|
Post by Oleksandr Usyk on May 23, 2024 22:57:39 GMT 1
Chyba nie zaprzątaj sobie głowy tą listą obecności. Raczej polecam traktować to w kategorii żartu.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 23, 2024 22:58:02 GMT 1
Głupoty gadasz, Eric. Siedzę se w megabloku w Watson, cyberkoń zwalony, a tu przychodzi taki Gustlik który mi (mi!) zarzuca że się chowam do nory. Bądźmy poważni! Literalnie powiedziałem Ci, że jesteś obsrana i się krztusisz i bardziej Cię ubodło od Gustlika? E: Kurwa, Usyk, no dziękuję za opinię, chcesz coś bezwartościowego jeszcze napisać po tym jak zażartowałeś z Rutkowskim i jeszcze coś napisałeś o limicie postów?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 23, 2024 22:58:42 GMT 1
mafia ma ten problem z Gustlikiem, że nie rozumie dlaczego Gustlik ją wskazuje. Dlatego nie wiedzą jak się zachować. I wychodzi nienaturalność. Gustlik o tym wie i będzie jebał mafię hehe I komu wyszła nienaturalność a komu naturalność?
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 23, 2024 22:59:35 GMT 1
ja bym jednak zaczął od wyjebania Usyka jutro dla świętego spokoju. to wystawienie sobie piłki do podania się w przyszłości za księdza mi się nie podoba.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 23, 2024 22:59:40 GMT 1
Głupoty gadasz, Eric. Siedzę se w megabloku w Watson, cyberkoń zwalony, a tu przychodzi taki Gustlik który mi (mi!) zarzuca że się chowam do nory. Bądźmy poważni! Literalnie powiedziałem Ci, że jesteś obsrana i się krztusisz i bardziej Cię ubodło od Gustlika? E: Kurwa, Usyk, no dziękuję za opinię, chcesz coś bezwartościowego jeszcze napisać po tym jak zażartowałeś z Rutkowskim i jeszcze coś napisałeś o limicie postów? Nie utrudniaj.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 23, 2024 22:59:45 GMT 1
Przezroczysty jesteś chochoł. Miałeś chamie złoty róg.
Co sądzisz o Reginie?
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 22:59:48 GMT 1
Głupoty gadasz, Eric. Siedzę se w megabloku w Watson, cyberkoń zwalony, a tu przychodzi taki Gustlik który mi (mi!) zarzuca że się chowam do nory. Bądźmy poważni! Literalnie powiedziałem Ci, że jesteś obsrana i się krztusisz i bardziej Cię ubodło od Gustlika? No ale to jest dokładnie ten sam argument, który odbiłam potem u Gustlika - ty mówisz, że jestem obsrana, a ja mówię że nie. I co teraz? To o kutasie olałam, bo brzmiało dla mnie jak chamska riposta do mojej chamskiej riposty o starej.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 23, 2024 23:00:00 GMT 1
ja bym jednak zaczął od wyjebania Usyka jutro dla świętego spokoju. to wystawienie sobie piłki do podania się w przyszłości za księdza mi się nie podoba. Po chuj o tym mówić?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 23, 2024 23:00:45 GMT 1
Literalnie powiedziałem Ci, że jesteś obsrana i się krztusisz i bardziej Cię ubodło od Gustlika? No ale to jest dokładnie ten sam argument, który odbiłam potem u Gustlika - ty mówisz, że jestem obsrana, a ja mówię że nie. I co teraz? To o kutasie olałam, bo brzmiało dla mnie jak chamska riposta do mojej chamskiej riposty o starej. No a czemu ten Gustlik taki zła? E: Dobra, weźcie pociągnijcie gadkę sami chwilę, bo jeszcze jest druga połowa drabinki którą muszę ponapierdalać jutro. Gustlik, Usyk, jesteście Michaelami Bufferami tego forum w tym momencie, chcę tu widzieć ogień. Rutkowski Ty już śpisz, bo musisz wstać o trzeciej żeby zdążyć włosy ułożyć?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 23, 2024 23:01:03 GMT 1
ja bym jednak zaczął od wyjebania Usyka jutro dla świętego spokoju. to wystawienie sobie piłki do podania się w przyszłości za księdza mi się nie podoba. Usyk się nie dyga, nie wyczaisz go tak. Zwróć się w innych kierunkach.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 23, 2024 23:03:30 GMT 1
A Gustlik jest niewinny bo za dobrze udaje swój styl szukania mafii żeby było to udawaniem. On serio szuka punktu zaczepienia.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 23:03:34 GMT 1
No ale to jest dokładnie ten sam argument, który odbiłam potem u Gustlika - ty mówisz, że jestem obsrana, a ja mówię że nie. I co teraz? To o kutasie olałam, bo brzmiało dla mnie jak chamska riposta do mojej chamskiej riposty o starej. No a czemu ten Gustlik taki zła? Bo mnie wkurwiają doczepki do kreacyjnych wejść. Oraz dopisywanie sobie teorii o obsraniu do chwilowej nieobecności. Pisanie takiego czegoś na próbce 10 postów i 3 godzin rozgrywki to jest oczywista prowokacja
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 23, 2024 23:08:22 GMT 1
jednym zdaniem - wkurwia Cię Regino że miastowi stosują prowokacje by znaleźć mafię
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 23:09:14 GMT 1
Tak, dokładnie
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 23, 2024 23:09:39 GMT 1
Mi się chęć bycia częścią kolektywu wylewa z serca i bym chciał koalicję już zakładać.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 23, 2024 23:10:46 GMT 1
jedyne co działa na twoją korzyść to to, że brniesz w tę durną argumentację /gdzie mafiozo - jak Usyk probowalby obrocic kota ogonem i mi jeszcze z 5 komplementow napisac/
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 23:12:43 GMT 1
A jakby tak sarkazm wyszedł z ekranu i cię kopnął w dupę, to byś go poczuł, czy nie?
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 23:12:54 GMT 1
a Usyk imo niewinny
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 23, 2024 23:13:41 GMT 1
Zadam pytanie typu typowe. Dlaczego?
|
|
|
Post by Regina Jones on May 23, 2024 23:16:14 GMT 1
Zadam pytanie typu typowe. Dlaczego? Spodobała mi się jedna sekwencja w twojej grze, jak tam Eric się pytał ciebie, kto ci się spodobał, powiedziałeś że Rutkowski, a jak Eric powiedział że chujowa odpowiedź, powiedziałeś że zartowałeś. Może to chuj znaczy ale mam wrażenie że mafiozi, szczególnie w początkowych fazach gry, nie uprawiają tak frywolnego backpedallingu i ryzykownych dowcipasków.
|
|