|
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 16:53:39 GMT 1
Usyk, Usyk, Usyk śmierdzi bardzo śmierdzi Usyk śmierdzi cały czas Usyk, Usyk, Usyk, nie pachnący nie pachnący lecz śmierdzący
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 24, 2024 16:54:40 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 16:54:40 GMT 1
Ciebie by w starożytnej Sparcie z klifu spierdolili w wieku niemowlęcym, bo nie rokujesz na nic, i tak się możemy przerzucać, Rucik-drucik. Weź tam przyatakuj jakieś kierunki, użyj jakiejś swojej supermocy, do przodu Gen Z. Bo póki co chciałem głosować na Grubasa, ale tak się zastanawiam. Nie ma absolutnie, kurwa, żadnego powodu, do powtarzania tego samego. To jest kalka. Jakby siedziała za tym merytoryka, to jeszcze bym miał jakąś wyrozumiałość, ale Ty pierdolisz jak zawsze. No to gdzie schowałby się słaby mafioza? Nie za swoją udaną kreacją miejską i po prostu powtórzył to samo? Nic prostszego. Jak chcesz pomóc, to zmień stajla. A TY
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 16:56:02 GMT 1
Spokojnie młodziak, ogarniemy, woda i ogień, bajka i bójka. Wracam jak się limit zdejmie, pchaj tam.
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 16:56:06 GMT 1
Ciebie by w starożytnej Sparcie z klifu spierdolili w wieku niemowlęcym, bo nie rokujesz na nic, i tak się możemy przerzucać, Rucik-drucik. Weź tam przyatakuj jakieś kierunki, użyj jakiejś swojej supermocy, do przodu Gen Z. Bo póki co chciałem głosować na Grubasa, ale tak się zastanawiam. Nie ma absolutnie, kurwa, żadnego powodu, do powtarzania tego samego. To jest kalka. Jakby siedziała za tym merytoryka, to jeszcze bym miał jakąś wyrozumiałość, ale Ty pierdolisz jak zawsze. No to gdzie schowałby się słaby mafioza? Nie za swoją udaną kreacją miejską i po prostu powtórzył to samo? Nic prostszego. Jak chcesz pomóc, to zmień stajla. A TY (...)kim? Kim dla mnie mógłbyś być? Może czymś? W dotyku miłym tak jak smufi.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 24, 2024 16:57:35 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 16:57:35 GMT 1
TEKSTOWO WSKAKUJE NA PIERWSZEGO NIEWINNEGO
GUSTLIK NA DRUGIEGO
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 16:58:46 GMT 1
no napisałeś że się dogadaliście na mafijnym, spk odpowiedź, taka na luzaczku, tylko no to chuj nie argument Dosłownie w drugim akapicie (wpis ma dwa akapity, trudno przegapić) mojego cytowanego przez Ciebie posta daję poważną odpowiedź na Twoje pytanie. Twoja sprawa, że wybrałeś tą ironiczną/bezbekową, ale dająca do myślenia. kurde chłopie prześledźmy to krok po kroku pytam się pierwszy raz, ty odpowiadasz tak: a dlaczego gnom sam nie może powiedzieć, jak było naprawdę? Dogadaliśmy się na mafijnym, że będę jego adwokatem. liczba akapitów - 1 (z kronikarskiej rzetelności będę to zliczał), odpowiedzi na serio brak tutaj następuje obrona Tekstowa: (znowu zostałem na mafijnym wybrany na adwokata) Regino, a ile można bawić się kreacją? Lincz coraz bliżej. Znowu strzelasz ślepakami, zupełnie odwrotnie, niż Johnny Silverhand. liczba akapitów - 2, ale również brak odpowiedzi na moje oryginalne pytanie dodatkowo odbierasz Tekstowowi możliwość odpowiedzi własnoręcznie, z której Tekstow mimo wszystko skorzystał, props dla niego no ale ja wracam i pytam się o to adwokatowanie po raz drugi, ty odpowiadasz tak: ja nie jestem od strzelania, ja jestem od wyznaczania roboty innym a ty kolejny raz, z tego co pamiętam, bawisz się w adwokata diabła, dlaczego nie pozwalasz ludziom się uzewnętrznić? Przecież już dwa razy odpisywałem na Twoje pytanie, drugi raz nawet przed tym, gdy zdążyłeś je zadać. Rany, jak ktoś przypierdala się do kogoś w sposób absurdalny (według mnie rzecz jasna), to o tym wspominam, bo jeszcze później ucieknie w natłoku spamu. liczba akapitów - 2 czy odpowiedź jest? no niby jest, ale kurde trochę nie na temat moim zdaniem bo ty niespecjanie tam wcześniej się mnie czepiałeś, no zarzuciłeś mi strzelanie ślepakami, nie mnie to oceniać tylko w tym wszystkim jednocześnie defusowałeś potencjalne punkty nacisku na graczy, w kierunku których te "absurdalne" pytania padały były może dobre, może słabe, nie wiem, no ale i tak po co to robić? zawsze można przynajmniej poobserwować, zamiast buciorem zgniatać no nieintuicyjne to dla mnie robisz jedno, tłumaczysz się jakbyś robił drugie, moim zdaniem dziwnie w tym kluczysz
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 17:00:04 GMT 1
trudniej się kreuje jako mafioza zgadzacie się z tym? stres itp
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 17:00:57 GMT 1
Ciebie by w starożytnej Sparcie z klifu spierdolili w wieku niemowlęcym, bo nie rokujesz na nic, i tak się możemy przerzucać, Rucik-drucik. Weź tam przyatakuj jakieś kierunki, użyj jakiejś swojej supermocy, do przodu Gen Z. Bo póki co chciałem głosować na Grubasa, ale tak się zastanawiam. Nie ma absolutnie, kurwa, żadnego powodu, do powtarzania tego samego. To jest kalka. Jakby siedziała za tym merytoryka, to jeszcze bym miał jakąś wyrozumiałość, ale Ty pierdolisz jak zawsze. No to gdzie schowałby się słaby mafioza? Nie za swoją udaną kreacją miejską i po prostu powtórzył to samo? Nic prostszego. Jak chcesz pomóc, to zmień stajla. ps. kto to grubas
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 17:02:05 GMT 1
trudniej się kreuje jako mafioza zgadzacie się z tym? stres itp a ty sprycioszku ale z doświadczenia ci powiem - niekoniecznie, zależy od okoliczności, osobowości i dobranej kreacji
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 17:02:37 GMT 1
TEKSTOWO WSKAKUJE NA PIERWSZEGO NIEWINNEGO GUSTLIK NA DRUGIEGO za co ten tekstowo tak wysoko?
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 24, 2024 17:06:24 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 17:06:24 GMT 1
JEST PRZEŚWIETNY BO ŚPIEWA SOBIE A JA WIEM O NIM WSZYSTKO, WIĘCEJ NIŻ O KIMKOLWIEK INNYM
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 17:06:48 GMT 1
Dosłownie w drugim akapicie (wpis ma dwa akapity, trudno przegapić) mojego cytowanego przez Ciebie posta daję poważną odpowiedź na Twoje pytanie. Twoja sprawa, że wybrałeś tą ironiczną/bezbekową, ale dająca do myślenia. kurde chłopie prześledźmy to krok po kroku pytam się pierwszy raz, ty odpowiadasz tak: Dogadaliśmy się na mafijnym, że będę jego adwokatem. liczba akapitów - 1 (z kronikarskiej rzetelności będę to zliczał), odpowiedzi na serio brak tutaj następuje obrona Tekstowa: (znowu zostałem na mafijnym wybrany na adwokata) Regino, a ile można bawić się kreacją? Lincz coraz bliżej. Znowu strzelasz ślepakami, zupełnie odwrotnie, niż Johnny Silverhand. liczba akapitów - 2, ale również brak odpowiedzi na moje oryginalne pytanie dodatkowo odbierasz Tekstowowi możliwość odpowiedzi własnoręcznie, z której Tekstow mimo wszystko skorzystał, props dla niego no ale ja wracam i pytam się o to adwokatowanie po raz drugi, ty odpowiadasz tak: Przecież już dwa razy odpisywałem na Twoje pytanie, drugi raz nawet przed tym, gdy zdążyłeś je zadać. Rany, jak ktoś przypierdala się do kogoś w sposób absurdalny (według mnie rzecz jasna), to o tym wspominam, bo jeszcze później ucieknie w natłoku spamu. liczba akapitów - 2 czy odpowiedź jest? no niby jest, ale kurde trochę nie na temat moim zdaniem bo ty niespecjanie tam wcześniej się mnie czepiałeś, no zarzuciłeś mi strzelanie ślepakami, nie mnie to oceniać tylko w tym wszystkim jednocześnie defusowałeś potencjalne punkty nacisku na graczy, w kierunku których te "absurdalne" pytania padały były może dobre, może słabe, nie wiem, no ale i tak po co to robić? zawsze można przynajmniej poobserwować, zamiast buciorem zgniatać no nieintuicyjne to dla mnie robisz jedno, tłumaczysz się jakbyś robił drugie, moim zdaniem dziwnie w tym kluczysz Twoje pierwsze pytanie do mnie (o Gnoma) sugerowało od razu odpowiedź, a mianowicie to, że kogoś bronię. Przecież to, że ja napisałem, jak to mogło wyglądać z perspektywy Gnoma, nie oznacza, że sam się nie może do tego odnieść. Dla mnie sama strategia szukania mafii przez Henryka była debilna, więc mu to wypomniałem. Gnom pewnie sam się wypowie. I jeśli jest faktycznie w mafii i uznał, że warto zamknąć w tamtym momencie ryja, to napisze, że pojechał do matki do szpitala. Można wymyślić tysiące wymówek. Równie dobrze mogę napisać, że to Ty defusowałeś Henryka, gdy zarzuciłem mu absurdalną przyjebkę.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 24, 2024 17:06:59 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 17:06:59 GMT 1
REGINA DAJ SWOJE DWA TYPY NA OSZUSTA
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 17:08:52 GMT 1
trudniej się kreuje jako mafioza zgadzacie się z tym? stres itp Bez znaczenia. Do kreowania najważniejsze jest dojebane ego i megalomania.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 17:08:58 GMT 1
REGINA DAJ SWOJE DWA TYPY NA OSZUSTA może być więcej? bo mam tak na szybko tyle Eureka, Łukański, może Gnom, może Smufi
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 17:09:42 GMT 1
kurde chłopie prześledźmy to krok po kroku pytam się pierwszy raz, ty odpowiadasz tak: liczba akapitów - 1 (z kronikarskiej rzetelności będę to zliczał), odpowiedzi na serio brak tutaj następuje obrona Tekstowa: liczba akapitów - 2, ale również brak odpowiedzi na moje oryginalne pytanie dodatkowo odbierasz Tekstowowi możliwość odpowiedzi własnoręcznie, z której Tekstow mimo wszystko skorzystał, props dla niego no ale ja wracam i pytam się o to adwokatowanie po raz drugi, ty odpowiadasz tak: liczba akapitów - 2 czy odpowiedź jest? no niby jest, ale kurde trochę nie na temat moim zdaniem bo ty niespecjanie tam wcześniej się mnie czepiałeś, no zarzuciłeś mi strzelanie ślepakami, nie mnie to oceniać tylko w tym wszystkim jednocześnie defusowałeś potencjalne punkty nacisku na graczy, w kierunku których te "absurdalne" pytania padały były może dobre, może słabe, nie wiem, no ale i tak po co to robić? zawsze można przynajmniej poobserwować, zamiast buciorem zgniatać no nieintuicyjne to dla mnie robisz jedno, tłumaczysz się jakbyś robił drugie, moim zdaniem dziwnie w tym kluczysz Twoje pierwsze pytanie do mnie (o Gnoma) sugerowało od razu odpowiedź, a mianowicie to, że kogoś bronię. Przecież to, że ja napisałem, jak to mogło wyglądać z perspektywy Gnoma, nie oznacza, że sam się nie może do tego odnieść. Dla mnie sama strategia szukania mafii przez Henryka była debilna, więc mu to wypomniałem. Gnom pewnie sam się wypowie. I jeśli jest faktycznie w mafii i uznał, że warto zamknąć w tamtym momencie ryja, to napisze, że pojechał do matki do szpitala. Można wymyślić tysiące wymówek. Równie dobrze mogę napisać, że to Ty defusowałeś Henryka, gdy zarzuciłem mu absurdalną przyjebkę. w jaki sposób ja go defusowałam, jak ja go dociskam? xd
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 24, 2024 17:10:19 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 17:10:19 GMT 1
REGINA DAJ SWOJE DWA TYPY NA OSZUSTA może być więcej? bo mam tak na szybko tyle Eureka, Łukański, może Gnom, może Smufi JESTES W STANIE NAPISAĆ PO ZDANIU ALBO DWÓCH O KAŻDYM Z WYMIENIONYCH? JESTEŚ W STANIE JAKOŚ ICH W TYM POUKŁADAĆ?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 17:10:23 GMT 1
Ja mam Łukańskiego w mafii. W Regine zacząłem wątpić dziś, tzn. nagle daje powiedzmy trochę bliżej tego, co bym oczekiwał.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 17:10:23 GMT 1
JEST PRZEŚWIETNY BO ŚPIEWA SOBIE A JA WIEM O NIM WSZYSTKO, WIĘCEJ NIŻ O KIMKOLWIEK INNYM i nie bierzesz nawet pod uwagę, że może cię piosenkami w chuja robić? tzn. ja nie wiem, czy on jest w mafii, czy nie, no ale tak wysoko mieć go na liście to imo absurd
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 17:14:09 GMT 1
może być więcej? bo mam tak na szybko tyle Eureka, Łukański, może Gnom, może Smufi JESTES W STANIE NAPISAĆ PO ZDANIU ALBO DWÓCH O KAŻDYM Z WYMIENIONYCH? JESTEŚ W STANIE JAKOŚ ICH W TYM POUKŁADAĆ? do tych bez "może" jestem przekonana bardziej, do tych z "może" mniej no bo jednak ten Gnom w swojej grze jest dość bezczelny i frywolny, a zwykle jakieś zielone punkciki za to dorzucam, Smufi za to jest dość mocno lakoniczny i niewiele tam treści, ale też nie czuję jakby on odczuwał potrzebę się tłumaczyć więc waga się waha no a co do eureki i łukańskiego to wszystko jest w temacie - eureka imo sporo dawała mądrze brzmiących postów, które jako tako ją w temacie pozycjonowały ale niewiele wnosiły łukański imo gra dziwnie i się plącze w tym co pisze, zerknij zresztą na mojego dłuższego posta tam wyżej i sam ocenisz, czy to się twoim zdaniem trzyma kupy nie widzę powodu, dla którego miastowy miałby tyle energii przepalać na bycie obrońcą innych graczy chyba że jest detem no a nie jest
|
|