaję sobie sprawę, to że chcesz spijać całą śmietankę z jej uwinnienia jest przecież mafijne. z kolei podbicie tematu mafiozy, w momencie w którym ten temat poruszono - jak ja to zrobilem, jesli Regina jest w mafii oczywiscie - jest typowo miastowe
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 10:01:13 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 10:01:13 GMT 1
Pewnie, że tak Gustliczku. To znajdźmy jeszcze trzeciego i fajrant.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 10:01:24 GMT 1
gdybym ja był w mafii z Reginą a Ty nie, to pierwsze co bym robił, to uważał, by nikt nie podbijał tematu jej winy, a nie wyciągał to na pierwszy front dyskusji.
ty Satie musisz o tym wiedzieć, więc mi nie imputuj
|
|