|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:24:46 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:24:46 GMT 1
A dlaczego pasuje akurat z nimi? Skąd ta myśl żeby połączyć te nicki? Mógłbyś nie ignorować tego pytania? Myślę, że żeby poznać na nie odpowiedź wystarczy przeczytac moje posty w kolejności chronologicznej.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 19:24:46 GMT 1
Teraz nucę sb, jak w tej piosence z titoka "Pedro, Pedro, Pedro", tylko u mnie "Wajcha, Wajcha, Wajcha" Myślisz, że Gnom może dożyć do meczówki? Powinien w niej być? Trudne pytanie, sam nie wiem.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:24:52 GMT 1
Nie no ja sporo razy o tobie pisałem
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:25:43 GMT 1
Mógłbyś nie ignorować tego pytania? Myślę, że żeby poznać na nie odpowiedź wystarczy przeczytac moje posty w kolejności chronologicznej. Unik. Wymyślasz sobie jakieś pary żeby brzmieć merytorycznie, z przeglądem pola. A nie potrafisz tego uzasadnić
|
|
|
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:25:55 GMT 1
jestem niewinna, wygramy to Ten sam motyw co u Gnoma. Ależ oportunistyczny post Wcześniej Gnom tam poszturchał Bambika. Tzn. uwaga trafna, ale to jest poltiyczne sugerowanie gawiedzi w kogo mają walić No to co w nim złego? Gnom, w jakiegoś mocarza chcesz dzisiaj walić? Jak oceniasz sam siebie, mocno pchasz swoją myśl? Z perspektywy obserwatora - czemu uważasz, że nie powinneś zleciec? Tylko bez odp prosze ze jestes niewinny bo to wiadomo hihi Za wcześnie. Jak na reaction-check to tak średnio bym powiedział Jeżeli rzucasz chwile przed linczem propozycje na kogos - to jest tylko sprawdzanie, kto go potencjalnie moze klepnac Jeżeli faktycznie chcialbys go ukrecic, tzn. liczn na nim - to wypadałoby te posty jego tutaj podrzucic, no i mocniej naganiac i mocniej nakladac ogien pod niego ;p
nie strzelam też w mocarzy aktywnych (ani Regina ani Saitie) bo szkoda życia na ich zabijanie od rauz kosztem innych Ten sam argument pro-Regina, co Gnom. Co ciekawe obojgu nie przeszkadza to masakrować Usyka. Ma luz, jego reakcja jest niewspólmierna, ale byc moze jest dlatego niewspolmiernia, ze jakbhy wiecej pisal, to by sie bardziej narażał, tak czy siak jest relatywnie wyluzowany No to możesz być tym liderem Za prędko? No ja też sie zgadzam z ta argumentacja Anty-Usykową. Zreszta, to byl moj jedyny sus wczorajszy. Gra tak jakby gral imho w mafii (co nie oznacza ze tam jest, tylko ze gra na takim spokojnym osiagalnym poziomie). Ale widze ze to konsensus i wiekszosc osob tak zauwaza ;d start akcji Usykowej. To już pisałem i chyba mialem inne zdanie, ale może spada Bambi - Łukański też. Proszę z tej, założmy, że zamiast mnie w tych grupach jest Usyk, bo nie mam oceniac co siebie w grupach Dwóch niewinnych i Łukański. Ja poczekam aż wiecej pokaze, bo bardzo (na wieczornej wbicie) Tekstowo dawal mi mega slabe viby... i dopiero jakos sie tak rozruszał po mordzie, ale zamiast zaliczyc wyjscie z na wesolo, to jakies takies kasliwe uwagi i jakby powietrze z niego uleciało dla mnie to w ogole niezrozumiala dynamika wbija koles niby zdenerwowany bo moze wajcha poleciec z dupy na niego (i to bylo niby realne) mowi ze pogralby dluzej mafia umiera a tutaj jakis wzrost agresji, oskarzen, uwag, ale w takim złym sosie no po prostu tlumacz czmeu mi to zle zapachnialo zobaczymy ten gracz i tak pewnie przetrwa dluzej niz ja wiec ;d takie sobie gadanie
Gnom też jebał Tekstowo. Ale przestali oboje. I potem zszedł w mordzie. Z Gustlikiem w sumie w miarę podobna akcja. To wrazenie to akurat kwestia gracza TROCHE NIEMIŁO GNOMIE TROCHE NIEMILO Ale nie bede robił żalów, bo sam mam tak z kilkoma graczami ze wbijaja i czuje sie jak w Kukulczym Gniezdize a pewnie topka ynteligentów tutaj jak mnie widzi tak samo na mnie reaguje, wiec coz, kazdy gra jak gra bo oni się mnie wkuuuurwe boją, bo wiedza że jak polece jako mafiozo na 200% swoich mozliwosci to będa mieli ciezko out of respect mnie podejrzewają, a nie nawet z gry, hahahaha ++++++++++ przynajmniej na dzisiaj Saiti nie powinien spac, koles gra fajna swoja gre i fajne rzeczy wprowadza, dodatkowo nie gra tylko na survivaility
Ja to dobry cel w sumie do przedłużki, próby wyjebania jakiegoś Usyka przed, a potem NO TO MUSI BYĆ SATIE, JESZCZE ŻYJE I W OGÓLE. A w grze pewnie bez Gustlika, Tekstowo, zlinczowanego Usyka, może ten Rutek by został jeszcze. Dobra, to teraz ktos mi wytlumaczy czemu Marcin Lukanski zapostował dzisiaj takie gówno, zniknal na caly wieczór, zero informacji i w ogóle blancik i wyjebane na giereczke? Miastowe czy mafijne? Oboje wjeżdżali też w Łukańskiego. Kieliszkowski, Łukański, Phoebe, Saiti - na wylot, w takiej kolejnosci albo ciut innej Czemu tu nie ma Usyka? tłumacz sie bambiemu a nie ( : Usyk, coś tak dwubiegunowo zmieniasz swoje zachowania ciagle ( : A to w sumie zajebiście ciekawe. Automatyczna reakcja obronna, a Usyk wtedy nie jebał Gnoma. Nie trać czasu Saiti bo jestem z miasta Nom, tak jak Gnom. Dla mnie zajebista rozkmina. W ogóle patrze na ten tekst Reginy do Gnoma i nie wiem, nie wiem czy to interakcja mafiozy-mafiozy, dla mnie wyglada w chuj nie.
Ale wypadałoby zrealizowac ten najbardziej delulu asbtrakcyjny pomysl i zobaczyc jak:
Ile Regina miala interakcji z kazdym
Jakie to byly interakcje Ile bylo tyhc interakcji w przeliczeniu na sume postów kazdego gracza w 1 dniu
Interakcje graczy do Reginy juz pomijalne ale to powyzsze to moze byc przydatne hard fucking data
Takie rozkminy to losowe, ale losowe sobie kolorowanie przez Ciebie graczy to cos, na czym chcesz opierac cala swoja gre? xdddd Wkurwienie na debunk Gnoma. Random vibe na teraz patrzac na liste userów:
Top:
Gustlik
Gnom rogal full s2 RUTKOWSKI
Dobry, ale ze złą krwią:
Oleksandr Usyk Do zaktywizowania:
Smufi
Phoebe
Grajacy swoja solo gre:
Erik Satie Heurystyka dostępności
Niziawka:matikieliszkowski
Marcin Łukański
Gnom w topie. Znikoma ilość interakcji z Gnomem.
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 19:26:04 GMT 1
Teraz nucę sb, jak w tej piosence z titoka "Pedro, Pedro, Pedro", tylko u mnie "Wajcha, Wajcha, Wajcha" Myślisz, że Gnom może dożyć do meczówki? Powinien w niej być? Trudne pytanie, sam nie wiem. W sensie, że finałowy dzień? To raczej nie. A czemu?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:26:14 GMT 1
Myślę, że żeby poznać na nie odpowiedź wystarczy przeczytac moje posty w kolejności chronologicznej. Unik. Wymyślasz sobie jakieś pary żeby brzmieć merytorycznie, z przeglądem pola. A nie potrafisz tego uzasadnić
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:26:19 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:26:19 GMT 1
Nie no ja sporo razy o tobie pisałem No ty tak ale ja cie gwneekanie mam mocno w pizdzie XD jak Rutka cxy jakiegoś Heury styka
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 19:26:19 GMT 1
W kolejności od najbardziej uniewinnionego do najbardziej uwinnionego: Phoebe Usyk Łukański Rutkowski Satie Heurystyka Smufi Gnom Bambi Usyka, Łukańskiego i Rutkowskiego mam za uniewinnionych, ty i Satie to takie ciężko powiedzieć, raczej nie, ale jakby się okazało, że któryś z was (względnie obaj) robią nas w chuja, to jakoś bardzo zadziwiony nie będę. O Smufim w sumie za często nie myślałem do dzisiaj, ale jakbym miał na ten moment uszeregować, to właśnie tam. Więc na ten moment Bambi albo Gnom, bo tak jak pisałem, razem ich w mafii nie widzę. Z tym, że Gnom mniej, wczorajsze przedlinczowe wyjebanie mi się nie klei A jeśli Bambi wróci przed linczem jeszcze i mnie przekona, to już w ogóle nie wiem Najbardziej konformistyczna lista pod typy innych ludzi, gratuluję A dziękuję, dziękuję. Pomijam fakt, że uniewinniam Łukańskiego i Usyka, ale podobną listę zapodawałem też wczoraj i jakoś ci nie przeszkadzała, wolałeś się czepiać niewidzialnych emotek. To jak to jest Bambi, mam trzy posty na krzyż, a nawet ich nie potrafisz przeczytać? Do piachu
|
|
|
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:26:35 GMT 1
Po Gnomie przyspieszony, to dzisiaj zrobimy głosówkę.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:27:05 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:27:05 GMT 1
Najbardziej konformistyczna lista pod typy innych ludzi, gratuluję A dziękuję, dziękuję. Pomijam fakt, że uniewinniam Łukańskiego i Usyka, ale podobną listę zapodawałem też wczoraj i jakoś ci nie przeszkadzała, wolałeś się czepiać niewidzialnych emotek. To jak to jest Bambi, mam trzy posty na krzyż, a nawet ich nie potrafisz przeczytać? Do piachu Głosowanie na kogoś bo kogoś się nie lubi hmmmmmmm jeżeli jesteś miastowym i nie odpadniesz i zostaniesz w late game To pomysł że mafia cie zostaje bo jesteś tutaj największym clownem xd
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 19:28:11 GMT 1
jak dokonaliście aktu wzajemnego złapania się za pindole to jeszcze nie byłeś tak stunelowany na Usyku Weź lepiej przeczytaj posty XDDD Kto w ogóle tak nakłamał o tym naszym kurwa związku? Ja Gnoma praktycznie cała grę ignoruje i tam raz czy dwa w ogóle posiedziałem że chyba spoko jest Widzę że ktoś powtórzyłem 100 razy jakieś kłamstwo i teraz kurwa wykorzystujecie to jako fałszywa narrację xd to ja wymyśliłem nikt mi nie podpowiadał dałeś gnoma do swojego top3 razem ze mną i bodaj gustlikiem. Czaisz MIĘDZY MNĄ A GUSTLIKIEM GO DAŁEŚ tak właśnie go ignorowałeś. Można to nazwać oderwaniem od emocji miasta które zarzucałeś innym skoro go ignorowałeś to czemu dałeś go do top3? bo miał luźny wajbik?
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 19:28:28 GMT 1
Myślisz, że Gnom może dożyć do meczówki? Powinien w niej być? Trudne pytanie, sam nie wiem. W sensie, że finałowy dzień? To raczej nie. A czemu? No w sensie czy jakbyś grał do końca to czułbys się komfortowo z tym, że jest żywy też gnom i jakiś X
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:28:42 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:28:42 GMT 1
Swoją drogą, słodko że moje losowe posty napisane z dupy tak ci weszły na ambicje że pamiętasz ich treść co do słowa i co drugi post do mnie robisz gorzkie żale
Mimo iż praktycznie nie grałeś na początku to ja posty ledwie przeglądałem XDDD
Więc psycha siada że świat się nie kręci wokół ciebie, bo mi wystarczy że Day 2 użyłeś sobie chujowych emotrk bym tak ciebie opisał dzisiaj
Ale oczywiście księżniczka już zapłakana że jak to
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 19:29:10 GMT 1
A dziękuję, dziękuję. Pomijam fakt, że uniewinniam Łukańskiego i Usyka, ale podobną listę zapodawałem też wczoraj i jakoś ci nie przeszkadzała, wolałeś się czepiać niewidzialnych emotek. To jak to jest Bambi, mam trzy posty na krzyż, a nawet ich nie potrafisz przeczytać? Do piachu Głosowanie na kogoś bo kogoś się nie lubi hmmmmmmm jeżeli jesteś miastowym i nie odpadniesz i zostaniesz w late game To pomysł że mafia cie zostaje bo jesteś tutaj największym clownem xd przed chwilą zarzucałeś innym wjazdy na psyche
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 19:29:29 GMT 1
może jednak zacząć od bambino
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:29:45 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:29:45 GMT 1
Głosowanie na kogoś bo kogoś się nie lubi hmmmmmmm jeżeli jesteś miastowym i nie odpadniesz i zostaniesz w late game To pomysł że mafia cie zostaje bo jesteś tutaj największym clownem xd przed chwilą zarzucałeś innym wjazdy na psyche Poproszę post
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 19:29:46 GMT 1
W sensie, że finałowy dzień? To raczej nie. A czemu? No w sensie czy jakbyś grał do końca to czułbys się komfortowo z tym, że jest żywy też gnom i jakiś X A to nie, nie czułbym się.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:29:46 GMT 1
Bambik, jak to jest, że jeden raz miałeś taki flow w mafii, że aż postanowiłeś grę rozpierdolić.
A teraz tak ciężko nawiązać.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:30:19 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:30:19 GMT 1
I nie robię wjazdu na psyche.