Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 24, 2024 16:06:10 GMT 1
Powinienem wypić Smufi z spirulini, szpinaku, mango, banana i kiwi, aby zrozumieć wygłoszenie tej deklaracji o godzinie 16:30? Celna uwaga. A co w niej celnego? Gość wchodzi z pianą na ustach, bo stwierdziłem fakt, nawet odniósł się do mojego pierwszego postu, taki był tym zbulwersowany.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 16:06:15 GMT 1
Serio? Przecież ten Smufi to ma siłę przebicia pisklaka, ja przyjebkę oceniłem jako nad wyraz.
Taka fałszywa troska o stan gry, bo Smufi se napisał dzisiaj Regina, no to chuj, więcej nie wyciągniemy.
Usyk Ty grasz jakbyś upośledzony był.
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 16:12:13 GMT 1
Dyskusja o mafii na pierwszej stronie bardzo ciekawa, tym bardziej że zainteresowani ja podważają a nie próbują wiedząc o swojej niewinności, troszkę zaatakować innych z tej strony.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 16:12:24 GMT 1
Dyskusja o mafii na pierwszej stronie bardzo ciekawa, tym bardziej że zainteresowani ja podważają a nie próbują wiedząc o swojej niewinności, troszkę zaatakować innych z tej strony.
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 16:13:31 GMT 1
Satie. Dlaczego starasz się od początku zgrywać samca-alfa? Pyskówka z wchodzącym bezkompromisowo w grę Rutkiem. Domyślam się, że chciałeś dobrze wypaść, chciałeś pokazać reszcie "Słuchać chuje, to ja tu rządzę.". Tylko co z tym zrobiłeś? Bo samo dowalanie się do słabego wejścia Jones i podczepki pod opinie Gustliko to trochę słabo, jak na takiego egocentrycznego bufona.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 16:16:45 GMT 1
smufi, a jakbyś tak miał podrzucić jakiś swój typ, a nie podsumowywać dotychczasową grę, to co by ci wyszło?
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 16:17:30 GMT 1
A tak czysto wajbowo to mafijnie wyglądają mi posty kieliszkowskiego z poprzedniej strony. Jestem w stanie sobie wyobrazić że coś takiego smaży mafiozo.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 16:18:18 GMT 1
Satie. Dlaczego starasz się od początku zgrywać samca-alfa? Pyskówka z wchodzącym bezkompromisowo w grę Rutkiem. Domyślam się, że chciałeś dobrze wypaść, chciałeś pokazać reszcie "Słuchać chuje, to ja tu rządzę.". Tylko co z tym zrobiłeś? Bo samo dowalanie się do słabego wejścia Jones i podczepki pod opinie Gustliko to trochę słabo, jak na takiego egocentrycznego bufona. dysonans mam przy tym taki byłeś przyjemny, jak pioseneczki wrzucałeś, a tu wyjście z kreacji z bombami rozumiem że chciałeś to zrobić na własnych warunkach, ale dlaczego w tym momencie i w taki sposób?
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 24, 2024 16:19:24 GMT 1
smufi, a jakbyś tak miał podrzucić jakiś swój typ, a nie podsumowywać dotychczasową grę, to co by ci wyszło? Regina i Ginko.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 16:20:22 GMT 1
Powinienem wypić Smufi z spirulini, szpinaku, mango, banana i kiwi, aby zrozumieć wygłoszenie tej deklaracji o godzinie 16:30? Celna uwaga. Olek ty w tej edycji chyba jednak sekundanta zgrywasz, nie mistrza świata
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 16:20:56 GMT 1
(znowu zostałem na mafijnym wybrany na adwokata)
Regino, a ile można bawić się kreacją? Lincz coraz bliżej. Znowu strzelasz ślepakami, zupełnie odwrotnie, niż Johnny Silverhand.
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 16:20:57 GMT 1
Jak Gymnopedies E. Satiego Zmienia się Gustlik w Twoich oczach Powiedz mi Usyk coś miłego Nie pędź tak Kielich, daj odpocząć
Mafia, mafia jest nowelą Której nigdy nie masz dosyć Wczoraj głosy na Reginie Dzisiaj walmy w dostępności
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 16:21:52 GMT 1
smufi, a jakbyś tak miał podrzucić jakiś swój typ, a nie podsumowywać dotychczasową grę, to co by ci wyszło? Regina i Ginko. a ten ginko to za co? bo rozumiem że ja za to że inni mnie jebią, tak?
|
|
Ginko
Edycja#47
Limit Postów: 80
|
Post by Ginko on May 24, 2024 16:22:44 GMT 1
A co w niej celnego? Gość wchodzi z pianą na ustach, bo stwierdziłem fakt, nawet odniósł się do mojego pierwszego postu, taki był tym zbulwersowany. Nie jestem wcale nie Ciebie zdenerwowany Smufi. Pomyślałem, że przywołanie twojego pierwszego postu może zwiększyć szanse na to, że mi odpowiesz. Zwykły small talk Po prostu chciałem wiedzieć na jakich przesłankach Regina jest według Ciebie w mafii, czy jest to może bardziej stwierdzenie faktu w jaką stronę płynnie nurt miasta? Myślałem, że obserwujesz rozgrywkę i masz jakieś dobre argumenty, oprócz tych podanych przez Gustlika
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 16:22:47 GMT 1
Satie. Dlaczego starasz się od początku zgrywać samca-alfa? Pyskówka z wchodzącym bezkompromisowo w grę Rutkiem. Domyślam się, że chciałeś dobrze wypaść, chciałeś pokazać reszcie "Słuchać chuje, to ja tu rządzę.". Tylko co z tym zrobiłeś? Bo samo dowalanie się do słabego wejścia Jones i podczepki pod opinie Gustliko to trochę słabo, jak na takiego egocentrycznego bufona. dysonans mam przy tym taki byłeś przyjemny, jak pioseneczki wrzucałeś, a tu wyjście z kreacji z bombami rozumiem że chciałeś to zrobić na własnych warunkach, ale dlaczego w tym momencie i w taki sposób? Cause it's the heat of the moment Heat of the moment Heat of the moment shone in your eyes
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 16:22:49 GMT 1
(znowu zostałem na mafijnym wybrany na adwokata) Regino, a ile można bawić się kreacją? Lincz coraz bliżej. Znowu strzelasz ślepakami, zupełnie odwrotnie, niż Johnny Silverhand. ja nie jestem od strzelania, ja jestem od wyznaczania roboty innym a ty kolejny raz, z tego co pamiętam, bawisz się w adwokata diabła, dlaczego nie pozwalasz ludziom się uzewnętrznić?
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 16:24:58 GMT 1
smufi, a jakbyś tak miał podrzucić jakiś swój typ, a nie podsumowywać dotychczasową grę, to co by ci wyszło? Regina i Ginko. A dodanie do Reginy Ginko oczywiście absurdalne. Z dupy forsowanie Reginy, na co poniekąd słusznie zwrócił uwagę Ginko, więc wskakuje na listę wrogów. Takie krótkowzroczne mszczenie się, bo ktoś ośmielił się podważyć teorie o mafijności Reginy.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 24, 2024 16:25:03 GMT 1
a ten ginko to za co? bo rozumiem że ja za to że inni mnie jebią, tak? Ty za obsranie w swojej sprawie, Ginko za obsranie w twojej sprawie.
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 16:27:03 GMT 1
(znowu zostałem na mafijnym wybrany na adwokata) Regino, a ile można bawić się kreacją? Lincz coraz bliżej. Znowu strzelasz ślepakami, zupełnie odwrotnie, niż Johnny Silverhand. ja nie jestem od strzelania, ja jestem od wyznaczania roboty innym a ty kolejny raz, z tego co pamiętam, bawisz się w adwokata diabła, dlaczego nie pozwalasz ludziom się uzewnętrznić? Przecież już dwa razy odpisywałem na Twoje pytanie, drugi raz nawet przed tym, gdy zdążyłeś je zadać. Rany, jak ktoś przypierdala się do kogoś w sposób absurdalny (według mnie rzecz jasna), to o tym wspominam, bo jeszcze później ucieknie w natłoku spamu.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 24, 2024 16:27:53 GMT 1
A co w niej celnego? Gość wchodzi z pianą na ustach, bo stwierdziłem fakt, nawet odniósł się do mojego pierwszego postu, taki był tym zbulwersowany. Nie jestem wcale nie Ciebie zdenerwowany Smufi. Pomyślałem, że przywołanie twojego pierwszego postu może zwiększyć szanse na to, że mi odpowiesz. Zwykły small talk Po prostu chciałem wiedzieć na jakich przesłankach Regina jest według Ciebie w mafii, czy jest to może bardziej stwierdzenie faktu w jaką stronę płynnie nurt miasta? Myślałem, że obserwujesz rozgrywkę i masz jakieś dobre argumenty, oprócz tych podanych przez Gustlika Mnie to wyglądało, jakbyś wyskoczył jak poparzony, bo zaatakowałem twoją świętą krowę. Nie obserwowałem rozgrywki, przeczytałem ją po fakcie. Słabo się wczoraj Regina tłumaczyła, "guilty feet have got no rhythm".
|
|