|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 19:45:32 GMT 1
Jeszcze parę godzin temu powiedziałbym, że Henryk, teraz nie potrafię nikogo wymienić. No to fajnie ze nie ma lidera chyba Sure
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:45:52 GMT 1
Był aktywny na pierwszej stronie. Mocno aktywny. I ucichł jak reszta ucichła. Wyjście teraz z nory też wygląda na wywołanie przez mafijnych kolegów "ej bo chmury na ciebie idą". A tak z ciekawości, bierzesz pod uwagę wariant, że był mocno aktywny na pierwszej stronie, bo był wieczór, później poszedł spać, później był w pracy czy innej uczelni i teraz sb nakurwia gównoposting? Przypierdalanie się na siłę przecież - i tak, wiem, że na tym etapie gry ciężko o cokolwiek innego, ale znajmy granice. xD Gnom, co sądzisz o Łukańskim?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 19:46:09 GMT 1
Dla mnie w top grupce jest Bambi Usyk Rutkowski W krainie cienia mam Gnoma Ciebie i Gustlika Tekstowo Ginko Mati I do rozpatrzenia dzisiaj Heurystyka Lukanski Smufi Phoebie nie wpisuję nigdzie bo nie gra No nie wierzę że tu na dole trafiłem 3 mafiozów ale tę grupę pośrednią mam niestety dość szeroką Kolejność przypadkowa w grupkach ale jakby u góry był mafioza to byłbym zdziwiony Co ta Bambi robi w topce jak nie wiesz kto to? Czemu Heurystyka do rozpatrzenia? Mati nad Heurystyką? I jakie kryterium w ogóle przyjąłeś? To jest Twoja lista gitów i szitów po prostu? Myślę, że to akurat pasuje. Jakby wiedział kim jest Bambi to bałby się ją wrzucić do topu.
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 19:46:17 GMT 1
A tak z ciekawości, bierzesz pod uwagę wariant, że był mocno aktywny na pierwszej stronie, bo był wieczór, później poszedł spać, później był w pracy czy innej uczelni i teraz sb nakurwia gównoposting? Przypierdalanie się na siłę przecież - i tak, wiem, że na tym etapie gry ciężko o cokolwiek innego, ale znajmy granice. xD Gnom, co sądzisz o Łukańskim?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 19:46:41 GMT 1
Nie wiem przeźroczysty jest, szczerze mówiąc nie chce mi się czytać jego postów i średnio mnie interesuje xd
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 19:47:26 GMT 1
Co ta Bambi robi w topce jak nie wiesz kto to? Czemu Heurystyka do rozpatrzenia? Mati nad Heurystyką? I jakie kryterium w ogóle przyjąłeś? To jest Twoja lista gitów i szitów po prostu? Myślę, że to akurat pasuje. Jakby wiedział kim jest Bambi to bałby się ją wrzucić do topu. Brawo dobry post
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 19:48:21 GMT 1
We mnie walczą teraz dwa wilki, jeden mi każe zacząć próbować narzucać swoją wolę i prosić miasto o nielinczowanie Reginy, drugi mi mówi, że optymalnym zagraniem jest nic nie próbować narzucać, podjąć swoją decyzję i zobaczyć co wyjdzie.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:48:48 GMT 1
via mobile
Post by Regina Jones on May 24, 2024 19:48:48 GMT 1
Dla mnie w top grupce jest Bambi Usyk Rutkowski W krainie cienia mam Gnoma Ciebie i Gustlika Tekstowo Ginko Mati I do rozpatrzenia dzisiaj Heurystyka Lukanski Smufi Phoebie nie wpisuję nigdzie bo nie gra No nie wierzę że tu na dole trafiłem 3 mafiozów ale tę grupę pośrednią mam niestety dość szeroką Kolejność przypadkowa w grupkach ale jakby u góry był mafioza to byłbym zdziwiony Co ta Bambi robi w topce jak nie wiesz kto to? Czemu Heurystyka do rozpatrzenia? Mati nad Heurystyką? I jakie kryterium w ogóle przyjąłeś? To jest Twoja lista gitów i szitów po prostu? No jak nie wiem kto to to mam się cała grę wstrzymywać z typem? Jasne że tu pewnie są błędy ale na teraz tak mi to wygląda, pisałem że jeleń wchodzi w grę bez strachu, bez kombinacji, nie czuję żeby pchał jakąś agendę Heurystyka już pisałem 3 razy kurde, piszę dużo elokwentnie brzmiących postów ale jak tam se zrobisz faktor xMięso to imo wyjdzie niski jak na ilość znaków i dla mnie w d1 to jest spoko wyznacznik kogo wyjebać Ostatnie pytanie - tak
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 19:49:33 GMT 1
Nie no Reginy nie można dziś zlinczować nie oszukujmy się. To byłaby kompromitacja tak samo jak lincz na tym Satie
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:49:38 GMT 1
Co ta Bambi robi w topce jak nie wiesz kto to? Czemu Heurystyka do rozpatrzenia? Mati nad Heurystyką? I jakie kryterium w ogóle przyjąłeś? To jest Twoja lista gitów i szitów po prostu? Myślę, że to akurat pasuje. Jakby wiedział kim jest Bambi to bałby się ją wrzucić do topu. Tak, ALE To jest Bambi schroedingera: a) wiesz kto to jest, to go wrzucasz do niewinnych bo gra se swoje b) wiesz kto to jest, to jednocześnie się boisz, że zagra w mafii to samo, więc nie dajesz go do samej topki c) nie wiesz kto to jest, nie dajesz go do topki, no jakbym nie wiedział kto to jest Bambi, to bym go wjebał gdzieś tuż ponad pokemony i to mnie martwi
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:49:53 GMT 1
Reginy dzisiaj nie linczujemy, moi drodzy.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 19:50:01 GMT 1
A może se na te Heurystyke zagłosuje for fun
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:50:28 GMT 1
via mobile
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 19:50:28 GMT 1
Czy to jest dobry moment na jakąś z dupy wajchę?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:50:50 GMT 1
Czy to jest dobry moment na jakąś z dupy wajchę? Masuwka na Tekstowo.
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:50:52 GMT 1
Jak Bambi jest niewinna to jest niewinna, nie ma co drążyć, nie trzeba wiedzieć kto jest kim by wiedziec co jest pięć
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:51:11 GMT 1
Czy to jest dobry moment na jakąś z dupy wajchę? Jeżeli sie boisz o swój los, ale to niedobrze dla Cb by było
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 19:51:13 GMT 1
A może se na te Heurystyke zagłosuje for fun No w chuj mi się nie podoba, że przestał być aktywny, jak mu się zaczęła dupa palić, z drugiej strony jest Eryk, który po 20:00 zaczął znowu grać deduktora i mesjasza.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:51:31 GMT 1
via mobile
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 19:51:31 GMT 1
Czy to jest dobry moment na jakąś z dupy wajchę? Masuwka na Tekstowo. Nie będę oponować.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:51:35 GMT 1
Jakby coś kombinował to by mniej było widać chyba. Szukamy chłopaków sterylnych, nijakich, wtapiających się w tłum. I wrzuciłeś mnie do mafii, gdy ja odkąd znalazłem czas, tj. od paru godzin, piszę z każdym, rozmawiam, zaczepiam? To się nie klei. Usyk, Ty odpowiedziałeś na to? Opinia.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:51:37 GMT 1
via mobile
Post by Regina Jones on May 24, 2024 19:51:37 GMT 1
Jak Bambi jest niewinna to jest niewinna, nie ma co drążyć, nie trzeba wiedzieć kto jest kim by wiedziec co jest pięć Bambi kurwa, nie podkręcaj
|
|