|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 18:47:31 GMT 1
owszem, nie nadrabiałem tego co się działo wcześniej, bo nie mam chwilowo czasu, tak że notatka prawdziwa Nie podoba mi się ten post, napisany w mafijnym stylu próby zapewnienia sobie spójności zachowania. nie no, Heurystyka chyba będzie niewinna, to nie jest mafia-mafia
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 18:47:51 GMT 1
Ja zwróciłem uwagę na coś innego. Zaczęła się budować relacja Regina-Usyk i wtedy wjeżdża Gustlik z jego destrukcją tego związku. Głupek czy mafia? Co miałeś na myśli? mafiacorner.boards.net/post/121786/threadWklejam jako link, bo ważniejsze są wcześniejsze posty. Usyk zaczął dogadywać się z Reginą i w tej samej chwili wpadł Gustlik z atakiem w Reginę. Ale że ona okazała się mafią, to ten trop okazał się mylny.
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 25, 2024 18:48:12 GMT 1
Ej no, Bambi, ale nie mogło być aż tak słabe to wejście, skoro na jego podstawie oceniasz, że pewnie jestem miastowym Ale dobrze jest, że nie bedzie trzymania sie za raczki wszystkich przez wszystkich, a widać dwie głowne siły idące troche obok siebie ;d Przecież przed chwilą chciałeś miasto miłości?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 18:48:20 GMT 1
Regina jest w mafii. To fakt. Pytanie jest inne. Czy Satie nie jest w mafii razem z nią... Fakt oznacza stuprocentową pewność. Mam pytanie, skąd ta nadwiedza? wycofuję odrobinę, jednak nie na pewno
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 25, 2024 18:48:49 GMT 1
chwal nas Saiti, że nie Cie na rękach nie nosimy! tak się przeciez wygrywa w miescie, a nie gorzkie żale ale to nie są gorzkie żale, ja się śmieje i właśnie o to chodzi, mafiuszko coooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 25, 2024 18:49:10 GMT 1
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 18:49:28 GMT 1
Ja to bym walnął w Ginko, bo chyba jako ostatni został poza moją mapą gry, zapomniałem że taki ktoś gra.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 18:49:53 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/121786/threadWklejam jako link, bo ważniejsze są wcześniejsze posty. Usyk zaczął dogadywać się z Reginą i w tej samej chwili wpadł Gustlik z atakiem w Reginę. Ale że ona okazała się mafią, to ten trop okazał się mylny. No a jak to świadczy o Usyku? Bo w tamtym fragmencie ja go wręcz oskarżam o brak wpływu, odpisał, że Regina jest wystarczająco mocno obkładana przeze mnie i Gustlika, więc on odpuszcza i może się skupi na poszukaniu jej niewinności. Czemu wbiłeś w Gustlika, który to porozumienie kasował według Ciebie, a nie podniosłeś bierności Usyka, żeby to, że tak ujmę, kompleksowo przebadać? Co sądzisz o Usyku w tamtym fragmencie?
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 25, 2024 18:49:55 GMT 1
Ej no, Bambi, ale nie mogło być aż tak słabe to wejście, skoro na jego podstawie oceniasz, że pewnie jestem miastowym Ale dobrze jest, że nie bedzie trzymania sie za raczki wszystkich przez wszystkich, a widać dwie głowne siły idące troche obok siebie ;d Przecież przed chwilą chciałeś miasto miłości? miasto miłości nie oznacza że wszyscy muszą być razem w jednej ludzkiej stonodze
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 18:50:22 GMT 1
ja już cię mam synku, jedna rzecz cię zdradziła tylko se szukam trzeciego
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 18:51:01 GMT 1
Fakt oznacza stuprocentową pewność. Mam pytanie, skąd ta nadwiedza? wycofuję odrobinę, jednak nie na pewno Wciąż uważam, że pisanie "X jest mafią i to fakt" jest zbyt pewne siebie.
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 18:51:15 GMT 1
No Heurystyka niewinna, raczej ten Paker będzie winny plus ktoś trzeci, może i ta Bambi, może ten Gnom, może i ta Phoebe. A może Satie teraz robi tańce hulańce by przetrwać. W każdym razie niewinnych jest cała masa: Tekstowo, Usyk, Łukański?, Gustlik, Heurystyka, pewnie Smufi, najpewniej Rutkowski. No ciężkie życie mafii.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 25, 2024 18:51:20 GMT 1
GinkoCzemu dolączyłes do gry, jak grasz, jakbys nie grał? Volvo Cie przekonał czy sam z siebie chciales? Ale jezeli jestes z miasta, to czemu nie dopomagasz miastu? Skąd ta bierność i mała partycypacja? Jaki masz plan na grę, jak jestes miastowym, by miastu pomóc? Daj insighty na temat swojego jestestwa bo to co mowi Heurystyka to prawda mocna a tez glosowalem na Ciebie i ten 2 dzien twoj jest duuuuzo gorszy niz 1 ;d
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 25, 2024 18:51:52 GMT 1
Ej no, Bambi, ale nie mogło być aż tak słabe to wejście, skoro na jego podstawie oceniasz, że pewnie jestem miastowym Przecież przed chwilą chciałeś miasto miłości? miasto miłości nie oznacza że wszyscy muszą być razem w jednej ludzkiej stonodze Ooo, a trzymanie się za ręce oznacza?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 18:52:38 GMT 1
ja właśnie mam bardzo duże szanse na Usyk - XXX, ale chcę doczytać do końca, pewnie zdążę przed 21
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 18:52:48 GMT 1
niech XXX się boi
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 18:52:55 GMT 1
Cały dzień tu zerkałem ale w sumie nic ciekawego się nie wydarzyło Regina Jones 3 - Gustlik, Smufi, rutkowski Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Erik Satie 2 - Marcin Łukański, MatiKieliszkowski Trzeba pierdolnąc w tego MatiKieliszowskiego bo Reginamiałagłos na Łukańskim - większa szansa na niewinność jego Albo można też Piosenki.pl zlinczować,nic się od wczoraj nie zmieniło nie podoba mi się, nie wiem Gustlik czemu dajesz mu cleara Heurystyka i Erik Satie raczej spoko teraz, nie wiem dlaczego mafijny Sate miałby sobie clearować odległego kontrkandydata w tym momencie
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 18:53:48 GMT 1
Phoebe dla mnie jest sztuczna albo delikatnie opóźniona w rozwoju, nie wiem czy to kwestia kreacji
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 18:54:36 GMT 1
Wkurwiają mnie ludzie którzy podejrzewają Bambi to nie ma żadnego sensu xd
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 18:55:11 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/121786/threadWklejam jako link, bo ważniejsze są wcześniejsze posty. Usyk zaczął dogadywać się z Reginą i w tej samej chwili wpadł Gustlik z atakiem w Reginę. Ale że ona okazała się mafią, to ten trop okazał się mylny. No a jak to świadczy o Usyku? Bo w tamtym fragmencie ja go wręcz oskarżam o brak wpływu, odpisał, że Regina jest wystarczająco mocno obkładana przeze mnie i Gustlika, więc on odpuszcza i może się skupi na poszukaniu jej niewinności. Czemu wbiłeś w Gustlika, który to porozumienie kasował według Ciebie, a nie podniosłeś bierności Usyka, żeby to, że tak ujmę, kompleksowo przebadać? Co sądzisz o Usyku w tamtym fragmencie? Pewnie się do tego doczepisz, ale w sumie to nic nie myślę. Jeśli dobrze dostrzegam kto to jest, to tego typu gra może się pojawić w wersjach zarówno miejskiej jak i mafijnej.
|
|