bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:39:53 GMT 1
Jakbyście chcieli zlinczować Herosa, to najlepiej takiego żmija, co go mafia nie zabija, a co się będzie wił jak wąż i zostawał do konca... gdzie rozkłąd prawdopodobienstwa bedzie na to znikomy
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 19:40:07 GMT 1
Wszystko to co mówisz utwierdza mnie w przekonaniu, że w mafii będzie jeden z dwójki Dębski, Siłacz. Przy czym wykluczają się ze sobą bo za duża zażyłość im wyszła na współmafiozów myślę. no to jeszcze druga mańka kto z listy wyrazistych ma największą szansę robić w chuja nie chodzi mi o jakieś mety, ani potencjał tak z gry, kto tu gra wyraziście, no ale jednak gdzieś jest jakiś tam element taki, że to nie jest uniewinnienie Regina, Bambi, Gnom.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:40:11 GMT 1
Usyk, saite git czy nie git?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 19:40:30 GMT 1
Narazie git.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:41:00 GMT 1
No to gituwa
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:41:34 GMT 1
no to jeszcze druga mańka kto z listy wyrazistych ma największą szansę robić w chuja nie chodzi mi o jakieś mety, ani potencjał tak z gry, kto tu gra wyraziście, no ale jednak gdzieś jest jakiś tam element taki, że to nie jest uniewinnienie Regina, Bambi, Gnom. mi ten Tekściarz zupełnie nie pasuje też, chłop wygląda jakby naprawdę mu piątej klepki brakowało w tej edycji, co jest zastanawiające no i to jest ciekawe, bo mamy tutaj miasto paru prędkości, ale że Tekściarz stoi tam gdzie stoi zomo czyli Troglodyta i Grubas, to hmmm
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 19:42:18 GMT 1
Metryka kmiecia, merytoryka śmiecia. Spuścić do kibla, bo i tak nic nie wnosi. Nasrałeś w nocy multum postów o żadnej wartości, ale chciałeś być liderem, a jak nie wyszło, to teraz nawet nie potrafisz wymienić argumentów. xD Chociaż oczywiście ego nie pozwala podjąć dyskusji. Linczujemy Eryka, follow me. A kto jest liderem? wg ciebie? Jeszcze parę godzin temu powiedziałbym, że Henryk, teraz nie potrafię nikogo wymienić.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:42:22 GMT 1
via mobile
Post by matikieliszkowski on May 24, 2024 19:42:22 GMT 1
Satie, no zebym ci uwierzyl to chyba musial bym cię trochę lubić, najwieksze koksy na silowni są zawsze najlepszymi mordami, a ciebie to się ma chęć w dupe kopnąć co najwyzej
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:42:28 GMT 1
Regina, czekam na tę listę
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:42:55 GMT 1
A kto jest liderem? wg ciebie? Jeszcze parę godzin temu powiedziałbym, że Henryk, teraz nie potrafię nikogo wymienić. No to fajnie ze nie ma lidera chyba
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:43:04 GMT 1
Satie, no zebym ci uwierzyl to chyba musial bym cię trochę lubić, najwieksze koksy na silowni są zawsze najlepszymi mordami, a ciebie to się ma chęć w dupe kopnąć co najwyzej ale ja nie wiem do czego ty pijesz nawet, nie jesteś dla mnie podmiotem, ja z tobą nie gadam
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 19:43:12 GMT 1
A dawajcie w Tekstowo.pl może? Jak na reaction-check to tak średnio bym powiedział żaden reaction-check, poczytaj sobie jego posty z założeniem w głowie że to mafiozo nie rozumie prostego dla mnie konceptu brania pod chuja trudnymi pytaniami podejrzanego przeze mnie, jakbym jako miastowy nie mógł zmienić zdania/upewnić się w swojej teorii
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 19:43:26 GMT 1
mi ten Tekściarz zupełnie nie pasuje też, chłop wygląda jakby naprawdę mu piątej klepki brakowało w tej edycji, co jest zastanawiające no i to jest ciekawe, bo mamy tutaj miasto paru prędkości, ale że Tekściarz stoi tam gdzie stoi zomo czyli Troglodyta i Grubas, to hmmm Nie mam pojęcia kto to jest. Ja wiem tylko kim są Bambi, Rutkowski, ty Regina, Gustlik. Ale nie chcę o metach raczej rozmawiać.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:43:31 GMT 1
via mobile
Post by Regina Jones on May 24, 2024 19:43:31 GMT 1
Jeśli ta gra jest prosta i zrobić by listę pojebów, to: 1. Tekstowo 2. Heurystyka 3. Satie 4. Gustlik 5. Bambi 6. Rutkowski 7. kurwa no może ten Gnom i potem mamy 8. Usyk 9. Regina i to nie tak, że daleko odstają od tamtej listy pojebów z pierwszej partii, tylko daleko odstają od swoich możliwości w byciu pojebem, no obiektywnie rzecz biorąc to robią więcej niż Heurystyka czy Bambi, ale jak na siebie to robią mało, więc jak gdzieś plottwist to może tutaj i to jakiś marker jest w sumie czyli zostajemy z: 10. Smufi 11. Łukański 12. Kieliszkowski 13. Ginko a 14. Phoebe nie wiadomo czy grać będzie no to teraz należy sobie zadać pytanie na ile oceniamy szanse, że w czwórce Kieliszkowski, Ginko, Łukański i Smufi bazując na ich interakcjach i grze do tej pory mogą siedzieć trzy mafie bo ja chyba tego nie oceniam wysoko ergo juz teraz zakładam, że jednak ktoś mnie robi w chuja więc denerwuje mnie i kserokopia Rutkowskiego, i pizda Usyk, i totalnie pasywny Reginiarz, i Tekściarz co własne braki przykrywa kreacją bo pizda nie skoczek jest grajmy swoje panocki to będzie łatwiej, serio Dla mnie w top grupce jest Bambi Usyk Rutkowski W krainie cienia mam Gnoma Ciebie i Gustlika Tekstowo Ginko Mati I do rozpatrzenia dzisiaj Heurystyka Lukanski Smufi Phoebie nie wpisuję nigdzie bo nie gra No nie wierzę że tu na dole trafiłem 3 mafiozów ale tę grupę pośrednią mam niestety dość szeroką Kolejność przypadkowa w grupkach ale jakby u góry był mafioza to byłbym zdziwiony
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:43:34 GMT 1
via mobile
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 19:43:34 GMT 1
Badamy reakcje, sprawdzamy graczy.
Odpowiedzi szukajcie, czasu jest niewiele.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:44:27 GMT 1
Jak na reaction-check to tak średnio bym powiedział żaden reaction-check, poczytaj sobie jego posty z założeniem w głowie że to mafiozo nie rozumie prostego dla mnie konceptu brania pod chuja trudnymi pytaniami podejrzanego przeze mnie, jakbym jako miastowy nie mógł zmienić zdania/upewnić się w swojej teorii Jeżeli rzucasz chwile przed linczem propozycje na kogos - to jest tylko sprawdzanie, kto go potencjalnie moze klepnac
Jeżeli faktycznie chcialbys go ukrecic, tzn. liczn na nim - to wypadałoby te posty jego tutaj podrzucic, no i mocniej naganiac i mocniej nakladac ogien pod niego ;p
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:44:27 GMT 1
via mobile
Post by Regina Jones on May 24, 2024 19:44:27 GMT 1
Eryk to chyba taki typ gracza, któryj ak zostanie do meczowki, to powinien zostać zlinczowany, więc chyba tak średnio go dzisiaj linczować nie? raczej tak Ale jak nie jest w mafii to duże szanse na mord więc imo bez sensu dzisiaj ruszać
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:44:48 GMT 1
Jeśli ta gra jest prosta i zrobić by listę pojebów, to: 1. Tekstowo 2. Heurystyka 3. Satie 4. Gustlik 5. Bambi 6. Rutkowski 7. kurwa no może ten Gnom i potem mamy 8. Usyk 9. Regina i to nie tak, że daleko odstają od tamtej listy pojebów z pierwszej partii, tylko daleko odstają od swoich możliwości w byciu pojebem, no obiektywnie rzecz biorąc to robią więcej niż Heurystyka czy Bambi, ale jak na siebie to robią mało, więc jak gdzieś plottwist to może tutaj i to jakiś marker jest w sumie czyli zostajemy z: 10. Smufi 11. Łukański 12. Kieliszkowski 13. Ginko a 14. Phoebe nie wiadomo czy grać będzie no to teraz należy sobie zadać pytanie na ile oceniamy szanse, że w czwórce Kieliszkowski, Ginko, Łukański i Smufi bazując na ich interakcjach i grze do tej pory mogą siedzieć trzy mafie bo ja chyba tego nie oceniam wysoko ergo juz teraz zakładam, że jednak ktoś mnie robi w chuja więc denerwuje mnie i kserokopia Rutkowskiego, i pizda Usyk, i totalnie pasywny Reginiarz, i Tekściarz co własne braki przykrywa kreacją bo pizda nie skoczek jest grajmy swoje panocki to będzie łatwiej, serio Dla mnie w top grupce jest Bambi Usyk Rutkowski W krainie cienia mam Gnoma Ciebie i Gustlika Tekstowo Ginko Mati I do rozpatrzenia dzisiaj Heurystyka Lukanski Smufi Phoebie nie wpisuję nigdzie bo nie gra No nie wierzę że tu na dole trafiłem 3 mafiozów ale tę grupę pośrednią mam niestety dość szeroką Kolejność przypadkowa w grupkach ale jakby u góry był mafioza to byłbym zdziwiony Co ta Bambi robi w topce jak nie wiesz kto to? Czemu Heurystyka do rozpatrzenia? Mati nad Heurystyką? I jakie kryterium w ogóle przyjąłeś? To jest Twoja lista gitów i szitów po prostu?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 19:45:18 GMT 1
żaden reaction-check, poczytaj sobie jego posty z założeniem w głowie że to mafiozo nie rozumie prostego dla mnie konceptu brania pod chuja trudnymi pytaniami podejrzanego przeze mnie, jakbym jako miastowy nie mógł zmienić zdania/upewnić się w swojej teorii Jeżeli rzucasz chwile przed linczem propozycje na kogos - to jest tylko sprawdzanie, kto go potencjalnie moze klepnac
Jeżeli faktycznie chcialbys go ukrecic, tzn. liczn na nim - to wypadałoby te posty jego tutaj podrzucic, no i mocniej naganiac i mocniej nakladac ogien pod niego ;p
no w sumie
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:45:20 GMT 1
|
|