Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Rozgrywka
May 29, 2024 17:20:05 GMT 1
via mobile
Post by Smufi on May 29, 2024 17:20:05 GMT 1
Głosujcie jutro między Phoebe i Usykiem. W ogóle ten udawany post, że niby Smufi się spodziewał, że padnie w mordzie, komedia Powinienem zwalić konia, jeśli to prawda.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 17:24:45 GMT 1
Smufi mi się nie chce nawet tłumaczyć swojej niewinności. Uważasz, że moja frustracja na Gnoma i lincz na Satiem była udawana?
Że potem zniknąłęm bo tak było łatwiej?
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 29, 2024 17:26:03 GMT 1
Dobra Phoebe z tobą mogę pracować. To kogo masz za mafię?
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Rozgrywka
May 29, 2024 17:26:46 GMT 1
via mobile
Post by Smufi on May 29, 2024 17:26:46 GMT 1
Smufi mi się nie chce nawet tłumaczyć swojej niewinności. Uważasz, że moja frustracja na Gnoma i lincz na Satiem była udawana? Że potem zniknąłęm bo tak było łatwiej? Nie siedzę w innych głowach.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 17:29:28 GMT 1
Jestem mordeczki, zaraz zaczynamy akcję. Miałem ciężki dzień w pracy, jestem wkurwiony i chętnie bym zajebał jakąś mafię kurwa ten
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 29, 2024 17:29:30 GMT 1
Zakładając, że faktycznie mord na Bambi poszedł ze względu na jej głosowanie, wynika z tego, że mafia musiała być aktywna i rozumieć co się dzieje w temacie. A to, odrzucając plejsy, stawia w złym świetle Smufiego i Phoebe. Głosowanie na Phoebe zdaje się przy tym bardziej naturalne. A w sumie to czemu? I jakie plejsy masz na myśli? Ostatni post przed zamknięciem tematu to moje zwrócenie uwagi na głosowanie Bambika, do tego mieli godzinę między linczem, a mordem na decyzję plus mają Reginę, która mogła śledzić temat?
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 17:30:06 GMT 1
Usyk co sądzisz o Phoebe?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 17:30:24 GMT 1
Dobra Phoebe z tobą mogę pracować. To kogo masz za mafię? Uważam, że to jest edycja z bardzo dziwnie grającymi mafiozami, ale najmniej dziwnie będzie jak mafiozami będzie Heurystyka lub Łukański. Najbardziej tacy szablonowi w swojej grze byli. Ciebie miałem za niewinnego od początku i jakoś nie wiem mam wrażenie że poczuje się jak totalny frajer jak na ciebie zagłosuje i będziesz niewinny a Smufi no to nie wiem do końca co o nim sądzić, jeśli dobrze czytam tożśamość to gra poniżej swojego miejskiego poziomu (choć zdarzyła mu się bardziej mafijne gierki w mieście) i powyżej swojego mafijnego poziomu. No ale to pod warunkiem że dobrze czytam tożsamość. Jak źle czytam tożsamość to miał po prostu momenty, w których wydawał mi się autentyczny. U ciebie widzę to samo. U Heurystyki i Łukańskiego mniej. Łukańskiego trzyma w grze na moje to głosowanie z d1.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 17:30:56 GMT 1
Smufi mi się nie chce nawet tłumaczyć swojej niewinności. Uważasz, że moja frustracja na Gnoma i lincz na Satiem była udawana? Że potem zniknąłęm bo tak było łatwiej? Nie siedzę w innych głowach. To se przeczytaj moje posty. Albo chociaż połowę.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 17:30:56 GMT 1
Zakładając, że faktycznie mord na Bambi poszedł ze względu na jej głosowanie, wynika z tego, że mafia musiała być aktywna i rozumieć co się dzieje w temacie. A to, odrzucając plejsy, stawia w złym świetle Smufiego i Phoebe. Głosowanie na Phoebe zdaje się przy tym bardziej naturalne. A w sumie to czemu? I jakie plejsy masz na myśli? Ostatni post przed zamknięciem tematu to moje zwrócenie uwagi na głosowanie Bambika, do tego mieli godzinę między linczem, a mordem na decyzję plus mają Reginę, która mogła śledzić temat? W sumie fakt, zapomniałem o Reginie.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 17:33:06 GMT 1
Dla mnie Heurystyka jest wystrzelona jakaś.
Smufi weź zrób coś proszę, żebym doszedł do 90% pewności, że jesteś niewinny.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 17:36:38 GMT 1
Dużo mniej, niż Usyka i Phoebe. Przejrzałem teraz głosowania i na ile realne jest to, by ta dwójka razem stanowiła mafia patrząc na drugi lincz? Ginko niewinny - cztery głosy, Eryk niewinny - cztery głosy, Gnom niewinny - dwa głosy. Mati niewinny - jeden głos. No i jeden głos na mnie. Mafia ma pełną dowolność głosowania, są absolutnie niezagrożeni, łatwo się pod kogoś doczepić. Głosowanie dwóch mafiozów w tamtym momencie w Bambi to możliwość zrobienia sobie zupełnie niepotrzebnego smrodu. Dobry ten post
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 17:37:27 GMT 1
Usyk, czyli dobrze rozumiem, że ten post ci się podoba? Dlaczego mafia zabiła Bambi, którą wskazywał sam umierający Gnom. Co jest? Na 90% dlatego, że Bambi się uniewinniła w linczu głosując mnie, zamiast na Gnoma (żeby przeżyć). Czemu cię wczoraj nie było? I kiedy wysyłałeś głos na Gnoma?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 17:38:38 GMT 1
Nie zastanawiałem się nad tym postem czy mi się ten post podoba. Zwykły post informacyjno pytający, czemu miałby mi się podobać lub nie podobać?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 17:43:13 GMT 1
A poza tym Eryk nic o tobie nie wspominał: W sumie gdzieś tam jest szansa, że się spierdolę. Po mnie dwa lincze. Więc trzeba zrobić dwójki. Najpierw jeden z dwójki Gnom - Bambi. Jak pudło to macie dwie opcje: Rutkowski - Usyk, ze wskazaniem na Usyka. Łukański - Heurystyka To zakłada, że Phoebe i Smufi są po prostu niewinni i tak to, bardzo mocno, czuję. Powiedzmy idealna ścieżka to Gnom -> Usyk/Rutek/Łukański/Heurystyka. Jakbym miał procentowo dawać: Gnom 90% Bambi 90% Usyk 20% Rutek 10% Łukański, Heurystyka 10% Więc nie zazdrościłbym Wam. Nawet teraz jak to piszę, to kminię, że Usyk to za bardzo na mściwości gra na mafiozę. To może se zamieńcie z Łukańskim albo Heurystyką. Chuj wie. Trzeba by poanalizować. No ale zostawiam to, żeby coś potomnym przekazać. Bo mafia to Gnom - Bambi. Dobra Phoebe i Smufi pokażmy jajca i po prostu uznajmy, że wy jesteście niewinni a wy zróbcie skok wiary ze mną. Jestem niewinny. Jaka jest szansa, że Satie uniewinnił 2 osoby (czyli was) i akurat trafił dwie mafie. Dla mnie mała. Zwłaszcza, że tak po prostu z uczuć wydajecie mi się niewinni większość gry.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 17:44:07 GMT 1
Jaki ja miałbym profit z ratowania Satiego. Czy tam mogłem udawać? No nie, dla mnie po prostu zajebaliście gościa, który byłem pewny, że jest niewinny, a byłem podpity to się wkurwiłem.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 17:44:27 GMT 1
Nie zastanawiałem się nad tym postem czy mi się ten post podoba. Zwykły post informacyjno pytający, czemu miałby mi się podobać lub nie podobać? A gdzie twoja wspaniała zasada, że miastowy chuja ogarnia co się dzieje, a mafia wie i ma na to wytłumaczenie? I jeszcze to "90%" bez refleksji na co poszło pozostałe 10
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 17:44:48 GMT 1
Przecież ani Heurystyka ani Łukański zupełnie nie dojeżdżają w tej meczówce. Jak ja wchodzę w depresji po 2 dniach nieobecności i pisze se co chce.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 17:45:59 GMT 1
Nie zastanawiałem się nad tym postem czy mi się ten post podoba. Zwykły post informacyjno pytający, czemu miałby mi się podobać lub nie podobać? A gdzie twoja wspaniała zasada, że miastowy chuja ogarnia co się dzieje, a mafia wie i ma na to wytłumaczenie? I jeszcze to "90%" bez refleksji na co poszło pozostałe 10 Nie wyznaję takiej zasady. Pytaj Phoebe dlaczego 90% i na co poszło 10 a nie mnie. Ja to uznałem za skrót myślowy.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 17:46:25 GMT 1
Przecież ani Heurystyka ani Łukański zupełnie nie dojeżdżają w tej meczówce. Jak ja wchodzę w depresji po 2 dniach nieobecności i pisze se co chce. Spokojnie, właśnie zaczynam cię dojeżdżać
|
|