RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 24, 2024 17:14:48 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 17:14:48 GMT 1
JEST PRZEŚWIETNY BO ŚPIEWA SOBIE A JA WIEM O NIM WSZYSTKO, WIĘCEJ NIŻ O KIMKOLWIEK INNYM i nie bierzesz nawet pod uwagę, że może cię piosenkami w chuja robić? tzn. ja nie wiem, czy on jest w mafii, czy nie, no ale tak wysoko mieć go na liście to imo absurd ON ŚPIEWA A JA O JEGO SPOJRZENIU NA GRĘ WIEM WSZYSTKO ŁAPIESZ? WCHODZISZ W POSTY I MASZ WSZYSTKO ŁADNIE PRZEMYCONE, WCHODZISZ W TWOJE POSTY I GÓWNO WIESZ MASZ WYMIENIONE NAJTRUDNIEJSZE DO OKREŚLENIA STANY ŚREDNIE JAKO SWOJE TYPY I TOCZYSZ JAKIEŚ DYSPUTY
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 17:14:50 GMT 1
Twoje pierwsze pytanie do mnie (o Gnoma) sugerowało od razu odpowiedź, a mianowicie to, że kogoś bronię. Przecież to, że ja napisałem, jak to mogło wyglądać z perspektywy Gnoma, nie oznacza, że sam się nie może do tego odnieść. Dla mnie sama strategia szukania mafii przez Henryka była debilna, więc mu to wypomniałem. Gnom pewnie sam się wypowie. I jeśli jest faktycznie w mafii i uznał, że warto zamknąć w tamtym momencie ryja, to napisze, że pojechał do matki do szpitala. Można wymyślić tysiące wymówek. Równie dobrze mogę napisać, że to Ty defusowałeś Henryka, gdy zarzuciłem mu absurdalną przyjebkę. w jaki sposób ja go defusowałam, jak ja go dociskam? xd JA GO DOCISNĄŁEM absurdalnym zarzutem w stronę Gnoma, a Ty zacząłeś mieć do mnie pretensje o to i sugerować, że może sam Gnom powinien się wypowiedzieć (jakby mój wpis miał mu tego zabraniać), byle dać Henrykowi spokój.
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 17:15:59 GMT 1
Ja mam Łukańskiego w mafii. W Regine zacząłem wątpić dziś, tzn. nagle daje powiedzmy trochę bliżej tego, co bym oczekiwał. Top kurwa dzień Eryka. W nocy tryhardował, później zaczepiał, rzucał tropy, później pobawił się w Tadeusza Sznuka i zadał mi kilka pytań, a teraz limit 70 postów i elo, fajrant.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 24, 2024 17:16:30 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 17:16:30 GMT 1
JESTES W STANIE NAPISAĆ PO ZDANIU ALBO DWÓCH O KAŻDYM Z WYMIENIONYCH? JESTEŚ W STANIE JAKOŚ ICH W TYM POUKŁADAĆ? do tych bez "może" jestem przekonana bardziej, do tych z "może" mniej no bo jednak ten Gnom w swojej grze jest dość bezczelny i frywolny, a zwykle jakieś zielone punkciki za to dorzucam, Smufi za to jest dość mocno lakoniczny i niewiele tam treści, ale też nie czuję jakby on odczuwał potrzebę się tłumaczyć więc waga się waha no a co do eureki i łukańskiego to wszystko jest w temacie - eureka imo sporo dawała mądrze brzmiących postów, które jako tako ją w temacie pozycjonowały ale niewiele wnosiły łukański imo gra dziwnie i się plącze w tym co pisze, zerknij zresztą na mojego dłuższego posta tam wyżej i sam ocenisz, czy to się twoim zdaniem trzyma kupy nie widzę powodu, dla którego miastowy miałby tyle energii przepalać na bycie obrońcą innych graczy chyba że jest detem no a nie jest CZUJESZ POTRZEBĘ WYMIENIENIA W SWOIM ŚWIECZNIKU DWÓCH TYPÓW KTÓRZY SĄ 50/50 I NAWET DLA CIEBIE SĄ 50/50
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 17:16:57 GMT 1
Ale zanim pójdę Ale zanim pójdę Ale zanim pójdę Chciałbym powiedzieć Wam, że Kielich to nie miastowy miś, ani bambi To też nie milak kudłaty Ani Łukań kiedy miasto płacze A Gnom se po nim skacze
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 17:19:29 GMT 1
i nie bierzesz nawet pod uwagę, że może cię piosenkami w chuja robić? tzn. ja nie wiem, czy on jest w mafii, czy nie, no ale tak wysoko mieć go na liście to imo absurd ON ŚPIEWA A JA O JEGO SPOJRZENIU NA GRĘ WIEM WSZYSTKO ŁAPIESZ? WCHODZISZ W POSTY I MASZ WSZYSTKO ŁADNIE PRZEMYCONE, WCHODZISZ W TWOJE POSTY I GÓWNO WIESZ MASZ WYMIENIONE NAJTRUDNIEJSZE DO OKREŚLENIA STANY ŚREDNIE JAKO SWOJE TYPY I TOCZYSZ JAKIEŚ DYSPUTY no w chuj niebezpieczny estymator imo, szczególnie że mamy w grze rolnego i mafiozi MOGĄ się kryć za kreacją w jaki sposób ja go defusowałam, jak ja go dociskam? xd JA GO DOCISNĄŁEM absurdalnym zarzutem w stronę Gnoma, a Ty zacząłeś mieć do mnie pretensje o to i sugerować, że może sam Gnom powinien się wypowiedzieć (jakby mój wpis miał mu tego zabraniać), byle dać Henrykowi spokój. sorry, ale w ogóle nie patrzyłem na tego posta jako na sposób dociśnięcia Eureki xD widziałem tam tylko szybkiego jaba w jego kierunku jak zaczepił tego gnoma, no i jeśli to jest twoim zdaniem mniej absurdalna przyjebka od moich, no to ok do tych bez "może" jestem przekonana bardziej, do tych z "może" mniej no bo jednak ten Gnom w swojej grze jest dość bezczelny i frywolny, a zwykle jakieś zielone punkciki za to dorzucam, Smufi za to jest dość mocno lakoniczny i niewiele tam treści, ale też nie czuję jakby on odczuwał potrzebę się tłumaczyć więc waga się waha no a co do eureki i łukańskiego to wszystko jest w temacie - eureka imo sporo dawała mądrze brzmiących postów, które jako tako ją w temacie pozycjonowały ale niewiele wnosiły łukański imo gra dziwnie i się plącze w tym co pisze, zerknij zresztą na mojego dłuższego posta tam wyżej i sam ocenisz, czy to się twoim zdaniem trzyma kupy nie widzę powodu, dla którego miastowy miałby tyle energii przepalać na bycie obrońcą innych graczy chyba że jest detem no a nie jest CZUJESZ POTRZEBĘ WYMIENIENIA W SWOIM ŚWIECZNIKU DWÓCH TYPÓW KTÓRZY SĄ 50/50 I NAWET DLA CIEBIE SĄ 50/50 nigdzie nie mówiłam, że mam ich 50/50, mówiłam że mam wątpliwości nie dopisuj se a wymieniłam ci wszystkich, nad którymi dzisiaj się zastanawiam, ot cała filozofia ni mam postów, pogadamy potem albo nie
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 17:20:18 GMT 1
Mnie się wydaje że miastowy po dwóch stronach tematu chuja powinien wiedzieć Rutkowskiego i Tekstowo bym uniewinnił mechanicznie za chujowe kreacje i brak awataru na starcie. Dwa uniewinnienia rzucone bez żadnych podstaw tak o żeby nabić sobie town points Z kolei Regina typowo mafijne kreacyjne wejście. Obecna w temacie ale chuj z tego wynika. I od razu w trzecim poście atak - najprostszy z możliwych - mafijne wejście. Kolejne nabicie town pointsów Tego Tekściarza olewam póki nie porzuci gówna. Gustlik a co Cię tak naszło żeby merytorykę ciągnąć od samego początku. brak mordu w d1 Zapowiedź grindowania w D1, okej póki co jest świetne 2/3 pierwsze posty udawanie mięsne 1. Smufi 5. Gnom rogal full s2 6. Marcin Łukański 7. Oleksandr Usyk 8. Regina Jones 10. bambi 11. Heurystyka dostępności 12. matikieliszkowski 13. Ginko w tym gronie siedzą 3 mafie Kolejny generic post na siłe "mięsny" Niby pokazuje że Gustlik szef miasta, ale po co robić takie listy na początkowych stronach? A skąd Ty wiesz czy ona gdzieś uciekła, czy się wystraszyła, czy co zrobiła? I o co chodzi z tą listą obecności? E: I dlaczego to JEDYNE co działa na korzyść Usyka? Wszystko inne działa na niekorzyść? nie reaguje na moje zaczepki, co jakiś czas pisze posta jakby nad nim 15 minut myślała lista obecności 1. Smufi 2. Erik Satie 3. Phoebe 4. Gustlik 5. Gnom rogal full s2 6. Marcin Łukański 7. Oleksandr Usyk 8. Regina Jones 9. RUTKOWSKI 10. bambi 11. Heurystyka dostępności 12. matikieliszkowski 13. Ginko 14. Tekstowo.pl co do Usyka to wszystko inne jest ani na korzyść ani na niekorzyść. aczkolwiek nie jest to gracz który zdobędzie moje zaufanie. dlaczego? bo nie. Odwzorowanie miastowej mety - kolejne "pozorowanie" i nabijanie sobie town pointsów wpierdalając jak najwięcej nicków do postu. No jest grubo i mięsno. Tylko czy naprawdę? ja bym jednak zaczął od wyjebania Usyka jutro dla świętego spokoju. to wystawienie sobie piłki do podania się w przyszłości za księdza mi się nie podoba. Nie wiem do jakiego postu się to odnosi, ale co jeśli Usyk rzeczywiście jest księdzem? W mafii byłoby na rękę to sprawdzić jednym zdaniem - wkurwia Cię Regino że miastowi stosują prowokacje by znaleźć mafię Jakie prowokacje zastosowałeś? uprośćmy - Regina i Usyk nie są razem w mafii. Zarówno lista obecnosci jak i dyskusja sprzed chwili na to wskazuje. Zatem jak jedno z nich wyleci czerwone, to drugie można uniewinnić. Łatwo jest pisać takie posty w D1 sam tak robiłem, chuja to wnosi do rozgrywki w D1 ale dobrze wygląda A je se strzelę, że Smufi jest w mafii. Przynajmniej tak mi wynika z listy obecności. I z jego aktywności. Kontrowersyjny typ zaliczony No i to było tyle z Gustlika w D1. Mega mocne wejście i ustawienie miasta. Ja jednak uważam, że wszystkie te posty to było nabijanie sobie creditu najłatwiejszym sposobem, takie sztuczne i wyrachowanie mi się to wydaje, szczególnie stosowanie listy z tożsamościami i te listowe teorie. Zasugerował, że nie pograł kreacyjnie, bo nie ma mordu i chce dać meat od początku, rozjebać mafie. No to wejście mocarne, zobaczymy co będzie dalej, jaka progresja myśli no mniej więcej taki mam plan, do jutra znaleźć mafię i zjazd do bazy w mordzie Mocne słowa i zapowiedź mocarnych ruchów Dyskusja o mafii na pierwszej stronie bardzo ciekawa, tym bardziej że zainteresowani ja podważają a nie próbują wiedząc o swojej niewinności, troszkę zaatakować innych z tej strony. Znowu jakieś nie oszukujmy się mongolskie teorie xd Gustlik jak tam ogólnie, według mnie możesz być w mafii daje tak 50% na to Zjechałeś dzisiaj do bazy i nie widzę żadnej progresji myśli. Usadowiłeś się mocarnym wejściem i zapowiedzi były konkretne, a tutaj brakuje pary i jest pozorancko
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 17:22:34 GMT 1
Gustlik to może być najtrudniejszy mafiozo do wyłapania w tej stawce, pewniej łatwiej byłoby prześledzić kogoś innego xd Ale tak jakoś na Gustlika miałem ochotę
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 17:26:27 GMT 1
Regina Jones to jest też dobry typ żeby wyjebać ją w D1 Mówię to z założeniem że Gustlik winny -> Regina niewinna Bo rzeczywiście ten początek był kiepski, no ale może się rozkręcić i zazielenić z biegiem czasu, więc dobrze byłoby wyjebać ją w D1 lincz byłby uzasadniony i mało mafijny
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 17:27:10 GMT 1
Powiedz, powiedz czemu W tak skromnej i niemrawej edycji Niczym spamer na dziale offtopic Wypostować się z limitu w dniu pierwszym?
Wstań, powiedz limit już mam I do 20-tej już nic, nie mogę Pisać bo GM mi bana da Ja jestem panem mych słów Moich głosów i readów Moich nietrafnych tez Moich tez, nietrafnych teeez
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 17:27:56 GMT 1
Ja mam Łukańskiego w mafii. W Regine zacząłem wątpić dziś, tzn. nagle daje powiedzmy trochę bliżej tego, co bym oczekiwał. Ja też.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 24, 2024 17:28:39 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 17:28:39 GMT 1
ON ŚPIEWA A JA O JEGO SPOJRZENIU NA GRĘ WIEM WSZYSTKO ŁAPIESZ? WCHODZISZ W POSTY I MASZ WSZYSTKO ŁADNIE PRZEMYCONE, WCHODZISZ W TWOJE POSTY I GÓWNO WIESZ MASZ WYMIENIONE NAJTRUDNIEJSZE DO OKREŚLENIA STANY ŚREDNIE JAKO SWOJE TYPY I TOCZYSZ JAKIEŚ DYSPUTY no w chuj niebezpieczny estymator imo, szczególnie że mamy w grze rolnego i mafiozi MOGĄ się kryć za kreacją JA GO DOCISNĄŁEM absurdalnym zarzutem w stronę Gnoma, a Ty zacząłeś mieć do mnie pretensje o to i sugerować, że może sam Gnom powinien się wypowiedzieć (jakby mój wpis miał mu tego zabraniać), byle dać Henrykowi spokój. sorry, ale w ogóle nie patrzyłem na tego posta jako na sposób dociśnięcia Eureki xD widziałem tam tylko szybkiego jaba w jego kierunku jak zaczepił tego gnoma, no i jeśli to jest twoim zdaniem mniej absurdalna przyjebka od moich, no to ok CZUJESZ POTRZEBĘ WYMIENIENIA W SWOIM ŚWIECZNIKU DWÓCH TYPÓW KTÓRZY SĄ 50/50 I NAWET DLA CIEBIE SĄ 50/50 nigdzie nie mówiłam, że mam ich 50/50, mówiłam że mam wątpliwości nie dopisuj se a wymieniłam ci wszystkich, nad którymi dzisiaj się zastanawiam, ot cała filozofia ni mam postów, pogadamy potem albo nie SZKODA ŻE NIE POTRAFISZ NAPISAĆ NIC NA TEMAT TYCH WĄTPLIWOŚCI WOBEC DRUGIEJ DWÓJKI. ALE JA NIE CHCE JUŻ CIĘ PCHAĆ. JA CHCE NAMÓWIĆ CIEBIE DO PCHANIA KOGOKOLWIEK BO TWOJA ROZMOWA Z KUCHARZEM WYGLĄDA BARDZIEJ JAK SZUKANIE NIELOGICZNOŚCI NIŻ MAFIJNOSCI
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 17:28:41 GMT 1
Regina Jones stosuje aktywną obronę i linczowanie ją dzisiaj byłoby mocno lewnie i na rękę mafii Bo traci się jednego aktywnego gracza który mógłby w trakcie rozgrywki się uniewinnić A jak jest w mafii no to przecież zauważymy i będziemy tego pewni prędzej czy później Lepiej zostawić dłużej aktywnego ale podejrzanego niż nieaktywnego i podejrzanego
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 17:30:03 GMT 1
Wejście Bambi też mi się średnio podoba tbh A raczej nie wejście a WYJŚCIE
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 17:30:57 GMT 1
Mnie się wydaje że miastowy po dwóch stronach tematu chuja powinien wiedzieć Rutkowskiego i Tekstowo bym uniewinnił mechanicznie za chujowe kreacje i brak awataru na starcie. Dwa uniewinnienia rzucone bez żadnych podstaw tak o żeby nabić sobie town points Z kolei Regina typowo mafijne kreacyjne wejście. Obecna w temacie ale chuj z tego wynika. I od razu w trzecim poście atak - najprostszy z możliwych - mafijne wejście. Kolejne nabicie town pointsów Zapowiedź grindowania w D1, okej póki co jest świetne 2/3 pierwsze posty udawanie mięsne 1. Smufi 5. Gnom rogal full s2 6. Marcin Łukański 7. Oleksandr Usyk 8. Regina Jones 10. bambi 11. Heurystyka dostępności 12. matikieliszkowski 13. Ginko w tym gronie siedzą 3 mafie Kolejny generic post na siłe "mięsny" Niby pokazuje że Gustlik szef miasta, ale po co robić takie listy na początkowych stronach? nie reaguje na moje zaczepki, co jakiś czas pisze posta jakby nad nim 15 minut myślała lista obecności 1. Smufi 2. Erik Satie 3. Phoebe 4. Gustlik 5. Gnom rogal full s2 6. Marcin Łukański 7. Oleksandr Usyk 8. Regina Jones 9. RUTKOWSKI 10. bambi 11. Heurystyka dostępności 12. matikieliszkowski 13. Ginko 14. Tekstowo.pl co do Usyka to wszystko inne jest ani na korzyść ani na niekorzyść. aczkolwiek nie jest to gracz który zdobędzie moje zaufanie. dlaczego? bo nie. Odwzorowanie miastowej mety - kolejne "pozorowanie" i nabijanie sobie town pointsów wpierdalając jak najwięcej nicków do postu. No jest grubo i mięsno. Tylko czy naprawdę? ja bym jednak zaczął od wyjebania Usyka jutro dla świętego spokoju. to wystawienie sobie piłki do podania się w przyszłości za księdza mi się nie podoba. Nie wiem do jakiego postu się to odnosi, ale co jeśli Usyk rzeczywiście jest księdzem? W mafii byłoby na rękę to sprawdzić jednym zdaniem - wkurwia Cię Regino że miastowi stosują prowokacje by znaleźć mafię Jakie prowokacje zastosowałeś? uprośćmy - Regina i Usyk nie są razem w mafii. Zarówno lista obecnosci jak i dyskusja sprzed chwili na to wskazuje. Zatem jak jedno z nich wyleci czerwone, to drugie można uniewinnić. Łatwo jest pisać takie posty w D1 sam tak robiłem, chuja to wnosi do rozgrywki w D1 ale dobrze wygląda A je se strzelę, że Smufi jest w mafii. Przynajmniej tak mi wynika z listy obecności. I z jego aktywności. Kontrowersyjny typ zaliczony No i to było tyle z Gustlika w D1. Mega mocne wejście i ustawienie miasta. Ja jednak uważam, że wszystkie te posty to było nabijanie sobie creditu najłatwiejszym sposobem, takie sztuczne i wyrachowanie mi się to wydaje, szczególnie stosowanie listy z tożsamościami i te listowe teorie. Zasugerował, że nie pograł kreacyjnie, bo nie ma mordu i chce dać meat od początku, rozjebać mafie. No to wejście mocarne, zobaczymy co będzie dalej, jaka progresja myśli no mniej więcej taki mam plan, do jutra znaleźć mafię i zjazd do bazy w mordzie Mocne słowa i zapowiedź mocarnych ruchów Dyskusja o mafii na pierwszej stronie bardzo ciekawa, tym bardziej że zainteresowani ja podważają a nie próbują wiedząc o swojej niewinności, troszkę zaatakować innych z tej strony. Znowu jakieś nie oszukujmy się mongolskie teorie xd Gustlik jak tam ogólnie, według mnie możesz być w mafii daje tak 50% na to Zjechałeś dzisiaj do bazy i nie widzę żadnej progresji myśli. Usadowiłeś się mocarnym wejściem i zapowiedzi były konkretne, a tutaj brakuje pary i jest pozorancko That's the way (Aha, aha) I like it (Aha, aha) That's the way (Aha, aha) I like it (Aha, aha)
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 24, 2024 17:31:00 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 17:31:00 GMT 1
Powiedz, powiedz czemu W tak skromnej i niemrawej edycji Niczym spamer na dziale offtopic Wypostować się z limitu w dniu pierwszym? Wstań, powiedz limit już mam I do 20-tej już nic, nie mogę Pisać bo GM mi bana da Ja jestem panem mych słów Moich głosów i readów Moich nietrafnych tez Moich tez, nietrafnych teeez I WSZYSCY RAZEM!!
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 17:32:27 GMT 1
żadnego kurka rurka małpiego rozumu po 20, żadnego krzyczenia wale w Heurestyka i huzia na juzia, keep everything to yourself, please wybierzcie najbardziej sus gracza i lets go Chuja zrobiła a już z rana chce zamykać lincz w najbardziej sus graczach(podejrzewam że chodzi o tych którzy byli na świeczniku)
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 17:34:27 GMT 1
Wejście Bambi też mi się średnio podoba tbh A raczej nie wejście a WYJŚCIE Mi też, na co słusznie uwagę zwrócił naturalny Mati strongman, no ale jak ktoś w pierwszych dniach mało pisze, to może czuć się bezpieczny. xD Jbc to pamiętajcie, że mati to natural, a Eryk brzmi jak typowy ojciec chrzestny z przerośniętym ego z mvp wannabe, dopiero za dnia się uspokoił, aż za bardzo.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 17:34:39 GMT 1
Jak dobrze się gra w mieście mózg całkowicie inaczej pracuje niż w mafii Mafia jest dla socjopatów
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 17:49:30 GMT 1
Jak dobrze się gra w mieście mózg całkowicie inaczej pracuje niż w mafii Mafia jest dla socjopatów A JA WCIĄŻ MAM WRAŻENIE ŻE COŚ KOMBINUJESZ
|
|