Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 25, 2024 14:55:44 GMT 1
Szkoda, że nie zapytałeś te dwie/trzy godziny temu, kiedy byłam na świeżo po ich przeczytaniu, bo teraz to mi się już wszystko zlewa xD No ale coś w stylu: Smufi chuj wie (miał chyba jednego posta w tych pierwszych 20, które czytałam), Satie raczej niewinny (z potencjałem na bycie pocket mafiozo, gdyby za parę dni wciąż nie było wszystkich), Gustlik niewinny, Gnom nie wiem, Łukasiński niewinny (mniej niż Gustlik, bardziej niż Satie), Usyk też niewinny na poziomie Dębskiego mniej więcej, Rutkowski IMO niewinny, tak z wajbów, ale pewnie jakiś lepszy mafiozo by mógł tak zagrać, bambi w sumie mogła by być w mafii, Heurystyka mogła by być w mafii, kieliszkowski to nie wiem kto to, Ginko to nie wiem kto to, ciebie to kojarzę głównie z kiepskich tekstów piosenek i też mógłbyś być w mafii, ale masz plusa, że zachęcasz mnie do rozmowy :3 E: Swoją drogą, nie wiem jakie ma znaczenie, który jest dzień rozgrywki do tego, czy należy kochać kotki, zawsze należy :3 E2 Oleksandr Usyk : dziękuję pięknie, przekażę <3
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 25, 2024 14:59:18 GMT 1
No ja się muszę zgodzić z Reginą: Już jestem, zaraz się zabieram za czytanie reszty, macie pozdrowionka od mojej kociej paczki :3 Taka trochę kocia mafia.
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 25, 2024 15:10:25 GMT 1
A dobra, kieliszkowski to ten koks xD W sumie trochę to mówi, że nie zapamiętałam jego nicku, ale no, jakbym miała teraz oceniać, to raczej na zielono Taka trochę kocia mafia. Nie ma żadnej mafii, jesteśmy tylko grupą kotków, dbających o własne interesy
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 15:11:10 GMT 1
Szkoda, że nie zapytałeś te dwie/trzy godziny temu, kiedy byłam na świeżo po ich przeczytaniu, bo teraz to mi się już wszystko zlewa xD No ale coś w stylu: Smufi chuj wie (miał chyba jednego posta w tych pierwszych 20, które czytałam), Satie raczej niewinny (z potencjałem na bycie pocket mafiozo, gdyby za parę dni wciąż nie było wszystkich), Gustlik niewinny, Gnom nie wiem, Łukasiński niewinny (mniej niż Gustlik, bardziej niż Satie), Usyk też niewinny na poziomie Dębskiego mniej więcej, Rutkowski IMO niewinny, tak z wajbów, ale pewnie jakiś lepszy mafiozo by mógł tak zagrać, bambi w sumie mogła by być w mafii, Heurystyka mogła by być w mafii, kieliszkowski to nie wiem kto to, Ginko to nie wiem kto to, ciebie to kojarzę głównie z kiepskich tekstów piosenek i też mógłbyś być w mafii, ale masz plusa, że zachęcasz mnie do rozmowy :3 E: Swoją drogą, nie wiem jakie ma znaczenie, który jest dzień rozgrywki do tego, czy należy kochać kotki, zawsze należy :3 E2 Oleksandr Usyk : dziękuję pięknie, przekażę <3 Typ wrzucający jakieś głupie koty będzie mi mówić, że dawałem kiepskie teksty piosenek. Wstydu nie masz.
|
|
Phoebe
Edycja#47
|
Post by Phoebe on May 25, 2024 15:12:51 GMT 1
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 15:19:06 GMT 1
Phoebe wygrywa konkurs na najbardziej naturalne wejście. Nie mam wątpliwości.
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 25, 2024 15:24:31 GMT 1
Phoebe wygrywa konkurs na najbardziej naturalne wejście. Nie mam wątpliwości. Kotki łagodzą obyczaje. Ale bym pomiział tego czarnulka.
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 15:26:17 GMT 1
A coś o grze Łukański?
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 15:34:32 GMT 1
Nie ufam ludziom, którzy lubią koty.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 15:36:20 GMT 1
W ogóle to są takie edycje, gdzie miastu niby dobrze idzie, ale od początku czuję, że coś jest nie tak, że gdzieś wśród liderów aktywności czai się mafiozo i że muszę zrobić wszystko by ten spokój miasta przerwać i poddymić.
Tu mam tak, że od początku wydaje mi się, że mafia jest w dupie, wiele osób zupełnie mimowolnie gra miastowo. Ci którzy grają trochę mafijnie jak Łukański są uniewinniani niemal mechanicznie. Stąd mnie zastanawia to zupełnie niewspółmierne do sytuacji zachowanie Satie, który zamiast się cieszyć, że gdzieś tam krystalizuje się miejski trzon, że sam jest na tyle podejrzewany by nie paść w mordzie ale na tyle mało by raczej nie paść w linczu, wyskakuje na mnie z jakimiś personalnymi działami, o których wie, że mnie ani ziębią ani grzeją - a raczej pokazują jego słabość.
Takie zupełne oderwanie od emocji miasta.
Do tego brnie w tego Łukańskiego, a pomija Pakera, który również na niego głosował i który zdaje się - wobec braku głosu na niego ze strony Reginy - lepszym kandydatem na mafiozę.
No ale może Satie tak po prostu ma, a w mafii jest ten Gnom, który wczoraj próbował podważyć mój autorytet, ale miał pecha bo byłem w pracy i nie zareagowałem histerycznie, jak to czasem mam w zwyczaju... Trochę to jak rzucał nickami - moim zdaniem niewinnych graczy - w których jest w stanie pójść i jak poszedł w Tekstowo, które swoją kreacją mogło wkurwiać (mógł liczyć na jakieś podpięcie się) może o tym świadczyć.
W każdym razie z graczy podejrzewających mnie (Tekstowo, Heurystyka, Gnom) to ten ostatni wygląda najgorzej.
Ale i tak uważam, że dziś powinniśmy zlinczować Pakera.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 15:37:35 GMT 1
Jeszcze co do Gnoma, to to nocne wejście, gdzie niby przypadkowo, niby prowokacyjnie wlazł, napisał jednego posta i wyszedł - może być odbierane jak coś mafijnego, raz że mającego odwrócić uwagę od Reginy, a dwa że - hola hola mafiozo by tak nie zrobił.
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 25, 2024 15:37:50 GMT 1
No napisałem już jakoś około południa zanim wyszedłem z domu. Jestem rozbity, bo klei mi się głos mafiozy w Reginę, ale jednocześnie jednostrzałowcy z linczu pierwszego mnie zastanawiają, tylko nic konkretnego na nich nie mam, bo nie śledzę gry tak dokładnie (nie licząc wczorajszego wieczora) i nie mam skillsów. Mogę tylko dodać, że skoro Eryk wciąż sugeruje, że jestem mafia, to ja (wspomniałem o tym wczoraj o 22) jeszcze bardziej uważam, że jest niewinny, bo to byłby jakiś debilny ruch z jego strony, że zagłosował razem z Reginą na mnie i teraz dalej podszczypuje. A Ty co uważasz o tym, że wśród walących w Reginie jest mafia?
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 25, 2024 15:39:32 GMT 1
Nie ufam ludziom, którzy lubią koty. Wlazł kotek na płotek
i mruga,
ładna to piosenka,
nie długa.
Nie długa, nie krótka,
lecz w sam raz,
spierdalaj tekstowo,
ino raz.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 15:40:07 GMT 1
No ja uważam, że to mało prawdopodobne. Tzn. gdzieś tam z tyłu głowy mam coś takiego, że Smufi się zadeklarował wcześniej i nie wiedział jak z tego wyjść i uznali, że to w sumie spoko bo go uniewinni w oczach ogółu (przykładem tekstowo), no ale średnio mi się to klei. Tym bardziej, że taki Rutkowski mógł tego uniknąć bez zwracania na siebie uwagi.
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 25, 2024 15:54:26 GMT 1
No ja uważam, że to mało prawdopodobne. Tzn. gdzieś tam z tyłu głowy mam coś takiego, że Smufi się zadeklarował wcześniej i nie wiedział jak z tego wyjść i uznali, że to w sumie spoko bo go uniewinni w oczach ogółu (przykładem tekstowo), no ale średnio mi się to klei. Tym bardziej, że taki Rutkowski mógł tego uniknąć bez zwracania na siebie uwagi. Henryk napisał wcześniej odpowiadając mi odnośnie winy Rutkowskiego - "Nieprzystępność postów działa na jego niekorzyść, a to miastowe (odrzucając reverse psychology)." I to już drugi raz w trakcie tej edycji, jak sobie pomyślałem, po lekturze postu Henryka, że kurwa racja. Pierwszy raz, to jak uznałem w trakcie nadrabiania lektury, że Eryk tryharduje i pod koniec mojej czytanki, nim zdążyłem Wam o tym powiedzieć, Henryk napisał to samo. Dalej wierzę w niewinność koksa, a może inaczej, nie chcę go teraz sprawdzać, o Eryku już sporo po linczu napisałem, więc on też mi na dzisiaj odpada. Smufiego odrzuciłem również. Zostajesz do wyboru Ty albo ktoś z jednostrzałowców - bambi, tekstowo, ginko, gnom i usyk. Kociarza kompletnie na ten moment odpuszczam, bo dajcie spokój z taką grą. Nie będzie mnie teraz jakieś 2-3 godziny, pewnie z telefonu zerknę co tam słychać, ale na minimum godzinę przed linczem wrócę.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 15:55:31 GMT 1
Na teraz to chyba najbliżej jestem mafii Paker plus Satie/Gnom, w rezerwie Ginko, bambi i w opcji atomowej Rutkowski.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 15:59:26 GMT 1
No ja uważam, że to mało prawdopodobne. Tzn. gdzieś tam z tyłu głowy mam coś takiego, że Smufi się zadeklarował wcześniej i nie wiedział jak z tego wyjść i uznali, że to w sumie spoko bo go uniewinni w oczach ogółu (przykładem tekstowo), no ale średnio mi się to klei. Tym bardziej, że taki Rutkowski mógł tego uniknąć bez zwracania na siebie uwagi. Henryk napisał wcześniej odpowiadając mi odnośnie winy Rutkowskiego - "Nieprzystępność postów działa na jego niekorzyść, a to miastowe (odrzucając reverse psychology)." I to już drugi raz w trakcie tej edycji, jak sobie pomyślałem, po lekturze postu Henryka, że kurwa racja. Pierwszy raz, to jak uznałem w trakcie nadrabiania lektury, że Eryk tryharduje i pod koniec mojej czytanki, nim zdążyłem Wam o tym powiedzieć, Henryk napisał to samo. Dalej wierzę w niewinność koksa, a może inaczej, nie chcę go teraz sprawdzać, o Eryku już sporo po linczu napisałem, więc on też mi na dzisiaj odpada. Smufiego odrzuciłem również. Zostajesz do wyboru Ty albo ktoś z jednostrzałowców - bambi, tekstowo, ginko, gnom i usyk. Kociarza kompletnie na ten moment odpuszczam, bo dajcie spokój z taką grą. Nie będzie mnie teraz jakieś 2-3 godziny, pewnie z telefonu zerknę co tam słychać, ale na minimum godzinę przed linczem wrócę. ja jestem w oczywisty sposób niewinny co mozna prosto rozrysować patrząc na to w jaki sposób Regina próbowała mnie urobić pierwszej nocy. mafiozi mają to do siebie, że jak symulują konflikt to raczej jeden na drugiego stara się wyciągać działa, a nie jest tak, że jeden stara się drugiego brać pod włos - przynajmniej ja sobie nie przypominam by ktoś to dobrze odwzorował. a tam Regina ewidentnie robiła wszystko by: - sprzedać mi swoją tożsamość - bym uznał, że jestem do niej uprzedzony - bym uznał, że się co do niej mylę - bym uznał, że psuję jej zabawę z kreacją no kurwa tak się mafiozo względem innego mafiozy nie zachowuje. Już pal licho moją grę. Ale nie tak dawno byłem z Reginą w mafii, odgrywaliśmy konflikt i ona by musiała naprawdę podnieść skille udawania by to tak dobrze odegrać. z podobnego powodu uniewinniam Usyka.
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 25, 2024 16:04:35 GMT 1
Regina miotał się jak szatan, więc nie wiem, imo bardzo słaba edycja i może nie ma sensu wyciągać zbyt daleko idących wniosków. Do mnie dwa razy doczepił się w absurdalny sposób, a jak mu to wytknąłem, to spruł się o to do mnie Eryk, czym podpisał na siebie wyrok (w sensie mój głos na niego wczoraj). Dobra, spierdalam na mecz, do później.
|
|
|
Post by matikieliszkowski on May 25, 2024 16:09:20 GMT 1
marcin, bracie, zostaw gustlika dziś, to jakiś absurdalny wybór na dziś , mowie ci
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 16:13:16 GMT 1
kieliszkowski a kogo Ty widzisz w mafii tak w ogole?
|
|