bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:06:23 GMT 1
Byłoby co wspominać
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 19:06:46 GMT 1
Jak oceniasz sam siebie, mocno pchasz swoją myśl? Nie wiem, na pewno jest dosyć oryginalna i idzie z serducha Z perspektywy obserwatora - czemu uważasz, że nie powinneś zleciec? Tylko bez odp prosze ze jestes niewinny bo to wiadomo hihi A z perspektywy obserwatora to nie wiem xd wydaje mi się że szczerze gram po prostu bez hamulców żadnych
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:07:10 GMT 1
no i fajnie i dzięki
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:13:33 GMT 1
chociaż szczerze mówiąc jeszcze nie mam mocniejszych pomysłów Może przestań być pizdą i odpisz na to, co odpowiedziałem na Twoje 1 z 10? Po chuj?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:14:02 GMT 1
Ty chyba odwagę z odważnikiem pomyliłeś, Grubciu.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:14:41 GMT 1
Ja Cię oceniam, a nie wchodzę z Tobą dyskusję, jeszcze w odpowiedzi na taki bełkot.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 19:14:46 GMT 1
Tzn. uwaga trafna, ale to jest poltiyczne sugerowanie gawiedzi w kogo mają walić No i co w tym złego? Ja nie wiem czy chowanie się z głosem to jest najlepsza opcja, wolałbym żeby zleciał ktoś w kogo chciałbym zagłosować
Gnom, w jakiegoś mocarza chcesz dzisiaj walić?
Na ten moment 1 Usyk 2 Gustlik, ale dajmy ancymonom wypostowanym dołączyć do gierki, może się coś zmieni
2 mocno niewinnych celujesz.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:16:48 GMT 1
Jakby coś kombinował to by mniej było widać chyba. Szukamy chłopaków sterylnych, nijakich, wtapiających się w tłum. Gnom narazie jest okej. Myślałem o tym, tzn. o koncepcji, że my znowu tu na wyrazitości się wyrżniemy, a mafia będzie siedzieć w takich mikrofajach kulturystach, no i generalnie się zgadzam, ale ta analiza Gnoma pod Gustlika mi się nie podoba. Za wcześnie. Nigdy to nie jest dobre, kurwa, nigdy. Effort dla effortu.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 19:17:50 GMT 1
Niektóre dziwne rzeczy należy zachować dla siebie i skrupulatnie śledzić, aby stać się echem głosu, któremu ufasz A o tym poście co myślicie?
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:18:12 GMT 1
via mobile
Post by Regina Jones on May 24, 2024 19:18:12 GMT 1
No i co w tym złego? Ja nie wiem czy chowanie się z głosem to jest najlepsza opcja, wolałbym żeby zleciał ktoś w kogo chciałbym zagłosować
Na ten moment 1 Usyk 2 Gustlik, ale dajmy ancymonom wypostowanym dołączyć do gierki, może się coś zmieni
2 mocno niewinnych celujesz. Jeden mocno, drugi mniej, no ale zgadzam się że to chyba głupi strzał dzisiaj Ja to bym tę Eureka kropnęła Co do Łukasińskiego to może rzeczywiście bardziej mi się tam nielogicznośc rzucała w oczy niż mafijność, muszę se to jeszcze przeanalizować jak to z nim jest
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 19:18:15 GMT 1
Ja Cię oceniam, a nie wchodzę z Tobą dyskusję, jeszcze w odpowiedzi na taki bełkot. Typie, zadałeś mi konkretne pytania i ja na nie odpowiedziałem, jeśli któregoś pytania nie zrozumiałem, to dopytałem, Ty to osrałeś i wolałeś płakać, że zaraz wyczerpiesz limit. Po 20:00 dalej piszesz jakieś pierdoły brzmiąc jak mędrzec niegodny tego, by rozmawiać z plebsem. Masz mój głos, ale to nie jest eurowizja.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:18:42 GMT 1
Niektóre dziwne rzeczy należy zachować dla siebie i skrupulatnie śledzić, aby stać się echem głosu, któremu ufasz A o tym poście co myślicie? O, brawo, bo właśnie do tego chciałem wrócić. Jest duży rozdźwięk między Ginko przed tym postem, a Ginko po tym poście.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:18:53 GMT 1
via mobile
Post by Regina Jones on May 24, 2024 19:18:53 GMT 1
A jak bambi wchodzi to mam wrażenie że szefito
Na totalnym luzie, jak na chmurce wajbowej
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 19:19:37 GMT 1
Ogólnie ten atak siłacza na Heurystykę za dziwność wygląda mi na taki atak gdzie gość się nawet nie zastanowił czy za taką dziwnością może stać niewinny tylko widzi, że się może czegoś czepić to się czepił.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:20:23 GMT 1
Ja Cię oceniam, a nie wchodzę z Tobą dyskusję, jeszcze w odpowiedzi na taki bełkot. Typie, zadałeś mi konkretne pytania i ja na nie odpowiedziałem, jeśli któregoś pytania nie zrozumiałem, to dopytałem, Ty to osrałeś i wolałeś płakać, że zaraz wyczerpiesz limit. Po 20:00 dalej piszesz jakieś pierdoły brzmiąc jak mędrzec niegodny tego, by rozmawiać z plebsem. Masz mój głos, ale to nie jest eurowizja. No mam głos na Tobie od jakiegoś czasu, nie rozumiem, zadałem Ci pytanie, odpowiedziałeś, czego Ty jeszcze chcesz? Że mi napiszesz, żebym nie był pizdą i Ci odpowiedział? Na co, do kurwy? Ani mnie Twoja odpowiedź nie przekonała w jedną, ani w drugą stronę, bo była bełkotliwa, a Ty nie jesteś zanadto lotny. To Ci miałem napisać? Czekałeś na metrykę, żeby wiedzieć na czym stoisz?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 19:20:59 GMT 1
A tak historycznie mi się wydaje, że taką trochę dziwną teoretyczną paplaninę to częściej niewinni uprawiają i w nią brną niż lawirujący mafiozo.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:21:07 GMT 1
via mobile
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 19:21:07 GMT 1
Czyli ta analiza była dla picu? Moim zdaniem była ciekawa i "kupiłem" kilka fragmentów. Skąd tak nagły zwrot w kierunku marszu? no to że go podejrzewam nie znaczy że nie chce sie upewniać, prowadzić dyskusji, testować
A skąd niby ta teoria? Kto jest jej autorem i dlaczego pytasz o to czołgistę, na którego wnapisałeś dość mocną, jak na ten etap gry, analizę?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:21:28 GMT 1
Co to znaczy któregoś pytania nie zrozumiałem, to nie jest kurwa big data, tylko pytanie o co Ty się w ogóle dosrywałeś, bo wyglądałeś na totalnie odstrzelonego od planety na tamtym etapie rozgrywki, skąd Ty się urwałeś w ogóle koleś.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 19:22:39 GMT 1
A co do Jakuba Dębskiego zmiana zdania. On niewinny chyba.
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 19:24:28 GMT 1
Typie, zadałeś mi konkretne pytania i ja na nie odpowiedziałem, jeśli któregoś pytania nie zrozumiałem, to dopytałem, Ty to osrałeś i wolałeś płakać, że zaraz wyczerpiesz limit. Po 20:00 dalej piszesz jakieś pierdoły brzmiąc jak mędrzec niegodny tego, by rozmawiać z plebsem. Masz mój głos, ale to nie jest eurowizja. No mam głos na Tobie od jakiegoś czasu, nie rozumiem, zadałem Ci pytanie, odpowiedziałeś, czego Ty jeszcze chcesz? Że mi napiszesz, żebym nie był pizdą i Ci odpowiedział? Na co, do kurwy? Ani mnie Twoja odpowiedź nie przekonała w jedną, ani w drugą stronę, bo była bełkotliwa, a Ty nie jesteś zanadto lotny. To Ci miałem napisać? Czekałeś na metrykę, żeby wiedzieć na czym stoisz? Dosłownie w dwóch Twoich pytaniach nie byłem pewny, co masz na myśli, więc dopytałem/rozwinąłem, a Ty zamiast odpisać, to zacząłeś płakać, że zaraz limit. Nie czekałem na metrykę, czekałem na merytorykę. Zresztą kurwa, mamy pierwszy dzień, nie ufamy sobie - I TO JEST SPOKO, NORMALNE - rozmawiamy, zadajesz mi serię pytań i kompletnie moją odpowiedź olewasz. No czego Ty kurwa oczekujesz na tym etapie gry? Że zarzucę Ci jakiś konkret? Przecież nie wiem jak wyglądają Twoje głosowania, bo tych niebyło, opieram się tylko na postach, a Ty tego nie chcesz ciągnąć. Zesrałeś się. Zachęcam do linczu na Eryku.
|
|