|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:34:47 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 13:34:47 GMT 1
Wasza zgoda jest wtórna. Propozycja była dobra i miała na celu sprawdzenie jak zareagujecie. Otaczacie się parasolem przez całą rozgrywkę.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 14:48:28 GMT 1
Sorry za wcine w Wasze typy Rutek i Usyczek, taki ze mnie podpierdalacz chujowy. Jebany troglodyta. obrzydliwcu ja byłbym szczęśliwy mogąc sobie z tobą jeździc po tych samych typach ale nie w momencie kiedy nazywasz mnie bezużytecznym lamusem a potem dochodzisz do tych samych wniosków co ja bo to jest przykre i karykaturalne jednocześnie
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 15:01:46 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 15:01:46 GMT 1
OK
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 15:07:09 GMT 1
Jazda z kurwami, paczka, jestem najzdrowszym ćpunem na tej planecie :3
Bambik, to czemu jak Gnom skurwiel śmieć pisał, że wyglądam mu na upośledzonego, ale nie wie, czy to nie kwestia kreacji, to pisałeś, że to akurat kwestia gracza?
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 15:16:03 GMT 1
Satie, nie rozumiem kompletnie twojego tunnel vision na Bambiku i Sromie together. Ja ich w ogóle nie widzę w mafii razem, jest tak jak Gnom pisał, że od początku gry się liżą po chujach i to aż do przesady (tego akurat Gnom nie pisał), kurdupel wręcz zabrania głosować na Bambika dzisiaj (wczoraj chyba też), no jaki to by miało sens z punktu mafiozy, co do którego jest spora szansa, że dziś poleci? Jak byś to widział, gdyby tylko jedno z nich miało być w mafii? Kto wtedy jest ich cumplem? Najlepiej i dla Bambika i dla Gnoma E: RUTKOWSKI pamiętasz kto się czepiał, że napierdalasz ciągle na capslocku i żebyś przestał? Bambi pamiętam, Satie coś dzisiaj smędził chyba, ale nie pamiętam kto wcześniej
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 15:19:27 GMT 1
A ja być może zagłosuje na Erika Satie i zostawię mu pocałunek śmierci Wiem że to pewnie strzał samobójczy, bo jest większa szansa udupić Usyka, ale bardzo mi się nie podoba jego kombinowanie jestem niewinna, wygramy to Ten sam motyw co u Gnoma. Ależ oportunistyczny post Wcześniej Gnom tam poszturchał Bambika. Tzn. uwaga trafna, ale to jest poltiyczne sugerowanie gawiedzi w kogo mają walić No to co w nim złego? Gnom, w jakiegoś mocarza chcesz dzisiaj walić? Jak oceniasz sam siebie, mocno pchasz swoją myśl? Z perspektywy obserwatora - czemu uważasz, że nie powinneś zleciec? Tylko bez odp prosze ze jestes niewinny bo to wiadomo hihi Za wcześnie. Jak na reaction-check to tak średnio bym powiedział Jeżeli rzucasz chwile przed linczem propozycje na kogos - to jest tylko sprawdzanie, kto go potencjalnie moze klepnac Jeżeli faktycznie chcialbys go ukrecic, tzn. liczn na nim - to wypadałoby te posty jego tutaj podrzucic, no i mocniej naganiac i mocniej nakladac ogien pod niego ;p
nie strzelam też w mocarzy aktywnych (ani Regina ani Saitie) bo szkoda życia na ich zabijanie od rauz kosztem innych Ten sam argument pro-Regina, co Gnom. Co ciekawe obojgu nie przeszkadza to masakrować Usyka. Ma luz, jego reakcja jest niewspólmierna, ale byc moze jest dlatego niewspolmiernia, ze jakbhy wiecej pisal, to by sie bardziej narażał, tak czy siak jest relatywnie wyluzowany No to możesz być tym liderem Za prędko? No ja też sie zgadzam z ta argumentacja Anty-Usykową. Zreszta, to byl moj jedyny sus wczorajszy. Gra tak jakby gral imho w mafii (co nie oznacza ze tam jest, tylko ze gra na takim spokojnym osiagalnym poziomie). Ale widze ze to konsensus i wiekszosc osob tak zauwaza ;d start akcji Usykowej. To już pisałem i chyba mialem inne zdanie, ale może spada Bambi - Łukański też. Proszę z tej, założmy, że zamiast mnie w tych grupach jest Usyk, bo nie mam oceniac co siebie w grupach Dwóch niewinnych i Łukański. Ja poczekam aż wiecej pokaze, bo bardzo (na wieczornej wbicie) Tekstowo dawal mi mega slabe viby... i dopiero jakos sie tak rozruszał po mordzie, ale zamiast zaliczyc wyjscie z na wesolo, to jakies takies kasliwe uwagi i jakby powietrze z niego uleciało dla mnie to w ogole niezrozumiala dynamika wbija koles niby zdenerwowany bo moze wajcha poleciec z dupy na niego (i to bylo niby realne) mowi ze pogralby dluzej mafia umiera a tutaj jakis wzrost agresji, oskarzen, uwag, ale w takim złym sosie no po prostu tlumacz czmeu mi to zle zapachnialo zobaczymy ten gracz i tak pewnie przetrwa dluzej niz ja wiec ;d takie sobie gadanie
Gnom też jebał Tekstowo. Ale przestali oboje. I potem zszedł w mordzie. Z Gustlikiem w sumie w miarę podobna akcja. To wrazenie to akurat kwestia gracza TROCHE NIEMIŁO GNOMIE TROCHE NIEMILO Ale nie bede robił żalów, bo sam mam tak z kilkoma graczami ze wbijaja i czuje sie jak w Kukulczym Gniezdize a pewnie topka ynteligentów tutaj jak mnie widzi tak samo na mnie reaguje, wiec coz, kazdy gra jak gra bo oni się mnie wkuuuurwe boją, bo wiedza że jak polece jako mafiozo na 200% swoich mozliwosci to będa mieli ciezko out of respect mnie podejrzewają, a nie nawet z gry, hahahaha ++++++++++ przynajmniej na dzisiaj Saiti nie powinien spac, koles gra fajna swoja gre i fajne rzeczy wprowadza, dodatkowo nie gra tylko na survivaility
Ja to dobry cel w sumie do przedłużki, próby wyjebania jakiegoś Usyka przed, a potem NO TO MUSI BYĆ SATIE, JESZCZE ŻYJE I W OGÓLE. A w grze pewnie bez Gustlika, Tekstowo, zlinczowanego Usyka, może ten Rutek by został jeszcze. Dobra, to teraz ktos mi wytlumaczy czemu Marcin Lukanski zapostował dzisiaj takie gówno, zniknal na caly wieczór, zero informacji i w ogóle blancik i wyjebane na giereczke? Miastowe czy mafijne? Oboje wjeżdżali też w Łukańskiego. Kieliszkowski, Łukański, Phoebe, Saiti - na wylot, w takiej kolejnosci albo ciut innej Czemu tu nie ma Usyka? tłumacz sie bambiemu a nie ( : Usyk, coś tak dwubiegunowo zmieniasz swoje zachowania ciagle ( : A to w sumie zajebiście ciekawe. Automatyczna reakcja obronna, a Usyk wtedy nie jebał Gnoma. Nie trać czasu Saiti bo jestem z miasta Nom, tak jak Gnom. Dla mnie zajebista rozkmina. W ogóle patrze na ten tekst Reginy do Gnoma i nie wiem, nie wiem czy to interakcja mafiozy-mafiozy, dla mnie wyglada w chuj nie.
Ale wypadałoby zrealizowac ten najbardziej delulu asbtrakcyjny pomysl i zobaczyc jak:
Ile Regina miala interakcji z kazdym
Jakie to byly interakcje Ile bylo tyhc interakcji w przeliczeniu na sume postów kazdego gracza w 1 dniu
Interakcje graczy do Reginy juz pomijalne ale to powyzsze to moze byc przydatne hard fucking data
Takie rozkminy to losowe, ale losowe sobie kolorowanie przez Ciebie graczy to cos, na czym chcesz opierac cala swoja gre? xdddd Wkurwienie na debunk Gnoma. Random vibe na teraz patrzac na liste userów:
Top:
Gustlik
Gnom rogal full s2 RUTKOWSKI
Dobry, ale ze złą krwią:
Oleksandr Usyk Do zaktywizowania:
Smufi
Phoebe
Grajacy swoja solo gre:
Erik Satie Heurystyka dostępności
Niziawka:matikieliszkowski
Marcin Łukański
Gnom w topie. Cała ta analiza jest tendencyjna, bo opiera się na arbitralnych sądach Satie jaka reakcja według niego jest mafia-mafia a jaka nie Poza tym ten parasol ochronny z Bambi powinien działać na nas uniewinniająco, nie odwrotnie, nie widziałem jeszcze mafii która by się tak lizała po fiutach od początku do końca rozgrywki. Przecież jeśli jesteśmy razem w mafii, to mamy już praktycznie pograne. Lepiej byłoby nam zabić sie nawzajem i nabić street credit niż tak cudować. Tekstowo.pl 1 - Gnom rogal Ginko 1 - bambi Tak głosowaliśmy w D1, całkowicie w bok Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Tak ty głosowałeś w D1 Który z nas bardziej był bliżej uratowania mafiozy głosem? Phoebe nie pisałem chyba że jesteś upośledzona, tylko pytałem czy wykastrowana. Trochę szacunku zamiast od razu mnie obrażać Ja teraz mam mętlik w głowie, bo Usyk-Satie to moja dwójka to go, ale jest jeszcze Rutkowski i Łukasiński Reszty raczej nie podejrzewam na ten moment, chociaż kurwa zastanawiający jest ten brak aktywności reszty. No nic, może po prostu uczciwie pracują albo prowadzą życie Ogólnie nieźle się spolaryzowała ta gierka, niektórzy widzą chujnie jaką odpierdala Usyk i chcą go zlinczować, a inni na tej podstawie uniewinniają go z pizdy BO MAFIOZA TAK NIE ZAGRA Będę po 20 bo mam już limicik i postaram się kogoś tam przycisnąć 9vs2 7vs2 5vs2 3vs2 Coby się dziś nie wydarzyło to mafii będzie ciężko to uciągnąć i zajebiście O ile nie zostawią sobie na meczówke Bambi, Phoebe i Łukańskiego - na to trzeba uważać!
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 15:22:36 GMT 1
@gnom pisałeś, że masz poczucie, jakbym był upośledzony, ale nie wiesz, czy to nie kwestia kreacji. Więc nie spodziewaj się szacunku
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 15:34:51 GMT 1
Kurwa, ten Łukański to chyba jednak nie będzie w mafii. Do wczoraj miałem go za niewinnego, wczoraj w okolicach linczu mi zaczął śmierdzieć, bo tak jak pisałem, było tam mnóstwo wyjebki i miałem wrażenie, że nieco za dużo jak na niewinnego (myślałem, że może ewentualnie jest księdzem i ma wyjebane, bo wie, że jak się zbiorą ciemny chmury do linczowania go, to odpali swoją kartę pułapkę), ale dzisiaj znowu jak czytam co pisze, to nie mam poczucia, że próbuje robić w chuja. Plus myślę, że jakby był w mafii, to by nie pisał, że ktoś tam (Usyk w tym przypadku) mu przypomina Reginę, bo też jest sympatyczną mordą xD bambi , Heurystyka dostępności , Phoebe , Marcin Łukański , Gnom rogal full s2 , Smufi Byłbym bardzo wdzięczny, jakbyście zechcieli wypowiedzieć się na temat: a) Usyk; b) Gnom; c) Łukański; d) Rutkowski; e) Bambi. O sobie wiadomo, nie musicie. Jeśli mafia jest poza tym gronem według was, tj. kogoś uniewinniacie, to bardzo bym chciał zobaczyć dlaczego uniewinniacie, a następnie kto wskakuje do tego grona i dlaczego. Popracujmy razem. a) bardzo przypomina mi Reginę. Sympatyczna morda (tylko teraz wpadł w paranoję), ale kompletnie chaotyczna. No i te głosowania.
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 15:54:18 GMT 1
Bambi mógłbym widzieć w mafii, jak zaczęło się jej dziś palić koło dupska, to sobie wyciągnęła pocket kandydata do linczu w mojej postaci, gdzie sama przyznaje, że nie ma mnie za mafię specjalnie - a jednocześnie manipuluje moimi postami, ordynarnie kłamie i jeszcze belki w swoim oku nie widzi, bo ja to emotki w postach miałem, jak się kreowałem na swojego kota (i wczoraj już tego nie robiłem - niby mam trzy posty na krzyż, a jakoś nie potrafi ich przeczytać?). Zobaczymy co będzie, jak się pojawi, bo niby zaprasza do współpracy, co teoretycznie jest na plus, ale jakoś nie czuję w tym szczerości i pewnie znowu się skończy pisaniem, że hehe emotki w postach, bo przecież w poście wyżej jakąś wrzuciłem. Natomiast nie widzę jej w mafii razem z Gnomem.
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 15:58:47 GMT 1
Dobra, idę se popykać w CK3 z forumkiem na drugim monitorze, jak ktoś się pojawi to se możemy pogadać, bo mi się już nie chce czytać postów
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 16:03:48 GMT 1
Kocia przyjaźń ponad życie :3
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 17:02:50 GMT 1
W glosowaniu na Ginko mafia ma tylko sens, jeżeli był tam ruch ratowania Saitiego, ale to daje nam mafie Gnom-Saiti, wierzysz w taka mafie Marcin? Nie* Dlaczego głos miałby sens, tylko gdyby to było ratowanie Eryka? W sensie olśnij mnie może, ja rzeczywiście w sobotę byłem off, ale tam był jakikolwiek faworyt? Sam po linczu napisałem coś na zasadzie "nie wpadłbym na to, że jeden głos zaważy o losie Eryka i Ginko". Gnom dostał w tamtym głosowaniu tylko jeden głos mniej od Eryka. *ale coraz bardziej mnie Saiti martwi. Dla mnie to nie do pomyślenia, żeby dobry gracz mafioza a) tak się przypierdolił do takiego lamusa jak ja w d1 b) pozwolił zagłosować razem ze sobą na mnie innemu mafiozie (Regina), stąd go uniewinniłem po d1, ale wkurwia dalej. Smufi, a powiedz Ty mi. Jakbyś był bezstronnym obserwatorem tej edycji i jest scenariusz, że dzisiaj w linczu i mordzie nie pada Smufi, to na miejscu miasta zacząłbyś się niepokoić o krystalicznego Smufiego? Z CIEKAWOŚCI
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 17:13:25 GMT 1
E: RUTKOWSKI pamiętasz kto się czepiał, że napierdalasz ciągle na capslocku i żebyś przestał? Bambi pamiętam, Satie coś dzisiaj smędził chyba, ale nie pamiętam kto wcześniej Ja napisałem, że nie czytam 90% jego wiadomości, bo nie lubię jak ktoś pisze capslockiem, no ale WIADOMO (xD), że sobie trochę jajcowałem.
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 27, 2024 17:31:07 GMT 1
Smufi, a powiedz Ty mi. Jakbyś był bezstronnym obserwatorem tej edycji i jest scenariusz, że dzisiaj w linczu i mordzie nie pada Smufi, to na miejscu miasta zacząłbyś się niepokoić o krystalicznego Smufiego? Z CIEKAWOŚCI Gdyby nie padł w linczu, to specjalnie by mnie to nie zdziwiło, ale gdyby przeżył mord, to na pewno zacząłbym się zastanawiać. A gdyby przeżył też kolejny, to byłbym przekonany, że coś jest nie tak, bo jest zdecydowanie najbardziej oczywistym celem mordu.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 17:31:25 GMT 1
Usyk jak na boksera twojej wagi i liczbę postów masz marginalny wpływ na rozgrywkę Ja pośrednio doprowadziłem do linczu dwóch niewinnych i teraz powiedz mi Jak bardziej opłaca się pograć mafiozie: w taki sposób jak ja czy ty? Poza tym jesteś obsrany i wchodzisz w defensywe od wczoraj, kiedy nawet ciepło nie miałeś Szukam dosłownie jednej osoby której mogę zaufać. Jeśli nie dostrzegasz tego że ja tutaj jestem dziewczynką z zapałkami a nie wilkiem to przepraszam, ale nie ma nadzieji dla miasta. Skupcie się gamonie. Ufam Phoebe, Smufiemu, Rutkowskiemu.Musicie albo mi zaufać albo uznać że jestem do zlinczowania. Uważam ze gram turbo niewinnie i szukanie współpracy w ogóle w taki naiwny sposób to moja miastowa cecha. Skupcie się. Smufi nie wiem co mam ci powiedzieć, po prostu przeczytaj wszystkie moje posty zastanó się czy tam nadwiedza jest. Czy złośliwość jest. Czy chęć uszkodzenia miasta tam jest. Dalej szukasz tej jednej osoby? Przecież masz już trzy i mógłbyś zacząć działać. Ja mam trochę już wyjebane, bo Usyk najpewniej mafia i nawet jak zlece to polecicie moim tropem i dla miasta wyjdzie git Takie nielogiczności są miastowe, ni?
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 17:32:45 GMT 1
Ale jakby zagrał tak jak teraz gra, i jeszcze był w mafii, i wygrał, to no niezłe posmiewsko z Nas miastowych by było XD Imo to jest dowód na to, że Usyk w mafii nie jest
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 17:35:31 GMT 1
Dla mnie Ginko to był właśnie taki łatwy cel do linczu, że głosu jakoś bardzo tłumaczyć nie trzeba, a jak padnie i się okaże zielony, to też nikt specjalnie nie będzie się czepiał. Niekoniecznie musi tam być mafia, no ale między Satim, Gnomem, Łukańskim i Smufim, to bym się nie zdziwił, gdyby tam była. Plus jeśli mnie pamięć nie myli (a może mylić w sumie, jakby ktoś ewentualnie mógł mnie poprawić), to wcale nie było oczywiste, że Sati będzie o głos/dwa (zależy jak patrzeć) od bycia zlinczowanym. W sumie w 'wolnej chwili' sprawdzę jak to się tam układało z głosami
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 17:36:08 GMT 1
Dobra, idę se popykać w CK3 z forumkiem na drugim monitorze, jak ktoś się pojawi to se możemy pogadać, bo mi się już nie chce czytać postów Jesteś? Ważne.
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 17:38:22 GMT 1
Jestem
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 17:40:31 GMT 1