Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 28, 2024 18:49:13 GMT 1
Ale może będą.
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Rozgrywka
May 28, 2024 18:49:49 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 28, 2024 18:49:49 GMT 1
Heurystyka, jesteś? Ogółem mogę gadać z Tobą, dla mnie jesteś na teraz najbardziej niewinny, jak Tekstowo i jak Rutkowski, tak samo cie widzę hmm.
Mamy dwa lincze na jeden trafiony cel hmmm
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 18:51:29 GMT 1
Usyk bardziej pisze, że coś robi, niż to robi. Informuje nas, że rozpierdala innych jednym postem, zamiast rozpierdalać jednym postem. Informował nas, że robi dosiad na Gnomie, zamiast zrobić dosiad na Gnomie. Informował, że czas odjebać Bambi, zamiast próbować ją odjebać. Ja nadal oczekuje na ten lincz na mnie Smufi. Jak masz tyle wątpliwości to skończ o mmnie pierdolić a sobie ulżyj. Bo widzisz tyle nieścisłości i performatywów w mojej grze że chyba muszę być w tej mafii. Ja wiem jak ty byś chciał twardo po swojemu się do mnie odnieść. I wiem jak cię to boli że totalnie nie wiesz co ze mną zrobić. Podpowiem. Brzytwa ockhama byku, wiesz że w mafii bym tak nie grał. To nie kwestia decyzji, po prostu bym nie potrafił. Dokładnie tak byś grał w mafii, bo tak samo jak nie potrafiłeś się zdobyć na atak na Reginę, a potem jej broniłeś, tak samo robiłeś, jak byliśmy we dwóch w mafii. Błagałem cię, żebyś mnie dobił, a ty kluczyłeś. Tutaj też, zostawiłeś sprawę Gustlikowi i Satiemu, a jak kurz trochę opadł, to wziąłeś się za misję ratunkową. Ale tym razem tak bardziej w jedwabnych rękawiczkach, bo w tej edycji boisz się odpowiedzialności.Wyboldowany początek i koniec. Alfa i Omega
To co napisałeś w ostatnim poście można też odnieść do Ciebie
Ginko 4 - Erik Satie, Gnom rogal, Marcin Łukański, Smufi MatiKieliszkowski 6 - Gnom rogal, Gustlik, Heurystyka dostępności, Phoebe, Smufi, bambi Erik Satie 5 - Gnom rogal, Heurystyka dostępności, Marcin Łukański, Smufi, bambi
Trzy razy zagłosowałeś razem z miastem i chyba ani razu nie wykreowałeś linczu?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 18:52:30 GMT 1
Trzeba sprawdzić czy Rutkowski deklarował głos na Reginie
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 18:53:28 GMT 1
Bambi nikt prócz mnie nie broni, to jest mój argument na jej niewinność, ale oczywiście może w tej mafii być
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 18:54:14 GMT 1
Smufi Phoebe dziś miastowe wejście czy takie misz-masz?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 18:55:04 GMT 1
Czekam aż pojawią się Bambi i Łukański, sam nic nie zdziałam. No ja jakoś działam sam całą edycje i potrafię zlinczować swój target
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 28, 2024 18:57:33 GMT 1
GNOM jest niewinny!
W mafii jest KIELISZEK! smufi, a jakbyś tak miał podrzucić jakiś swój typ, a nie podsumowywać dotychczasową grę, to co by ci wyszło? Regina i Ginko. a i nie wiem dlaczego miałabym być jakąś świętą krową dla Ginko, nie zamieniłam z chłopem słowa Bo jesteście razem w mafii. Im bliżej linczu, tym bardziej wyglądało na to, że Regina nie padnie. Jeśli mafia broniła jej aktywnie, to oczywiście na pierwszy plan wysuwa się Satie, ale on ją wcześniej atakował, więc po co by mu to było? Łukański i Kieliszkowki zagłosowali na Satiego, ale czy mogli faktycznie liczyć na jego zlinczowanie? Jeśli w mafii jest Kieliszkowski, to o wiele lepszym celem byłby dla niego Łukański - dlaczego go nie wybrał? Ma to sens przede wszystkim wtedy, kiedy są razem w mafii. Ale tutaj dochodzi głos Reginy - po co ryzykować remisem mafiozów? Miałby sens tylko przy wierze w masówkę na Łukańskim. A więc Łukański raczej niewinny. Z postingu najbardziej do Reginy pasował mi Ginko, ale on zagłosował w bok, na Usyka. Bez sensu. Liczył, że będzie masówka na Łukańskim? Z tego samego powodu nie wiem, na ile ten głos uniewinnia Rutkowskiego - może myślał, że nie będzie miał znaczenia? Przed linczem przewijały się nicki Tekstowa i Heurystyki, ale Tekstowo chyba głównie ratował tam swoją dupę(pewnie zakładał, że razem z nim zagłosuje Mati), a głos Gnoma na Heurystykę mówi jeszcze mniej, bo u niego kandydaci do linczu zmieniali się jak w kalejdoskopie. Będąc w mafii bardziej opłacałoby mu się postawić na jednego, konkretnego kontrkandydata dla Reginy. Brak głosu raczej na korzyść Heurystyki. Ranking niewinności:Gustlik
Gnom Marcin Łukański
Bambi Rutkowski
Tekstowo Heurystyka
Erik Satie
Oleksandr Usyk Ginko Mati Kieliszkowskipoza klasyfikacją: Phoebe A nie sądzisz , że jego śmierć nam totalnie nic nie powie ?? Szcze golnie jak będzie niewinny? Jak na moje rozumowanie to dzień jutrzejszy może być dla niego być albo nie być, dla mnie bardziej mafia, jak wspominałem ale nie wiem czy na dziś Np Eryczkowi się ode chcialo grania, już odklepał, a teraz wraca i walczy i zgrywa chochojraka, nawet milszy się zrobił Do tego jakby Erick padł niewinny, to np Lukanskiego można by pressowac bardziej i nie tylko z powodu ich osobistych niesnanek, ale głosowania Ale co ma powiedzieć, po za tym, że jest w mafii? Jak dobijałem Reginę, to nagle wyskoczył na mnie z krzaków, bardzo dziwnie.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 18:58:08 GMT 1
Heurystyka, jesteś? Ogółem mogę gadać z Tobą, dla mnie jesteś na teraz najbardziej niewinny, jak Tekstowo i jak Rutkowski, tak samo cie widzę hmm. Mamy dwa lincze na jeden trafiony cel hmmm Jestem, możemy gadać jak najbardziej.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 18:58:42 GMT 1
W końcu coś zrobiłeś
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 28, 2024 18:59:10 GMT 1
Smufi Phoebe dziś miastowe wejście czy takie misz-masz? Plusów u mnie nie zebrała, głównie dopierdala się o pierdołki.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 28, 2024 19:00:27 GMT 1
Ten ostatni cytat to o Ginko przed jego linczem.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 19:00:42 GMT 1
Byłby ktoś w stanie zagłosować na Smufi?
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 19:01:09 GMT 1
GNOM jest niewinny!
W mafii jest KIELISZEK! Bo jesteście razem w mafii. Im bliżej linczu, tym bardziej wyglądało na to, że Regina nie padnie. Jeśli mafia broniła jej aktywnie, to oczywiście na pierwszy plan wysuwa się Satie, ale on ją wcześniej atakował, więc po co by mu to było? Łukański i Kieliszkowki zagłosowali na Satiego, ale czy mogli faktycznie liczyć na jego zlinczowanie? Jeśli w mafii jest Kieliszkowski, to o wiele lepszym celem byłby dla niego Łukański - dlaczego go nie wybrał? Ma to sens przede wszystkim wtedy, kiedy są razem w mafii. Ale tutaj dochodzi głos Reginy - po co ryzykować remisem mafiozów? Miałby sens tylko przy wierze w masówkę na Łukańskim. A więc Łukański raczej niewinny. Z postingu najbardziej do Reginy pasował mi Ginko, ale on zagłosował w bok, na Usyka. Bez sensu. Liczył, że będzie masówka na Łukańskim? Z tego samego powodu nie wiem, na ile ten głos uniewinnia Rutkowskiego - może myślał, że nie będzie miał znaczenia? Przed linczem przewijały się nicki Tekstowa i Heurystyki, ale Tekstowo chyba głównie ratował tam swoją dupę(pewnie zakładał, że razem z nim zagłosuje Mati), a głos Gnoma na Heurystykę mówi jeszcze mniej, bo u niego kandydaci do linczu zmieniali się jak w kalejdoskopie. Będąc w mafii bardziej opłacałoby mu się postawić na jednego, konkretnego kontrkandydata dla Reginy. Brak głosu raczej na korzyść Heurystyki. Ranking niewinności:Gustlik
Gnom Marcin Łukański
Bambi Rutkowski
Tekstowo Heurystyka
Erik Satie
Oleksandr Usyk Ginko Mati Kieliszkowskipoza klasyfikacją: Phoebe Ale co ma powiedzieć, po za tym, że jest w mafii? Jak dobijałem Reginę, to nagle wyskoczył na mnie z krzaków, bardzo dziwnie. Nie wiem po co to cytujesz, chyba że po to, żeby podsumować, że całą grę miałeś fatalne typy i czas na ich rewizję, wywrócenie kart.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 28, 2024 19:01:20 GMT 1
Znowu to samo.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 19:02:11 GMT 1
Smufi miastowo dziś.
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 28, 2024 19:03:34 GMT 1
Byłby ktoś w stanie zagłosować na Smufi? Tak Zacząłem robotę właśnie, więc moja obecność w temacie to loteria, ale tak ~15 minut przed linczem postaram się wziąć przerwę, żeby być
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 28, 2024 19:06:51 GMT 1
Gdybym był w mafii, to w moim interesie byłoby, żeby żyło jak najwięcej moich podejrzanych, a jak najmniej niewinnych.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 28, 2024 19:07:39 GMT 1
Dlaczego ja, Phoebe?
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 19:07:51 GMT 1
Heurystyka, jesteś? Ogółem mogę gadać z Tobą, dla mnie jesteś na teraz najbardziej niewinny, jak Tekstowo i jak Rutkowski, tak samo cie widzę hmm. Mamy dwa lincze na jeden trafiony cel hmmm No i gdzie jesteś z tą rozmową Sarno?
|
|