bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 25, 2024 0:23:07 GMT 1
Satie Gnom ŁukańskiTu się Łukański z Satie wykluczają. RUTKOWSKIBambi Heurystyka dostępnościmatikieliszkowskiGinko Tekstowo.pl Łukanski - Heurystyka - Kieliszkowski
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 25, 2024 0:24:34 GMT 1
Łukański Heurystyka Kieliszkowski
Marcin Łukański Ginko matikieliszkowski
Łukanski Heurystyka Kieliszkowski
Wiec: Kieliszkowski 3x Łukański 3x Heurystyka x2 Ginko x1
tak z 3 list u mnie wyglada
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 25, 2024 0:25:12 GMT 1
w sumie też powinniscie z 3 wylosowanych grup wybrac 3x susy i potemz zsumować kto zbiera najwiecej ;d jedn losowanie grup jest zbyt tendencyjne though
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 0:25:27 GMT 1
Żeby było jasne ja nie tyle mam Łukańskiego za niewinnego samego w sobie, ale dopóki wierzę, że w mafii jest Kieliszkowski to mam Łukańskiego za niewinnego. Razem w mafii nie wierzę że są.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 25, 2024 0:25:40 GMT 1
aczkolwiek powiedizalbym ze ten sposob nie jest dobrym sposobem na wybranie kogo nalezy zabic, ale ten sposób bardzo dobrze pokazuje kto jest silnie uniewinniony
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 0:25:48 GMT 1
3 listy po 3 listy bardzo spoko, zmniejsza ryzyko błędu
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 25, 2024 0:26:03 GMT 1
Żeby było jasne ja nie tyle mam Łukańskiego za niewinnego samego w sobie, ale dopóki wierzę, że w mafii jest Kieliszkowski to mam Łukańskiego za niewinnego. Razem w mafii nie wierzę że są. Ja oceniam niezależnie od polaczen najwieksze susy jbc, bez zaleznosci
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 25, 2024 0:27:25 GMT 1
Dla mnie takie mocne krzyzowanie to na pewno Saitie z Marcinem - z powodu konfliktu krzyzowalbym też Saitiego z Usykiem
Gustlik z Saitim tez moze byc skrzyzowany (moe z wyjatkiem zameczówkoania, jakby ktos z nich dozyl do mecozwki to takie krzyzowanie potrafilbym juz odjac)
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 0:27:26 GMT 1
myślę, że to wygramy panowie i panie, byleby się ksiądz wśród nieparzystych wylosował, bo jak wśród parzystych to trochę moja teoria listy będzie wadliwa.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 0:31:17 GMT 1
Stoimy spoko, dużo niewinnych, tylko 2 mafiozów, ksiądz. Trzeba uważać, ale wiadomo, jest dobrze.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 25, 2024 0:38:59 GMT 1
a Saiti z żona się musi męczyć czy tam chłopakiem - zamiast z byczkami w temacie siedzieć, taka strata, taka strata, takie mu problemy i wyzwania zrobiliście na jutro
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 0:47:17 GMT 1
mógł nie grać swojego mafijnego standardu miałby łatwiej, aczkolwiek muszę pochwalić resztę miasta, bo wzorcowo większość pokazuje niewinność
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 0:49:35 GMT 1
w ogóle to zabawne jak Satie chciał zostać mafijnym liderem miasta, jednocześnie idąc w konflikt z drugim mocarnym współmafiozem, tylko mu się miasto w to wpierdoliło i klasyczne odejście od głosowania na siebie, niewiele pomogło.
ale to mądry chłopak, wyciągnie wnioski
a jak jest niewinny tym gorzej dla niego
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 0:52:14 GMT 1
myślę, że panowie Satie-Kieliszkowski powinni się zgodzić, że jutro powinno się rozstrzygnąć między nimi? a jak nie, to niech się porządnie nagimnastykują by to uargumentować
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 0:52:24 GMT 1
Paker jeszcze wspomne oprócz łatwego atakowania Heurystyki za dziwność atakował Satiego za bycie bucem.
No takie słabe cele do ataku. To znaczy cele jak cele ale oba powody słabe. Mało uwinniające.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 0:56:11 GMT 1
Usyk popełniasz klasyczny błąd, utwierdzasz się w winie Pakera zamiast szukać trzeciego mafiozy, albo stawiac tezy za niewinnością Pakera, które pomogłyby Ci w razie jego niewinności
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 1:27:16 GMT 1
Przemyślałem i Tekstowo będzie niewinne. Ihmo zbyt odważne i zbyt nieoczywiste z punktu widzenia wkurwionego świetnym Gustlikiem mafiozy byłoby imputowanie mu, że chciał sobie wyrabiać pozycję na Reginie, gdzie wystarczy odrobina zaznajomienia w temacie, by wiedzieć, że tak nie było.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 25, 2024 1:46:53 GMT 1
Boisz się że zlecisz!? Powinienes mieić luz Chcę pograć więcej niż 1 dzień. Tak, czuję stres. Ja poczekam aż wiecej pokaze, bo bardzo (na wieczornej wbicie) Tekstowo dawal mi mega slabe viby... i dopiero jakos sie tak rozruszał po mordzie, ale zamiast zaliczyc wyjscie z na wesolo, to jakies takies kasliwe uwagi i jakby powietrze z niego uleciało dla mnie to w ogole niezrozumiala dynamika wbija koles niby zdenerwowany bo moze wajcha poleciec z dupy na niego (i to bylo niby realne) mowi ze pogralby dluzej mafia umiera a tutaj jakis wzrost agresji, oskarzen, uwag, ale w takim złym sosie no po prostu tlumacz czmeu mi to zle zapachnialo zobaczymy ten gracz i tak pewnie przetrwa dluzej niz ja wiec ;d takie sobie gadanie
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 1:52:12 GMT 1
to wszystko prawda, ale prawdą też jest to, że Regina na mafijnym MUSIAŁA być mocno zirytowana moim przypierdoleniem się do niej i że generalnie mafia mnie nienawidzi/chce mi się przypodobać/ignoruje mnie. Ostatnią rzeczą jaką bym się spodziewał po mafii to szybkie wejście w konflikt ze mną tuż po tym linczu.
i prawdą też jest że jak pisałem wcześniej w każdej edycji znajdują się tacy miastowi maruderzy, którzy chujowo typują, boją się o swoją pozycję i szukają dziury w całym. w ogóle takie zachowanie jest tak wydawać by się mogło mafijne, że mafiozi tego unikają.
a jak tekstowo kurwiarzu jesteś w mafii, to się właśnie kompromituję. ale co mi tam, jestem Gustlik, trzymam mega formę od kilku edycji niezależnie od przynależności, więc sobie pozwalam.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 1:58:14 GMT 1
to już prędzej ten paker, poszedłem w niego, nie odniósł się do mnie bezpośrednio, ale pośrednio tak propsując analizę Gnoma na mnie. No taki ideał spokojnego mafiowania. wiem, że tu podbijam typ Usyka. Ale po pierwsze Usyk jest niewinny, a po drugie nie ma co się wstydzić podpierdalania dobrych typów od innych, co nie Satie? btw jutro (dziś) sobota przed DniuMatkowa. Gustlik jest rodzinny więc wiecie jak będzie. Złóżcie mamusiom ładnie życzenia w ten weekend
|
|