|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 18:55:16 GMT 1
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 25, 2024 18:55:43 GMT 1
Phoebe dla mnie jest sztuczna albo delikatnie opóźniona w rozwoju, nie wiem czy to kwestia kreacji To wrazenie to akurat kwestia gracza
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 25, 2024 18:55:53 GMT 1
TROCHE NIEMIŁO GNOMIE TROCHE NIEMILO
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 18:56:07 GMT 1
Ty nie tańcz tylko przedstaw jak widzisz grę
|
|
Ginko
Edycja#47
Limit Postów: 80
|
Rozgrywka
May 25, 2024 18:56:10 GMT 1
via mobile
Post by Ginko on May 25, 2024 18:56:10 GMT 1
GinkoCzemu dolączyłes do gry, jak grasz, jakbys nie grał? Volvo Cie przekonał czy sam z siebie chciales? Ale jezeli jestes z miasta, to czemu nie dopomagasz miastu? Skąd ta bierność i mała partycypacja? Jaki masz plan na grę, jak jestes miastowym, by miastu pomóc? Daj insighty na temat swojego jestestwa bo to co mowi Heurystyka to prawda mocna a tez glosowalem na Ciebie i ten 2 dzien twoj jest duuuuzo gorszy niz 1 ;d Gram więcej niż wam się wydaje, po prostu dużo czytam, a mało piszę, bo nie mam takiej sposobności. Dopiero przyjechałem do domu
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 25, 2024 18:56:26 GMT 1
Ale nie bede robił żalów, bo sam mam tak z kilkoma graczami ze wbijaja i czuje sie jak w Kukulczym Gniezdize a pewnie topka ynteligentów tutaj jak mnie widzi tak samo na mnie reaguje, wiec coz, kazdy gra jak gra
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 25, 2024 18:57:06 GMT 1
Wkurwiają mnie ludzie którzy podejrzewają Bambi to nie ma żadnego sensu xd bo oni się mnie wkuuuurwe boją, bo wiedza że jak polece jako mafiozo na 200% swoich mozliwosci to będa mieli ciezko
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 18:57:13 GMT 1
Z perspektywy niebezpośredniej obrony Reginy i szukania alternatyw przed linczem to wychodzi mi na mafijność Gnoma. Na początku jakieś interakcje z Reginą + niemiły tekst do Łukańskiego. Plus ta analiza na Gustlika, nieśmiałe podgryzanie go, nawoływanie do miasta żeby się zajęło temat czołgisty. Potem wymienia kilka nicków, w które by mógłby pójść. Możliwe, że chciał zbadać nastroje i otworzyć furtkę do uratowania Reginy kosztem innego śmiałka. Z całokształtu najgorzej wygląda Kielich, ale on miał jeden post o 19, który mi daje do myślenia: Co ty rutek tak pchasz tego lukańskiego, daj mu zpokoj jak mamy tyle lepszych wariacikow Z perspektywy opcji wepchnięcia Łukana przed Reginę, to ten post nie ma żadnego sensu. Łukan był wówczas na afiszu, a w tej chwili jest dla mnie mechanicznie uniewinniony. Łukan mechanicznie uniewinniony, więc powinien być pierwszym mordem mafii. Jeśli przeżyje 2 pierwsze mordy, to można zakładać, że jest w mafii. Wszystko przestawiamy o 180 stopni i mafia była w dupie przed linczem (Satie, Łukański + Regina) i zagrali all-in, żeby zachować Reginę i dobrze wypaść w sytuacji, gdy padłby Łukański jako mafia (Satie + Regina na Łukańskiego, Łukański na Satie). Można od biedy wcześniej sprawdzić Satie w takiej sytuacji. Ehh no dobry jest ten post.... Może rozejm Tekstowo i walimy w Kieliszkowskiego!? A skąd uniewinnienie mechanicznie Łukana?
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 25, 2024 18:57:16 GMT 1
out of respect mnie podejrzewają, a nie nawet z gry, hahahaha
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 25, 2024 18:57:58 GMT 1
luzne wrazenie jest takie ze z dzisiejszego dnia gity staja sie jeszcze wiekszymi gitami a susy jeszcze wiekszymi susami Saiti troche z boku tego wszystkiego, ale to pewnie wrazenie wynikle, ze on zawsze gra w swoja gre
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 25, 2024 18:59:34 GMT 1
Yyyy, spierdalajcie?
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 25, 2024 19:00:14 GMT 1
[PHOEBE I GINKO ZAWIESZAM BO SKĄD MAM WIEDZIEĆ]
10. BAMBI 12. MATIKIELICHOWSKI 7. OLEK USYK
11. MERYTORYKA PODŚWIADOMOŚCI 5. ROGAL
RESZTA NIEWINNA TAK ŻE NIE MA CO GADAĆ
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:00:36 GMT 1
Gustlik, bo ja mam taką kminę, dlatego tego Łukańskiego jeszcze podtrzymywałem: a) mafia nie sądziła, że Regina może spaść; b) dość wyraźnie w temacie zaczęła się robić orka Łukański vs Satie;
jeden nawołuje, drugi nawołuje
Regina czuje lekki oddech na plecach
i teraz tak, czy było jakoś pewne, że ten Łukański zejdzie? no nie
czy była możliwość, że ja zejdę? no tak
ale czy mafia dałaby dwa głosy na mnie? no nie, przejebane by to było przy kolorku, Miły Mati to se tam na mnie może głosować, bo gram jak buc, ale jakby to zrobiła Regina, to już Regina dostaje po mordzie
no ale Regina dalej jest na cenzurowanym, bezsprzecznie niezależnie od rosteru w mafii byłby to pewnie najlepszy gracz tam, no asset
no to co robi mafia?
ma wizję Łukański vs Satie
jak spadnie Satie, to głosem i nawoływaniem Łukańskiego i Łukański ma problem
jak spadnie Łukański, to Regina ma głos na Łukańskiego nieoczywisty i łapie oddech
imo to jest identyczna sytuacja jak w kwiczołowej, ni chuja sie nie spodziewali, że Regina spadnie
i teraz tak, w tym wszystkim jest Usyk, który miał tego Łukańskiego winnego, nie pamiętam, czy zmieniał zdanie tuż przed, czy nie, chyba pisał, że za otwarcie idzie va banque
i w tym wszystkim jest Gnom, nawołujący do wajchy, trochę kminię tutaj, czy nie zbyt oczywiste, ale mam jakieś tam posty już zacytowane przeciw temu Gnomowi, zobaczę jak dojadę do końca
no i mi wychodzi Usyk/Łukański, Łukański/Gnom, Usyk/Gnom
i w tym wszystkim jest jeszcze ten Miły Mati ale jego muszę przeczytać oddzielnie, bo do tej pory go miałem za powietrze, więc nie robię bezpośredniej parki
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 25, 2024 19:01:07 GMT 1
[PHOEBE I GINKO ZAWIESZAM BO SKĄD MAM WIEDZIEĆ] 10. BAMBI 12. MATIKIELICHOWSKI 7. OLEK USYK 11. MERYTORYKA PODŚWIADOMOŚCI 5. ROGAL RESZTA NIEWINNA TAK ŻE NIE MA CO GADAĆ DZISIAJ LINCZ ROGAL/MERYTORYKA
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 25, 2024 19:01:41 GMT 1
pisz pisz nie przejmuj sie dawaj swoje mapy mysli i inne cudenka <3
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 25, 2024 19:01:43 GMT 1
JA WYCHODZĘ
MAM POTWIERDZONE RAPORTY ROGAL TO MAFIOZO
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:02:20 GMT 1
Gustlik, bo ja mam taką kminę, dlatego tego Łukańskiego jeszcze podtrzymywałem: a) mafia nie sądziła, że Regina może spaść; b) dość wyraźnie w temacie zaczęła się robić orka Łukański vs Satie; jeden nawołuje, drugi nawołuje Regina czuje lekki oddech na plecach i teraz tak, czy było jakoś pewne, że ten Łukański zejdzie? no nie czy była możliwość, że ja zejdę? no tak ale czy mafia dałaby dwa głosy na mnie? no nie, przejebane by to było przy kolorku, Miły Mati to se tam na mnie może głosować, bo gram jak buc, ale jakby to zrobiła Regina, to już Regina dostaje po mordzie no ale Regina dalej jest na cenzurowanym, bezsprzecznie niezależnie od rosteru w mafii byłby to pewnie najlepszy gracz tam, no asset no to co robi mafia? ma wizję Łukański vs Satie jak spadnie Satie, to głosem i nawoływaniem Łukańskiego i Łukański ma problem jak spadnie Łukański, to Regina ma głos na Łukańskiego nieoczywisty i łapie oddech imo to jest identyczna sytuacja jak w kwiczołowej, ni chuja sie nie spodziewali, że Regina spadnie i teraz tak, w tym wszystkim jest Usyk, który miał tego Łukańskiego winnego, nie pamiętam, czy zmieniał zdanie tuż przed, czy nie, chyba pisał, że za otwarcie idzie va banque i w tym wszystkim jest Gnom, nawołujący do wajchy, trochę kminię tutaj, czy nie zbyt oczywiste, ale mam jakieś tam posty już zacytowane przeciw temu Gnomowi, zobaczę jak dojadę do końca no i mi wychodzi Usyk/Łukański, Łukański/Gnom, Usyk/Gnom i w tym wszystkim jest jeszcze ten Miły Mati ale jego muszę przeczytać oddzielnie, bo do tej pory go miałem za powietrze, więc nie robię bezpośredniej parki weźcie kuknijicie na to Rutek, Gustlik w sumie druga barykada to Turystyka no kto ma pomysł niech się wypowie, bo mam taki state of mind ale wolałbym nie iść w zły tunel, więc jak ktoś ma otwarty sos na obalenie tego, to niech daje z miejsca
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 25, 2024 19:02:21 GMT 1
ALBO ROGAL ALBO MERYTORYKA ALBO RAZEM SĄ PEWNE NIEŚCISŁOŚCI
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:02:36 GMT 1
Dawaj mięso na mnie jak tak stawiasz sprawe
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:02:43 GMT 1
JA WYCHODZĘ MAM POTWIERDZONE RAPORTY ROGAL TO MAFIOZO Rogal to Gnom?
|
|