|
Post by Oleksandr Usyk on May 23, 2024 22:46:36 GMT 1
Usyk wygląda jakby Denis Załęcki miał mu cztery pasy odebrać. ale nie wiem z czego to wynika, nie chcę tego oceniać chyba, bo nie umiem. Skrzat to Gnom. Braciak, ale co ty chcesz jak nie ma celów do bicia. Narazie poza kreacją to się wypowiedziały 2 osoby i ja. Każdego mam za niewinnego.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 23, 2024 22:48:15 GMT 1
No ewentualnie jak chcesz to cię mogę trochę poatakować żebyś dłużej pożył.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 22:48:26 GMT 1
Jedyne co działa mega na twoją korzyść Usyk to to, że znajdujesz się na liście obecności obok Reginy, która biedna tak się wystraszyła, że uciekła do norki. Gustlik, ty chyba nie wiesz, co mówisz.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 23, 2024 22:48:55 GMT 1
A to ja potwierdzony niewinny jestem? Matko, księże, módlcie się.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 23, 2024 22:49:21 GMT 1
Jedyne co działa mega na twoją korzyść Usyk to to, że znajdujesz się na liście obecności obok Reginy, która biedna tak się wystraszyła, że uciekła do norki. Gustlik, ty chyba nie wiesz, co mówisz. To by było dobre jakby nie nastąpiło po mnie, a teraz to chuj.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 22:49:31 GMT 1
wysylalam ci przeciez numer pacanie nie udawaj ze nie wiesz gdzie mieszkam Kto brat, a kto swat? E: Może inaczej. Kto chuj, a kto swój. Rutkowski i Usyk to chooms. Gustlik to gonk. Ty pół na pół. Tyle zapamiętałam, ale jak zapłacisz odpowiednio, to może sobie przypomnę więcej.
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 23, 2024 22:49:38 GMT 1
Jedyne co działa mega na twoją korzyść Usyk to to, że znajdujesz się na liście obecności obok Reginy, która biedna tak się wystraszyła, że uciekła do norki. A skąd Ty wiesz czy ona gdzieś uciekła, czy się wystraszyła, czy co zrobiła? I o co chodzi z tą listą obecności? E: I dlaczego to JEDYNE co działa na korzyść Usyka? Wszystko inne działa na niekorzyść? nie reaguje na moje zaczepki, co jakiś czas pisze posta jakby nad nim 15 minut myślała lista obecności 1. Smufi 2. Erik Satie 3. Phoebe 4. Gustlik 5. Gnom rogal full s2 6. Marcin Łukański 7. Oleksandr Usyk 8. Regina Jones 9. RUTKOWSKI 10. bambi 11. Heurystyka dostępności 12. matikieliszkowski 13. Ginko 14. Tekstowo.pl co do Usyka to wszystko inne jest ani na korzyść ani na niekorzyść. aczkolwiek nie jest to gracz który zdobędzie moje zaufanie. dlaczego? bo nie.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 23, 2024 22:49:49 GMT 1
A to ja potwierdzony niewinny jestem? Matko, księże, módlcie się. Dla mnie tak. Ja jestem człowiekiem wiary.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 22:50:29 GMT 1
Gustlik, ty chyba nie wiesz, co mówisz. To by było dobre jakby nie nastąpiło po mnie, a teraz to chuj. W dupie to mam, dureń szkaluje moje dobre imię. Jako fixerka, nie mogę sobie na to pozwolić.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 23, 2024 22:51:37 GMT 1
Kto brat, a kto swat? E: Może inaczej. Kto chuj, a kto swój. Rutkowski i Usyk to chooms. Gustlik to gonk. Ty pół na pół. Tyle zapamiętałam, ale jak zapłacisz odpowiednio, to może sobie przypomnę więcej. Mafia jesteś.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 22:52:00 GMT 1
A skąd Ty wiesz czy ona gdzieś uciekła, czy się wystraszyła, czy co zrobiła? I o co chodzi z tą listą obecności? E: I dlaczego to JEDYNE co działa na korzyść Usyka? Wszystko inne działa na niekorzyść? nie reaguje na moje zaczepki, co jakiś czas pisze posta jakby nad nim 15 minut myślała lista obecności 1. Smufi 2. Erik Satie 3. Phoebe 4. Gustlik 5. Gnom rogal full s2 6. Marcin Łukański 7. Oleksandr Usyk 8. Regina Jones 9. RUTKOWSKI 10. bambi 11. Heurystyka dostępności 12. matikieliszkowski 13. Ginko 14. Tekstowo.pl co do Usyka to wszystko inne jest ani na korzyść ani na niekorzyść. aczkolwiek nie jest to gracz który zdobędzie moje zaufanie. dlaczego? bo nie. Weź następnym razem oznacz te zaczepki, żebym wiedziała, czym się oburzać, choom
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 23, 2024 22:52:12 GMT 1
Dureń, pacan, jakie jeszcze inwektywy wymyślisz nie mając niczego na swoją obronę?
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 22:52:23 GMT 1
Rutkowski i Usyk to chooms. Gustlik to gonk. Ty pół na pół. Tyle zapamiętałam, ale jak zapłacisz odpowiednio, to może sobie przypomnę więcej. Mafia jesteś. Nie, ale kombinuj dalej.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 22:52:45 GMT 1
Dureń, pacan, jakie jeszcze inwektywy wymyślisz nie mając niczego na swoją obronę? Zesrałeś mi się dzisiaj na dywan. Co masz na swoją obronę?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 23, 2024 22:52:50 GMT 1
A to ja potwierdzony niewinny jestem? Matko, księże, módlcie się. Dla mnie tak. Ja jestem człowiekiem wiary. Po chuj o tym mówić.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 23, 2024 22:53:30 GMT 1
I tak będą się bali modlitwy. Uspokój się.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 23, 2024 22:54:24 GMT 1
Nieproporcjonalna jest reakcja Reginy do Gustlika, a ciekawe, że z dwójki co ją jebała wybrała akurat teoretycznie słabsze ogniwo do odpowiedzi.
No ale ten absurd Gustlika z listą obecności to też mellow jak jasny gwint. Tzn. nie świadczy to o niczym bezpośrednio. XD Ale gdzieś podnosi surrealizm tej dyskusji.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 22:57:05 GMT 1
Głupoty gadasz, Eric. Siedzę se w megabloku w Watson, cyberkoń zwalony, a tu przychodzi taki Gustlik który mi (mi!) zarzuca że się chowam do nory. Bądźmy poważni!
|
|
|
Post by Erik Satie on May 23, 2024 22:57:10 GMT 1
Gustlik ale pobij się trochę z nią, nie przejmuj się, że baba.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 23, 2024 22:57:29 GMT 1
mafia ma ten problem z Gustlikiem, że nie rozumie dlaczego Gustlik ją wskazuje. Dlatego nie wiedzą jak się zachować. I wychodzi nienaturalność. Gustlik o tym wie i będzie jebał mafię hehe
|
|