|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 14:01:09 GMT 1
Czasami zastanawia mnie dlaczego Erik Satie stosuje tak losową i niewspółmierną do sytuacji agresję. Jednocześnie wydaje mi się, że będzie niewinny bo mało nadwiedzy od niego czuję. Kombinuje on sobie tak moim zdaniem po miejsku acz zachowuje się dziwnie.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 14:04:54 GMT 1
A ja sobie z kolei gram tak dosyć mało spektakularnie bo w sumie czemu nie. Nie ma takiego ognia w mojej duszy żeby grać inaczej. Jestem usatysfakcjonowany poziomem niewinności moich kolegów. Celnością ich typów. Syty zwierz ze mnie.
Moje marzenie o byciu częścią wspaniałego kolektywu narazie się spełnia. A przynajmniej wszystko na to wskazuje.
Różne role mi ta gra przydzielała, ale role takiego chłopka co to się uniewinnił w sumie przypadkiem i tak sobie jest to dosyć wygodna rola. Przyjemna. Mafiozi takich niewinnych co to sobie na swoje uniewinnienie nie zapracowali nie lubią.
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 14:11:53 GMT 1
A ja sobie z kolei gram tak dosyć mało spektakularnie bo w sumie czemu nie. Nie ma takiego ognia w mojej duszy żeby grać inaczej. Jestem usatysfakcjonowany poziomem niewinności moich kolegów. Celnością ich typów. Syty zwierz ze mnie. Moje marzenie o byciu częścią wspaniałego kolektywu narazie się spełnia. A przynajmniej wszystko na to wskazuje. Różne role mi ta gra przydzielała, ale role takiego chłopka co to się uniewinnił w sumie przypadkiem i tak sobie jest to dosyć wygodna rola. Przyjemna. Mafiozi takich niewinnych co to sobie na swoje uniewinnienie nie zapracowali nie lubią. Nie jesteś uniewinniony.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 14:13:44 GMT 1
Gustlik mówi, że jestem. Słuchajcie Gustlika, jest w formie. A zgodzenie się z nim ma jeszcze taki plus że mafia bojąc się księdza na Rutkowskim lub Gustliku może uderzyć we mnie. Byłoby to dobre dla miasta.
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 14:14:56 GMT 1
Gustlik to sam nie jest uniewinniony wbrew temu, co chce nam tu wszystkim wmówić. Więc jego zdanie nie jest wiążące. I w związku z tym Ty również uniewinniony nie jesteś.
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 14:16:20 GMT 1
Sam nie czujesz, że grasz na tyle niewinnie? Po co mafia miałaby Cię mordować, biorąc pod uwagę dotychczasową grę?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 14:17:41 GMT 1
Bo zachowanie Reginy mnie uniewinniło. A Gustlik jest oczywiście niewinny. Sam Satie w to nie wątpi. Boję się tylko delikatnie że jak jeszcze kilka razy napiszę o niewinności Gustlika to ten zacznie mnie podejrzewać no ale cóż. Prawdę trzeba mówić.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 14:20:09 GMT 1
pierdolą mnie hammerfisty, ale jak widzę, że typ się nic nie uczy i jeszcze jest kurwa z tego dumny, to mnie wypierdala z kapci plus jeszcze kurwa takie brudne triki napierdala, gdzie od razu zestawia kreacyjne wejście, które mu się nie spodobało, z mafijnym, no liścia bym wypłacał z urzędu, jakąkolwiek chęć do kreowania się odbiera xD reasumując: uważasz, że gram jak zawsze i się niczego ze swej gry nie uczę, ale nie uważasz tego za coś miastowego, wręcz przeciwnie uważasz, że powinno się mnie za to jebać to jest pokręcone na wielu etapach, bo: PO PIERWSZE MOJA TAKTYKA GRY DNIA PIERWSZEGO JEST NIEZWYKLE SKUTECZNA, NIE DOŚĆ ŻE UNIEWINNIA MNIE TO JESZCZE IRYTUJE MAFIOZÓW PO DRUGIE SKORO JESTEŚ W STANIE DOSKONALE OKREŚLIĆ KIM JESTEM I CO ROBIĘ I NAWET ŻE SIĘ NIE UCZĘ, ALE NIE JESTEŚ W STANIE OKREŚLIĆ PO TYM MOJEJ NIEWINNOŚCI, TO ZNACZY ŻE BARDZIEJ SKUPIASZ SIĘ NA SZUKANIU TOŻSAMOŚCI NIŻ MIASTOWYCH/MAFII To nie jest cios wymierzony od mafiozy dla mafiozy. Po prostu nie. A frustracja Reginy Gustlikiem także była autentyczna.
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 14:22:49 GMT 1
Bo zachowanie Reginy mnie uniewinniło. A Gustlik jest oczywiście niewinny. Sam Satie w to nie wątpi. Boję się tylko delikatnie że jak jeszcze kilka razy napiszę o niewinności Gustlika to ten zacznie mnie podejrzewać no ale cóż. Prawdę trzeba mówić. Zachowanie mafiozy Cię uniewinniło? Okej. Pokażesz mi konkretne fragmenty? Nie sądzisz, że mafioza może odegrać różne rzeczy, żeby w razie swojej wpadki "oczyścić" swojego kolegę?
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 14:25:19 GMT 1
xD reasumując: uważasz, że gram jak zawsze i się niczego ze swej gry nie uczę, ale nie uważasz tego za coś miastowego, wręcz przeciwnie uważasz, że powinno się mnie za to jebać to jest pokręcone na wielu etapach, bo: PO PIERWSZE MOJA TAKTYKA GRY DNIA PIERWSZEGO JEST NIEZWYKLE SKUTECZNA, NIE DOŚĆ ŻE UNIEWINNIA MNIE TO JESZCZE IRYTUJE MAFIOZÓW PO DRUGIE SKORO JESTEŚ W STANIE DOSKONALE OKREŚLIĆ KIM JESTEM I CO ROBIĘ I NAWET ŻE SIĘ NIE UCZĘ, ALE NIE JESTEŚ W STANIE OKREŚLIĆ PO TYM MOJEJ NIEWINNOŚCI, TO ZNACZY ŻE BARDZIEJ SKUPIASZ SIĘ NA SZUKANIU TOŻSAMOŚCI NIŻ MIASTOWYCH/MAFII To nie jest cios wymierzony od mafiozy dla mafiozy. Po prostu nie. A frustracja Reginy Gustlikiem także była autentyczna. Ja tam bym tego aż tak mocno nie forsował w kontekście uniewinnienia się. I powtarzam, Gustlik nie jest uniewinniony. Przestańcie powtarzać te brednie. Najbliżej uniewinnienia jest Smufi i mechanicznie Łukański, potem Rutek.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 14:26:11 GMT 1
Strony 5-8 dyskusja pomiędzy mną, Satie, Gustlikiem i Reginą. Tam jest moja niewinność.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 14:28:14 GMT 1
Gustlik generalnie rzecz biorąc troluje mafie, wkurwia ją, nieprzyjemnie się z nim rozmawia gdy się jest w mafii. Ja uważam siebie za względnie doświadczonego i zręcznego w tym temacie. Wiem jednak jak taka rozmowa mogła być trudna i nieprzyjemna dla Reginy i jej uczucia wydają mi się tam szczere nie udawane.
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 14:35:10 GMT 1
Strony 5-8 dyskusja pomiędzy mną, Satie, Gustlikiem i Reginą. Tam jest moja niewinność. To ja jej jakoś nie widzę. Nie mówię z miejsca, że Ty mafia, ale uniewinnienie na podstawie tego to dla mnie jakiś ponury żart.
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 14:36:39 GMT 1
Gustlik generalnie rzecz biorąc troluje mafie, wkurwia ją, nieprzyjemnie się z nim rozmawia gdy się jest w mafii. Ja uważam siebie za względnie doświadczonego i zręcznego w tym temacie. Wiem jednak jak taka rozmowa mogła być trudna i nieprzyjemna dla Reginy i jej uczucia wydają mi się tam szczere nie udawane. No ja widziałem już nie raz takie uczucia mafii względem mafii. Ale ok, o ile reakcja Reginy z wkurwem na Gustlika wydaje się mocno szczera (pamiętajcie, że mafioza może być wkurwiony na mafiozę) to jej reakcja na Ciebie jest taka, no, meh.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 14:39:33 GMT 1
To jest w sumie ciekawe, że tam gdzie ty widzisz mechaniczne uniewinnienie (Łukański), Satie widzi mafię. Co myślisz o Satie? Bredzi? Jest winny?
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 25, 2024 14:40:20 GMT 1
No ja się muszę zgodzić z Reginą: Już jestem, zaraz się zabieram za czytanie reszty, macie pozdrowionka od mojej kociej paczki :3
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 14:41:35 GMT 1
Z perspektywy niebezpośredniej obrony Reginy i szukania alternatyw przed linczem to wychodzi mi na mafijność Gnoma. Na początku jakieś interakcje z Reginą + niemiły tekst do Łukańskiego. Plus ta analiza na Gustlika, nieśmiałe podgryzanie go, nawoływanie do miasta żeby się zajęło temat czołgisty. Potem wymienia kilka nicków, w które by mógłby pójść. Możliwe, że chciał zbadać nastroje i otworzyć furtkę do uratowania Reginy kosztem innego śmiałka. Z całokształtu najgorzej wygląda Kielich, ale on miał jeden post o 19, który mi daje do myślenia: Co ty rutek tak pchasz tego lukańskiego, daj mu zpokoj jak mamy tyle lepszych wariacikow Z perspektywy opcji wepchnięcia Łukana przed Reginę, to ten post nie ma żadnego sensu. Łukan był wówczas na afiszu, a w tej chwili jest dla mnie mechanicznie uniewinniony. Łukan mechanicznie uniewinniony, więc powinien być pierwszym mordem mafii. Jeśli przeżyje 2 pierwsze mordy, to można zakładać, że jest w mafii. Wszystko przestawiamy o 180 stopni i mafia była w dupie przed linczem (Satie, Łukański + Regina) i zagrali all-in, żeby zachować Reginę i dobrze wypaść w sytuacji, gdy padłby Łukański jako mafia (Satie + Regina na Łukańskiego, Łukański na Satie). Można od biedy wcześniej sprawdzić Satie w takiej sytuacji.
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 14:43:31 GMT 1
To jest w sumie ciekawe, że tam gdzie ty widzisz mechaniczne uniewinnienie (Łukański), Satie widzi mafię. Co myślisz o Satie? Bredzi? Jest winny? Satie może lecieć all-in jako mafia. Zobacz moją trzecią część posta. Albo bredzić i prowokować. Albo celowo iść na przekór wszystkim, żeby podkreślić swój indywidualizm.
|
|
|
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 14:44:15 GMT 1
No ja się muszę zgodzić z Reginą: Już jestem, zaraz się zabieram za czytanie reszty, macie pozdrowionka od mojej kociej paczki :3 Jakieś przemyślenie po przeczytaniu połowy rozgrywki? Bo kotki w trzecim dniu rozgrywki mnie zbytnio nie obchodzą.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 14:48:56 GMT 1
Piękne kotki. Pozdrawiam je.
|
|