|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 7:59:55 GMT 1
W piździe mam czy to oceni ktokolwiek za pierdolenie czy nie. Mafia pierszej strony też była oceniana jako pierdolenie i kurwa zaraz się okaże że wielka heurystyka minimum 2 mafie rozjebała swoją teorią. Gnom pasuje też do teorii mafii wieczornej z przedwczoraj, więc ja na niego głosuję i chuj, nie ma innej opcji. Dwóch potwierdzonych niewinnych z wczoraj było pewnych 100% co do Gnoma i trzeba być debilem, bufonem lub drugą mafią, żeby dziś na Gnoma nie zagłosować.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 8:02:12 GMT 1
Panowie ja dziś mam w pracy awarie, nie dam rady być na linczu bo to się później skończy. Wierze że dobrze wybierzecie moim zdaniem mafia Usyk-Heurystyka będzie Pozdro i powodzenia
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 8:03:42 GMT 1
Panowie ja dziś mam w pracy awarie, nie dam rady być na linczu bo to się później skończy. Wierze że dobrze wybierzecie moim zdaniem mafia Usyk-Heurystyka będzie Pozdro i powodzenia XD
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 8:20:52 GMT 1
Nie no pod chuja was biore, ale do 17 może być mnie mniej bo dostałem ZADANIE
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 8:22:01 GMT 1
A kogo w meczówce planujecie zlinczować?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 8:33:20 GMT 1
Myślałem o tym ale ma takie bardzo trzeźwe fragmenty. Takie że no siedzi na backseacie ale jak wejdzie to w miarę ostro. Kurde taki chujowy trochę ten post. "Bardzo trzeźwe" = "w miarę ostro" no to nie jest to samo, taka niespójność emocjonalna w tej wypowiedzi. Może przypadek. Temat nie na dziś, tak zostawiam. Heurystyka dostępności a co to się stało, że postanowiłeś zagłosować na Satie a nie na mnie?
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 9:06:15 GMT 1
Kurde taki chujowy trochę ten post. "Bardzo trzeźwe" = "w miarę ostro" no to nie jest to samo, taka niespójność emocjonalna w tej wypowiedzi. Może przypadek. Temat nie na dziś, tak zostawiam. Heurystyka dostępności a co to się stało, że postanowiłeś zagłosować na Satie a nie na mnie? Po co ci ta wiedza?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 9:23:27 GMT 1
Ja pierdoleeeeeeeeeeeeeeeeeeee Przyśpieszcie to bo mi się ni chce wkurwiać Drugi Usyk
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 12:30:24 GMT 1
Ja naprawdę myślałem, że Satie będzie winny....
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 12:39:14 GMT 1
No i jest lipa, bo kto te gierke popchnie jutro do przodu. Dam może odczyty na jutro:
Smufi - no może być w mafii, całą gierkę trochę z tylnego siedzenia, mało pchania swoich typów i uniewinnianie mnie przez całą grę pomimo całego tego shitu. Może być w mafii, raczej nie do rozkminiania na jutro Phoebe - no chuj wie, mnie się te wczorajsze posty Phoebe podobały, może być w mafii, nie do rozkminiania na jutro raczej Marcin Łukański - do rozkminienia jutro, też tnie w huja jak Phoebe i Smufi, też uciekał spod topora kilka razy, trzeba obczaić głosowania i rozrysować kolorki, może to zrobie po robocie Usyk - tnie w chuja całą gre, od dwóćh dni nic nie wniósł do rozgrywki. To jest na ten moment mój główny typ na mafie, pewnie jutro będziecie nad nim rozkminiać Bambi - tutaj też koniec taryfy ulgowej jutro, zróbcie igrzyska Usyk vs Bambi i huj, niech się żrą kto da więcej mięsa Heurystyka Dostępności - bardzo nie podoba mi się, jak zmieniła stosunek do mnie po wczoraj, przed samym linczem i po uważała mnie za niewinnego, dziś beton i nawet nie zamierza dyskutować(tzw choroba Usykowa) TOP 3 kandydat do linczowania jutro.
Sytuacja jest fatalna, bo jutro macie meczówkę Rozkminiałbym trzy typy Usyk vs Bambi vs Heurystyka, może ten Łukański jako typ rezerwowy Ogólnie każdy miastowy powinien jutro dawać z wątroby i wypruwać sobie żyły, a i jeszcze taka prośba:
PRZYGOTUJCIE TESTAMENTY Z ZAŁOŻENIEM MOJEJ NIEWINNOŚCI I WKLEJCIE JE W TEMAT PO LINCZU
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 12:40:14 GMT 1
Albo chuj może lepiej nie, bo mafia będzie miała 50 minut żeby zastanowić się kogo zamordować i jak zamorduje kogoś z chujowym testamentem i typami to może być nieciekawie
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 12:40:50 GMT 1
Więcej mięsa wrzucę po 17 bo teraz w robocie to mi się nie chce, może napisze jakąś analize na Heurystyke i Usyka, chociaż na Usyka to nie trzeba nic pisać
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 12:42:31 GMT 1
Phoebe pisała, że jest ćpunem, zróbcie research kto tam ćpa i może dojdziecie do podobnych wniosków co ja, na tej podstawie spójrzcie na Phoebe
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 12:57:08 GMT 1
Możemy podyskutować na wypadek jakbyś był niewinny, ale i tak dzisiaj lecisz. No był błąd strategiczny z wczorajszym linczem, teraz to widzę, ale to wszystko przez te cholerne wajchy, że decyzje trzeba podejmować w kilka minut
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 13:09:25 GMT 1
No a to moja wina że mnie nie wyjebaliście!? Ja sam się o to prosiłem, tzn pisałem ja albo Satie, skąd miałem wiedzieć że zbierze się na niego tyle głosów
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 13:09:37 GMT 1
Nie znam się na mecie, w sumie chuj mnie obchodzi kto jest kim, ale gdzieś padały hinty że Bambi umie takie chujemuje zrobić że nie powinna być łatwo uniewinniana. Z tego względu chyba wiem kto się za tym kryje, ale sedno mojego wywodu jest takie, że Bambi chuja gra. Tzn Phoebe, Łukański, Smufi i Usyk też chuja grają, dlatego może być trudno. Ale liczę na aktywizację, bo bez tego może być trudno. Dzisiaj popołudniu trzeba w końcu wstać z fotela i poczytać temat. Ja też zamierzam, bo wiem, że ja też gówno gram dotychczas z lenistwa. Ale to jest moment, w którym trzeba zacząć, bo spamerzy wypadli.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 13:09:49 GMT 1
No lecę bo mnie się już nawet nie chce grać Tylko trochę chujowo bo jak przegramy to przez moją celność ehh
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 13:11:21 GMT 1
Nie znam się na mecie, w sumie chuj mnie obchodzi kto jest kim, ale gdzieś padały hinty że Bambi umie takie chujemuje zrobić że nie powinna być łatwo uniewinniana. Z tego względu chyba wiem kto się za tym kryje, ale sedno mojego wywodu jest takie, że Bambi chuja gra. Tzn Phoebe, Łukański, Smufi i Usyk też chuja grają, dlatego może być trudno. Ale liczę na aktywizację, bo bez tego może być trudno. Dzisiaj popołudniu trzeba w końcu wstać z fotela i poczytać temat. Ja też zamierzam, bo wiem, że ja też gówno gram dotychczas z lenistwa. Ale to jest moment, w którym trzeba zacząć, bo spamerzy wypadli. No i pięknie, przynajmniej się uniewinnisz przeglądem pola i będzie jeden mniej do wyboru Ja dodatkowo może przeczytam jakąś Phoebe i Łukańskiego, bo każde uniewinnienie przez mnie da łatwiejszy lincz jutro
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 13:14:50 GMT 1
No i jest lipa, bo kto te gierke popchnie jutro do przodu. Dam może odczyty na jutro: Smufi - no może być w mafii, całą gierkę trochę z tylnego siedzenia, mało pchania swoich typów i uniewinnianie mnie przez całą grę pomimo całego tego shitu. Może być w mafii, raczej nie do rozkminiania na jutro Phoebe - no chuj wie, mnie się te wczorajsze posty Phoebe podobały, może być w mafii, nie do rozkminiania na jutro raczej Marcin Łukański - do rozkminienia jutro, też tnie w huja jak Phoebe i Smufi, też uciekał spod topora kilka razy, trzeba obczaić głosowania i rozrysować kolorki, może to zrobie po robocie Usyk - tnie w chuja całą gre, od dwóćh dni nic nie wniósł do rozgrywki. To jest na ten moment mój główny typ na mafie, pewnie jutro będziecie nad nim rozkminiać Bambi - tutaj też koniec taryfy ulgowej jutro, zróbcie igrzyska Usyk vs Bambi i huj, niech się żrą kto da więcej mięsa Heurystyka Dostępności - bardzo nie podoba mi się, jak zmieniła stosunek do mnie po wczoraj, przed samym linczem i po uważała mnie za niewinnego, dziś beton i nawet nie zamierza dyskutować(tzw choroba Usykowa) TOP 3 kandydat do linczowania jutro. Sytuacja jest fatalna, bo jutro macie meczówkę Rozkminiałbym trzy typy Usyk vs Bambi vs Heurystyka, może ten Łukański jako typ rezerwowy Ogólnie każdy miastowy powinien jutro dawać z wątroby i wypruwać sobie żyły, a i jeszcze taka prośba: PRZYGOTUJCIE TESTAMENTY Z ZAŁOŻENIEM MOJEJ NIEWINNOŚCI I WKLEJCIE JE W TEMAT PO LINCZUJedynie o Bambi nie napisałeś co o niej myślisz. Tylko "zróbcie igrzyska"
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 13:27:31 GMT 1
Heurystyka ty sobie już mną i moimi postami nie zawracaj głowy, nie ma sensu
|
|