bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:13:33 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 13:13:33 GMT 1
Ja jestem strasznym gównem oczywiście. bambi, Gnom rogal full s2Proponuję deal. Linczujemy jednego z Was. Jak będzie niewinny to macie klucze do miasta. Ja sheepuje do końca gry. Niech każdy napisze czy wciska czerwony guzik i zapierdala drugiego a jeśli niewinny to jest królem z nietykalnością. Jesteście przekonani o własnej niewinności. Dla Was to no-brainer. Małe poświęcenie, a na końcu zapierdalacie se Satiego, Usyka czy Łukańskiego. Odpiszcie szybko. Chujowa oferta bo jeżeli dozyjssz do meczowki to tak jak Napisał Rutkowski - głos na ciebie z automatu i Elo
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:14:59 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 13:14:59 GMT 1
Nie siedzę na Tobie gnom, na ten moment nie siedzę w sumie na nikim (chociaż na Bambi mi się znowu zbiera, bo nie dość, że typ miernie manipuluje, to jeszcze kompletnie olał moją propozycję linxzowania przedpola, a sam z nią wyszedł, plus bardzo udaje, że jest tam chęć współpracy, ale jak przychodzi co do czego, to napisze, że hehe emotki tylko z mojej strony) Propozycja? To czemu jak nie chcesz grać i nie chcssz byc aktywny i chcesz by nie było przedpola to grasz jak grasz? To ty manipulujesz Xdd kto na serio potraktuje propozycje zabicia samego siebie? Jakbrs chciał zabić sam siebie to byś walnął samobója zamiast Nie grać A potem proponować by ciebie zabić Na XGUJ się do get zapisywałaś by takie gówno odwalać XD
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:15:42 GMT 1
via mobile
Post by Phoebe on May 27, 2024 13:15:42 GMT 1
W ogóle Bambi, pisałeś niedawno, może w nocy, że znasz tożsamość dwóch żyjących osób teraz, nie? Czy ja jestem jedną z nich?
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:15:56 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 13:15:56 GMT 1
Ja dzisiaj w Gnoma też 100% nie będę, nawet jak mafia XD
Koleś wyluzowany dobre vibes dobre intencje a nie kurwa jakieś gierki teatralne pokazy i cuda na kiju
Dla mnie to co Gnom gra to to samo co Rutkowski
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:16:18 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 13:16:18 GMT 1
W ogóle Bambi, pisałeś niedawno, może w nocy, że znasz tożsamość dwóch żyjących osób teraz, nie? Czy ja jestem jedną z nich? Znam Usyka i Saitiego
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:17:21 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 13:17:21 GMT 1
Jeżeli nie chcssz byx Phoebe przedpolem
To wejdź w środek pola
I nam zmniejszysz przedpolem! Koza idea!!
Na raka propozycje się zgadzam
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:17:53 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 13:17:53 GMT 1
Ja jestem strasznym gównem oczywiście. bambi, Gnom rogal full s2Proponuję deal. Linczujemy jednego z Was. Jak będzie niewinny to macie klucze do miasta. Ja sheepuje do końca gry. Niech każdy napisze czy wciska czerwony guzik i zapierdala drugiego a jeśli niewinny to jest królem z nietykalnością. Jesteście przekonani o własnej niewinności. Dla Was to no-brainer. Małe poświęcenie, a na końcu zapierdalacie se Satiego, Usyka czy Łukańskiego. Odpiszcie szybko. Chujowa oferta bo jeżeli dozyjssz do meczowki to tak jak Napisał Rutkowski - głos na ciebie z automatu i Elo Ja mogę jutro oddać na siebie głos. Jeszcze raz. Gnom, Bambi. Głosujecie na drugiego za unlimited power? Usyk, Rutek, deklarujecie się że będziecie też respektować nowego Króla?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 13:18:24 GMT 1
A mafia Satie-Rutkowski? W dwójke mają brainfoga w stosunku do Usyka, dwoje są pewni jego niewinności A jak ja dzisiaj zlecę i Usyk jakimś cudem jest niewinny, no to można go łatwo jutro wpierdolić w lincz, a potem w meczówce jakąś Bambi/Łukasińskiego i elo
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 13:19:04 GMT 1
Chujowa oferta bo jeżeli dozyjssz do meczowki to tak jak Napisał Rutkowski - głos na ciebie z automatu i Elo Ja mogę jutro oddać na siebie głos. Jeszcze raz. Gnom, Bambi. Głosujecie na drugiego za unlimited power? Usyk, Rutek, deklarujecie się że będziecie też respektować nowego Króla?
Przecież jak się zgodzimy to wypierdolisz jednego z nas w mordzie i elo
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:19:36 GMT 1
via mobile
Post by Phoebe on May 27, 2024 13:19:36 GMT 1
Nie siedzę na Tobie gnom, na ten moment nie siedzę w sumie na nikim (chociaż na Bambi mi się znowu zbiera, bo nie dość, że typ miernie manipuluje, to jeszcze kompletnie olał moją propozycję linxzowania przedpola, a sam z nią wyszedł, plus bardzo udaje, że jest tam chęć współpracy, ale jak przychodzi co do czego, to napisze, że hehe emotki tylko z mojej strony) Propozycja? To czemu jak nie chcesz grać i nie chcssz byc aktywny i chcesz by nie było przedpola to grasz jak grasz? To ty manipulujesz Xdd kto na serio potraktuje propozycje zabicia samego siebie? Jakbrs chciał zabić sam siebie to byś walnął samobója zamiast Nie grać A potem proponować by ciebie zabić Na XGUJ się do get zapisywałaś by takie gówno odwalać XD Ale ja nie mówię, że masz się zgodzić, tylko, czy kompletnie to olaleś. Typie, od wczoraj jestem aktywny, może nie piszę posta za posta o tym, jaki to ja nie jestem miły, ale siedzę w temacie i piszę. Ty nie tylko to kompletnie olewasz, ale jednocześnie KŁAMIESZ, że kurwa wciąż spamuje jakimiś emotkami, no to ciebie nie da się traktować poważnie. Zresztą słowa nie było o tym, że ja sobie idę i elo, bo będę normalnie siedział w temacie i pisał - jedyne co, to że nie będę się pruł o zabicie mnie - A SAM CHCIAŁEŚ MNIE ZABIĆ DURNIU
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 13:20:50 GMT 1
Chujowa oferta bo jeżeli dozyjssz do meczowki to tak jak Napisał Rutkowski - głos na ciebie z automatu i Elo Ja mogę jutro oddać na siebie głos.
Jeszcze raz. Gnom, Bambi. Głosujecie na drugiego za unlimited power? Usyk, Rutek, deklarujecie się że będziecie też respektować nowego Króla? A skąd wogle wiesz ze jutro będziesz żył? Przecież jak masz mafie Gnom/Bambi na 90% to linczujesz dzisiaj mafioze i powinieneś zrobić zjazd do bazy w mordzie?
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:21:45 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 13:21:45 GMT 1
Sprawa jest prosta chłopaczki i powinien ją widzieć każdy miastowy.
Mafia to na 90% Gnom i Bambi. Chcą jebać Satiego, jebać Usyka, latają od ściany do ściany.
Jest 9 vs 2.
Lincz na jednym z tej dwójki - niewinnym daje:
7 vs 2
To są dwa lincze przed meczówka. Lincz na jednym zamyka całkiem temat drugiego. Ja jestem w stanie w to iść. Czyli wpada niewinny za niewinnego spadającego. I ten niewinny co zostaje ma unlimited power. Mogę mu kurwa dużego palca u nogi miziać.
Jaka meczówka, jak potem są dwa lincze? Czyści to całkowicie obecne pole gry, rozpierdala momentum, jeśli jesteście przekonani o swojej niewinności to musicie sobie też zdawać sprawę że i tak jeden z Was padnie.
Drugi ma szansę się sclearować. Bo przecież ten padnięty będzie niewinny wg Was, nie?
Czyli poświęcacie niewinnego ale zamiast tego jesteście Króle. I jako Króle bijecie se potem kogo chcecie.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 13:23:18 GMT 1
Zlinczujesz jednego wypierdolisz w mordzie drugiego Jutro jakiś Usyk/Łukasiński i elo można otwierać szampana - tak to widze
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:25:06 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 13:25:06 GMT 1
Ja mogę jutro oddać na siebie głos.
Jeszcze raz. Gnom, Bambi. Głosujecie na drugiego za unlimited power? Usyk, Rutek, deklarujecie się że będziecie też respektować nowego Króla? A skąd wogle wiesz ze jutro będziesz żył? Przecież jak masz mafie Gnom/Bambi na 90% to linczujesz dzisiaj mafioze i powinieneś zrobić zjazd do bazy w mordzie? No to ja nie jestem już przewidywany do meczówki? I niemordowalny? Chyba obaj tak pisaliście. No a jak po mojej ofercie spadnie drugi w mordzie, to nie będzie znaczyło że ja i tak zostaje zlinczowany jutro? Bo robię bardache? Nawet jak mafia ja wykorzysta, a nie ja zamorduje, to przecież mnie tym wyjebia. To macie taką wartość, że lepiej mieć Bambi/Gnom w rozgrywce i jeszcze jest mafia co wypierdala potem Króla na taki wypadek, a w takim rozwiązaniu akcji ja padam jutro w linczu i jesteście niezadowoleni? To ja nie jestem pewna mafia w takim rozwiązaniu? Kosztem dwóch siebie zapierdalacie mnie, mafioze, przy najgorszym rozwoju scenariusza. Nie warto pohandlować?
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:25:38 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 13:25:38 GMT 1
Jak będzie niewinny to ja kładę łeb pod topór jutro ok?
To co, Gnomik, Bambik. Któryś zapierdoli kolegę?
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:27:13 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 13:27:13 GMT 1
Ale ich rozpierdoliłem.
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:27:35 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 13:27:35 GMT 1
Sorry za wcine w Wasze typy Rutek i Usyczek, taki ze mnie podpierdalacz chujowy. Jebany troglodyta.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 13:30:21 GMT 1
Satie a jak się nie zgodzimy i ja zlecę niewinny, to co robisz jutro z Bambi?
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:30:45 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 13:30:45 GMT 1
Czyszczę.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 13:33:10 GMT 1
No to po chuj mamy się zgadzać na te machlojki i jaki był sens tej propozycji, po prostu jeśli siądzie lincz na mnie to masz clear na Bambi i to jest O.K. Bambi nie jest dziś żadnym kandydatem do linczu, kandydatem jestem ja i kontrkandydat którego zaproponuje - taka prawda No i jutro głowe pod topór kładziesz ofc, chociaż wiadomo że tego nie zrobisz
|
|