Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 28, 2024 13:28:18 GMT 1
Tylko że obaj z tych potwierdzonych niewinnych tak samo za mafię miało Bambika, więc nie rozumiem tego tunelowania się na Gnomie, zwłaszcza jak widzę jego posting z dzisiaj. Nie rozumiem na chuj ten szantaż emocjonalny na 12 godzin przed linczem?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 13:28:20 GMT 1
Sam nie wiem co o Bambi uważam, bo clearowałem ją całą grę i od pewnego momentu nawet nie chciało mi się czytać jej postów
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 13:29:06 GMT 1
Tylko że obaj z tych potwierdzonych niewinnych tak samo za mafię miało Bambika, więc nie rozumiem tego tunelowania się na Gnomie, zwłaszcza jak widzę jego posting z dzisiaj. Nie rozumiem na chuj ten szantaż emocjonalny na 12 godzin przed linczem? Ty kurwa nie kombinuj
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 13:30:23 GMT 1
Trzeba mnie zlinczować, bo nie daj boże spadłaby dziś zamiast mnie jakaś inna niewinna osoba, to już GG bo żaden miastowy o zdrowych zmysłach mnie jutro nie oszczędzi. Mus to mus, trzeba to oczyścić wszystko
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 13:32:17 GMT 1
Jestem tzw zgniłym jajem
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 28, 2024 13:34:52 GMT 1
Liczyłem na odpowiedź Heurystyki, nie twoją
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 13:38:51 GMT 1
Mode usuń moje posty
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 28, 2024 13:40:04 GMT 1
Sam nie wiem co o Bambi uważam, bo clearowałem ją całą grę i od pewnego momentu nawet nie chciało mi się czytać jej postów Trudno się dziwić, ale polecam wczorajszy dzień, bo orałem childish bambino punktując jego manipulacje jak leci E: Gnom pasuje też do teorii mafii wieczornej z przedwczoraj, więc ja na niego głosuję i chuj, nie ma innej opcji. Jaka jest teoria mafii wieczornej?
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 13:53:58 GMT 1
Tylko że obaj z tych potwierdzonych niewinnych tak samo za mafię miało Bambika, więc nie rozumiem tego tunelowania się na Gnomie, zwłaszcza jak widzę jego posting z dzisiaj. Nie rozumiem na chuj ten szantaż emocjonalny na 12 godzin przed linczem? Ale to Gnom przewija się w głosowaniach do linczu, jego kolor powie więcej niż kolor Bambika. Bambi z resztą też jest do odstrzału, ale kolejność może być istotna.
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 28, 2024 13:54:17 GMT 1
No generalnie to wolalbym by dzisiejszy lincz dzial sie miedzy Gnomem a Usykiem, a nie Saitim bo Saiti musi zostac zamordowany bo jak nie to leci w meczowce albo w przed-meczówce ;d Przecież ten post jest bez sensu, "nie chcę żeby mój podejrzany był kandydatem do linczu, bo ma dotrwać do meczówki", no wtf
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 13:55:33 GMT 1
Sam nie wiem co o Bambi uważam, bo clearowałem ją całą grę i od pewnego momentu nawet nie chciało mi się czytać jej postów Trudno się dziwić, ale polecam wczorajszy dzień, bo orałem childish bambino punktując jego manipulacje jak leci E: Gnom pasuje też do teorii mafii wieczornej z przedwczoraj, więc ja na niego głosuję i chuj, nie ma innej opcji. Jaka jest teoria mafii wieczornej? Teoria mafii wieczornej - ktoś z dwójki z mafii musiał być mocno aktywny przed linczem. Padł wtedy Kielich, który nie był aktywny i tak naprawdę to wtedy już zamiast niego powinien paść Gnom.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 13:56:17 GMT 1
Gnom, serio nie wiedziales kim jest Saiti? xD To mnie też zaskoczyło, wczoraj już o tym pisałem Skąd Bambi która w takie rzeczy jest równie chujowa co ja rozpoznała Satiego?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 13:58:30 GMT 1
Winna Bambi to też niewinny Usyk ni? Chyba żeby tak zagrali na antagonizowanie się, w sumie jest to jakaś taktyka dla mafiozów - tunelujecie się na sobie i przynajmniej produkujecie jakiś materiał
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 28, 2024 14:03:56 GMT 1
Ale go boli ta PHoebe że się uniewinniłą jego stylem na totalnej wyjebce. Ja sie nie uniewinnilem nigdy brakiem gry manipulacie O, a tu przyznaje, że wie, że jestem niewinny, milutko E: Winna Bambi to też niewinny Usyk ni? Chyba żeby tak zagrali na antagonizowanie się, w sumie jest to jakaś taktyka dla mafiozów - tunelujecie się na sobie i przynajmniej produkujecie jakiś materiał Dobra taktyka w teorii, ale risky jak cholera, a nie widzę, żeby ta dwójka była w stanie to tak zagrać, Usyk niewinny, Bambi winna
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Rozgrywka
May 28, 2024 14:13:25 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 28, 2024 14:13:25 GMT 1
Phoebe i Usyk mafia. I tylko na nich będę głosował na te chwile. Pozdrawiam
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 14:15:41 GMT 1
Dobra spierdalam z roboty będę po 17
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 14:15:58 GMT 1
Phoebe i Usyk mafia. I tylko na nich będę głosował na te chwile. Pozdrawiam Rzuć jakimś mięsem
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 28, 2024 14:24:14 GMT 1
Idę wpierdalać rodzinny obiadek, też pewnie będę w okolicach 17, masz idealną okazję Bambik, żeby się na mnie odpalić, a ja ci nawet nie będę przeszkadzał swoją paskudną obecnością, no żyć nie umierać
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 28, 2024 14:31:24 GMT 1
Na pewno nie zagłosuję na Gnoma, ani na Łukańskiego. Takie założenie przyjmuję i go nie zmienię.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 16:16:18 GMT 1
Wklejam kluczowe ostatnie posty od niewinnych, którzy wyczaili Reginę W sumie gdzieś tam jest szansa, że się spierdolę. Po mnie dwa lincze. Więc trzeba zrobić dwójki. Najpierw jeden z dwójki Gnom - Bambi. Jak pudło to macie dwie opcje: Rutkowski - Usyk, ze wskazaniem na Usyka. Łukański - Heurystyka To zakłada, że Phoebe i Smufi są po prostu niewinni i tak to, bardzo mocno, czuję. Powiedzmy idealna ścieżka to Gnom -> Usyk/Rutek/Łukański/Heurystyka. Jakbym miał procentowo dawać: Gnom 90% Bambi 90% Usyk 20% Rutek 10% Łukański, Heurystyka 10% Więc nie zazdrościłbym Wam. Nawet teraz jak to piszę, to kminię, że Usyk to za bardzo na mściwości gra na mafiozę. To może se zamieńcie z Łukańskim albo Heurystyką. Chuj wie. Trzeba by poanalizować. No ale zostawiam to, żeby coś potomnym przekazać. Bo mafia to Gnom - Bambi. jesli gnom jest w mafii to jest pierwszym znanym mi mafiozem ktory w taki sposob prosi sie o guza Siedzicie po dziesięć godzin, później jakieś analizy, liczenie deltą, że aktywni z pierwszej i 69 strony są w mafii, a później idzie masówka w tak bardzo czystego i naturalnego Matiego. Szkoda strzępić ryja. a to jest mafijny wysryw GNOM BAMBI HEURYSTYKA SMUFI TAK MAJĄ IŚĆ WASZE LINCZE JAK MNIE ZABRAKNIE DOBRA, 3 DZIĘŃ Z RZĘDU KTO JUTRO NIE WRZUCI GŁOSU W GNOMA ROGALA TEN JEST SZMACIARZ I ZGIERYPAŁA
|
|