|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 17:53:33 GMT 1
Mnie jutro nie będzie bo jestem na kawalerskim, więc zlinczujcie mnie dziś
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 17:54:53 GMT 1
Ale ja zagłosowałem broniąc kogoś, kogo miałem za niewinnego. A ty sobie znalazłeś w ostatniej chwili lingwistyczny pretekst do linczu na Satiem, żeby zaraz po mordzie twardo nawoływać do zlinczowania Gnoma. Wiadomo, że mafia potrzebuje wepchnąć w kolejkę jak najwięcej niewinnych. Ja bronię moich niewinnych i linczuję podejrzanych, co ty robisz? A ja nie ufam swoim osądom, bo gdybym miał właściwe, to bym już nie żył.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 17:56:08 GMT 1
Eryk miasto. Ale przeprosiłem zanim to napisałeś. Chujowo pograłem, przyznaję. Wajchy i aktywność ostatnich minut już nie pierwszy raz robi burdel w mieście, choć wspaniałym wajchującym się wydaje, że to niszczy mafię, a nie miasto.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 17:56:38 GMT 1
No generalnie to wolalbym by dzisiejszy lincz dzial sie miedzy Gnomem a Usykiem, a nie Saitim bo Saiti musi zostac zamordowany bo jak nie to leci w meczowce albo w przed-meczówce ;d Przecież ten post jest bez sensu, "nie chcę żeby mój podejrzany był kandydatem do linczu, bo ma dotrwać do meczówki", no wtf Ja sie nie uniewinnilem nigdy brakiem gry manipulacie O, a tu przyznaje, że wie, że jestem niewinny, milutko E: Winna Bambi to też niewinny Usyk ni? Chyba żeby tak zagrali na antagonizowanie się, w sumie jest to jakaś taktyka dla mafiozów - tunelujecie się na sobie i przynajmniej produkujecie jakiś materiał Dobra taktyka w teorii, ale risky jak cholera, a nie widzę, żeby ta dwójka była w stanie to tak zagrać, Usyk niewinny, Bambi winna Uważacie że to jest mocne mięso? Oleksandr Usyk log in
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 18:07:29 GMT 1
Nawet jak mnie zlinczujecie to drugiego i tak nie znajdziecie Najlepiej będzie się po prostu poddać Nawet jak mnie zlinczujecie to drugiego i tak nie znajdziecie Najlepiej będzie się po prostu poddać Czy ty się przyznałeś do bycia mafią czy nie rozumiem twojej twórczości? Mnie zaskakuje, że nikt prócz Heurystyki nie zareagował na ten post. To raczej na plus dla niej, chociaż nie pociągnęła tematu
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 28, 2024 18:16:08 GMT 1
Pewnie, że mocne, prawda boli najbardziej
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 18:17:55 GMT 1
Nawet jak mnie zlinczujecie to drugiego i tak nie znajdziecie Najlepiej będzie się po prostu poddać Czy ty się przyznałeś do bycia mafią czy nie rozumiem twojej twórczości? Mnie zaskakuje, że nikt prócz Heurystyki nie zareagował na ten post. To raczej na plus dla niej, chociaż nie pociągnęła tematu No a co miałem ciągnąć, jak chwilę później pisałeś już zupełnie coś innego. Ale z tyłu głowy mam to cały czas.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 18:18:36 GMT 1
Gnom gra tak perfekcyjnie, że aż za dobrze. Jakbym nie miał z tyłu głowy, że mafia umie ruchać ludzi i jest w tym najlepsza, bo to jej cel gry, to bym mu nawet uwierzył.
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 28, 2024 18:21:23 GMT 1
Gnom gra tak perfekcyjnie, że aż za dobrze. Jakbym nie miał z tyłu głowy, że mafia umie ruchać ludzi i jest w tym najlepsza, bo to jej cel gry, to bym mu nawet uwierzył. Wiesz kim jest Gnom? Dalej by ciągnął tę ustawkę "głosujcie na mnie"?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 18:24:56 GMT 1
Trzech niewinnych z rzędu zlinczowałem
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 18:25:09 GMT 1
To niezła perfekcyjna gierka
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 28, 2024 18:30:24 GMT 1
Gnom gra tak perfekcyjnie, że aż za dobrze. Jakbym nie miał z tyłu głowy, że mafia umie ruchać ludzi i jest w tym najlepsza, bo to jej cel gry, to bym mu nawet uwierzył. Wiesz kim jest Gnom? Dalej by ciągnął tę ustawkę "głosujcie na mnie"? Nie wiem i nawet się nad tym nie zastanawiałem. A ty wiesz?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 18:35:38 GMT 1
Usyk jak jest w mieście to odpierdala taką żenada że szok, przecież on zostanie jutro zlinczowany
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 28, 2024 18:37:16 GMT 1
via mobile
Post by Phoebe on May 28, 2024 18:37:16 GMT 1
Mam jakiś tam pomysł, kto by to mógł być, ale jestem chujowy w tożsamości i nie mam ogrania tutaj, więc raczej niecelny
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 18:41:54 GMT 1
Smufi Ty w tej mafii będziesz co nie?
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 28, 2024 18:45:45 GMT 1
Gdybym był, to już bym nie żył.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 18:47:29 GMT 1
Wywołany do tablicy się pojawiasz, a tak przez godzine cisza Gdyby Ci zależało tym żebym przeżył dalej, to byś szukał kontrkandydata i mafii, a tego nie robisz Tobie jest obojętne czy dzisiaj zlecę czy nie
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 28, 2024 18:48:14 GMT 1
Czekam aż pojawią się Bambi i Łukański, sam nic nie zdziałam.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 28, 2024 18:48:39 GMT 1
A skoro wiesz że jestem miastowy, to powinieneś robić rzeczy żebym żył dalej
Erik Satie 5 - Gnom rogal, Heurystyka dostępności, Marcin Łukański, Smufi, bambi
Tutaj musi siedzieć jakaś mafia, Heurystyka ma mocniejszy dzień od Ciebie, Łukańskiego uniewinniasz i go nie ma, Bambi też nie ma
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Rozgrywka
May 28, 2024 18:49:03 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 28, 2024 18:49:03 GMT 1
Usyk - czy mafia na plejsie czy sobie leci w chuja życiem? Nie umiem ocenić. Zignorował mnie wczoraj, dzisiaj zero znaku życia. No ale brzmi jak dobry plejs
|
|