|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 17:48:15 GMT 1
Usyk a kiedy wysłałeś głos na Bambi?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 17:48:49 GMT 1
To dawaj, lecisz.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 17:49:09 GMT 1
Nie słałem głosu na Bambi, bo padła w mordzie.
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 29, 2024 17:49:20 GMT 1
Idę do sklepu, będę tak do pół godziny
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 17:52:36 GMT 1
Nie słałem głosu na Bambi, bo padła w mordzie. Ok, czyli głowę masz sprawną, granie downa nie pomoże. To teraz drugie pytanie, kiedy słałeś głos na Gnoma?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 17:53:53 GMT 1
Jestem w stanie przystać na warunek że jak Usyk niewinny albo Phoebe niewinna, to drugie niewinne Jestem niewinny. Posłałem na Gnoma nie wiem, o której, ale to bez znaczenia bo i tak nie spojrzałem do tematu.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 17:55:45 GMT 1
Heurystyka co myślisz o Łukańskim?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 17:56:43 GMT 1
Jeśli dziś Usyka nie będzie a jutro zacznie dawać z wątroby to do wypierdolenia, bo dzisiejsza nieobecność to plejs Ha ha. Na pewno bym się dał wyjebać za afka w meczówce. Moja nieobecność to przypadek zdarzyłą by się czy bym był w mafii czy nie.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 17:58:30 GMT 1
Jeśli dziś Usyka nie będzie a jutro zacznie dawać z wątroby to do wypierdolenia, bo dzisiejsza nieobecność to plejs Ha ha. Na pewno bym się dał wyjebać za afka w meczówce. Moja nieobecność to przypadek zdarzyłą by się czy bym był w mafii czy nie. Wiesz że za jedną nieobecność jest ostrzeżenie a nie wyjebanie
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 17:58:53 GMT 1
Heurystyka co myślisz o Łukańskim? Jeśli jest w mafii to tylko ze Smufi
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 17:59:03 GMT 1
No nieobecność miałem wczoraj. To było ostrzeżenie, dziś byłoby wyjebanie.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 17:59:19 GMT 1
Heurystyka co myślisz o Łukańskim? Jeśli jest w mafii to tylko ze Smufi Dlaczego tylko ze Smufi?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 18:00:24 GMT 1
10 minut przed linczem piszesz o Łukańskim w norze cały dzień wczoraj i dziś grasz jednak tak żeby nie padł.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 18:01:01 GMT 1
10 minut przed linczem piszesz o Łukańskim w norze cały dzień wczoraj i dziś grasz jednak tak żeby nie padł. Dlaczego tak uważasz?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 29, 2024 18:02:34 GMT 1
Albo we mnie albo w Bambi, żadna Phoebe +1 13 minut przed linczem.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 18:02:40 GMT 1
Jeśli jest w mafii to tylko ze Smufi Dlaczego tylko ze Smufi? Bo ten post Przejrzałem teraz głosowania i na ile realne jest to, by ta dwójka razem stanowiła mafia patrząc na drugi lincz? Ginko niewinny - cztery głosy, Eryk niewinny - cztery głosy, Gnom niewinny - dwa głosy. Mati niewinny - jeden głos. No i jeden głos na mnie. Mafia ma pełną dowolność głosowania, są absolutnie niezagrożeni, łatwo się pod kogoś doczepić. Głosowanie dwóch mafiozów w tamtym momencie w Bambi to możliwość zrobienia sobie zupełnie niepotrzebnego smrodu. Dobry ten post Jakby Łukański był w mafii z którymś z Phoebe lub Tobą, to to zagranie nie ma strategicznie mafijnie żadnego sensu, wpycha siebie na świecznik na własne życzenie.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 18:03:29 GMT 1
Zjebane cytowania, tu dobre Dużo mniej, niż Usyka i Phoebe. Przejrzałem teraz głosowania i na ile realne jest to, by ta dwójka razem stanowiła mafia patrząc na drugi lincz? Ginko niewinny - cztery głosy, Eryk niewinny - cztery głosy, Gnom niewinny - dwa głosy. Mati niewinny - jeden głos. No i jeden głos na mnie. Mafia ma pełną dowolność głosowania, są absolutnie niezagrożeni, łatwo się pod kogoś doczepić. Głosowanie dwóch mafiozów w tamtym momencie w Bambi to możliwość zrobienia sobie zupełnie niepotrzebnego smrodu.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 18:07:24 GMT 1
Bo ten post Jakby Łukański był w mafii z którymś z Phoebe lub Tobą, to to zagranie nie ma strategicznie mafijnie żadnego sensu, wpycha siebie na świecznik na własne życzenie. Idąc dalej tym tropem dochodzimy do ciekawych wniosków, a mianowicie (uwaga, logika boolowska) jeżeli nie Łukański i nie Usyk i Phoebe, to na pewno tak Smufi
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 29, 2024 18:09:36 GMT 1
Czyżby w mafii Usyk i Smufi?
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Rozgrywka
May 29, 2024 18:10:07 GMT 1
via mobile
Post by Phoebe on May 29, 2024 18:10:07 GMT 1
Bo ten post Jakby Łukański był w mafii z którymś z Phoebe lub Tobą, to to zagranie nie ma strategicznie mafijnie żadnego sensu, wpycha siebie na świecznik na własne życzenie. Idąc dalej tym tropem dochodzimy do ciekawych wniosków, a mianowicie (uwaga, logika boolowska) jeżeli nie Łukański i nie Usyk i Phoebe, to na pewno tak Smufi xDD
|
|