|
Rozgrywka
May 24, 2024 20:08:23 GMT 1
via mobile
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 20:08:23 GMT 1
Dla mnie Gustlik tu się mocno uniewinnił a Tekstowo.pl mówi że z tej trójki najmniej winny
W sumie wcześniej podobała się mu moja teoria że Gustlik winny, więc chociaż jest konsekwentny
Mała edycja, spokojnie Gustlik mógł budować pozycję na słabo wchodzącym w grę Reginem
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 20:08:53 GMT 1
via mobile
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 20:08:53 GMT 1
Z głosujących na Reginę najbardziej niewinny jest głos Smufiego, potem Rutek a Gustlik jako trzeci. Dlaczego Rutek nad Gustlikiem? Rutek nie budował sobie na nim tak dwojej pozycji, jak starał się to robić Gustlik.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 20:09:03 GMT 1
Gustlik jest niewinny nie za to, że zlinczował Reginę, ale za to jak szukał mafii.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 20:09:06 GMT 1
via mobile
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 20:09:06 GMT 1
Dlaczego Rutek nad Gustlikiem? Rutek nie budował sobie na nim tak dwojej pozycji, jak starał się to robić Gustlik. Mocnej*
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 24, 2024 20:09:22 GMT 1
Dla mnie Gustlik tu się mocno uniewinnił a Tekstowo.pl mówi że z tej trójki najmniej winny
W sumie wcześniej podobała się mu moja teoria że Gustlik winny, więc chociaż jest konsekwentny
Mała edycja, spokojnie Gustlik mógł budować pozycję na słabo wchodzącym w grę Reginem Jeżelo Gustlik przezyje do meczowki, no to mysle ze dopiero wtedy to bedzie istotne haha
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 20:09:43 GMT 1
via mobile
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 20:09:43 GMT 1
Gustlik jest niewinny nie za to, że zlinczował Reginę, ale za to jak szukał mafii. Do zagrania jako mafia.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 20:09:46 GMT 1
Na teraz to chlopa mozna zostawic, ale tak, warto brac poprawke i miec ciagle na to uwadze przez cala gre, bo juz tacy byli, co tka wygrywali zabiwszy swojego early in-game
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 20:09:48 GMT 1
Reginy dzisiaj nie linczujemy, moi drodzy. Ale ty jesteś zatunelowany na swoją wspaniałość. ale przecież ja to napisałem wprost. pytasz się mnie, jak się czuję, zajebiście się czuję, miałem rację jak pół nocki ojebywałem reginę, nie zagłosowałem na nią i nie chciałem jej dziś zlinczować, bo mnie oszukała dziś i miała solidny dzień, ale co ty w ogóle tworzysz?
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 20:10:03 GMT 1
Tekstowo, Ty w ogole jakis takis niespecjalnie zadowolony widze?
|
|
|
Post by Volverin on May 24, 2024 20:22:56 GMT 1
LIMITY POSTÓW NA D2 USTAWIONE -> Widoczne nad avatarem.
DZIŚ NIE MA MORDU MAFII, OD JUTRA CODZIENNIE.
-----------
Phoebe - brak głosu, brak wpisu - po ostrzeżeniu za każde przewinienie.
Gracz zostanie wykluczony, jeśli nie uaktywni się do godziny 15:00 w d2.
-----------
OTWARCIE TEMATU I ROZPOCZĘCIE D2 O 22:00
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 24, 2024 21:00:46 GMT 1
Im bliżej linczu, tym bardziej wyglądało na to, że Regina nie padnie. Jeśli mafia broniła jej aktywnie, to oczywiście na pierwszy plan wysuwa się Satie, ale on ją wcześniej atakował, więc po co by mu to było?
Łukański i Kieliszkowki zagłosowali na Satiego, ale czy mogli faktycznie liczyć na jego zlinczowanie? Jeśli w mafii jest Kieliszkowski, to o wiele lepszym celem byłby dla niego Łukański - dlaczego go nie wybrał? Ma to sens przede wszystkim wtedy, kiedy są razem w mafii. Ale tutaj dochodzi głos Reginy - po co ryzykować remisem mafiozów? Miałby sens tylko przy wierze w masówkę na Łukańskim. A więc Łukański raczej niewinny.
Z postingu najbardziej do Reginy pasował mi Ginko, ale on zagłosował w bok, na Usyka. Bez sensu. Liczył, że będzie masówka na Łukańskim?
Z tego samego powodu nie wiem, na ile ten głos uniewinnia Rutkowskiego - może myślał, że nie będzie miał znaczenia?
Przed linczem przewijały się nicki Tekstowa i Heurystyki, ale Tekstowo chyba głównie ratował tam swoją dupę(pewnie zakładał, że razem z nim zagłosuje Mati), a głos Gnoma na Heurystykę mówi jeszcze mniej, bo u niego kandydaci do linczu zmieniali się jak w kalejdoskopie. Będąc w mafii bardziej opłacałoby mu się postawić na jednego, konkretnego kontrkandydata dla Reginy. Brak głosu raczej na korzyść Heurystyki.
Ranking niewinności:
Gustlik
Gnom Marcin Łukański
Bambi Rutkowski
Tekstowo Heurystyka
Erik Satie
Oleksandr Usyk Ginko Mati Kieliszkowski
poza klasyfikacją: Phoebe
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 21:01:50 GMT 1
Eryk wydaje się zbyt dobrym graczem, by jebać (będąc w mafii) we mnie razem z mafiozą Reginą, po prostu się zesrał, bo naruszyłem jego majestat top gracza, strzelił focha zupełnego, więc jego PÓKI CO (stan na piątek 22:00) skreślam. Chociaż śmieszne, że po linczu podkreślał, jak to nie on chciał linczować Reginę, no ale to pewnie wrodzona megalomania. xD A co więcej, to nie wiem, czas pokaże. Eryk, będziesz mi już odpisywał, czy dalej jestem niegodny?
Zacząłbym od głosów pojedynczych:
Bambi, czemu Ginko? Tektstowo, czemu Henryk? Ginko czemu Ukr? Ukr, czemu Mati?
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 21:01:51 GMT 1
Usyk jest 100 procent miasto. Regina straszne tańce nad nim wczoraj w nocy robila.
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 21:02:01 GMT 1
Usyk jest 100 procent miasto. Regina straszne tańce nad nim wczoraj w nocy robila.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 21:06:03 GMT 1
Usyk jest 100 procent miasto. Regina straszne tańce nad nim wczoraj w nocy robila. Dziękuję.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 21:06:51 GMT 1
Uważam, że moje traktowanie Reginy też było niewinne.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 21:09:02 GMT 1
Usyk jest 100 procent miasto. Regina straszne tańce nad nim wczoraj w nocy robila. Spodziewasz się głosu mafii na Reginie?
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 21:09:58 GMT 1
Uniewinnieni: Usyk Łukański Bambi Rutkowski Eryk Smufi
Przepraszam za nieobecność
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 21:12:15 GMT 1
Eryk wydaje się zbyt dobrym graczem, by jebać (będąc w mafii) we mnie razem z mafiozą Reginą, po prostu się zesrał, bo naruszyłem jego majestat top gracza, strzelił focha zupełnego, więc jego PÓKI CO (stan na piątek 22:00) skreślam. Chociaż śmieszne, że po linczu podkreślał, jak to nie on chciał linczować Reginę, no ale to pewnie wrodzona megalomania. xD A co więcej, to nie wiem, czas pokaże. Eryk, będziesz mi już odpisywał, czy dalej jestem niegodny? Zacząłbym od głosów pojedynczych: Bambi, czemu Ginko? Tektstowo, czemu Henryk? Ginko czemu Ukr? Ukr, czemu Mati? Łatwa, mało aktywna gierka, z obecnością. Na listach plus estymatorze szaleństwa - wypadał bardzo słabo. Realny do zliczowania, z korzyścią dla miasta, bo teraz i tak jest problemem z jego materiałem i tym co napisał. Nie był zarazem wajchowanym, a uważam, żę realnie mógł zlecieć. Tak samo zresztą jak Smufi. Aczkolwiek nie byłem świadomy jak bardzo aktywni miastowi mają stworzone przemyślenia i susy. Okazało się, że mieli susy, poszli w susa (Regina) i wydarzyło się, co się wydarzyło.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 21:12:20 GMT 1
Uniewinnieni: Usyk Łukański Bambi Rutkowski Eryk Smufi Przepraszam za nieobecność Mógłbyś rozpisać czemu Łukański i Bambi? Z resztą się zgadzam.
|
|