|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 14:01:51 GMT 1
To tak jak cała reszta uczestników, w czym problem? No niekoniecznie, jest różnica między toczeniem rozważań na tematy, które równie dobre można by zastąpić dyskusją o pogodzie, a atakami w graczy i analizą tego co jest w temacie Taki Gustlik, jakkolwiek by mnie nie wkurwił, ma przynajmniej odwagę przypuścić atak Gadanie o tym czy pierwsza strona zapełniła się w godzinę, czy dwie, i ilu mafiozów się na niej wpisało, można przenieść do tematu "bukmacherka", obok cmentarza, dlatego nie podoba mi się jak ktoś się specjalnie na takich rzeczach skupia w grze Szczególnie bez materiału i kontekstu Atak na graczy to nie jedyny sposób gry, choć jak pisałem wcześniej, istnieje niestety taki archetyp idealnego miastowego, którego zbieram pokłosie. A to na ile moje teorie są prawdopodobne, to twój osąd o bukmacherce jest tak samo celny jak mój, który przykłada do tego dużą wagę. Handluj z tym.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 14:03:33 GMT 1
jesteś za mądry, żebym to zrozumiał
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 14:09:28 GMT 1
No nie wiem, czy to jest czepianie się słówek. W środku pierwszego dnia, gdy do linczu jeszcze długo, napisałeś, że decyzje już podjąłeś. Odważnie i szybko. Napisałem, że gdyby to zależało ode mnie, poleciałby Gnom. To była decyzja, ale nigdzie nie napisałem, że ostateczna. To była decyzja na ten moment na bazie aktualnej wiedzy, żeby coś bardziej konkretnego zaproponować z mojej strony. To ty teraz czepiasz się na siłę, nie rozumiem za bardzo po co. Potem to przeanalizuję, czy przypadkiem nie ma w tym mafijnej podczepki. A JAK WYGLĄDA TO TERAZ KIEDY ZAKTUALIZOWAŁEM TWOJĄ WIEDZE PANIE TRUDNE SŁÓWKA?? MASZ COŚ W ZANADRZU, NIE ZMIENIA CI OBRAZU GNOMA CZY ZOSTAŁEŚ Z NICZYM?
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 14:27:39 GMT 1
Napisałem, że gdyby to zależało ode mnie, poleciałby Gnom. To była decyzja, ale nigdzie nie napisałem, że ostateczna. To była decyzja na ten moment na bazie aktualnej wiedzy, żeby coś bardziej konkretnego zaproponować z mojej strony. To ty teraz czepiasz się na siłę, nie rozumiem za bardzo po co. Potem to przeanalizuję, czy przypadkiem nie ma w tym mafijnej podczepki. A JAK WYGLĄDA TO TERAZ KIEDY ZAKTUALIZOWAŁEM TWOJĄ WIEDZE PANIE TRUDNE SŁÓWKA?? MASZ COŚ W ZANADRZU, NIE ZMIENIA CI OBRAZU GNOMA CZY ZOSTAŁEŚ Z NICZYM? Jesteś na tyle bystry, że poradzisz sobie z oceną, czy zostałem z niczym czy nie.
|
|
|
Post by matikieliszkowski on May 24, 2024 15:28:10 GMT 1
ja jestem prosty chlop, rzucam, podnosze, chodze, a ty wymyslasz jakies teorie co brzmia jak krosfit, czyli bezsensownie hahaha Te teorie w długiej perspektywie dają miastu zwycięstwo. Ale rozumiem, że mogą brzmieć protekcjonalnie, a przez to nieprzyjemnie. Mogą uruchamiać się mechanizmy obronne. czyli masz tera listę nicków ktore napisaly na pierwszej stronie i po kolei bedziesz je wykreślał, az znajdziesz tam jakiegoś mafioze, który przy padkiem potwierdzi twój strzał ? dobre sobie .
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 24, 2024 15:29:18 GMT 1
No to dzisiaj Regina.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 15:37:12 GMT 1
Te teorie w długiej perspektywie dają miastu zwycięstwo. Ale rozumiem, że mogą brzmieć protekcjonalnie, a przez to nieprzyjemnie. Mogą uruchamiać się mechanizmy obronne. czyli masz tera listę nicków ktore napisaly na pierwszej stronie i po kolei bedziesz je wykreślał, az znajdziesz tam jakiegoś mafioze, który przy padkiem potwierdzi twój strzał ? dobre sobie . Nie, skąd ten pomysł? Kurcze, być w połowie pierwszego dnia i oczekiwać, że w mojej grze już nic nie zaskoczy, że mam już kolejkę? Nie, nie mam kolejki, nie zamierzam siadać na laurach, a jedyne, co cię mierzi, to że nie jestem zbyt pewny siebie, gówno wiedząc?
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 15:41:35 GMT 1
No nie wiem, czy to jest czepianie się słówek. W środku pierwszego dnia, gdy do linczu jeszcze długo, napisałeś, że decyzje już podjąłeś. Odważnie i szybko. Napisałem, że gdyby to zależało ode mnie, poleciałby Gnom. To była decyzja, ale nigdzie nie napisałem, że ostateczna. To była decyzja na ten moment na bazie aktualnej wiedzy, żeby coś bardziej konkretnego zaproponować z mojej strony. Pan powinien rozważyć karierę w polityce. A co z tym Erykiem wg. Ciebie?
|
|
|
Post by matikieliszkowski on May 24, 2024 15:46:08 GMT 1
czyli masz tera listę nicków ktore napisaly na pierwszej stronie i po kolei bedziesz je wykreślał, az znajdziesz tam jakiegoś mafioze, który przy padkiem potwierdzi twój strzał ? dobre sobie . Nie, skąd ten pomysł? Kurcze, być w połowie pierwszego dnia i oczekiwać, że w mojej grze już nic nie zaskoczy, że mam już kolejkę? Nie, nie mam kolejki, nie zamierzam siadać na laurach, a jedyne, co cię mierzi, to że nie jestem zbyt pewny siebie, gówno wiedząc? ja chyba na prawde nie rozumiem, ale piszesz, ze tworzenie teorii, które są zupełnymi strzałami (mowie o tej, ze mafia sie wpisala napewno, bo wolny start i te de i te pe) mają sens i pomogą nam dalej wygrac, a teraz jednak wychodzi na to, że sie z tego wycofujesz zupełnie, to ja nie wiem już zupełnie, jak to bylo z tą mafią na pierwszej stronie
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 15:49:54 GMT 1
Regina Jones was innocent Regina Jones was innocent Regina Jones was innocent Regina Jones was innocent Satie is a moron Gustlik is a douche Heure Nazi-Hero All he wants is money
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 15:50:43 GMT 1
Napisałem, że gdyby to zależało ode mnie, poleciałby Gnom. To była decyzja, ale nigdzie nie napisałem, że ostateczna. To była decyzja na ten moment na bazie aktualnej wiedzy, żeby coś bardziej konkretnego zaproponować z mojej strony. Pan powinien rozważyć karierę w polityce. A co z tym Erykiem wg. Ciebie? Na ten moment wygląda mi miastowo. Niemniej ten tryhard z nocy, jego i Gustlika nie podobał mi się. Bardziej nie podobał mi się jednak Gustlik i jeśli miałbym wskazywać, który z nich bardziej się uniewinnił, to właśnie Eryk.
|
|
Ginko
Edycja#47
Limit Postów: 80
|
Post by Ginko on May 24, 2024 15:52:01 GMT 1
Powinienem wypić Smufi z spirulini, szpinaku, mango, banana i kiwi, aby zrozumieć wygłoszenie tej deklaracji o godzinie 16:30?
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 15:52:39 GMT 1
Rutek is a friend of mine. Rutek is my friend. Rutek is a friend of mine. I have a friend in Rutek. Rutek is a friend of mine. Rutek is my friend. Rutek is a friend of mine.
He taught me how to play, my game as it should be. He taught me how to turn my cheek when Satie laugh at me. I've had friends before, and I can tell you that, He's one who will never leave you flat.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 15:54:01 GMT 1
Nie, skąd ten pomysł? Kurcze, być w połowie pierwszego dnia i oczekiwać, że w mojej grze już nic nie zaskoczy, że mam już kolejkę? Nie, nie mam kolejki, nie zamierzam siadać na laurach, a jedyne, co cię mierzi, to że nie jestem zbyt pewny siebie, gówno wiedząc? ja chyba na prawde nie rozumiem, ale piszesz, ze tworzenie teorii, które są zupełnymi strzałami (mowie o tej, ze mafia sie wpisala napewno, bo wolny start i te de i te pe) mają sens i pomogą nam dalej wygrac, a teraz jednak wychodzi na to, że sie z tego wycofujesz zupełnie, to ja nie wiem już zupełnie, jak to bylo z tą mafią na pierwszej stronie To chyba się nie rozumiemy. Ale to dobrze, bo wydaje mi się, że takie interakcje są chyba miastowe. W każdym razie zarzuciłeś mi wymyślanie teorii ogólnie i odnośnie ich pisałem, że uważam grę analityczną za skuteczniejszą i wygrywającą niż "czucie i wiara", a kreacją daję temu wyraz. Natomiast konkretna wizja o ważności pierwszej strony już teorią nie jest, lecz intuicją. Ten jeden fakt nam gry oczywiście nie wygra, choć daje poszlaki i mój wstępny świecznik.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 24, 2024 15:55:43 GMT 1
Powinienem wypić Smufi z spirulini, szpinaku, mango, banana i kiwi, aby zrozumieć wygłoszenie tej deklaracji o godzinie 16:30? Wystarczy poczytać temat.
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 24, 2024 15:59:29 GMT 1
Niektóre dziwne rzeczy należy zachować dla siebie i skrupulatnie śledzić, aby stać się echem głosu, któremu ufasz
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 24, 2024 16:00:20 GMT 1
Powinienem wypić Smufi z spirulini, szpinaku, mango, banana i kiwi, aby zrozumieć wygłoszenie tej deklaracji o godzinie 16:30? Wystarczy poczytać temat. Nie piłem dzisiaj Smufi, musisz mnie naprowadzić
|
|
|
Post by matikieliszkowski on May 24, 2024 16:01:29 GMT 1
a co powiecie o bambi, chyba dziwne posty, prawda czy nie prawda
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 16:03:51 GMT 1
Powinienem wypić Smufi z spirulini, szpinaku, mango, banana i kiwi, aby zrozumieć wygłoszenie tej deklaracji o godzinie 16:30? Celna uwaga.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 24, 2024 16:04:59 GMT 1
Wystarczy poczytać temat. Nie piłem dzisiaj Smufi, musisz mnie naprowadzić No, przeczytałem temat i wychodzi mi, że dziś poleci Regina za wczorajsze obsranie.
|
|