|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 19:10:34 GMT 1
Sati, a na ile uniewinniasz Smufi? Ten to dopiero się rozsiadł.
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:10:54 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:10:54 GMT 1
No Bambi będzie po linczu na mnie oczyszczona i decyzyjna(twoje słowa), więc nie masz co o niej myśleć, ale widzę że już delikatne podchody pod Usyka. Ciekawe że ciągle go trzymasz w rękawie Nom, nigdy nie przestałem. Dlatego mnie bawiło jak się oburzales że jak my możemy tego Usyka nie atakować a atakować Ciebie. Problem w tym, że gra Usyka jest niepożyteczna dla żadnej frakcji w której by był. Twoja z kolei jest pożyteczna tylko jeśli jesteś w mafii. A jeśli jesteś w mafii z Bambi to jest gra książkowa. Czyli z ręką na sercu wierzysz Saiti że Gnom gra książkowego nudnego archetypicznego mafioze który nic nie pokazał? XD
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 19:10:59 GMT 1
Dlatego jeszcze raz, konkretnie: Gnom (jeśli winny) -> Łukański (winny - zwycięstwo); Gnom (jeśli niewinny) -> Łukański (jeśli winny) -> Usyk (jeśli niewinny) -> Rutkowski/Bambi A jaki kolejny ruch w sytuacji, gdy jestem niewinny? A Ty Eryk jak już jesteś, to może bądź łaskaw odpowiedzieć. xD
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 27, 2024 19:11:12 GMT 1
Gnom, nadal wierzę w twoją niewinność, ale Satiego to ty nie zlinczujesz.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:11:33 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:11:33 GMT 1
Gnom, nadal wierzę w twoją niewinność, ale Satiego to ty nie zlinczujesz. Saiti jak zostanie do meczówki to i tak spadnie z rowerka
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:11:52 GMT 1
Gnom, nadal wierzę w twoją niewinność, ale Satiego to ty nie zlinczujesz. No trudno, łatwiej byłoby zlinczować Usyka, ale chce najpierw sprawdzić Satie
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:12:01 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:12:01 GMT 1
Sati, a na ile uniewinniasz Smufi? Ten to dopiero się rozsiadł. Myślałem o tym ale ma takie bardzo trzeźwe fragmenty. Takie że no siedzi na backseacie ale jak wejdzie to w miarę ostro.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:12:09 GMT 1
A miasto linczując mnie się skompromituje
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:12:43 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:12:43 GMT 1
Ja dzisiaj 100x bardziej Usyka wolę zlinczowac niż Gnoma
Bo ten pierwszy gra antypatycznie, antysobie, antymiejsko i to co zrobił dobrego to sam podkreślał
Nie byłoby mi szkoda jak Kielicha
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:13:23 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:13:23 GMT 1
Gnom, nadal wierzę w twoją niewinność, ale Satiego to ty nie zlinczujesz. Przy czym przypominam że Saiti dwa razy przeżył jednym głosem XD
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:14:02 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:14:02 GMT 1
Więc póki co ma więcej farta niż... Wiadomo, bo jednak jest mocno susowany i na litości mam weazenie to leci
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:14:16 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:14:16 GMT 1
A jaki kolejny ruch w sytuacji, gdy jestem niewinny? A Ty Eryk jak już jesteś, to może bądź łaskaw odpowiedzieć. xD Chyba nie czytałes co dalej pisałem. Pasowałes mi wstępnie do Gnoma, pasowałes mi do Bambi. Po przeczytaniu jak się z Tobą obchodzili odrzuciłem tę koncepcje. Przerzucali Cię jak widły w gnoju i to w komplecie z Matim. W tym momencie widzę jakaś przestrzeń dla Ciebie w mafii z Usykiem, Rutkowskim albo Heurystyka. Ale każdego z nich oddzielnie mam za mniej lub bardziej niewinnego. Więc nie swoimi staraniami, ale mi się uniewinniles.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:15:07 GMT 1
Satie nie będę oszukiwał, moja analiza na Ciebie jest mocno przeciętna A ty zamiast mnie przycisnąc(w końcu masz mnie za mafie) i rozjebać(mafijną) analize, to wjeżdzasz z takim postem: Chyba jestem Twoim nemezis po prostu, Gnomiszcze. Jak znowu mnie wywalisz pierwszego to nawet śmiechnę.No, ale to jest Gnom - Bambi, więc potem to już bez różnicy, byleby Rutkowski nie dojechał do końca jeśli ja zejdę srogo się myląc, bo bym musiał tydzień gotować bigos na uspokojenie. Gdzieś tam mam jeszcze jakieś Usyk, bo niestety, ale demony z nim wygrały, czy Heurystyka i Łukański, bo mam wrażenie że się wygodnie rozsiedli całkiem. Ale to musi być Gnom - Bambi. To jest prosta gra. Nie musisz się obawiać, pewnie dzisiaj przeżyjesz
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:15:26 GMT 1
A Ty Eryk jak już jesteś, to może bądź łaskaw odpowiedzieć. xD Chyba nie czytałes co dalej pisałem. Pasowałes mi wstępnie do Gnoma, pasowałes mi do Bambi. Po przeczytaniu jak się z Tobą obchodzili odrzuciłem tę koncepcje. Przerzucali Cię jak widły w gnoju i to w komplecie z Matim. W tym momencie widzę jakaś przestrzeń dla Ciebie w mafii z Usykiem, Rutkowskim albo Heurystyka. Ale każdego z nich oddzielnie mam za mniej lub bardziej niewinnego. Więc nie swoimi staraniami, ale mi się uniewinniles. Dlaczego z Heurystyką lub Rutkowskim? Uzasadnij to szybciutko
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 27, 2024 19:15:35 GMT 1
Gnom wybrał sobie trudniejszego kontrkandydata do linczu - co na tym zyskuje?
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 19:15:47 GMT 1
Leki lepsze od obu o ile mi wiadomo, mleko działa doraźnie, ale to tyle. Ja się loguję do robo powoli i od 20 nie wiem czy będę, bo to zależy jaki ruch dzisiaj. Ale o 20:30 i tak pewnie brejka wezmę, żeby być w temacie Dej listę uniewinnionych W kolejności od najbardziej uniewinnionego do najbardziej uwinnionego: Phoebe Usyk Łukański Rutkowski Satie Heurystyka Smufi Gnom Bambi Usyka, Łukańskiego i Rutkowskiego mam za uniewinnionych, ty i Satie to takie ciężko powiedzieć, raczej nie, ale jakby się okazało, że któryś z was (względnie obaj) robią nas w chuja, to jakoś bardzo zadziwiony nie będę. O Smufim w sumie za często nie myślałem do dzisiaj, ale jakbym miał na ten moment uszeregować, to właśnie tam. Więc na ten moment Bambi albo Gnom, bo tak jak pisałem, razem ich w mafii nie widzę. Z tym, że Gnom mniej, wczorajsze przedlinczowe wyjebanie mi się nie klei A jeśli Bambi wróci przed linczem jeszcze i mnie przekona, to już w ogóle nie wiem
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:16:07 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:16:07 GMT 1
Więc póki co ma więcej farta niż... Wiadomo, bo jednak jest mocno susowany i na litości mam weazenie to leci Podejrzewam że szacowne grono bardziej by się litowało jakby im rusek z VDV spadł na ogródek po desancie i zaczepił się uprzężą o brzozę, powoli się dusząc. Trudno, liczy się cel, nie potrzebuje już doceniania moich metod.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:16:23 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:16:23 GMT 1
W kolejności od najbardziej uniewinnionego do najbardziej uwinnionego: Phoebe Usyk Łukański Rutkowski Satie Heurystyka Smufi Gnom Bambi Usyka, Łukańskiego i Rutkowskiego mam za uniewinnionych, ty i Satie to takie ciężko powiedzieć, raczej nie, ale jakby się okazało, że któryś z was (względnie obaj) robią nas w chuja, to jakoś bardzo zadziwiony nie będę. O Smufim w sumie za często nie myślałem do dzisiaj, ale jakbym miał na ten moment uszeregować, to właśnie tam. Więc na ten moment Bambi albo Gnom, bo tak jak pisałem, razem ich w mafii nie widzę. Z tym, że Gnom mniej, wczorajsze przedlinczowe wyjebanie mi się nie klei A jeśli Bambi wróci przed linczem jeszcze i mnie przekona, to już w ogóle nie wiem Najbardziej konformistyczna lista pod typy innych ludzi, gratuluję
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 19:16:35 GMT 1
Sati, a na ile uniewinniasz Smufi? Ten to dopiero się rozsiadł. Myślałem o tym ale ma takie bardzo trzeźwe fragmenty. Takie że no siedzi na backseacie ale jak wejdzie to w miarę ostro. Kurde taki chujowy trochę ten post. "Bardzo trzeźwe" = "w miarę ostro" no to nie jest to samo, taka niespójność emocjonalna w tej wypowiedzi. Może przypadek. Temat nie na dziś, tak zostawiam.
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:17:00 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:17:00 GMT 1
Satie nie będę oszukiwał, moja analiza na Ciebie jest mocno przeciętna A ty zamiast mnie przycisnąc(w końcu masz mnie za mafie) i rozjebać(mafijną) analize, to wjeżdzasz z takim postem: Chyba jestem Twoim nemezis po prostu, Gnomiszcze. Jak znowu mnie wywalisz pierwszego to nawet śmiechnę.No, ale to jest Gnom - Bambi, więc potem to już bez różnicy, byleby Rutkowski nie dojechał do końca jeśli ja zejdę srogo się myląc, bo bym musiał tydzień gotować bigos na uspokojenie. Gdzieś tam mam jeszcze jakieś Usyk, bo niestety, ale demony z nim wygrały, czy Heurystyka i Łukański, bo mam wrażenie że się wygodnie rozsiedli całkiem. Ale to musi być Gnom - Bambi. To jest prosta gra. Nie musisz się obawiać, pewnie dzisiaj przeżyjesz Nie czytałem Twojej analizy, mam Cię za mafię i widzę dużo punktów zbieżnych z sytuacją gdy już raz było podobnie. Dlatego się śmieje, że ktoś tak oczywiście mafijny dla mnie, wierzganiem może jeszcze coś tam ugrać. Ale mi to obojętne już.
|
|