Ginko
Edycja#47
Limit Postów: 80
|
Post by Ginko on May 24, 2024 21:13:52 GMT 1
Eryk wydaje się zbyt dobrym graczem, by jebać (będąc w mafii) we mnie razem z mafiozą Reginą, po prostu się zesrał, bo naruszyłem jego majestat top gracza, strzelił focha zupełnego, więc jego PÓKI CO (stan na piątek 22:00) skreślam. Chociaż śmieszne, że po linczu podkreślał, jak to nie on chciał linczować Reginę, no ale to pewnie wrodzona megalomania. xD A co więcej, to nie wiem, czas pokaże. Eryk, będziesz mi już odpisywał, czy dalej jestem niegodny? Zacząłbym od głosów pojedynczych: Bambi, czemu Ginko? Tektstowo, czemu Henryk? Ginko czemu Ukr? Ukr, czemu Mati? Bo mi Usyk przypomina mafiozę z poprzedniej edycji. Dużo pisania, mało mięsa i do tego odzywanie się prawie na każdy temat, ale bez większego sensu Ja już wcześniej słuchałem to co Gustlik pisał, że on razem z Reginą z mafii nie jest, ale ja do winy Reginy nie byłem przekonany. A jednocześnie w mojej głowie jest to, że Usyk mi zalatywał mafiozą i w sumie myślałem, że jest szansa, że padnie, bo gdzieś około 19 było na nim kilka głosów od Tekstowo czy Gnom, później jeszcze myślałem czy zmienić ten głos, ale chciałem wyczekać czy Usyk walnie w Łukańskiego (Ciebie) czy nie, bo jako jedynego miał do prawie końca dnia Ciebie jako winnego, ale pod koniec dnia zmienił w Matiego.
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 24, 2024 21:16:03 GMT 1
Opowiedz mi o twoim anime Ginko jak jesteś
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 21:20:00 GMT 1
Uniewinnieni: Usyk Łukański Bambi Rutkowski Eryk Smufi Przepraszam za nieobecność Mógłbyś rozpisać czemu Łukański i Bambi? Z resztą się zgadzam. Bambi dlatego, bo Regina jakoś go mocno zaczęła uniewinniać, tak jakoś wydaje mi się na chujową strategię, jakby obydwaj byli w mafii i liczyli że Regina padnie i coś im to da. Łukański mi się zazielenił jak nadrabiałem ostatnie 15 stron z wiedzą, że Regina winna. W tym momencie ci nie powiem, bo nie pamiętam, a nic nie zapisałem sobie. Musiałbym się cofnąć, co pewnie uczynię, ale już nie dziś. Swoją drogą Regina próbowała mnie wepchać w lincz, czego można było się po mafii spodziewać. Gnom próbował na mnie zwajchować. Pasuje znów na spójne działanie mafijne.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 21:22:02 GMT 1
Mógłbyś rozpisać czemu Łukański i Bambi? Z resztą się zgadzam. Bambi dlatego, bo Regina jakoś go mocno zaczęła uniewinniać, tak jakoś wydaje mi się na chujową strategię, jakby obydwaj byli w mafii i liczyli że Regina padnie i coś im to da. Łukański mi się zazielenił jak nadrabiałem ostatnie 15 stron z wiedzą, że Regina winna. W tym momencie ci nie powiem, bo nie pamiętam, a nic nie zapisałem sobie. Musiałbym się cofnąć, co pewnie uczynię, ale już nie dziś. Swoją drogą Regina próbowała mnie wepchać w lincz, czego można było się po mafii spodziewać. Gnom próbował na mnie zwajchować. Pasuje znów na spójne działanie mafijne. Ogólnie chyba się zgodzimy, że Regina może była w miarę blisko żeby się uratować przed linczem ale kolegów chyba trochę słabo kryła. To znaczy grała tak, że da się dość sporo z jej gry prawdy wyłuskać. Dla mnie jesteś niewinny.
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 24, 2024 21:24:41 GMT 1
Czytałem tylko mangę i jest bardzo przyjemna. Wśród nas żyją istoty zwane Mushishi, które mogą być dla nas symbiontami lub pasożytami i mogą wprowadzać w naszym zachowaniu pewne zmiany (chciałem sobie to nawet wykorzystać jako pewien rodzaj kreacji i tłumaczyć dlaczego ktoś coś robi, że mu Mushishi tak podpowiadają, ale uznałem to za głupie). I to wyjaśniałoby niewyjaśnione na pierwszy rzut oka rzeczy . To są bardziej oddzielne opowieści z bardzo powolnym tempem i dość mocno związane z życiem i śmiercią. Polecałbym jeżeli lubisz takie rozważania o przemijaniu czasu i ludzkich relacjach
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 21:25:32 GMT 1
Jak się czujesz z jego winą? no zajebiście się cieszę, że go zajebałem d1, ale dzisiaj był solidny jebaniec i patrząc na to jak sie gra toczyła, to bym na niego nie zagłosował dziś ni huja no ale uwaga proszę zanotować kolego reginka ROZJEBANY W PIĘĆ MINUT TO JEST OSZUKIWANIE SIEBIE (NAJPEWNIEJ TAK JEST I OBY) ALBO OSZUKIWANIE TOWARZYSTWA. REGINA BYŁA SPALONYM MAFIOZĄ I GRAŁA JAK SPALONY MAFIOZO. NIE DAŁA OD SIEBIE DZISIAJ NIC ŻEBY MOŻNA BYŁO JĄ ROZPATRYWAĆ JAKO NIEWINNĄ. JEŻELI CHCESZ SIĘ PUCOWAĆ I UNIEWINNIAĆ MOŻESZ DAĆ CYTATY TYCH JEJ SOLIDNYCH POSTÓW KTÓRE CIĘ PRZEKONAŁY ALE NIE MUSISZ, JA MAM TO W ZASADZIE W DUPIE. JESTEŚ W KTÓRYMŚTAM TIERZE, WYJDZIESZ NIE WYJDZIESZ MAMY WIELU BARDZO WARTOŚCIOWYCH NIEWINNYCH I MA TO NIEWIELKIE ZNACZENIE. ZNACZENIE MA ZA TO, ŻE POSZŁA TA NARRACJA, ŻE REGINA GRA JAK NIEWINNA I BĘDZIE DO SPRAWDZENIA CZY TĄ NARRACJE WYPUŚCIŁA MAFIA, CZY MISSCLEARUJĄCY MIASTOWI.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 21:26:11 GMT 1
MAMY ZA TO SOLIDNĄ GRUPKĘ NIEWINNYCH KTÓRZY BEZ PRÓBY MIECZA BYLIBY TRUDNI DO UNIEWINNIENIA ZA CO WIELKI SZACUNEK DLA WAS.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 21:27:53 GMT 1
I JEST TYCH NIEWINNYCH NA TYLE DUŻO PATRZĄC NA MOMENT W KTÓRYM SIĘ ZNAJDUJEMY ZE WPYCHANIE DO NICH BAMBI NIE JEST SPECJALNIE REZOLUTNE CHOCIAŻ MĄDRALA MOŻE MIEĆ TAK ZWANYM PSIM SWĘDEM RACJE
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 21:29:35 GMT 1
DUŻO TYCH RUCHÓW REGINY BYŁO, KAŻDY WOKÓŁ MUSIAŁ SIĘ USTOSUNKOWAĆ I W TEMACIE NA 36 STRONACH JEST CZYSTA TEORIA MAFII DO OPANOWANIA ŁATWIEJ NIŻ KIEDYKOLWIEK, MOŻECIE SCHOWAĆ SOBIE W BUTY WSZYSTKIE 50/50 TEORIE I ZGADYWANKI
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 21:31:46 GMT 1
Z mojej perspektywy to wygląd tak: * Absolutnie nie było wyczuwalne że Regina leci. (Chociaż ja nie wiem co się działo wczoraj). Ale wychodzi na to że Rutkowski posłał tam głos bez deklaracji, to samo Smufi (?). * Saiti, który ma duzy tutaj posłuch, zrezygnował z walenia w Reginę (chociaż ją pressował), i szedł na byki z Łukańskiego. * Ja w sumie celowo wprowadzalem jak najwiecej szumu i jak najwiecej przeszkód, by tego konfliktu nie eskalować, zwłaszcza w kwestie linczowe (bo to niepotrzebne by było). * Z perspektywy mafii: super łatwo byłoby sie podłapać przeciwko Saitiemu (bo irytujacy typ), czy przeciwko Łukańskiemu (bo mafowe zachowanie i przodownictwo Saitiego), albo lecieć z wajchowaniem na potęgę, podkręcając tylko to w siłę. Dodatkowy chaos i zmniejszenie szansy na trafienie w mafię. * Jak widać z rozkładu głosów (chociaż nie wiadomo jaki ten rozklad będzie), to najbardziej optymalne dla mafii bylo po prostu w kogoś wajchować i tyle, albo dołaczac się do konkretnych i mocnych oskarzeń. * Regina tereotycznie chyba jakies tam oskarzenia i wczoraj (i dzisiaj) press miała, ale i tak nie była mocno na świeczniku. A spadła (a to dobrze). * Jednakże opisujac powyzsze, i patrzac na głosy, to co mamy: w Marcina poszła Regina (dołączony wagon) i Saiti (oryginał). Regina okazała się mafią. * W Saitiego poszedł Marcin (oryginał) + dołączył się Kieliszkowski (i bardzo prawdopdobone, że siedzi tutaj mafia).
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 21:33:15 GMT 1
no zajebiście się cieszę, że go zajebałem d1, ale dzisiaj był solidny jebaniec i patrząc na to jak sie gra toczyła, to bym na niego nie zagłosował dziś ni huja no ale uwaga proszę zanotować kolego reginka ROZJEBANY W PIĘĆ MINUT TO JEST OSZUKIWANIE SIEBIE (NAJPEWNIEJ TAK JEST I OBY) ALBO OSZUKIWANIE TOWARZYSTWA. REGINA BYŁA SPALONYM MAFIOZĄ I GRAŁA JAK SPALONY MAFIOZO. NIE DAŁA OD SIEBIE DZISIAJ NIC ŻEBY MOŻNA BYŁO JĄ ROZPATRYWAĆ JAKO NIEWINNĄ. JEŻELI CHCESZ SIĘ PUCOWAĆ I UNIEWINNIAĆ MOŻESZ DAĆ CYTATY TYCH JEJ SOLIDNYCH POSTÓW KTÓRE CIĘ PRZEKONAŁY ALE NIE MUSISZ, JA MAM TO W ZASADZIE W DUPIE. JESTEŚ W KTÓRYMŚTAM TIERZE, WYJDZIESZ NIE WYJDZIESZ MAMY WIELU BARDZO WARTOŚCIOWYCH NIEWINNYCH I MA TO NIEWIELKIE ZNACZENIE. ZNACZENIE MA ZA TO, ŻE POSZŁA TA NARRACJA, ŻE REGINA GRA JAK NIEWINNA I BĘDZIE DO SPRAWDZENIA CZY TĄ NARRACJE WYPUŚCIŁA MAFIA, CZY MISSCLEARUJĄCY MIASTOWI. Aczkolwiek zakladajac ze Regina była spalonym mafiozą, (ja nie czytalem wczorajszego dnia i prawie calego dzisiejszejgo - tylko te momenty jak byłem ). To czemu Regina i tak tak słabo dostała głosy? Chyba ze solidnym jest zlaozyc, ze duzo wiecej graczy grało jak ja (stad głosy w bok), czesc emocjononalnych graczy poszla na konflikt, i zostaje cała reszta (3 osoby) ktora poszla w Reginke.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 21:33:39 GMT 1
MAMY ZA TO SOLIDNĄ GRUPKĘ NIEWINNYCH KTÓRZY BEZ PRÓBY MIECZA BYLIBY TRUDNI DO UNIEWINNIENIA ZA CO WIELKI SZACUNEK DLA WAS. Daj listę
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 21:34:27 GMT 1
Ja nie wiem czy przypadkiem tym gadaniem, że dziś Regina nie. Nie sprawiliśmy, że mafia zamiast bronić kolegę uznała, że kolega przeżyje.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 21:34:44 GMT 1
Ja uważam że mafia liczyła że Regina nie spadnie bo sporo osób od niej odganiało, no max 1 mafia tam będzie plottwistowa ale uwierze nawet że sami niewinni czyli Gustlik, Smufi, rutkowski, do tego czuje od Bambi pozytywną energie i nić współpracy chociaż czasem się nie zgadzamy Tekstowo, Ty w ogole jakis takis niespecjalnie zadowolony widze? no to jest niewinny w chuj post moim zdaniem Ginko jeśli nie wyjaśniałeś to czemu pojawiłeś sb po linczu i skąd głos na Usyka
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 21:38:19 GMT 1
Ginko wydaje mi się niewinny jego mowa na temat tego dlaczego na mnie głosował wydaje mi się przekonująca.
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 24, 2024 21:38:23 GMT 1
Bo Łukasiński był dobrym kontrkandydatem do zlinczowania. W pewnym momencie gry kilka osób wyraziła się jedna po drugiej, że czują od niego mafijność. Wydawało się, że jest sporo opcja, aby go zlinczować, ale ostatecznie dostał tylko 2 głosy co jest dla miasta mega super, bo mamy i zlinczowanego mafiozę i mamy fajny rozkład głosów
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 21:38:56 GMT 1
MAMY ZA TO SOLIDNĄ GRUPKĘ NIEWINNYCH KTÓRZY BEZ PRÓBY MIECZA BYLIBY TRUDNI DO UNIEWINNIENIA ZA CO WIELKI SZACUNEK DLA WAS. Daj listę MOŻE JUTRO, TERAZ NIE MA POTRZEBY
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 21:39:48 GMT 1
spoko spoko, lepiej jak nie dasz oczywiscie, swoja droga, po co znowu casplokujesz? nie nudzi Cie to?
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 21:40:02 GMT 1
A DLA MAFII TAKI LINCZ W D1 TO JEST TAK ZWANE K.O PANOWIE I ZAKŁADANIE, ŻE RYZYKOWALI UPRAWIALI HAZARD I ZAKŁADALI ŻE MOŻE PADNIE MOŻE NIE PADNIE MOŻE NIE TRZEBA OD NIEJ ODGANIAĆ JEST, NIE OBRAŻAJĄC TU NIKOGO - PO PROSTU BŁĘDNE
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Post by Ginko on May 24, 2024 21:40:21 GMT 1
Ja uważam że mafia liczyła że Regina nie spadnie bo sporo osób od niej odganiało, no max 1 mafia tam będzie plottwistowa ale uwierze nawet że sami niewinni czyli Gustlik, Smufi, rutkowski, do tego czuje od Bambi pozytywną energie i nić współpracy chociaż czasem się nie zgadzamy Tekstowo, Ty w ogole jakis takis niespecjalnie zadowolony widze? no to jest niewinny w chuj post moim zdaniem Ginko jeśli nie wyjaśniałeś to czemu pojawiłeś sb po linczu i skąd głos na Usyka Głos na Usyka wyjaśniłem, ale to dlaczego dopiero po linczu się pojawiłem to nie, ale po prostu pakowałem się na wyjazd
|
|