|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:30:27 GMT 1
Tzn. uwaga trafna, ale to jest poltiyczne sugerowanie gawiedzi w kogo mają walić Usyk to też może być dobry cel, mało swojej myśli pcha Ależ oportunistyczny post Gnom, w jakiegoś mocarza chcesz dzisiaj walić? Jak oceniasz sam siebie, mocno pchasz swoją myśl? Z perspektywy obserwatora - czemu uważasz, że nie powinneś zleciec? Tylko bez odp prosze ze jestes niewinny bo to wiadomo hihi Tzn. uwaga trafna, ale to jest poltiyczne sugerowanie gawiedzi w kogo mają walić No i co w tym złego? Ja nie wiem czy chowanie się z głosem to jest najlepsza opcja, wolałbym żeby zleciał ktoś w kogo chciałbym zagłosować
Gnom, w jakiegoś mocarza chcesz dzisiaj walić? Na ten moment 1 Usyk 2 Gustlik, ale dajmy ancymonom wypostowanym dołączyć do gierki, może się coś zmieni
Jak oceniasz sam siebie, mocno pchasz swoją myśl? Nie wiem, na pewno jest dosyć oryginalna i idzie z serducha Z perspektywy obserwatora - czemu uważasz, że nie powinneś zleciec? Tylko bez odp prosze ze jestes niewinny bo to wiadomo hihi A z perspektywy obserwatora to nie wiem xd wydaje mi się że szczerze gram po prostu bez hamulców żadnych I to jest według was interakcja dwóch mafiozów? Bo jak dla mnie to jest rozmowa dwóch szczerych miastowych, a potem taki Rutkowski oburza się że nie zaatakuje Bambi
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:30:38 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:30:38 GMT 1
Bambik, jak to jest, że jeden raz miałeś taki flow w mafii, że aż postanowiłeś grę rozpierdolić. A teraz tak ciężko nawiązać. Co nawiązać?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:30:50 GMT 1
może jednak zacząć od bambino Nie no, zacząłbym od Gnoma. Na Bambino sie nie zbiorą miecze. Analizy, słowa, rozkminy, twierdzenia, prawie całkowita pewność, to i tak ma małe znaczenie w świetle tego, że głos jest jeden.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:31:38 GMT 1
Od Gnoma, żadnej Bambi A jutro Satie
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 19:31:46 GMT 1
No w sensie czy jakbyś grał do końca to czułbys się komfortowo z tym, że jest żywy też gnom i jakiś X A to nie, nie czułbym się. No to Gnom powinien lecieć teoretycznie. Ale widzisz, ja na to patrzę i sobie myślę, że w sumie czułbym się komfortowo bardziej z nim niż z jakimś smufim
|
|
|
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:31:49 GMT 1
Tzn. uwaga trafna, ale to jest poltiyczne sugerowanie gawiedzi w kogo mają walić Ależ oportunistyczny post Gnom, w jakiegoś mocarza chcesz dzisiaj walić? Jak oceniasz sam siebie, mocno pchasz swoją myśl? Z perspektywy obserwatora - czemu uważasz, że nie powinneś zleciec? Tylko bez odp prosze ze jestes niewinny bo to wiadomo hihi No i co w tym złego? Ja nie wiem czy chowanie się z głosem to jest najlepsza opcja, wolałbym żeby zleciał ktoś w kogo chciałbym zagłosować
Na ten moment 1 Usyk 2 Gustlik, ale dajmy ancymonom wypostowanym dołączyć do gierki, może się coś zmieni
Nie wiem, na pewno jest dosyć oryginalna i idzie z serducha A z perspektywy obserwatora to nie wiem xd wydaje mi się że szczerze gram po prostu bez hamulców żadnych
I to jest według was interakcja dwóch mafiozów? Bo jak dla mnie to jest rozmowa dwóch szczerych miastowych, a potem taki Rutkowski oburza się że nie zaatakuje Bambi To nie jest tak, że Gnom pisze, że nie może być w mafii. Gnom pisze, że nie może być w mafii razem z Bambi. Dowaliliśmy im takie sparowanie, że nie mogą teraz grać indywidualnie. Dużo ze swojej winy.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:32:07 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:32:07 GMT 1
Wtedy byłem w mafii, to warto się było starać o dobry flow, bo wszystko zależało ode mnie XD
Ale oczywiści mafiozo musiał mafioze zabić i szkoda gadać
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:32:50 GMT 1
A to nie, nie czułbym się. No to Gnom powinien lecieć teoretycznie. Ale widzisz, ja na to patrzę i sobie myślę, że w sumie czułbym się komfortowo bardziej z nim niż z jakimś smufim Tu nie ma alternatywy, ja albo Satie
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 19:33:21 GMT 1
oczywiście, że są
mam głowę pełną alternatyw
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 19:33:24 GMT 1
A dziękuję, dziękuję. Pomijam fakt, że uniewinniam Łukańskiego i Usyka, ale podobną listę zapodawałem też wczoraj i jakoś ci nie przeszkadzała, wolałeś się czepiać niewidzialnych emotek. To jak to jest Bambi, mam trzy posty na krzyż, a nawet ich nie potrafisz przeczytać? Do piachu Głosowanie na kogoś bo kogoś się nie lubi hmmmmmmm jeżeli jesteś miastowym i nie odpadniesz i zostaniesz w late game To pomysł że mafia cie zostaje bo jesteś tutaj największym clownem xd Jejku, ale ty chujowo manipulujesz xD Wrzucam cię na swoją listę jako top podejrzanych, zarzucając ci między innymi manipulacje, w odpowiedzi dalej chujowo manipulujesz utwierdzając mnie w przekonaniu, że miałem rację, a ty mi na koniec jeszcze zarzucasz, że głosuję na ciebie, bo cię nie lubię, no typie
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:34:01 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:34:01 GMT 1
Teraz jestem w mieście to muszę współpracować z wami
Nawet jeżeli (być może) w mieście jest
Saiti co najlepszy gracz świata a gra jak przeciętniak że Ślizga
Phoebe co gra po najmniejszej linii oporu i traktuje grę personalnie na to kto go obraził wrzuca do mafii
Usyk co postanowił XD robić sobie wrogów z ludzi a potem codki i nazywa to wyciąganiem do ludzi ręki
Pierdolnik xd
Dlatego mogę zginąć, nie ja jeden jedtem miastem, a poza tym mamy 3 lincze
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 19:34:10 GMT 1
kocica byłaby chętna na bambi
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 19:34:42 GMT 1
oczywiście, że są mam głowę pełną alternatyw Ale to są realne alternatywy, czy sobie jebniesz z dupy jak Usyk wczoraj?
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:34:48 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:34:48 GMT 1
Głosowanie na kogoś bo kogoś się nie lubi hmmmmmmm jeżeli jesteś miastowym i nie odpadniesz i zostaniesz w late game To pomysł że mafia cie zostaje bo jesteś tutaj największym clownem xd Jejku, ale ty chujowo manipulujesz xD Wrzucam cię na swoją listę jako top podejrzanych, zarzucając ci między innymi manipulacje, w odpowiedzi dalej chujowo manipulujesz utwierdzając mnie w przekonaniu, że miałem rację, a ty mi na koniec jeszcze zarzucasz, że głosuję na ciebie, bo cię nie lubię, no typie Masz spine bo jakiś losowy post opisujący ciebie nie zgadzał się ilościowo z emotkami XD chłopie I to kilka razy musiałeś o tym płakać publicznie
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 19:35:09 GMT 1
oczywiście, że są mam głowę pełną alternatyw Ale to są realne alternatywy, czy sobie jebniesz z dupy jak Usyk wczoraj? nawet sobie ze mnie tak nie żartuj
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 19:35:23 GMT 1
Dlatego mogę zginąć, nie ja jeden jedtem miastem, a poza tym mamy 3 lincze ale smrud xD
|
|
|
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:35:36 GMT 1
Czemu gram przeciętnie, Bambik? Po D1 to mi dawałeś lidera miasta. Od tamtej pory zlinczowałem Ginko. I głosowałem na Gnoma. No i wydrążyłem dziurę do jądra.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:35:40 GMT 1
Nie no zlinczujcie mnie, mnie się jutro nie będzie chciało walczyć z całym miastem
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:36:16 GMT 1
Czemu gram przeciętnie, Bambik? Po D1 to mi dawałeś lidera miasta. Od tamtej pory zlinczowałem Ginko. I głosowałem na Gnoma. No i wydrążyłem dziurę do jądra. Do srondra
|
|
|
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:36:38 GMT 1
No jak do Ciebie to do srondra, jak do Bambika to do jądra...
|
|