|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 18:35:36 GMT 1
Wajcha to znaczy z kogo na kogo? No chyba konsensus póki co idzie w Gnoma, gdzieś tam jest Usyk i Bambi, a wajcha w kogo leci tego nigdy nie wiadomo. Ale co do tych trzech celów to Gnom wydaje się najciekawszy, stare prawidło mówi żeby czyścić sytuację
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 18:36:14 GMT 1
Oszczędzasz paliwo, Heurystyk? No trochę dziś mi się nie chce, zmęczony po pracy jestem. Wczoraj było dużo więcej zapału, ale pchamy ten wózek.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 18:39:24 GMT 1
Może daj swój typ i ja go z Tobą popcham Z tych typów co się w temacie pojawiają to Usyk imo niewinny, no właśnie wystarczy odpowiedzieć sobie na pytanie, czy grając takie gówno jako mafia dojechałby do końca? No ciężko. Że Bambi tego nie widzi to trochę zastanawiające. Łukański dla mnie jest niewinny od zawsze, a Gnom jak się wypowiada to mi się to cały czas podoba. No wiem, że to niezbyt mięsne argumenty, ale powiedzmy sobie szczerze, że wtopy mafijnej już raczej nie uświadczymy, trzeba ludzi pouniewinniać i odpalić wygrywającą kolejkę po prostu. A co do Smufiego, to właśnie on na jednym poście jedzie całą grę nietykany, trochę to mało, nie uważasz?
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 18:40:40 GMT 1
Wyjebał mi taki refluks że leżę pije mleko i odmawiam zdrowaśki Kefir lepszy od mleka
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 18:42:08 GMT 1
Leki lepsze od obu o ile mi wiadomo, mleko działa doraźnie, ale to tyle.
Ja się loguję do robo powoli i od 20 nie wiem czy będę, bo to zależy jaki ruch dzisiaj. Ale o 20:30 i tak pewnie brejka wezmę, żeby być w temacie
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 18:43:07 GMT 1
Leki lepsze od obu o ile mi wiadomo, mleko działa doraźnie, ale to tyle. Ja się loguję do robo powoli i od 20 nie wiem czy będę, bo to zależy jaki ruch dzisiaj. Ale o 20:30 i tak pewnie brejka wezmę, żeby być w temacie Dej listę uniewinnionych
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 27, 2024 18:53:02 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 18:53:02 GMT 1
Ja w tej parze Bambi/Gnomczuję smród ale nie wiem dokładnie skad
To, jak bardzo ten Bambi wskakuje Gnomowi na plecy I u mnie się pojawia głos z tyłu głowy że nadwiedza, że wyczyścił lepiej niż całą resztą miasta może to Bambi winna Gnom niewinny Ale w tym wszystkim Gnom który zabrania głosować na Bambi nie boi się tego że mafiozo pograł wokół niego i zrobił z niego głupka tylko twarde trzymanie się za ręce
To nie jest normalne, ja wiem że tam się coś nie zgadza ale aż nie chce mi się wierzyć w winna dwójkę bo byłoby zbyt pięknie
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 18:55:57 GMT 1
Ja w tej parze Bambi/Gnomczuję smród ale nie wiem dokładnie skad To, jak bardzo ten Bambi wskakuje Gnomowi na plecy I u mnie się pojawia głos z tyłu głowy że nadwiedza, że wyczyścił lepiej niż całą resztą miasta może to Bambi winna Gnom niewinny Ale w tym wszystkim Gnom który zabrania głosować na Bambi nie boi się tego że mafiozo pograł wokół niego i zrobił z niego głupka tylko twarde trzymanie się za ręce To nie jest normalne, ja wiem że tam się coś nie zgadza ale aż nie chce mi się wierzyć w winna dwójkę bo byłoby zbyt pięknie Tak, też uważam, że któryś z nich to mafia. Bambi dziś wjechał mocno mafijnie.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:00:18 GMT 1
ja nie jestem od strzelania, ja jestem od wyznaczania roboty innym a ty kolejny raz, z tego co pamiętam, bawisz się w adwokata diabła, dlaczego nie pozwalasz ludziom się uzewnętrznić? Przecież już dwa razy odpisywałem na Twoje pytanie, drugi raz nawet przed tym, gdy zdążyłeś je zadać. Rany, jak ktoś przypierdala się do kogoś w sposób absurdalny (według mnie rzecz jasna), to o tym wspominam, bo jeszcze później ucieknie w natłoku spamu. Zacznijmy od tej wymiany, z perspektywy rozgrywki i koloru Reginy wiadomo, że racje miał tutaj Łukański, zobaczymy kto przyjdzie Reginie na pomoc: Przecież już dwa razy odpisywałem na Twoje pytanie, drugi raz nawet przed tym, gdy zdążyłeś je zadać. Rany, jak ktoś przypierdala się do kogoś w sposób absurdalny (według mnie rzecz jasna), to o tym wspominam, bo jeszcze później ucieknie w natłoku spamu. Co wynikło z Twojej wspominki? Kto się do kogo przypierdolił w sposób absurdalny? Dlaczego absurdalny i dlaczego masz lepsze zdanie niż przypierdalacz o oryginalnym poście? W ogóle ten post to jest straszne wodolejstwo Sote, mogłeś się bardziej przyłożyć albo odpuścić temat Ja mam Łukańskiego w mafii. W Regine zacząłem wątpić dziś, tzn. nagle daje powiedzmy trochę bliżej tego, co bym oczekiwał. Tutaj zaczyna się forsowanie do linczu alternatywnego kandydata Reginy dzisiaj nie linczujemy, moi drodzy. Nie no, drodzy. Dzisiaj Łukański. Biorę pełną odpowiedzialność. Naprzód. No i Łukański. Ja rozumiem, że można zmienić zdanie na temat Reginy - sam to zrobiłem przed linczem i zniechęcałem do głosowania na nią, ale spójrzcie na to: Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Mamy lincz i mamy Erika głosującego z Reginą, jak na lincz reaguje Erik? jednak trzeba ufać pierwszemu przebłyskowi serca Jak się czujesz z jego winą? no zajebiście się cieszę, że go zajebałem d1, ale dzisiaj był solidny jebaniec i patrząc na to jak sie gra toczyła, to bym na niego nie zagłosował dziś ni huja no ale uwaga proszę zanotować kolego reginka ROZJEBANY W PIĘĆ MINUT Erik próbuje tutaj pokazać strasznie na siłę, że lincz na Reginie to jego zasługa, doczepia się do tego Usyk i zostaje szybko spacyfikowany: Regina nadal w mafii? O koledze silnym co myślisz? ten Usyk jebany może w mafii być Ty mówiłeś żeby go nie linczować i ja podobnie mówiłem. Jakby miasto robiło jak chciałeś to mafiozo by żył. Jakie to ma znaczenie, że D1 że coś tam. ale co ty pierdolisz? wczoraj byłem pewien, że jest mafiozą, dziś go wrzuciłem w top6 do odjebania, jakbyśmy wczorja z gustlikiem na nim nie siedizeli, to dziisaj by zszedł? bo ja ci przypominam co ty pisałeś a mianowicie ty pisałeś, że nie masz co atakować reginy nawet bo tak ją opierdalamy Eryk robi performans tak jakby miał na niej głos i to on doprowadził do jej linczu, żeby tylko nikt nie zauważył... czego? No cóż, tego że razem z Reginą głosowali na kogoś innego: Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Kilka późniejszych postów: w ogóle to zabawne jak Satie chciał zostać mafijnym liderem miasta, jednocześnie idąc w konflikt z drugim mocarnym współmafiozem, tylko mu się miasto w to wpierdoliło i klasyczne odejście od głosowania na siebie, niewiele pomogło. ale to mądry chłopak, wyciągnie wnioski a jak jest niewinny tym gorzej dla niego ty jesteś popierdolony alkoholiku deluzjonista jest to identyczna sytuacja jaka zdarzyła się kilka edycji temu, Regina leżała na deskach jak pewien inny gracz, powiedzmy w miarę solidna gra kupiła sobie u mnie jeszcze czas, została zajebana innymi rękoma znowu nie Gustlik zaczął całą akcję, tylko się dopiął i znowu Gustlik swoimi pijackimi widami rozpierdala wszystko a ja to w to znowu szedł nie będę, bo widzę co się kroi więc Gustliku, pluję na Ciebie, jesteś śmieciem Okropne wchodzenie na psyche, próba ucięcia tematu w zarodku Przenieśmy się teraz do linczu na niewinnym Ginko, D2: i nie wiem co gorsze, to że nie widzisz absurdu tego co piszesz Satie, czy to, że twardo obstajesz przy Łukańskim zamykając się na inne opcje. no ale ja mam opcje, przede wszystkim (teraz to nie pairing): Gnom/Usyk -> Łukański/Mati dalej nie zajdę dzisiaj niewinni imo: Heurystyka Gustlik Rutkowski Smufi wiec nie rozumiem, czemu piszesz, ze koncentruje sie na Lukanskim, oceniam sytuacje przede wszystkim z perspektywy Gnom/Usyk/Łukanski, ale chce tez dojsc do Matiego w tym wszystkim no a imo zostawienie Łukanskiemu latki 'niewinny' przy mojej ocenie sytuacji jest szkodliwe, i tak samo jest szkodliwe zostawienie tej latki Usykowi wiec skoro jest szansa, ze dzis sie spierdole, to musze to zostawic w temacie 40 minut przed linczem wrzuca swój odczyt, brak tutaj Ginko. Ogólnie przed linczem temat Ginko zaczął się pojawiać, wbił też Ginko i poszła interakcja Sote-Ginko: Wkurwisz mnie Sati jak będziesz niewinny ja głosuję na Ciebie uważam, że nie masz żadnych przesłanek, żeby głosować na mnie Gnom coś próbuje robić Matiego nie chcę napierdalać w tym momencie Usyk dziś do zostawienia zostaje nieobecny Łukański vs Ty, którego miałem za paprotkę ale każdy kolejny post masz gorszy Potem wjeżdżam JA: DAJE W GINKO NIECH ŻYJE WAJCHA i zobaczmy jak na lincz reaguje Erik: bo jednak nie miałem na celu Usyk jest do wyjebania jbc IMO to jest nerwowa i sztuczna reakcja na lincz, już drugi raz, zamiast pokazać trochę pokory, to próbuję przykryć swoje głosowanie. po chuj pisać "zwajchowałem XD" zaraz po takim linczu? Potem jest cała akcja z trzema księżami - jak już mówiłem wcześniej, tam według mnie siedzi mafia. W ogóle Soti konsekwentnie trzymał mnie/Usyka cały czas w swoich typach, pewnie jak dziś mnie zlinczujecie, to przyjdzie pora na Usyka i tak się to kręci
A za mało robie działan? No widzisz, człowiek z zwiekiem jednak mądry sie robi Gnom rogal full s2 Gustlik Smufi @matikieliszkowski a jak oceniacie te fajty bambi vs Usyk? tak się zaczęło z niczego troche Ja to w ogóle nie rozumiem takich postów. Zapchaj dziura, wybiera sobie kilka losowych nicków, zadaje pytania o nieistotne potyczki, oczywiste jest, że nic z odpowiedzią w/w graczy nie zrobi
a czytałeś w ogóle co ja pisałem poza jakimś obrazem gry Heurystyki? bo akurat raz na jakiś czas rzucić mięsem może też mafioza, który nie ma za bardzo pomysłu na grę, więc pierdnie se teorią co jakiś czas Regina Jones 3 - Gustlik, Smufi, rutkowski Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Erik Satie 2 - Marcin Łukański, MatiKieliszkowski Ginko 1 - bambi Heurystyka dostępności 1 - Tekstowo.pl Tekstowo.pl 1 - Gnom rogal Usyk 1 - Ginko MatiKieliszkowski 1 - Usyk Phoebe - brak głosu Heurystyka - brak głosu a co jak Heurystyka zdejmowała z Łukańskiego na brak głosu, bo tak szybciej, bo idąc nie-moim tropem myślenia, jednak bali się remisu? To jest właśnie taka teoria z pizdy
Dobra nie chce mi się dalej, szkoda czasu skoro i tak jutro powinien zlecieć. Moim zdaniem Satie bardzo chujowo i nerwowo reagował na lincze, zarówno pierwszy jak i drugi. Poza tym nie ma w nim dobrej woli, gdyby zależało mu na wygranej miasta, to zauważyłby że Usyk gra gorzej ode mnie i u niego jest większa szansa na mafiowanie. Pomimo tego daje mu cleara i próbuje wykopać mnie z gierki.
Ale to się wszystko jutro skończy
Kto drugim mafiozom? Rutkowski, Usyk, może ten Łukański jeśli Satie niewinny. Ale ja zaczynam wierzyć w jego wine, skubany dobry jest
DZIŚ ERIK SATIE
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:00:39 GMT 1
Usyk jak na boksera twojej wagi i liczbę postów masz marginalny wpływ na rozgrywkę Ja pośrednio doprowadziłem do linczu dwóch niewinnych i teraz powiedz mi Jak bardziej opłaca się pograć mafiozie: w taki sposób jak ja czy ty? Poza tym jesteś obsrany i wchodzisz w defensywe od wczoraj, kiedy nawet ciepło nie miałeś Dalej szukasz tej jednej osoby? Przecież masz już trzy i mógłbyś zacząć działać. Ja mam trochę już wyjebane, bo Usyk najpewniej mafia i nawet jak zlece to polecicie moim tropem i dla miasta wyjdzie git Takie nielogiczności są miastowe, ni? Ni? a co powiesz na test Sonica? Ja w tej parze Bambi/Gnomczuję smród ale nie wiem dokładnie skad To, jak bardzo ten Bambi wskakuje Gnomowi na plecy I u mnie się pojawia głos z tyłu głowy że nadwiedza, że wyczyścił lepiej niż całą resztą miasta może to Bambi winna Gnom niewinny Ale w tym wszystkim Gnom który zabrania głosować na Bambi nie boi się tego że mafiozo pograł wokół niego i zrobił z niego głupka tylko twarde trzymanie się za ręce To nie jest normalne, ja wiem że tam się coś nie zgadza ale aż nie chce mi się wierzyć w winna dwójkę bo byłoby zbyt pięknie Ja nie chcę głosować na Bambi DZISIAJ, nie wiem co będzie jutro lub pojutrze. Po prostu ten gracz już tyle razy wylatywał za to co robi niewinny, więc mam do niego trochę zaufania. Jak ktoś rezonuje ze mną mocno w D1 i D2, to oczywiste ze będę go podejrzewał mniej niż osoby które mi się nie podobają
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:01:27 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:01:27 GMT 1
Usyk gra gorzej, ale to Ty jesteś w mafii.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:02:00 GMT 1
Ciekawe jak tym razem będziesz się tłumaczył po linczu
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:04:06 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:04:06 GMT 1
Chyba jestem Twoim nemezis po prostu, Gnomiszcze.
Jak znowu mnie wywalisz pierwszego to nawet śmiechnę.
No, ale to jest Gnom - Bambi, więc potem to już bez różnicy, byleby Rutkowski nie dojechał do końca jeśli ja zejdę srogo się myląc, bo bym musiał tydzień gotować bigos na uspokojenie.
Gdzieś tam mam jeszcze jakieś Usyk, bo niestety, ale demony z nim wygrały, czy Heurystyka i Łukański, bo mam wrażenie że się wygodnie rozsiedli całkiem.
Ale to musi być Gnom - Bambi. To jest prosta gra.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:04:20 GMT 1
Niech mi ktoś zrobi analize na Bambi, bo póki co to są takie niemerytoryczne ataki
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:05:46 GMT 1
Chyba jestem Twoim nemezis po prostu, Gnomiszcze. Jak znowu mnie wywalisz pierwszego to nawet śmiechnę. No, ale to jest Gnom - Bambi, więc potem to już bez różnicy, byleby Rutkowski nie dojechał do końca jeśli ja zejdę srogo się myląc, bo bym musiał tydzień gotować bigos na uspokojenie. G dzieś tam mam jeszcze jakieś Usyk, bo niestety, ale demony z nim wygrały, czy Heurystyka i Łukański, bo mam wrażenie że się wygodnie rozsiedli całkiem. Ale to musi być Gnom - Bambi. To jest prosta gra. No Bambi będzie po linczu na mnie oczyszczona i decyzyjna(twoje słowa), więc nie masz co o niej myśleć, ale widzę że już delikatne podchody pod Usyka. Ciekawe że ciągle go trzymasz w rękawie
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:07:37 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:07:37 GMT 1
Niech mi ktoś zrobi analize na Bambi, bo póki co to są takie niemerytoryczne ataki
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:07:58 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 19:07:58 GMT 1
Niech mi ktoś zrobi analize na Bambi, bo póki co to są takie niemerytoryczne ataki Czemu sam nie zrobisz? Czemu wszystko Ci w niej pasuje?
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:09:10 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:09:10 GMT 1
Chyba jestem Twoim nemezis po prostu, Gnomiszcze. Jak znowu mnie wywalisz pierwszego to nawet śmiechnę. No, ale to jest Gnom - Bambi, więc potem to już bez różnicy, byleby Rutkowski nie dojechał do końca jeśli ja zejdę srogo się myląc, bo bym musiał tydzień gotować bigos na uspokojenie. G dzieś tam mam jeszcze jakieś Usyk, bo niestety, ale demony z nim wygrały, czy Heurystyka i Łukański, bo mam wrażenie że się wygodnie rozsiedli całkiem. Ale to musi być Gnom - Bambi. To jest prosta gra. No Bambi będzie po linczu na mnie oczyszczona i decyzyjna(twoje słowa), więc nie masz co o niej myśleć, ale widzę że już delikatne podchody pod Usyka. Ciekawe że ciągle go trzymasz w rękawie Nom, nigdy nie przestałem. Dlatego mnie bawiło jak się oburzales że jak my możemy tego Usyka nie atakować a atakować Ciebie. Problem w tym, że gra Usyka jest niepożyteczna dla żadnej frakcji w której by był. Twoja z kolei jest pożyteczna tylko jeśli jesteś w mafii. A jeśli jesteś w mafii z Bambi to jest gra książkowa.
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:09:31 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:09:31 GMT 1
Niech mi ktoś zrobi analize na Bambi, bo póki co to są takie niemerytoryczne ataki Czemu sam nie zrobisz? Czemu wszystko Ci w niej pasuje? Super pytania, wodzu, tak trzymaj.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:10:30 GMT 1
Bo widzi w Usyku to co ja A wy tego nie widzicie Dlaczego mam robić analize na kogoś, kogo mam na liście podejrzanych na miejscu(strzelam) 5-6?
|
|