|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 19:24:39 GMT 1
Regina też chyba niewinna będzie, pewny nie jestem, ale ja bym ją wolał sobie poobserwować na trochę pikantniejszym etapie gry.
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:24:54 GMT 1
W ogóle jak sie czujecie siedzac w tym samym sosie po raz N'ty? Z każdą edycją coraz pewniej i coraz lepiej sie znacie czy niekoniecnzie? Jak to wygląda z wszej perspektywy maratończyków?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 19:25:14 GMT 1
no to że go podejrzewam nie znaczy że nie chce sie upewniać, prowadzić dyskusji, testować
A skąd niby ta teoria? Kto jest jej autorem i dlaczego pytasz o to czołgistę, na którego wnapisałeś dość mocną, jak na ten etap gry, analizę? Trochę nie rozumiem o co chodzi zadaje podchwytliwe pytania i sprawdzam jak odpisuje drugi raz to piszę
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:25:31 GMT 1
Ja sie na przyklad nadal czuje jak w starym dobrym 2015
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:27:15 GMT 1
Jeśli ta gra jest prosta i zrobić by listę pojebów, to:
1. Tekstowo 2. Heurystyka 3. Satie 4. Gustlik 5. Bambi 6. Rutkowski 7. kurwa no może ten Gnom
i potem mamy 8. Usyk 9. Regina
i to nie tak, że daleko odstają od tamtej listy pojebów z pierwszej partii, tylko daleko odstają od swoich możliwości w byciu pojebem, no obiektywnie rzecz biorąc to robią więcej niż Heurystyka czy Bambi, ale jak na siebie to robią mało, więc jak gdzieś plottwist to może tutaj i to jakiś marker jest w sumie
czyli zostajemy z: 10. Smufi 11. Łukański 12. Kieliszkowski 13. Ginko
a 14. Phoebe nie wiadomo czy grać będzie
no to teraz należy sobie zadać pytanie
na ile oceniamy szanse, że w czwórce Kieliszkowski, Ginko, Łukański i Smufi bazując na ich interakcjach i grze do tej pory mogą siedzieć trzy mafie
bo ja chyba tego nie oceniam wysoko
ergo juz teraz zakładam, że jednak ktoś mnie robi w chuja więc denerwuje mnie i kserokopia Rutkowskiego, i pizda Usyk, i totalnie pasywny Reginiarz, i Tekściarz co własne braki przykrywa kreacją bo pizda nie skoczek jest
grajmy swoje panocki to będzie łatwiej, serio
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 19:27:30 GMT 1
Smufi też niewinny moim zdaniem zbyt prosto/stanowczo/po swojemu gra. Mafiozo by coś obudowywał, kombinował a tu taka prostota.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:27:57 GMT 1
No mam głos na Tobie od jakiegoś czasu, nie rozumiem, zadałem Ci pytanie, odpowiedziałeś, czego Ty jeszcze chcesz? Że mi napiszesz, żebym nie był pizdą i Ci odpowiedział? Na co, do kurwy? Ani mnie Twoja odpowiedź nie przekonała w jedną, ani w drugą stronę, bo była bełkotliwa, a Ty nie jesteś zanadto lotny. To Ci miałem napisać? Czekałeś na metrykę, żeby wiedzieć na czym stoisz? Dosłownie w dwóch Twoich pytaniach nie byłem pewny, co masz na myśli, więc dopytałem/rozwinąłem, a Ty zamiast odpisać, to zacząłeś płakać, że zaraz limit. Nie czekałem na metrykę, czekałem na merytorykę. Zresztą kurwa, mamy pierwszy dzień, nie ufamy sobie - I TO JEST SPOKO, NORMALNE - rozmawiamy, zadajesz mi serię pytań i kompletnie moją odpowiedź olewasz. No czego Ty kurwa oczekujesz na tym etapie gry? Że zarzucę Ci jakiś konkret? Przecież nie wiem jak wyglądają Twoje głosowania, bo tych niebyło, opieram się tylko na postach, a Ty tego nie chcesz ciągnąć. Zesrałeś się. Zachęcam do linczu na Eryku. XD
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:28:15 GMT 1
Smufi też niewinny moim zdaniem zbyt prosto/stanowczo/po swojemu gra. Mafiozo by coś obudowywał, kombinował a tu taka prostota. to teraz przeczytaj pajacu mojego posta
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 19:28:55 GMT 1
O co chodzi, co ma twój post do mojego?
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 19:28:59 GMT 1
Jeśli ta gra jest prosta i zrobić by listę pojebów, to: 1. Tekstowo 2. Heurystyka 3. Satie 4. Gustlik 5. Bambi 6. Rutkowski 7. kurwa no może ten Gnom i potem mamy 8. Usyk 9. Regina i to nie tak, że daleko odstają od tamtej listy pojebów z pierwszej partii, tylko daleko odstają od swoich możliwości w byciu pojebem, no obiektywnie rzecz biorąc to robią więcej niż Heurystyka czy Bambi, ale jak na siebie to robią mało, więc jak gdzieś plottwist to może tutaj i to jakiś marker jest w sumie czyli zostajemy z: 10. Smufi 11. Łukański 12. Kieliszkowski 13. Ginko a 14. Phoebe nie wiadomo czy grać będzie no to teraz należy sobie zadać pytanie na ile oceniamy szanse, że w czwórce Kieliszkowski, Ginko, Łukański i Smufi bazując na ich interakcjach i grze do tej pory mogą siedzieć trzy mafie bo ja chyba tego nie oceniam wysoko ergo juz teraz zakładam, że jednak ktoś mnie robi w chuja więc denerwuje mnie i kserokopia Rutkowskiego, i pizda Usyk, i totalnie pasywny Reginiarz, i Tekściarz co własne braki przykrywa kreacją bo pizda nie skoczek jest grajmy swoje panocki to będzie łatwiej, serio xD
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:29:26 GMT 1
via mobile
Post by Regina Jones on May 24, 2024 19:29:26 GMT 1
W ogóle jak sie czujecie siedzac w tym samym sosie po raz N'ty? Z każdą edycją coraz pewniej i coraz lepiej sie znacie czy niekoniecnzie? Jak to wygląda z wszej perspektywy maratończyków? O, ale to jest pierwszy moment kiedy czuję że bambi se stoi z boku wajbowo, na pół godziny przed linczem
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:29:30 GMT 1
Marcin, ale efforcik to robi konkretnie mocny nie?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:29:32 GMT 1
Dosłownie w dwóch Twoich pytaniach nie byłem pewny, co masz na myśli, więc dopytałem/rozwinąłem, a Ty zamiast odpisać, to zacząłeś płakać, że zaraz limit. Nie czekałem na metrykę, czekałem na merytorykę. Zresztą kurwa, mamy pierwszy dzień, nie ufamy sobie - I TO JEST SPOKO, NORMALNE - rozmawiamy, zadajesz mi serię pytań i kompletnie moją odpowiedź olewasz. No czego Ty kurwa oczekujesz na tym etapie gry? Że zarzucę Ci jakiś konkret? Przecież nie wiem jak wyglądają Twoje głosowania, bo tych niebyło, opieram się tylko na postach, a Ty tego nie chcesz ciągnąć. Zesrałeś się. Zachęcam do linczu na Eryku. XD kurwa typie ty masz chyba ujemne iq, przecież to co ty piszesz jest zupełnie ze sobą niepowiązane, jak ty możesz oczekiwać, że ja z tobą będę gadał? jesteś dla mnie pionkiem, jak coś pokażesz to może inaczej będziemy rozmawiać, ale póki co to se szukaj niszy gdzie indziej, a nie że ja ci będę odpisywał bo nawet nie wiem na co mam, nie umiesz pisać po polsku XD
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:29:51 GMT 1
Ja spojrzalem na tego posta i mialem takie "O jebaniutki", aż chce się follować ślepo
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 19:30:24 GMT 1
Satie już mnie zaczyna denerwować.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:30:25 GMT 1
W ogóle jak sie czujecie siedzac w tym samym sosie po raz N'ty? Z każdą edycją coraz pewniej i coraz lepiej sie znacie czy niekoniecnzie? Jak to wygląda z wszej perspektywy maratończyków? O, ale to jest pierwszy moment kiedy czuję że bambi se stoi z boku wajbowo, na pół godziny przed linczem Absolutnie stoje. Jeszcze nie wiem co sie dzieje haha, i chociaz specjalnie nie jest teraz tutaj tłoczno, to staram sie miec fun z rozgrywki
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:31:26 GMT 1
wolalbym na mafijnym sobie pośmieszkować ale jest jak jest
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:32:49 GMT 1
O co chodzi, co ma twój post do mojego? ja pierdolę, czy to jest jakieś zaćmienie umysłowe? twój post do mojego: a) mamy podobną podstawę, tj. sterylność bierzemy za mafijną, szukamy przemykaczy, kogoś niewyrazistego b) zrobiłem listę, przedstawiłem wyrazistych, odrzuty mi został w postaci ciebie i reginy, potem przejście do pokemonów c) pokemony zostały cztery, w tym smufie d) piszesz posta, że masz smufiego niewinnego e) jeśli twoja lista byłaby zbieżna z moją, bo pozostali z pokemonów mają dużą szansę na mafię f) możesz przejrzeć listę i napisać swoją g) usyk pyta CO MA MÓJ POST DO TWOJEGO h) cały czas bazujemy na podobnym założeniu, więc jeśli mamy podobną ocenę, to Twoja lista musiałaby być podobna do mojej jeśli Twoja lista byłaby odmienna chcę usłyszeć dlaczego w zakresie różnic
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:33:29 GMT 1
via mobile
Post by Regina Jones on May 24, 2024 19:33:29 GMT 1
O, ale to jest pierwszy moment kiedy czuję że bambi se stoi z boku wajbowo, na pół godziny przed linczem Absolutnie stoje. Jeszcze nie wiem co sie dzieje haha, i chociaz specjalnie nie jest teraz tutaj tłoczno, to staram sie miec fun z rozgrywki No ok Wyciąganie teraz jakichś wspominek z 2015 to chyba zbyt pojebany ruch jak na mafiozę, chuj tam
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:34:26 GMT 1
Absolutnie stoje. Jeszcze nie wiem co sie dzieje haha, i chociaz specjalnie nie jest teraz tutaj tłoczno, to staram sie miec fun z rozgrywki No ok Wyciąganie teraz jakichś wspominek z 2015 to chyba zbyt pojebany ruch jak na mafiozę, chuj tam ??? to jest jakieś kindergarden mafia? co to znaczy? chłop napisał o 2015 roku, chłop co pewnie współczynnik xPojebany ma najwyższy spośród zgromadzonych i Ty piszesz, ż to za grube?
|
|